• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخواب ورزش رزمي براي درگيريهاي خياباني

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
تاپیک هنرهای رزمی هست :happy:

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
موی تای خیلی خوبه
کافیه یک ضربه پای شلاقی بزنی به طرف حمله کننده استخوان ران پاش خرد میشه

ali_59x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین هنر رزمی به نظر من CQC هستش.

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
چه عجب اومدی برادر کوشا:rolleyes: :)
تو یاهو هم که جواب نمیدی!

.

ذاش اشکان مخلصم، برادر خواب بودم، انتظار که نداری ادم ساعت 9:30 بیدار باشه ؟:دی تازه رفته بودم بخوابم، شرمنده

اونوقت میشه یکم از این تکنیکهارو توضیح بدید جناب مستر

به جای طعنه زدن Close Quarters Combat رو گوگل کنید ! اگه جوابتونو نگرفتید بعد توضیج میدم ;)

ali_59x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ذاش اشکان مخلصم، برادر خواب بودم، انتظار که نداری ادم ساعت 9:30 بیدار باشه ؟:دی تازه رفته بودم بخوابم، شرمنده

به جای طعنه زدن Close Quarters Combat رو گوگل کنید ! اگه جوابتونو نگرفتید بعد توضیج میدم ;)
من خودم میدونم معنیش چی میشه شما لطف کن یکمی از اون تکنیکهارو توضیح بده جناب مستر

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
من خودم میدونم معنیش چی میشه شما لطف کن یکمی از اون تکنیکهارو توضیح بده جناب مستر

cqc به قسمتی از تمرین های نیروهای ویژه، سربازا و غیره میگن که با ورود به مکانها و پاک سازی اونها، خلع سلاح کردن ؛ گلاویزی و تکنیک های خفه کردن سر و کار داره. کلا hand 2 hand
دلیل اینکه cqc به نیروهای نظامی و انتظامی یاد میدن این هست که اکثرا زمان برای یاد گرفتن یک یا 2 مکتب رزمی
یا ورزش رزمی رو ندارن
cqc تکنیکهاش رو میتونه از کراوماگا, آیکیدو، جوجیتسو ، هنرهای فیلیپینی و غیره گرفته باشه.

اینکه به عنوان هنر یا ورزش حساب میشه ، خیر، ولی شما می تونی بری کراوماگا (که اسراییلی اصل هست) رو یاد بگیری و مطمین باشی برای cqc به دردت میخوره

حالا اگه شما منظورتclosequarterscombat.com یا بازیی مثل metal gear هست،
بحثش جداس;)

ali_59x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
cqc به قسمتی از تمرین های نیروهای ویژه، سربازا و غیره میگن که با ورود به مکانها و پاک سازی اونها، خلع سلاح کردن ؛ گلاویزی و تکنیک های خفه کردن سر و کار داره. کلا hand 2 hand
دلیل اینکه cqc به نیروهای نظامی و انتظامی یاد میدن این هست که اکثرا زمان برای یاد گرفتن یک یا 2 مکتب رزمی
یا ورزش رزمی رو ندارن
cqc تکنیکهاش رو میتونه از کراوماگا, آیکیدو، جوجیتسو ، هنرهای فیلیپینی و غیره گرفته باشه.

اینکه به عنوان هنر یا ورزش حساب میشه ، خیر، ولی شما می تونی بری کراوماگا (که اسراییلی اصل هست) رو یاد بگیری و مطمین باشی برای cqc به دردت میخوره

حالا اگه شما منظورتclosequarterscombat.com یا بازیی مثل metal gear هست،
بحثش جداس;)
وقتی حرف از هنر رزمی زده میشه منظور میتونه تکنیکهایی از ورزشهای مختلف باشه که CQC هم به همین معنی هستش بنده هم گفتم هنر رزمی نه یک ورزش خاص

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
وقتی حرف از هنر رزمی زده میشه منظور میتونه تکنیکهایی از ورزشهای مختلف باشه که CQC هم به همین معنی هستش بنده هم گفتم هنر رزمی نه یک ورزش خاص

پس مشکل شما در تعریف هنر رزمی بوده؛ چون هنرهای رزمی تعریفیش این نیست؛

تکنیک های از ورزش های مختلف mixed martial arts هست که الزاما فقط شامل cqc نیست

و کلا هم وقتی اسم "درگیری " میاد ، یسیار واضج هست که فاصله دو طرف درگیر چقدر هست،
در واقع سوال اینطوری ترجمه میشه که برای مبارزه hand to hand چه سبک / ورزشی مناسب تر هست.

ali_59x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس مشکل شما در تعریف هنر رزمی بوده؛ چون هنرهای رزمی تعریفیش این نیست؛

تکنیک های از ورزش های مختلف mixed martial arts هست که الزاما فقط شامل cqc نیست

و کلا هم وقتی اسم "درگیری " میاد ، یسیار واضج هست که فاصله دو طرف درگیر چقدر هست،
در واقع سوال اینطوری ترجمه میشه که برای مبارزه hand to hand چه سبک / ورزشی مناسب تر هست.
CQC به زبان ساده یعنی تکنیکهای دفاع و تهاجم دربرابر حریف نزدیک حالا بازم شما در تعریفش مشکلی داری؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
CQC به زبان ساده یعنی تکنیکهای دفاع و تهاجم دربرابر حریف نزدیک حالا بازم شما در تعریفش مشکلی داری؟

من نه، ولی سوال این تاپیک این بوده که به " نظر شما چه چیزی تو درگیری خیابانی موثر تر هست" و از اونجا که cqc یک چیز Unified و standard نیست ، جواب خوبی برای این تاپیک حساب نمیشه.

جواب شما مثل این میمونه که یکی درباری مکتبهای ژاپنی بپرسه چه جوجوتسویی قوی تر هست و یکی جواب بده جوجوتسو، به جای اینکه اشاره به یک مکتب خاص جوجوتسو کنه !

به هر حال بحث کردن بی فایده هست ( چه در مورد موضوع ما و چه موضوع تاپیک ) ؛

هر کسی اگر یک سری تکنیک بلد باشه و بتونه از اونها استفاده کنه؛ بسیار خوب هست و اکثر مشکلات حله.

ps.

cqc همونطور که گفتم برای نیروهای نظامی و انتظامی هست، و برای شهروند عادی اونقدر قابل استفاده نیست .

Last edited:

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلاخره ما موی تای بریم ؟ کیک باکس بریم ؟ کوگ فو بریم ؟ کدوم این 3 تا بریم ؟ مشت و پا رو با هم میخوام

دنبال پای پرشی نیست ... مشت و پای قدرتی میخوام ... یعنی ضرباتش قدرتی باشه نه سرعتی

جوجیتسو چطوره ؟

من یه چیزی بگم خلاصت کنم اینجا هر کی سبک خودشو تبلیغ می کنه به قول قدیمیا اینجا تو خدا پرست نمیشی!
برو یه باشگاه خوب با یه استاد خوب وآدم حسابی گیر بیار یه رشترو شروع کن
اگه گلاویزی دوست دار :جودو آیکیدو و کشتی و.....
اگه نه کونگفو و کاراته و مویتای وکیک بوکس و بوکس و.....
تو خیابان مهم اینه که تو چی هستی نه این که رشتت چیه برو یه رزمی رو شروع کن اینجا باشی میبینی 10 سال گذشت هنوز هیچی بلد نیستی فقط تو این بحثا شرکت کردی

roshanaeedeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من تو دعوا با یارو بحث نکنید همون لحظه مشت اول رو بخوابونید تو دماغش - همونجا میخوایه رو زمین

Royce01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط جوجیتسو
جوجیتسو ورزشیه که توی امریکا نیروهای نظامیشون به صورت اجباری باید تمرین کنند.
اگه ورزشهای ضربه ای نظیر کونگ فو و کاراته و تکواندو و کیک بوکسینگ و ... تمرین میکنید و روزی متوجه شدید ضربات مشت و لگد آنچنان که فکر میکردید توی یه درگیری واقعی کارایی نداره و بابت وقت و هزینه ای که سرمایه کردید نتیجه نگرفتین و یه درگیری واقعی اون چیزی نبوده که توی فیلمهای رزمی جت لی و بروسلی و فرانکی و ... دیدید یا نمیتونید به حریفهای سنگین تر از خودتون غلبه کنید بهتون توصیه میکنم در مورد جوجیتسو و مخصوصا جوجیتسوی برزیلی یه تحقیقی بکنید
اطلاعات بیشتر
کلیک کنید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فقط جوجیتسو
جوجیتسو ورزشیه که توی امریکا نیروهای نظامیشون به صورت اجباری باید تمرین کنند.
اگه ورزشهای ضربه ای نظیر کونگ فو و کاراته و تکواندو و کیک بوکسینگ و ... تمرین میکنید و روزی متوجه شدید ضربات مشت و لگد آنچنان که فکر میکردید توی یه درگیری واقعی کارایی نداره و بابت وقت و هزینه ای که سرمایه کردید نتیجه نگرفتین و یه درگیری واقعی اون چیزی نبوده که توی فیلمهای رزمی جت لی و بروسلی و فرانکی و ... دیدید یا نمیتونید به حریفهای سنگین تر از خودتون غلبه کنید بهتون توصیه میکنم در مورد جوجیتسو و مخصوصا جوجیتسوی برزیلی یه تحقیقی بکنید
اطلاعات بیشتر
کلیک کنید

منم شنیدم برزیلین جوجیتسو فوق العادست ... خیلی تعریفشو از آدمای بزرگ شنیدم

تو مسابقات UFC هم شنیدم رکن اصلیش جوجیتسوئه ... درسته ترکیبی از همه چی هست اما یه جا که اولویت بندی

کرده بود شماره یک Brazilian Jujitsu بود

Royce01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم شنیدم برزیلین جوجیتسو فوق العادست ... خیلی تعریفشو از آدمای بزرگ شنیدم

تو مسابقات UFC هم شنیدم رکن اصلیش جوجیتسوئه ... درسته ترکیبی از همه چی هست اما یه جا که اولویت بندی

کرده بود شماره یک Brazilian Jujitsu بود

دقیقا همینطوره
اگه مسابقات ufc رو دیده باشید مخصوصا قدیمیهاش که آزادتر و با اصل و نسب تره میبینید که ورزشهای ضربه ای هیچ حرفی برای گفتم مقابل کشتی گیر ها ندارن و از اون طرف کشتی گیرها هم مقابل جوجیتسو کارها کاری از پیش نمیبردن و خیلی راحت مقلوب تکنیکهای قفل و خفه کننده جوجیتسوکارها توی خاک میشدند
اگه خواستین بگین لینک ویدئوهایی رو بذارم که رنجرهای امریکایی دارن جوجیتسو کار میکنن

royce.jpg

i168179_takedown.jpg

بالا