بهترین هنر رزمی به نظر من CQC هستش.
cqc نه هنر رزمی هست، نه ورزش رزمی نه چیزی !
نوعی طبقه بندی برای تکنیکهاست
اونوقت میشه یکم از این تکنیکهارو توضیح بدید جناب مسترcqc نه هنر رزمی هست، نه ورزش رزمی نه چیزی !
نوعی طبقه بندی برای تکنیکهاست
چه عجب اومدی برادر کوشا
تو یاهو هم که جواب نمیدی!
.
اونوقت میشه یکم از این تکنیکهارو توضیح بدید جناب مستر
من خودم میدونم معنیش چی میشه شما لطف کن یکمی از اون تکنیکهارو توضیح بده جناب مسترذاش اشکان مخلصم، برادر خواب بودم، انتظار که نداری ادم ساعت 9:30 بیدار باشه ؟:دی تازه رفته بودم بخوابم، شرمنده
به جای طعنه زدن Close Quarters Combat رو گوگل کنید ! اگه جوابتونو نگرفتید بعد توضیج میدم
من خودم میدونم معنیش چی میشه شما لطف کن یکمی از اون تکنیکهارو توضیح بده جناب مستر
وقتی حرف از هنر رزمی زده میشه منظور میتونه تکنیکهایی از ورزشهای مختلف باشه که CQC هم به همین معنی هستش بنده هم گفتم هنر رزمی نه یک ورزش خاصcqc به قسمتی از تمرین های نیروهای ویژه، سربازا و غیره میگن که با ورود به مکانها و پاک سازی اونها، خلع سلاح کردن ؛ گلاویزی و تکنیک های خفه کردن سر و کار داره. کلا hand 2 hand
دلیل اینکه cqc به نیروهای نظامی و انتظامی یاد میدن این هست که اکثرا زمان برای یاد گرفتن یک یا 2 مکتب رزمی
یا ورزش رزمی رو ندارن
cqc تکنیکهاش رو میتونه از کراوماگا, آیکیدو، جوجیتسو ، هنرهای فیلیپینی و غیره گرفته باشه.
اینکه به عنوان هنر یا ورزش حساب میشه ، خیر، ولی شما می تونی بری کراوماگا (که اسراییلی اصل هست) رو یاد بگیری و مطمین باشی برای cqc به دردت میخوره
حالا اگه شما منظورتclosequarterscombat.com یا بازیی مثل metal gear هست،
بحثش جداس
وقتی حرف از هنر رزمی زده میشه منظور میتونه تکنیکهایی از ورزشهای مختلف باشه که CQC هم به همین معنی هستش بنده هم گفتم هنر رزمی نه یک ورزش خاص
CQC به زبان ساده یعنی تکنیکهای دفاع و تهاجم دربرابر حریف نزدیک حالا بازم شما در تعریفش مشکلی داری؟پس مشکل شما در تعریف هنر رزمی بوده؛ چون هنرهای رزمی تعریفیش این نیست؛
تکنیک های از ورزش های مختلف mixed martial arts هست که الزاما فقط شامل cqc نیست
و کلا هم وقتی اسم "درگیری " میاد ، یسیار واضج هست که فاصله دو طرف درگیر چقدر هست،
در واقع سوال اینطوری ترجمه میشه که برای مبارزه hand to hand چه سبک / ورزشی مناسب تر هست.
CQC به زبان ساده یعنی تکنیکهای دفاع و تهاجم دربرابر حریف نزدیک حالا بازم شما در تعریفش مشکلی داری؟
استاد ببخشید دیه چی؟حساب دفتری؟موی تای خیلی خوبه
کافیه یک ضربه پای شلاقی بزنی به طرف حمله کننده استخوان ران پاش خرد میشه
بلاخره ما موی تای بریم ؟ کیک باکس بریم ؟ کوگ فو بریم ؟ کدوم این 3 تا بریم ؟ مشت و پا رو با هم میخوام
دنبال پای پرشی نیست ... مشت و پای قدرتی میخوام ... یعنی ضرباتش قدرتی باشه نه سرعتی
جوجیتسو چطوره ؟
فقط جوجیتسو
جوجیتسو ورزشیه که توی امریکا نیروهای نظامیشون به صورت اجباری باید تمرین کنند.
اگه ورزشهای ضربه ای نظیر کونگ فو و کاراته و تکواندو و کیک بوکسینگ و ... تمرین میکنید و روزی متوجه شدید ضربات مشت و لگد آنچنان که فکر میکردید توی یه درگیری واقعی کارایی نداره و بابت وقت و هزینه ای که سرمایه کردید نتیجه نگرفتین و یه درگیری واقعی اون چیزی نبوده که توی فیلمهای رزمی جت لی و بروسلی و فرانکی و ... دیدید یا نمیتونید به حریفهای سنگین تر از خودتون غلبه کنید بهتون توصیه میکنم در مورد جوجیتسو و مخصوصا جوجیتسوی برزیلی یه تحقیقی بکنید
اطلاعات بیشتر
کلیک کنید
منم شنیدم برزیلین جوجیتسو فوق العادست ... خیلی تعریفشو از آدمای بزرگ شنیدم
تو مسابقات UFC هم شنیدم رکن اصلیش جوجیتسوئه ... درسته ترکیبی از همه چی هست اما یه جا که اولویت بندی
کرده بود شماره یک Brazilian Jujitsu بود