شدیدا تشکر میشه از Softkade و Alireza عزیز :
اما من چون برام خیلی مهمه اون چیزی که دوست دارمو برم و وقت خالی زیاد ندارم برای همین سوال زیاد میپرسم
الان یه خورده گیج شدم ... برای همین خیلی خیلی خیلی واضح توضیح میدم چی میخوام :
مشت قوی - پای قوی ... اصلا دنبال مدال - قهرمانی - مسابقات - اسم در کردن - مشهور شدن - مقام آوردن
به هیچ وجه نیستم ... اثلا نمیخوام مبارزه رسمی داشته باشم ... فقط میخوام ضربات رو اصولی یاد بگیرم
مشت و پای خودم قویه ... اما میخوام بدونم با کجای پا مثلا بهتر میشه ضربه زد ... کجای بدن حساسه
چطوری بزنی ... اصولیشو میخوام یاد بگیرم فقط برای خودم ... یا مثلا تو خیابون یه موتوری خواست به زور کیفتو بزنه
تو کوچه خلوت بتونی 2 سه نفرو همزمان نقش زمین کنی ... اما این هدف اصلی نیست ... هدف اصلی فقط خودمم
که تکنیکا و نوع ضربات رو بلد باشم ... تهاجمی بیشتر دوست دارم اما دفاعشم در حد خوبی باشه
تازه فهمیدم دوست صمیمی یکی از دوستای خودم قهرمان کیک باکسینگه ایران و جهانه اما پیش اون نمیخوام برم
چیزی که من دقیقاااااااااااا دنبالشم مبارزات UFC هست ... فکرکنم نزدیک ترین ورزش به اون کیک باکس و
موی تایه ! اصلا دنبال کاراته تکواندو جودو و اینا نیستم ... حتما میخوام مشت و پا با هم داشته باشه و اصلا
سرعتی نباشه ... قدرتی باشه ... نمیخوام مثلا تو 10 ثانیه 11 تا یته پرنده یا فیلیپینی بزنم
استیل بدنی من هم قد بلند ( 189 ) استخون بندی درشت ... فیتنس هم کار میکنم
رو دور آمادگیم باشه نفس خیلی خوب دارم ... یعنی راحت میتونم روزی 8 ساعت تمرینات هوازی تو هوای خیلی
گرم هم داشته باشم ... فقط میخوام بگم بدنم استقامت خوبی داره اگر بدنم رو دوران اوجش باشه
من مدتی ایران نبودم و یه کلاسی میرفتم به اسم تای بو ... یه چیز مثل تمرینات نرمشی همراه با ضربات دست
و پا بود اما چون تازه کار بودیم زیاد به قسمت ضربه زدن نرسیدیم ... و بعد هم بنا به دلایلی ول کردم
استادش به من گفت این استیل بدنی که داری باید ضربات مشتت به 180 کیلو هم برسه
یعنی میگفت استعداد ضربه زدن بالایی داری ... دیگه همه چیو توضیح دادم
حالا بگید :wacko: