• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخواب ورزش رزمي براي درگيريهاي خياباني

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
به نظر من روح ورزش اینقدر بزرگ و وسیع است که یک رزمی کار فوق حرفه ای اصلا دعوا نمیکنه

کسی که رزمی کار حرفه ای باشه اصلا کسی جرات نداره بهش حرفی بزنه!! حتی اگر این ملاک نباشه روح یک ورزشکار حرفه ای او را به سمت بهترین ها و دوستی ها و .... میبره و او را از دعوا ها دور میکنه ! اما کسانی که تازه کار باشند و اسم ورزشکاری را یدک میکشند به خاطر داشتن ادعا و کمی غرور دعوا میکنند ..!!

موفق باشید ورزشکاران گرامی
سعی کنید هنر خودتان را ارتقا دهید - همه رشته های رزمی به یک چیز ختم میشود

سرعت - قدرت- امادگی جسمانی رو در هر رشته ای داشته باشید شما قهرمانید حالا چه کیوکوشین کار چه کونگفو کار

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به نظر من روح ورزش اینقدر بزرگ و وسیع است که یک رزمی کار فوق حرفه ای اصلا دعوا نمیکنه

کسی که رزمی کار حرفه ای باشه اصلا کسی جرات نداره بهش حرفی بزنه!! حتی اگر این ملاک نباشه روح یک ورزشکار حرفه ای او را به سمت بهترین ها و دوستی ها و .... میبره و او را از دعوا ها دور میکنه ! اما کسانی که تازه کار باشند و اسم ورزشکاری را یدک میکشند به خاطر داشتن ادعا و کمی غرور دعوا میکنند ..!!

موفق باشید ورزشکاران گرامی
سعی کنید هنر خودتان را ارتقا دهید - همه رشته های رزمی به یک چیز ختم میشود

سرعت - قدرت- امادگی جسمانی رو در هر رشته ای داشته باشید شما قهرمانید حالا چه کیوکوشین کار چه کونگفو کار

کاملا تایید میشه ... درخت هر چی پربار تر باشه خمیده تره ... دقیقا در مورد انسانها همینطوره

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
خوب یارو واسه چی میره تا دم مرگ کتک میخوره تو ورزش رزمی
میره که بتونه تو دعوا مقاومت کنه دیگه

هر کسی هدفی داره.
الان بعد از 12 سال تمرین رزمی من دیوونه ام پس بازم ادامه میدم؟!
اوایلش برای دعوا بود چون کم سن و سال بی تجربه و شر بودم ولی رفته رفته هدف ها و دید عوض شد.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
الان مهم نيست كه وزنه برداري، بروسلي هستي يا قويترين مرد ايران و جهان هستي. يه اسلحه سرد يا گرم داشته باشي كافيه :happy:

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
من با نظر اون دوستمون که گفتن بهترین راه درگیر نشدنه موافقم باید تمام تلاش رو کرد که درگیری پیش نیاد ! از دهن به دهن نشدن با طرف بگیر تا خواهش و التماس کردن !
باور کنید برای دور موندن از عواقب درگیری ، ارزش داره که جلوی یه روانی خودتو کوچیک کنی مخصوصا وقتی تنها نیستی و زن یا بچه ای همراهت هست !
اگه تنها هستید اون جوک معروف رو جدی بگیرید :
یکی داشت برای دعوا تمرین می کرد ازش پرسیدن حالا چی داری تمرین می کنی ؟ جواب داد : دو صد متر !!!

اگه کمی فکر کنید به این نتیجه می رسید که درگیر شدن بدترین راه ممکنه ! باید قبول کرد که بعضی ها خیلی بدشانس هستند کافیه توی درگیری یه ضربه بزنی و یا طرف رو هول بدی که اون عقب عقب بره ! نمی دونم چه سری توی این کار هست ولی اون به یه دلیلی در حین عقب رفتن می خوره زمین و سرش هم به یه جای سفت برخورد می کنه ! به همین راحتی آدم میشه قاتل !!!

پس در حالت اول نباید درگیر شد حتی به قیمت ترسو خطاب شدن و یا فرار کردن !

و اما وقتی راهی به جز درگیری نیست :

من خودم دان 2 کیوکوشین دارم و در وزن آزاد سابقه ی مقام کشوری رو هم دارم نمی خوام از خودم و رشته ام تعریف کنم . معتقدم هر رشته ی رزمی که کار می کنید باید برای این جور مواقع باید چند تا تکنیک تو چنته داشته باشید . و البته این یه امر بدیهی هست که آزاد کارها در این جور مواقع موفق تر از کنترلی ها عمل می کنند .

اگه مجبور به درگیری شدید باز هم باید با احتیاط عمل کنید نباید جوری بزنی که طرف بمیره ! بلکه در حدی که دیگه نتونه شما رو تعقیب کنه و شما بتونید از محل فاصله بگیرید .

اگه طرف مقابل چاقو داره بهترین کار اینه که شما هم یه سنگی چیزی بردارید ولی اگه هیچ چیز نبود بهترین کار اینه که ساق پای اونو هدف بگیرید کفش پوشیدن اینجا بدرد می خوره ! کافیه با دقت و صد البته با سرعت عمل با نوک کفش چند ضربه به ساق پای اون بزنید تا فرصتی پیش بیاد که بتونید ضربات بهتری رو وارد کنید .

اگه چند نفر به شما حمله کردند بهترین کار اینه که به یه دیوار تکیه بزنید و سعی کنید درگیری رو به فضای باز نکشونید .

ولی بازم میگم از کوچکترین فرصت برای فرار استفاده کنید .

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
من با نظر اون دوستمون که گفتن بهترین راه درگیر نشدنه موافقم باید تمام تلاش رو کرد که درگیری پیش نیاد ! از دهن به دهن نشدن با طرف بگیر تا خواهش و التماس کردن !
باور کنید برای دور موندن از عواقب درگیری ، ارزش داره که جلوی یه روانی خودتو کوچیک کنی مخصوصا وقتی تنها نیستی و زن یا بچه ای همراهت هست !
یکی داشت برای دعوا تمرین می کرد ازش پرسیدن حالا چی داری تمرین می کنی ؟ جواب داد : دو صد متر !!!

اگه کمی فکر کنید به این نتیجه می رسید که درگیر شدن بدترین راه ممکنه ! باید قبول کرد که بعضی ها خیلی بدشانس هستند کافیه توی درگیری یه ضربه بزنی و یا طرف رو هول بدی که اون عقب عقب بره ! نمی دونم چه سری توی این کار هست ولی اون به یه دلیلی در حین عقب رفتن می خوره زمین و سرش هم به یه جای سفت برخورد می کنه ! به همین راحتی آدم میشه قاتل !!!

من خودم دان 2 کیوکوشین دارم و در وزن آزاد سابقه ی مقام کشوری رو هم دارم نمی خوام از خودم و رشته ام تعریف کنم . معتقدم هر رشته ی رزمی که کار می کنید باید برای این جور مواقع باید چند تا تکنیک تو چنته داشته باشید . و البته این یه امر بدیهی هست که آزاد کارها در این جور مواقع موفق تر از کنترلی ها عمل می کنند .

اگه مجبور به درگیری شدید باز هم باید با احتیاط عمل کنید نباید جوری بزنی که طرف بمیره ! بلکه در حدی که دیگه نتونه شما رو تعقیب کنه و شما بتونید از محل فاصله بگیرید .

اگه طرف مقابل چاقو داره بهترین کار اینه که شما هم یه سنگی چیزی بردارید ولی اگه هیچ چیز نبود بهترین کار اینه که ساق پای اونو هدف بگیرید کفش پوشیدن اینجا بدرد می خوره ! کافیه با دقت و صد البته با سرعت عمل با نوک کفش چند ضربه به ساق پای اون بزنید تا فرصتی پیش بیاد که بتونید ضربات بهتری رو وارد کنید .

اگه چند نفر به شما حمله کردند بهترین کار اینه که به یه دیوار تکیه بزنید و سعی کنید درگیری رو به فضای باز نکشونید .

با فرار موافقم. اما بعدش حس بدي به آدم دست مي ده. مخصوصاً اگر حق با تو باشه يا طرف زياده روي كنه! مرتب با خودت ميگي " كاش حداقل يه مشت بهش زده بودم تا دلم خنك مي شد." اما بطور كلي با اين رويه شما موافقم. ارزشش رو داره!

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
با فرار موافقم. اما بعدش حس بدي به آدم دست مي ده. مخصوصاً اگر حق با تو باشه يا طرف زياده روي كنه! مرتب با خودت ميگي " كاش حداقل يه مشت بهش زده بودم تا دلم خنك مي شد." اما بطور كلي با اين رويه شما موافقم. ارزشش رو داره!

همون فرار خیلی بهتره . شاید من زیادی محتاطم ولی بودند کسانی که با یه سیلی نه چندان محکم مردند و یا حتی از قبل یه مرضی داشتند که زدن یه ضربه به اونا باعث مرگشون میشه . امیدوارم برای هیچ کسی پیش نیاد .
موفق باشید

pesaregood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به تو ورزش هایی مثل کیکبوکس و سانشو(ساندا) وموی تای واگر تو جایی که زندگی میکنی MMA بود می تونی بری ام ام ای . این ورزش هایی که بهت معرفی کردم فرق زیادی با هم ندارن .فرق عمده سون تو قوانینو ، امتیازات و یک سری فن ها است. بهطوری که بازیکنان هر 3 ورزش او ل می تونن تو رشته های هم بازی بزنن. البته به جز ام ام ای.بازم یک تخقیقی در رابطه با ورزشهایی که بهت گفتم بکنی بد نیست.اگه میخواهی تو مسابقات ufc(که از وضعیتش تو ایران خبری ندارم که مسابقاتش مجازه یا نه)شرکت کنی بهت موی تای و MMA رو توصیه میکنم.من خودم سانشو کار میکنم وخیلی ازش راضیم.

pesaregood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

منم با دوستمون موافقم

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
Boxer_vs_bullies.gif

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
تایید میشه
درست مثل فیلم رییس بزرگ با بازی بروسلی

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
برای موفق شدن تو درگیری های خیابانی یه جفت کفش کتانی خوب لازم داری که بمحض اینکه احساس کردی میخواد درگیری شروع بشه جیم شی. الفرار

مجبور به دعوا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو یه جایی زندگی میکنم که نزنی میزننت پس از راه کارا دعوا خوب بلدم تا الانم بیشتر از 100 تا دعوا کردم 17 سالمم بیشتر نیت(البته من از همون بچگی دعوا مکردم) از سن خودم بگیر تا با 30 ساله هم دعوا کردم ولی 30سال به بالاره احترام به غیر از یکی دوبارم هیچوقت چوب نخوردم اونم نه در اون حد منظورم به زبان مردمه پس تعریفم نباشه دعواره خوب بلدم البته هیچی به سیاست نمرسه این چیزایی که گفتی درست هست ولی اگه بخوای تمام اینکارا ره بکنی کتک میخوری حالا چنتا از راه کارهاره میدم اول با زبان رو طرف سیاست میکنی یا میترسونیش اگه دیدی یارو از اوناشه مری سراغ مرحله بد (البته بستگی به نوع دوا داره ناموسی باشه الکی سر دوست دختر یا اصلی ترین حرف زور بالا سرت باشه که ما به این میپردازیم)اگه دیدی یارو گله گوز گله گوز مکنه یه چک عشقی بزار زیر گوشش چون ضربه اول خیلی خیلی تاثیر داره چکه که زدی یه مکس کوچیک میکنی با تمام ةواس که یه وقت اون حمله نکنه اگه حمله نکرد که هیچی ترسید ولی اگه حمله کرد که صد درصد مکنه یه عقب کش میکنی با یه جاخالی حواست باشه گردنه ته نگیره که تمامه اگه زور بازوت زیاد بود بایه دست گردنشه بگیرو بزن کله مشت اگه که نه باید فرض باشی دعوا به زور نیست به فرضیه عقبکش که کردی یه بوکس نوک دماغشه بزن چون بالاتر بزنی دماغ مشکنه و باید پاره بشی از دیه دادن آره نوک دماغه که بزنی یارو سرش گیج مشه دیگه بزن دیگه اول یه حولش بده بیفته رو زمین برو بالا کلشو بزن مشت البته مواظب باش تا آره عمر دیه ندی خلاصه از پا که درش آوردی ولشکنو راته بگیرو برو دعوا تمام شد سعی کن پیش آدما بزرگش نکنی که سیاستت از بین مره و اجر مجاهدتت ضایع مشه من بازم برا تان راکارای دعوای واقعی خیابانی رو مینویسم اگه جواب بدی این فقط یه راه از کلی راههای دعوای خیابانی واقعی بود فعلا...

مجبور به دعوا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو یه جایی زندگی میکنم که نزنی میزننت پس از راه کارا دعوا خوب بلدم تا الانم بیشتر از 100 تا دعوا کردم 17 سالمم بیشتر نیت(البته من از همون بچگی دعوا مکردم) از سن خودم بگیر تا با 30 ساله هم دعوا کردم ولی 30سال به بالاره احترام به غیر از یکی دوبارم هیچوقت چوب نخوردم اونم نه در اون حد منظورم به زبان مردمه پس تعریفم نباشه دعواره خوب بلدم البته هیچی به سیاست نمرسه این چیزایی که گفتی درست هست ولی اگه بخوای تمام اینکارا ره بکنی کتک میخوری حالا چنتا از راه کارهاره میدم اول با زبان رو طرف سیاست میکنی یا میترسونیش اگه دیدی یارو از اوناشه مری سراغ مرحله بد (البته بستگی به نوع دوا داره ناموسی باشه الکی سر دوست دختر یا اصلی ترین حرف زور بالا سرت باشه که ما به این میپردازیم)اگه دیدی یارو گله گوز گله گوز مکنه یه چک عشقی بزار زیر گوشش چون ضربه اول خیلی خیلی تاثیر داره چکه که زدی یه مکس کوچیک میکنی با تمام ةواس که یه وقت اون حمله نکنه اگه حمله نکرد که هیچی ترسید ولی اگه حمله کرد که صد درصد مکنه یه عقب کش میکنی با یه جاخالی حواست باشه گردنه ته نگیره که تمامه اگه زور بازوت زیاد بود بایه دست گردنشه بگیرو بزن کله مشت اگه که نه باید فرض باشی دعوا به زور نیست به فرضیه عقبکش که کردی یه بوکس نوک دماغشه بزن چون بالاتر بزنی دماغ مشکنه و باید پاره بشی از دیه دادن آره نوک دماغه که بزنی یارو سرش گیج مشه دیگه بزن دیگه اول یه حولش بده بیفته رو زمین برو بالا کلشو بزن مشت البته مواظب باش تا آره عمر دیه ندی خلاصه از پا که درش آوردی ولشکنو راته بگیرو برو دعوا تمام شد سعی کن پیش آدما بزرگش نکنی که سیاستت از بین مره و اجر مجاهدتت ضایع مشه من بازم برا تان راکارای دعوای واقعی خیابانی رو مینویسم اگه جواب بدی این فقط یه راه از کلی راههای دعوای خیابانی واقعی بود فعلا...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اینجا واسه بزن بزن نیست
واسه تحلیل سبک ها در موقعیت های طبیعی هست

مجبور به دعوا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونم ولی اگه بحث های بقیه رو نگاه کنی بی فایده است اگه موضوع بحثو نگاه کنی نوشته بهترین ورزش برای درگیری خیابانی

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
من خودم به شخصه کیوکوشین رو دوس دارم که یکی از سبک های کاراتست(خودم قبلا کار میکردم)...
من با نظر دوستان تا حدودی موافقم که میگن آدم باید خودشو از دعوا دور کنه ولی همیشه نمیشه اینکارو کرد مثلا وقتی که تو خیابون سه نفر الکی سر راهتو میگیرن که گوشی 700 تومنی و پولتو بگیرن اون موقعست که مجبوری درگیر بشی( واسه خودم پیش اومده) واینجاست که اگه ورزشکار باشی میتونی تا حدودی از پسشون بر بیای..

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
بی شک بهترین ورزش برای درگیری های خیابانی رشته کودو کاراته هست

رضامهرشاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
roshanaeedeh توصیه میکنم یه سر به سوگند نامه پروفسور و صحبت هاش بزنی از این نوع رفتارت تجدید نظر کن پروفسور میگه که ما توآ کاران هیچوقت برای نشون دادن مهارتهامون مبارزه نمیکنیم یا جای دیگه میگه این ورزش یا فلسفه برای زندگی هست ولی جناب عالی داری یه راهی میری که با طریقت دانایی مغایرت داره
در مورد تیر هم باید بگم بله درسته تیر خورد مجروح شد والان هم لنگ میزنه
در مورد 18 طبقه باید بگم دروغه ولی وقتی از خارج از کشور به ایران برگشت از هواپیما پیاده شد برای نشون دادن آموزش هایی که در شائولین دیده دستش را تا مچ داخل آسفالت میکنه
در مورد اینکه شاگردهای با لیاقتشو با یک ضربه میکشته اینم دروغه ایشان بسیار رئوف و مهربان هست وگرنه اگه الان ایران بووود شما هم یه ضربه می خوردی چون داری مخالف ارزش های توآعمل میکنی متاسفانه رزمی کاران توآ حتی نمیتونن توآ رو درست تلفظ کنن در مایگاه ها چیزی به نام غرور وجوود ندارد خواهش میکنم منطقی باش
پروفسور:کسی که دارای مهارت بالایی باشد اما در طریقت دانایی توآ هیچ پیشرفتی نداشته باشد بیهوده است
و این هم بگم این صحبت انسان دانا نیست:>>اگر هم خواست ميتوانم از تكنيك هاي KUNG-FU استفاده نكنم يعني فقط با چك و لقت بيام جلو در اين صورت درگه وصيت نامه لازم نيست ديه نامه كافيه.<<
ما کانگ فو را بنا نهادیم تا انسان ها به طریقت دانایی پی ببرند توآ

بالا