من نظرم رو گفتم
حرفام هم کلی بود برای همه
حرف شمارو Quote کردم چون در مورد مطلبی که گفته بودید توضیح بدم
حرفام هم کلی بود برای همه
حرف شمارو Quote کردم چون در مورد مطلبی که گفته بودید توضیح بدم
تا نصف خوندم , دیدم سر در نمیارم بیخیال شدماون نره خر کلاغه اخه؟لک لک![]()
![]()
( مهدی اون پست 1000 خطیه رو در جواب به تو نزدما.. نری بخونیش.. کارت به بیمارستان و اینا میکشه..)![]()
حیلی جالبه..خیلی جالبه...خداییش راستشو بگو من چند بار بهت پی ام دادم گفتم این سریالو دارم این سریالو دارم..بفرستم..چی کار کنم؟؟؟واقعا دستت درد نکنه..خیلی آقایی کردی ..من برای کسی که هیچی ازش ندارم..اعم از آدرسو این حرفا...چه جوری برات بفرستم..ضمنا وحید هانبحث این نیست..ایشون میخوان ننگ اینو به من بزنن که من هرکاری در اینجا کردم فقط به خاطر جنس مخالف بوده..الان اون تیکه بولد کردم رو توجه کنید ایشون نمیخواد سریال رو پخش کنند.. اعلام کنند برای بنده که پخش کننده بودم ( در مورد سریالهای کره ای) کی و کجا 1 نسخه و تنها فقط 1 نسخه فرستادن؟ پخش کردن پیش کش
فکر نکنم بشه زندگی واقعی کسی رو بشه تو فروم ریخت که شما مدرک و سند میخوای...یه مدرکش اینکه شما دقیقا موقعی پخش جواهری در قصرو رها کردین که امتحانای ترم شروع شده بود..من عین این حرفو به دنی زدم که ممکنه نتونم در این موقعیت پخش کنم..اما فقط به خاطر اینکه کار پخش نمونه شروع کردم و به خاطر همین مسئله کلاسهای فوقالعادع دانشگاه رو از دست دادم ..من حتی شب امتحانام به خاطر اینکه سریال یک روز دیر پخش نشه چند جا دی وی دی رایت میکردم..و نتیجشم چیزی جز نمره های قشنگ نبود...من نمیدونم آدم زنده برای شهادت هست از این مدرک بهتر؟؟/سروش یکی از کسانیه که در جریان کار من بوده...از بچه های سریال های نمایشی هم خیلی ها در جریان بودن..اما من اینو به ی نفرم نگفتم..چون دلیلی نمیدیدم .....نه اینکه برادر لینخو مشگلی داشته باشند تو کارشون.. ما دنبال عوض کردن ادما نیستیم.. من اینو میخوام بدونم که شما بر مبنای کدوم مدرک سند این حرف رو میزنید که ایشون از کارشون موندن برای پخش سریالها و باقی پخش کننده ها مگش پرورش میدن.. منظورتون از پخش سریالها کدوم سریالهاست؟ کجا پخش شدن؟
آره برادر . خیلی کثیفه که ادم دنبال پول باشه ولی از اون کثیفتر اینه که آدم دنبال .... باشه
حیلی جالبه..خیلی جالبه...خداییش راستشو بگو من چند بار بهت پی ام دادم گفتم این سریالو دارم این سریالو دارم..بفرستم..چی کار کنم؟؟؟واقعا دستت درد نکنه..خیلی آقایی کردی ..من برای کسی که هیچی ازش ندارم..اعم از آدرسو این حرفا...چه جوری برات بفرستم
همینجا لینک و مستندات رو ارائه کنید تا مشخص شما دارید با خراب کردن دیگران به هدفتون میرسید یا دیگران ؟
خب اين بحث ها رو جاي ديگه اي ادامه بديد!
جالبه كه كسانيكه اصلآ اينورها نميان يهو همه از اينجا رد ميشدن و ديدن اينجا دعواست
من چندتا از پستها رو پاك كردم اما به كسي اخطار ندادم
با اينكه توهين ها كم نبوده!
از اين پست به بعد در صورت تكرار اينگونه پست ها و سعي در تخريب وجه يك ديگر با مسبب آن برخورد خواهد شد
هدف اينجا فقط كمك به ملت براي تهيه سريال هاي محبوب هست
و به جز چند نمونه خاص كه الان هم ديگه فعاليت نميكنند هيچكس براي منفعت شخصي يا هر چيز ديگه اينجا كار نميكنه
خب اين بحث ها رو جاي ديگه اي ادامه بديد!
جالبه كه كسانيكه اصلآ اينورها نميان يهو همه از اينجا رد ميشدن و ديدن اينجا دعواست
من چندتا از پستها رو پاك كردم اما به كسي اخطار ندادم
با اينكه توهين ها كم نبوده!
از اين پست به بعد در صورت تكرار اينگونه پست ها و سعي در تخريب وجه يك ديگر با مسبب آن برخورد خواهد شد
هدف اينجا فقط كمك به ملت براي تهيه سريال هاي محبوب هست
و به جز چند نمونه خاص كه الان هم ديگه فعاليت نميكنند هيچكس براي منفعت شخصي يا هر چيز ديگه اينجا كار نميكنه!
سلام برادر
من اگر شما بفرمایین تمام پستهای قبلی را پاک می کنم ولی زور داره کسی که تو تاپیک اشتراک پست می زنه که من سریال را فقط به دوستان می دم که دست فروشنده ها نیفته بیاد و هر چی دلش خواست بگه و کسی هم جوابی بهش نده .
به دلیل احترامی که برای شما و منشتون قایلم هر دستوری که بفرمایید اجرا میشه ولی حداقل دوست دارم دوستان یک چیزی را یاد گرفته باشن : بر چسب زدن خیلی آسونه ... گرچه مساله ای که من مطرح کردم واقعیتی تلخ بود ...
موفق باشین
بدرود .
با سلام خدمت جناب live for what؟
ببخشید می خواستم بدونم پست من مشکلی داشت که اونو پاک کردید
راستی من از اینجا رد نمی شدم
فقط می خواستم دین خود به جناب لینحو ادا کنم
من هم حرف جناب آلفردو رو تایید میکنم
جناب لینحو بدون هیچ چشم داشتی سریالها رو برای دیگران ارسال میکنند من نمیدونم چرا بعضی ها ... فکر میکنند
لطفا پست منو پاک نکنید
همین![]()
راستش من این چند روزه کلی ناراحت شدم از این موضوعات پیش اومده ولی نمی دونم چی باید بگم واسه همین سکوت کردم تا ببینم آخرش چی میشه. من کاری به حرف دیگران و بحث و جدل های گروهی و نفری ندارم. من صحبتم سر نفس مشارکته و قوانین فرم. مثلا خود بنده و چند نفر از دوستان دیگه تا صحبت از مشارکت تو خرید و دانلود سریال میشه سریع اعلام همکاری می کنیم ولی تا حالا نشده که بفهمم این پول مشارکتم که بعد از خرید نفر بعدی میده کجا هزینه شده. فقط چند مورد بوده که بعد از دانلود با دوستان تصمیم گرفتیم که بدون چشم داشتی حق مشارکت خودمون رو ببخشیم یعنی از نفرات بعدی این پوا دریافت نشه. در مورد بقیه سریال هایی هم که بنده مشارکت نکردم نمی دونم اون پول کجا صرف شده. شاید من بی اطلاع باشم و در جایی برای خرید و یا دانلود سریالی هزینه شده باشه ولی ای کاش عنوان بشه تا سوئتفاهم پیش نیاد.من پیشنهادم اینکه دوستان از این به بعد چیزی رو در اختیار بخش مشارکت میزارن اعم از مالی و غیر مالی و سریال و غیره لطف کنن دندون منت گذاشتن سر بقیه رو بخاطر اون اهدایی بکنند...
اگر تعداد مشارکت کننده ها کم شد عوضش تعداد مخاطبا بیشتر میشه..
4. تصمیم گیری جمعی در خرید و یا دانلود و یا گزینش سریالها و فیلم ها و غیره .( این مورد خدایش دوستان شاهکار کردن... در مورد گزینش از ارشیو بقیه کمال همکاری ور کردن.. هر تاپیکش کمه کم 300-400 تا پست خورده.. نمونش 1 تاپیک بزنید برای همین قضیه فعلی 3000 نفر ادم اعم از یوزرهای نیم پسته هم نظر میدن ولی اصل کاریا مثه هستی که 10 تا مشارکت برای خرید داشته یا برای تهیه حرفش رو زمین بمونه)
سلام بچه ها !
داشتم رد ميشدم ديدم دعواهه گفتم منم بازي !
خواهشا به هم توحين نكنيد !!!!!
انصافا اين چه حرفيه !؟ من ايشون رو كاملا ميشناسم !
ميدونيد Linhu چطور سريال ها رو اشتراك ميداد ؟! فقط كافي بود آدرس بديد تا براتون بفرسته !
خداوكيلي اصلا حرف پول رو نميزد ! بيچاره وقت نميكرد با كسي در مورد اين چيزا صحبت كنه !
حالا انصافه كه اين حرفا رو بزنيد !؟ چرا به خودتون چيزي نميگيد كه سر يه قرون 2 قرون دعوا راه ميندازيد !؟
دليل نميشه كه چون خودتون دنبال منفعت هستيد به ديگران تحمت بزنيد !
اگه دنبال منفعت نيستيد چرا بحث 150 تومن رو وسط كشيديد ؟!
تازه اشكالي داره آدم موضوعاته پر بيننده رو شير كنه !؟
آقا وحيد ! من خيلي بهت ارادت دارم !
ولي
من خودم چند بار بهت گفتم كه linhu به من گفته كه در قبال اون 20 تا ديويدي سريال هاي كره اي چقدر بايد پول بده يا
چند تا فيلم يا سريال بايد در قبالش بده !!!!!!!!!
ولي شما خودت گفتي كه نه به پولش نياز داري نه به فيلم و سريال !!
بابا بيايد كمي مهربونتر باشيد !!!!!!!!
حيفه اين همه مدت دوستي نيست !؟
من قصد دخالت نداشتم ولي ديدم داره در حق بعضيا كم لطفي ميشه !
وقتی به جیب خودم به عنوان یه دختر که خرجیشو از باباش می گیره نگاه کردم دیدم هر کاری بکنم نمی شه. مگه اینکه از مشارکتم تو بخشای دیگه بزنم که به خاطر دوستان دیگه که دوستدار اون سریال ها هستن و خودم که دلم می خواد اون ها رو هم تهیه کنم از قیدش زدم بعد از اون هم که پخشش متوقف شده فعلا
اوانسی هم بهشون میدم سریالهای دیگه ای که خریداری میشه یا دانلود میشه بدون حرف و حدیث و مبلغ اضافه مشارکت براشون میفرستم تو سری اول
ببین شما اینجا 1 سری ادم ثابت داری.... قوانین اینجا اینطور نبوده که خریدی انجام بشه و بعد بره دست 1 پخش کننده و بعدش پولش ذخیره بشه.. این 10% قضیه هستش..
قرار بوده اینجا بانک و خزانه داشته باشه برای پول اضافی .. و بازای هر سریال خریداری شده 1 سریال از مابقی پول خریداری بشه حتی اگر خزانه و بانک عملا از جیب پول بدن..
...
حالا وضع فعلی فروم کجاست؟
هنوز مرحله 1 رو هم رد نکردیم.. بیشتر از 10 تا سریال مشارکتی خرید یا دانلود شده ولی هیچ سریالی از انورش در نیومده..
همه حرف دوستان اینکه اینجا یه سری سریالها و فیلم ها و غیره فقط دست 1 عده خاص بیوفته و برای اونها ارسال بشه مگر با مبلغ بالاتر برای بقیه.. یا فقط برای اعضای خاصی ارسال بشه..:
فلسفه این بخش رو هم یکی روشن کنه برای من نوعی حداقل.. اگه قراره سریال ها از دسترس عام خارج بشه و تو 1 دور کوچیک بچرخه پس بحث مشارکت عام المنفعه و عمومی که بخش برای این منظور زده شده کجا باید خودشو نشون بده؟
5. ارائه راهکارهای تشویقی برای اضافه شدن پخش کننده ها و تشویق دوستان به مشارکت بدون توقع و چشمداشت و منت..( تو این مورد هم شاهکاریم.. )
اشکال اینکه سود بعدی رو از پخش سریالی که خریده شده حذف کنیم اینه که تمایل به مشارکت توی خرید کم میشه به طوری که شاید کلا خریدی انجام نشه. چون همه می دونن که می تونن با هزینه کمتر به دست بیارن. اینجوری عملا خریدی انجام نمیشه به خصوص توی سریال های گرونتر. وگرنه بحث حد و حدود گذاشتن نیست.
راهی هم که دوستان گفتن این بود که یه سری مزایا در نظر گرفته بشه برای کسایی که توی سری اول مشارکت می کنن. حالا سوال اینه که این مزایا دقیقا چی می تونه باشه که مشارکت کننده ها رو راضی کنه به جای مثلا 10000 تومن، 30000 تومن بپردازن بابت خرید اولیه یه سریال؟
تنها پیشنهادی که تا حالا داده شده اینه که برای کسانی که توی خرید مشارکت کردن، سریال های بعدی بدون دریافت هزینه مشارکت فرستاده بشه.
البته من رو اینم نقد دارم ... ولی به عنوان تنها پیشنهاد بد نیست فعلا روی همین مورد بحث کنیم و همه نظرشون رو بگن.
//
فکر می کنم بیشتر این بحث ها در مورد غلط بودن این قانون، به خاطر ابهام در مورد مبلغیه که تا حالا جمع آوری شده (و ظاهرا تصور همه بر اینه که مبلغ هنگفتی جمع شده و منم قراره اینا رو بردارم و برم آمریکا!!)
تا جایی که یادمه فقط 2 سریال توی بخش مشارکت از خرید به پخش رسیدن (پرستاران و ارتش سری) که اونو هم بیلان مالیشو به زودی ارائه میدیم که شبهه ای باقی نمونه.
![]()
مبلغ بالاتر نه! مبلغی مساوی با سری قبل. اعضای خاص هم نه! هر کسی که درخواست داشته باشه. کجا تا حالا توی بخش مشارکت محدودیتی اعمال شده توی رسوندن سریال ها به دست افراد؟!![]()
خب راهکار ارائه بفرمایید![]()
خوب این بر واقعیتی که الان جریان داره منطبق نیست.یه سری ادم حدود 10 نفر همیشه پایه خرید هستن در صورت استطاعت مالی..
هیچ مزایای اولیه ای در کار نیست.. بجز این نکته که انن میتونه شاهد خرید بعدی باشه.. لازم هم نیست 1 نفر تو 10 تا خرید کمک کنه... بحث سر همینه که کلا بعد از سری اول رشد مخاطب برای دریافت سریال هم در واقع متوقف میشه..
در مورد مبلغ هم خودم گفتم اونایی که دست تو کار دارن میدونن هیچ مبلغ دندون گیری در کار نیست ولی با سیستم فعلی طبعا این جور حرفا داره..![]()
چیزی که مشگل داره اینکه اون زمان قرار شد یه صندوق درست بشه یه عده کمک کنن تا بخش پربار بشه بعد از تو خود سریالها با مبلغ خیلی پایینتر دربیاد.. این طرح در کنار طرح اصلی اجرا نشد سیستم کار بهم ریخت..
منظور من بالاتر از عرف مشارکت بود نه قیمت اولیه..
مثالش پرستاران.. قیمت فعلی قانون اینکه قیمت پایه نباید از قیمت عرف بازارچه بالا بزنه و حدالامکان 30-40 درصد زیر اون قیمت باشه رو نقض نمیکنه؟ طبیعتا همین سریال رو 1 فروشنده تهیه کنه بزاره تو بازارچه هر دیسک Divx رو 1000 تومن از قسمت فعلی هم کمتر میشه در حالی حداکثر قیمت نباید از -700- 600 بالاتر بزنه...
نسخه DVD-Video هم به همین ترتیب...
خوب.. بحثو باز نمیکنم چون قبلا مطرح کردم..چون اهرم فشاری نداریم هیچ فایده ای هم نداره... بحث فعلی تاپیک در مورد همین بود... دوستان میگفتن برای فلان اعضای فلان تاپیک خاص فقط سریال ارسال میشه.. و دلایل منطق خودشون..
بحث سر تاپیک های فعلی نیست.. بحث سر تاپیک های نا تمامه... سر اوشین یه بحث داشتیم.. سر این سریالهای همین چند پست قبل هم 1 بحث.. در ادامش تاپیک های مشارکت در دانلود فیلم ها و بعضی سریالها هم همین وضع... راهکار پیچوندن قوانین واضح بخش اینکه اصلا گذاشته نشه کار به تاپیک رسمی برسه..![]()
اتفاقا 2 نفر رو هم پیدا کردم برای پخش ولی اصلا تو مود این بخش نبودن.. یعنی حال و هوا و وظیفه و مسئولیت رو درک نمیکردن... والا وقت و بیکار بودن و انگیزه رو داشتن.. انگیزه رو هم با عده و عید مالی ایجاد میشه کرد.. دیگه منتی هم در کار نیست.. ولی اون مسئولیت پذیری و جوابگویی که واقعا هم یوزرهای بخش بعضی اوقات اعصاب خورد کن میشن رو نداشتن..( خودمم ندارم البته:lol: ولی با خود بخش کنار امدم.:happy: )
برای دوستان 1 مثال بزنم.. این یکم از دور از دنیای عمل و واقعیت هستش ولی میتونه اجرایی باشه.فرض بگیرید 100 تومن هر پخش کننده برای هر دیسک نفع گیرش بیاد.. برای جبران هزینه ها.. اگه شرایطش مطوب باشه.. تهداد سفارش ها و تعداد دیسکها بالانس باشه.. میتونه با راهکار حرفه ای ساعتی 20 تا دیسک با 2-3 تا رایتر رایت کنه... حدود 2 هزار تومن ساعت.. میتونه جذاب باشه برای خیلیا.. ولی عملا چون دردسرش بالاست و مسائل سخت افزاری زیادی هم درگیر قضایا میشه کسی رغبت نمیکنه...
به نظر من جذب پخش کننده ای 2 ماه بخواد پخش کنه و یا 1 ماه برای بخش فقط صرف انرژی زیاد و بیهودست.. در انتها مشگلات خود شخص رو هم زیاد میکنه.. باید با پخش کننده توافق بشه برای طولانی مدت.. حداقل 6 ماه مسئولیتش رو بپذیره.. اگر نه مخصوصا در مورد پخش های اولیه که ثبت نامی میشه خودتون میدونید که فشار کاری مثه پخش ادامه دار نیست.. شما وفتی امروز قراره 2 تا دیسک از رو 1 مجموعه رایت کنی و این کار 10 روز ادامه پیدا کنه حداقل 5 برابر بیشتر وقت و انرژی صرف میکنی تا یهو 20 تا در 1 روز..
به نظر من جذب پخش کننده ای 2 ماه بخواد پخش کنه و یا 1 ماه برای بخش فقط صرف انرژی زیاد و بیهودست.. در انتها مشگلات خود شخص رو هم زیاد میکنه.. باید با پخش کننده توافق بشه برای طولانی مدت.. حداقل 6 ماه مسئولیتش رو بپذیره