• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
من نظرم رو گفتم
حرفام هم کلی بود برای همه
حرف شمارو Quote کردم چون در مورد مطلبی که گفته بودید توضیح بدم;)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اون نره خر کلاغه اخه؟
docduck.gif
لک لک
racebird.gif

( مهدی اون پست 1000 خطیه رو در جواب به تو نزدما.. نری بخونیش.. کارت به بیمارستان و اینا میکشه..
putertired.gif
)
تا نصف خوندم , دیدم سر در نمیارم بیخیال شدم
no.gif
, خیلی فلسفی بود
questionedf.gif

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
الان اون تیکه بولد کردم رو توجه کنید ایشون نمیخواد سریال رو پخش کنند.. اعلام کنند برای بنده که پخش کننده بودم ( در مورد سریالهای کره ای) کی و کجا 1 نسخه و تنها فقط 1 نسخه فرستادن؟ پخش کردن پیش کش
حیلی جالبه..خیلی جالبه...خداییش راستشو بگو من چند بار بهت پی ام دادم گفتم این سریالو دارم این سریالو دارم..بفرستم..چی کار کنم؟؟؟واقعا دستت درد نکنه..خیلی آقایی کردی ..من برای کسی که هیچی ازش ندارم..اعم از آدرسو این حرفا...چه جوری برات بفرستم..ضمنا وحید هانبحث این نیست..ایشون میخوان ننگ اینو به من بزنن که من هرکاری در اینجا کردم فقط به خاطر جنس مخالف بوده..
نه اینکه برادر لینخو مشگلی داشته باشند تو کارشون.. ما دنبال عوض کردن ادما نیستیم.. من اینو میخوام بدونم که شما بر مبنای کدوم مدرک سند این حرف رو میزنید که ایشون از کارشون موندن برای پخش سریالها و باقی پخش کننده ها مگش پرورش میدن.. منظورتون از پخش سریالها کدوم سریالهاست؟ کجا پخش شدن؟
فکر نکنم بشه زندگی واقعی کسی رو بشه تو فروم ریخت که شما مدرک و سند میخوای...یه مدرکش اینکه شما دقیقا موقعی پخش جواهری در قصرو رها کردین که امتحانای ترم شروع شده بود..من عین این حرفو به دنی زدم که ممکنه نتونم در این موقعیت پخش کنم..اما فقط به خاطر اینکه کار پخش نمونه شروع کردم و به خاطر همین مسئله کلاسهای فوقالعادع دانشگاه رو از دست دادم ..من حتی شب امتحانام به خاطر اینکه سریال یک روز دیر پخش نشه چند جا دی وی دی رایت میکردم..و نتیجشم چیزی جز نمره های قشنگ نبود...من نمیدونم آدم زنده برای شهادت هست از این مدرک بهتر؟؟/سروش یکی از کسانیه که در جریان کار من بوده...از بچه های سریال های نمایشی هم خیلی ها در جریان بودن..اما من اینو به ی نفرم نگفتم..چون دلیلی نمیدیدم .....

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام بچه ها !

داشتم رد ميشدم ديدم دعواهه گفتم منم بازي !

آره برادر . خیلی کثیفه که ادم دنبال پول باشه ولی از اون کثیفتر اینه که آدم دنبال .... باشه

خواهشا به هم توحين نكنيد !!!!!

انصافا اين چه حرفيه !؟ من ايشون رو كاملا ميشناسم !

ميدونيد Linhu چطور سريال ها رو اشتراك ميداد ؟! فقط كافي بود آدرس بديد تا براتون بفرسته !

خداوكيلي اصلا حرف پول رو نميزد ! بيچاره وقت نميكرد با كسي در مورد اين چيزا صحبت كنه !

حالا انصافه كه اين حرفا رو بزنيد !؟ چرا به خودتون چيزي نميگيد كه سر يه قرون 2 قرون دعوا راه ميندازيد !؟

دليل نميشه كه چون خودتون دنبال منفعت هستيد به ديگران تحمت بزنيد !

اگه دنبال منفعت نيستيد چرا بحث 150 تومن رو وسط كشيديد ؟!

تازه اشكالي داره آدم موضوعاته پر بيننده رو شير كنه !؟

حیلی جالبه..خیلی جالبه...خداییش راستشو بگو من چند بار بهت پی ام دادم گفتم این سریالو دارم این سریالو دارم..بفرستم..چی کار کنم؟؟؟واقعا دستت درد نکنه..خیلی آقایی کردی ..من برای کسی که هیچی ازش ندارم..اعم از آدرسو این حرفا...چه جوری برات بفرستم

آقا وحيد ! من خيلي بهت ارادت دارم !

ولي

من خودم چند بار بهت گفتم كه linhu به من گفته كه در قبال اون 20 تا ديويدي سريال هاي كره اي چقدر بايد پول بده يا

چند تا فيلم يا سريال بايد در قبالش بده !!!!!!!!!

ولي شما خودت گفتي كه نه به پولش نياز داري نه به فيلم و سريال !!

بابا بيايد كمي مهربونتر باشيد !!!!!!!!

حيفه اين همه مدت دوستي نيست !؟

من قصد دخالت نداشتم ولي ديدم داره در حق بعضيا كم لطفي ميشه !

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب اين بحث ها رو جاي ديگه اي ادامه بديد!

جالبه كه كسانيكه اصلآ اينورها نميان يهو همه از اينجا رد ميشدن و ديدن اينجا دعواست

من چندتا از پستها رو پاك كردم اما به كسي اخطار ندادم
با اينكه توهين ها كم نبوده!

از اين پست به بعد در صورت تكرار اينگونه پست ها و سعي در تخريب وجه يك ديگر با مسبب آن برخورد خواهد شد

هدف اينجا فقط كمك به ملت براي تهيه سريال هاي محبوب هست

و به جز چند نمونه خاص كه الان هم ديگه فعاليت نميكنند هيچكس براي منفعت شخصي يا هر چيز ديگه اينجا كار نميكنه!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
همینجا لینک و مستندات رو ارائه کنید تا مشخص شما دارید با خراب کردن دیگران به هدفتون میرسید یا دیگران ؟

مستندات همین که نمرات دانشگاهش نشون میدن
فکر نکنم خودشش بیاد درباره اینکه چقدر به درسش لطمه خورده صحیت کنم

چون دوستتان میگن ادامه ندید

پست رو edit کردم

پایان

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

جالبه كه كسانيكه اصلآ اينورها نميان يهو همه از اينجا رد ميشدن و ديدن اينجا دعواست

از اين پست به بعد در صورت تكرار اينگونه پست ها و سعي در تخريب وجه يك ديگر با مسبب آن برخورد خواهد شد

و به جز چند نمونه خاص كه الان هم ديگه فعاليت نميكنند هيچكس براي منفعت شخصي يا هر چيز ديگه اينجا كار نميكنه

سلام برادر

من اگر شما بفرمایین تمام پستهای قبلی را پاک می کنم ولی زور داره کسی که تو تاپیک اشتراک پست می زنه که من سریال را فقط به دوستان می دم که دست فروشنده ها نیفته بیاد و هر چی دلش خواست بگه و کسی هم جوابی بهش نده .

به دلیل احترامی که برای شما و منشتون قایلم هر دستوری که بفرمایید اجرا میشه ولی حداقل دوست دارم دوستان یک چیزی را یاد گرفته باشن : بر چسب زدن خیلی آسونه ... گرچه مساله ای که من مطرح کردم واقعیتی تلخ بود ...

موفق باشین

بدرود .

kola1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

و به جز چند نمونه خاص كه الان هم ديگه فعاليت نميكنند هيچكس براي منفعت شخصي يا هر چيز ديگه اينجا كار نميكنه!

با سلام خدمت جناب live for what؟
ببخشید می خواستم بدونم پست من مشکلی داشت که اونو پاک کردید
راستی من از اینجا رد نمی شدم
فقط می خواستم دین خود به جناب لینحو ادا کنم
من هم حرف جناب آلفردو رو تایید میکنم
جناب لینحو بدون هیچ چشم داشتی سریالها رو برای دیگران ارسال میکنند من نمیدونم چرا بعضی ها ... فکر میکنند
لطفا پست منو پاک نکنید
همین;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام برادر

من اگر شما بفرمایین تمام پستهای قبلی را پاک می کنم ولی زور داره کسی که تو تاپیک اشتراک پست می زنه که من سریال را فقط به دوستان می دم که دست فروشنده ها نیفته بیاد و هر چی دلش خواست بگه و کسی هم جوابی بهش نده .

به دلیل احترامی که برای شما و منشتون قایلم هر دستوری که بفرمایید اجرا میشه ولی حداقل دوست دارم دوستان یک چیزی را یاد گرفته باشن : بر چسب زدن خیلی آسونه ... گرچه مساله ای که من مطرح کردم واقعیتی تلخ بود ...

موفق باشین

بدرود .

سلام به شما و تشكر بابت همكاريتون
و همين طور تشكر از جناب base كه ايشون هم همكاري كردند

اصولآ خيلي محيط اينجا و رسالت اين تاپيك رو مناسب اينگونه بحث ها نميدونم
و با اجازه چندتا از پستها رو پاك كردم اما چندتايي باقيمونده كه دوستان نگن كه حرفشون رو نزدند
از هر دو طرف هم هست
و سايرين اگر مايل بودند ميتونن رويه همون ها قضاوت بكنند.
اينجا خيلي از مسائل به جز بحث اصلي مطرح هست كه اصلآ تمايل ندارم مطرح كنم اگر مديران سكوت ميكنند دليل به اين نيست كه مطلع نيستند

با سلام خدمت جناب live for what؟
ببخشید می خواستم بدونم پست من مشکلی داشت که اونو پاک کردید
راستی من از اینجا رد نمی شدم
فقط می خواستم دین خود به جناب لینحو ادا کنم
من هم حرف جناب آلفردو رو تایید میکنم
جناب لینحو بدون هیچ چشم داشتی سریالها رو برای دیگران ارسال میکنند من نمیدونم چرا بعضی ها ... فکر میکنند
لطفا پست منو پاک نکنید
همین;)

جواب شما رو در همين پست و پست قبلي دادم دوست عزيز! ;)
در صورتيكه ابهامي داريد از طريق پيام خصوصي اقدام كنيد حتمآ پاسخوگوي عملكردم خواهم بود

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوستان عزيز و خاصه جناب linhu

انتظار داشتم پست من رو حداقل دقيق بخونيد

وقتي خواستم كه ديگه بحث نشه يعني نشه!

اين ديگه جدآ آخرين اخطار هست اين بحث تا همينجا كه پيش رفته هم زيادي هست

متشكرم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نمیدونم چکاری بعضی ها بخاطر پاچه خواری طرفداری میکنن ,
حالا گذشته از این بحث من تو تاپیک های دیگه هم دیدم , یکی میاد به این یکی یچیزی میگه , یکی دیگه این وسط میپره طرفداری اون یکی رو میکنه ,
بعد دقیقا زیر همون پست مینویسه بسته من چی شد :blink: , یعنی هواتو دارم , کارم رو زودتر راه بنداز !!!

--
این پست بعدا اگه مدراتور خواست خود به خود منفجر میشه
biggestgrin.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من پیشنهادم اینکه دوستان از این به بعد چیزی رو در اختیار بخش مشارکت میزارن اعم از مالی و غیر مالی و سریال و غیره لطف کنن دندون منت گذاشتن سر بقیه رو بخاطر اون اهدایی بکنند...
اگر تعداد مشارکت کننده ها کم شد عوضش تعداد مخاطبا بیشتر میشه..
4. تصمیم گیری جمعی در خرید و یا دانلود و یا گزینش سریالها و فیلم ها و غیره .( این مورد خدایش دوستان شاهکار کردن... در مورد گزینش از ارشیو بقیه کمال همکاری ور کردن.. هر تاپیکش کمه کم 300-400 تا پست خورده.. نمونش 1 تاپیک بزنید برای همین قضیه فعلی 3000 نفر ادم اعم از یوزرهای نیم پسته هم نظر میدن ولی اصل کاریا مثه هستی که 10 تا مشارکت برای خرید داشته یا برای تهیه حرفش رو زمین بمونه)
راستش من این چند روزه کلی ناراحت شدم از این موضوعات پیش اومده ولی نمی دونم چی باید بگم واسه همین سکوت کردم تا ببینم آخرش چی میشه. من کاری به حرف دیگران و بحث و جدل های گروهی و نفری ندارم. من صحبتم سر نفس مشارکته و قوانین فرم. مثلا خود بنده و چند نفر از دوستان دیگه تا صحبت از مشارکت تو خرید و دانلود سریال میشه سریع اعلام همکاری می کنیم ولی تا حالا نشده که بفهمم این پول مشارکتم که بعد از خرید نفر بعدی میده کجا هزینه شده. فقط چند مورد بوده که بعد از دانلود با دوستان تصمیم گرفتیم که بدون چشم داشتی حق مشارکت خودمون رو ببخشیم یعنی از نفرات بعدی این پوا دریافت نشه. در مورد بقیه سریال هایی هم که بنده مشارکت نکردم نمی دونم اون پول کجا صرف شده. شاید من بی اطلاع باشم و در جایی برای خرید و یا دانلود سریالی هزینه شده باشه ولی ای کاش عنوان بشه تا سوئتفاهم پیش نیاد.
بنده خودم خدا شاهده دلم می خواست دی وی دی پرستاران رو تهیه کنم ولی وقتی به جیب خودم به عنوان یه دختر که خرجیشو از باباش می گیره نگاه کردم دیدم هر کاری بکنم نمی شه. مگه اینکه از مشارکتم تو بخشای دیگه بزنم که به خاطر دوستان دیگه که دوستدار اون سریال ها هستن و خودم که دلم می خواد اون ها رو هم تهیه کنم از قیدش زدم بعد از اون هم که پخشش متوقف شده فعلا. خلاصه من دلم گرفته نه از دست کسی بلکه از قوانینی که باعث شده ما یکم از هم فاصله بگیریم و بحث هایی که روز به روز بر تعدادش اضافه میشه و چند دستگی رو به وجود آورده چند دستگی که به نفع پی تی و بخش اشتراک نخواهد بود وگرنه هر کدوم از دوستان قطعا در جای دیگه ای از این اینترنت گسترده و کره خاکی می تونن به کارشون ادامه بدن و لنگ نمی مونن. پس بهتره به جای این بحث ها راه کاری برای بهبود قوانین و روابط پیشنهاد بدیم نه اینکه از پست های هم بر علیه هم استفاده کنیم و از هم دلگیر بشیم و کدورت به وجود بیاریم

امیدوارم این آخرین و اولین حرف من در این زمینه باشه و دوستان لطف کنن و حرفم رو قبول کنن
_____
و در آخر یاد آوری می کنم تا حالا تو پی تی از کسی بد نگفتم و سعی کردم که تو بحث هایی که بهم مربوط نمی شه یا حداقل چیزی ازش نمی دونم دخالت نکنم تا کسی نرنجه ولی این بار دیگه نتونستم بحث های دوستان خوبم رو با هم ندیده بگیرم که داره باعث کدورت های زیادی بینشون میشه خواسته و نا خواسته.( خواهر کوچیکتون هستی).

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام بچه ها !

داشتم رد ميشدم ديدم دعواهه گفتم منم بازي !

خواهشا به هم توحين نكنيد !!!!!

انصافا اين چه حرفيه !؟ من ايشون رو كاملا ميشناسم !

ميدونيد Linhu چطور سريال ها رو اشتراك ميداد ؟! فقط كافي بود آدرس بديد تا براتون بفرسته !

خداوكيلي اصلا حرف پول رو نميزد ! بيچاره وقت نميكرد با كسي در مورد اين چيزا صحبت كنه !

حالا انصافه كه اين حرفا رو بزنيد !؟ چرا به خودتون چيزي نميگيد كه سر يه قرون 2 قرون دعوا راه ميندازيد !؟

دليل نميشه كه چون خودتون دنبال منفعت هستيد به ديگران تحمت بزنيد !

اگه دنبال منفعت نيستيد چرا بحث 150 تومن رو وسط كشيديد ؟!

تازه اشكالي داره آدم موضوعاته پر بيننده رو شير كنه !؟

آقا وحيد ! من خيلي بهت ارادت دارم !

ولي

من خودم چند بار بهت گفتم كه linhu به من گفته كه در قبال اون 20 تا ديويدي سريال هاي كره اي چقدر بايد پول بده يا

چند تا فيلم يا سريال بايد در قبالش بده !!!!!!!!!

ولي شما خودت گفتي كه نه به پولش نياز داري نه به فيلم و سريال !!

بابا بيايد كمي مهربونتر باشيد !!!!!!!!

حيفه اين همه مدت دوستي نيست !؟

من قصد دخالت نداشتم ولي ديدم داره در حق بعضيا كم لطفي ميشه !

الفردو جان ... من اصلا به قضاوت شما کاری ندارم.. اصلا این تاپیک جای این بحثا نیست... الانم این پست اصلا در مورد فرد خاصی نیست.. در مورد سیستم تهیه سریالهاست..این پستم هدفش این نیست که شخص خاصی رو متهم کنه یا تبرئه کنه... هدفش اینکه مشخص کنه اینجا هر بحثی میشه باید در چارچوب بخش مشارکت باشه..

بنده درتمام تاریخ عمرم به کسی التماس نکردم که چیزی رو برام بفرسته...

مثالش رو عرض کنم تاپیک موسیقی و پخش موزیک بدون منفعت.. تمام کسایی که اینجا از طرف بخش مسئول پخش بودن بدون هیچ مسئله ای براشون 1 نسخه باید میفرستادم.. این دیگه التماس و درخواست داره؟

بنده مگه مسئول دانلود و پخش سریالهای رزمی و اسیای شرقی نبودم؟ کدوم یکی از دانلود کننده ها این سریالها رو برای بنده فرستادن؟

در مورد اینکه سریال فرستاده بشه و پولی گرفته نشه اگر قراره منتی گذاشته بشه خیلی راحتر هستش که اصلا فرستاده نشه... و اگه قراره فرستاده بشه اینجا بخش مشارکته نه بنگاه خیریه و جشن عاطفه ها.. دوستان خودشون مبلغ سریالها رو میدونن و واریز میکنن.. تاپیک های رسمی هم وجود داره برای پخش..

لینخوی عزیز سریال پخش کردن؟ واسه چند نفر؟ 2 نفر.. 20 نفر.. 200 نفر.. تاپیک زدن در موردش تو بخش مشارکت؟ کجاست تاپیکش؟ نزدن پس حرف حساب شما تو این تاپیک که صرفا در مورد مشارکت و تاپیک های موجودش هستش چیه؟

تاپیک نزدن که بدست فروشنده نیوفته و سر از بازارچه در نیاره/ این توجیه این مدل پخش کردنه؟ خوب پس چه ربطی به بخش مشارکت داره..

در مورد پول و کاسبی:

ای مردم.. بنده هدفم 10000000% کاسبی هستش تو این بخش و تا پول نریزید سریال نمیدم و از همه مهمتر تا رو هر دیسک 100-150 سود نیوفته نمیفرستم... شما هم میخواید همین سود های میلیونی؟ بسم الله.. تشریف بیارید کلی مجموعه بدون صاحب و پخش نشده داریم.. ولی برای اینکه از زیر این بار سودهای میلیونی در نرید لطف میکنید تعهد میدید که حداقل 3 ماه بدون محدودیت مسئولیتتتون رو انجام بدید...

مشگل مالی قضایا حل شد؟ همه دوستان الان خیالشون از بابت مسائل مالی راحته؟ بسم االه..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راستی من پست قبلی رو بدون دیدن پستهای دیگران زدم..هر چقدرش اضافه هستش یا کلش نابودش کنید .. ولی اون تیکه اخرشو بزارید شاید 4 نفر امدن گفتن ماهم پخش میکنیم..

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
شینوبی قصه های جزیره رو بدون گرفتن پول از بچه ها شیر کرد!کسی نمی گه حتما اینکارو (اجباری کردن پرداخت پولو!)باید کرد اگه بشه روش دیگه ای بکار برد خوبه!ولی الان که همین سریال افسران پلیسم بحث خریدش ناکام مونده !ازاد گزاشتن پرداخت دانگ خرید باعث می شه چیزی خریداری نشه!وگرنه همه خوشحال می شن سریال بقیه رو بدون پرداخت پول زیاد به دست بیارن ولی خوب سوال اینه کی می خواد زنگوله رو بندازه گردن پیشی!یعنی کی قراره پول خرید سریالا رو بده!;)
به هر حال باید یه نیم میلیون برا سریال جمع بشه به نظر ما مخالفان تغییر احتمال جمع شدن این پول در صورت ازاد بودن پرداختش خیلی کمه!

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
وقتی به جیب خودم به عنوان یه دختر که خرجیشو از باباش می گیره نگاه کردم دیدم هر کاری بکنم نمی شه. مگه اینکه از مشارکتم تو بخشای دیگه بزنم که به خاطر دوستان دیگه که دوستدار اون سریال ها هستن و خودم که دلم می خواد اون ها رو هم تهیه کنم از قیدش زدم بعد از اون هم که پخشش متوقف شده فعلا

ميخواستيم چی بشه چی شد !
خيلی خوب بود اگه در جواب پيشنهادی که دادم ، برخی از دوستان جو سازی نميکردند و فقط نظر و راهکار ارائه ميکردند که استفاده کنيم .
روی هم رفته برخی از دوستان مثل جناب لينخو گفتند که حذف هزينهٔ اضافی موجب ميشه که مشارکت کننده در خريد کم بشه ، لطفاً راهکار ارائه بديد که اين مشکل رو چجوری ميشه حل کرد ؟يعنی اگه اين گلوگاه حل بشه ! خود به خود راهکار ارائه شده ،اونوقت ديگه کوتی که کردم هيچ وقت پيش نميآد که دل خيلی ها بسوزه از اينکه آرمان اين بخش چی بوده و الان چی شده !

به نظر من هادی هایی در اين بخش هستند که بدون چشم داشت کمک ميکنند و اگه کار به جايی رسيد که حذف اين قانون موجب شد يه سريال خريده نشه ، آستين بالا میزنند . من هم در حد توان در خدمتم !

راه حل هايی هم ارائه شد : مثلاً اينکه خزانه به طور شفاف مشخص بشه و حساب خاصی براش باز بشه و کليدش به افراد خاصی داده بشه و شفافسازی در مورد تعداد خريداران در تاپيک خاصی انجام بشه !
يا اينکه سريال خريداری شده برای مدت خاصی با قيمت مثلاً 450 یا 500 عرضه بشه تا خرج خودشو در بیاره
يا اينکه مشارکت کنندگان در خريد امتيازات خاص بگيرند مثلاً بتونند بدون شرکت در خريد بعدی از ثمرهٔ خريد بعدی استفاده کنند .

من ميگم اين قانون بايد عوض بشه ، نظر شما چيه ؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اشکال اینکه سود بعدی رو از پخش سریالی که خریده شده حذف کنیم اینه که تمایل به مشارکت توی خرید کم میشه به طوری که شاید کلا خریدی انجام نشه. چون همه می دونن که می تونن با هزینه کمتر به دست بیارن. اینجوری عملا خریدی انجام نمیشه به خصوص توی سریال های گرونتر. وگرنه بحث حد و حدود گذاشتن نیست.

راهی هم که دوستان گفتن این بود که یه سری مزایا در نظر گرفته بشه برای کسایی که توی سری اول مشارکت می کنن. حالا سوال اینه که این مزایا دقیقا چی می تونه باشه که مشارکت کننده ها رو راضی کنه به جای مثلا 10000 تومن، 30000 تومن بپردازن بابت خرید اولیه یه سریال؟

تنها پیشنهادی که تا حالا داده شده اینه که برای کسانی که توی خرید مشارکت کردن، سریال های بعدی بدون دریافت هزینه مشارکت فرستاده بشه.

اوانسی هم بهشون میدم سریالهای دیگه ای که خریداری میشه یا دانلود میشه بدون حرف و حدیث و مبلغ اضافه مشارکت براشون میفرستم تو سری اول

البته من رو اینم نقد دارم ... ولی به عنوان تنها پیشنهاد بد نیست فعلا روی همین مورد بحث کنیم و همه نظرشون رو بگن.

//

ببین شما اینجا 1 سری ادم ثابت داری.... قوانین اینجا اینطور نبوده که خریدی انجام بشه و بعد بره دست 1 پخش کننده و بعدش پولش ذخیره بشه.. این 10% قضیه هستش..

قرار بوده اینجا بانک و خزانه داشته باشه برای پول اضافی .. و بازای هر سریال خریداری شده 1 سریال از مابقی پول خریداری بشه حتی اگر خزانه و بانک عملا از جیب پول بدن..

...

حالا وضع فعلی فروم کجاست؟
هنوز مرحله 1 رو هم رد نکردیم.. بیشتر از 10 تا سریال مشارکتی خرید یا دانلود شده ولی هیچ سریالی از انورش در نیومده..

فکر می کنم بیشتر این بحث ها در مورد غلط بودن این قانون، به خاطر ابهام در مورد مبلغیه که تا حالا جمع آوری شده (و ظاهرا تصور همه بر اینه که مبلغ هنگفتی جمع شده و منم قراره اینا رو بردارم و برم آمریکا!! :D)

تا جایی که یادمه فقط 2 سریال توی بخش مشارکت از خرید به پخش رسیدن (پرستاران و ارتش سری) که اونو هم بیلان مالیشو به زودی ارائه میدیم که شبهه ای باقی نمونه.

همه حرف دوستان اینکه اینجا یه سری سریالها و فیلم ها و غیره فقط دست 1 عده خاص بیوفته و برای اونها ارسال بشه مگر با مبلغ بالاتر برای بقیه.. یا فقط برای اعضای خاصی ارسال بشه..:

فلسفه این بخش رو هم یکی روشن کنه برای من نوعی حداقل.. اگه قراره سریال ها از دسترس عام خارج بشه و تو 1 دور کوچیک بچرخه پس بحث مشارکت عام المنفعه و عمومی که بخش برای این منظور زده شده کجا باید خودشو نشون بده؟

blink.gif

مبلغ بالاتر نه! مبلغی مساوی با سری قبل. اعضای خاص هم نه! هر کسی که درخواست داشته باشه. کجا تا حالا توی بخش مشارکت محدودیتی اعمال شده توی رسوندن سریال ها به دست افراد؟!
huh.gif

5. ارائه راهکارهای تشویقی برای اضافه شدن پخش کننده ها و تشویق دوستان به مشارکت بدون توقع و چشمداشت و منت..( تو این مورد هم شاهکاریم.. )

خب راهکار ارائه بفرمایید
Laie_63A.gif

ادیت: یه نکته ای رو هم اضافه کنم؛ یه دیدی که متاسفانه توی پست های یه سری از دوستان هست (منظورم پستی که کوت کردم نیست) اینه که مثلا یه بخش مشارکتی هست که داره به قهقرا میره و مدیران هم دارن با قوانین ظالمانه دوستی ها رو از بین می برن!

اول اینکه بخش مشارکت به قهقرا نرفته و نمیره. یه بخش نوپا که در نوع خودش تجربه اوله قطعا باید خیلی تغییرات رو شاهد باشه تا به یه وضع ایده آل نسبی برسه. قوانینی که در مرحله اول گذاشته شد و قطعا به اندازه کافی کارآمد نبوده لازمه که در گذر زمان خودشو نشون بده تا ضعف هاش رو پیدا کنیم و اصلاحش کنیم.

دوم اینکه مدیران جدا از بدنه مشارکت نیستن. قصد ما دفاع از قوانین اولیه نبوده و نیست بلکه بهبود و اصلاحشه، هدف از مطرح کردن این بحث ها هم اینه که با کمک تمام کسانی که توی این بخش فعالن وضع بخش رو از اینی که هست بهتر کنیم.

پس خوبه که از جوسازی و ایجاد تنش پرهیز کنیم و با این دید بریم جلو که هر کس داره توی بخش مشارکت فعالیت می کنه - کم یا زیاد بسته به تواناییش - هدفش کمک به یه آرمانی بالاتر از کسب سود شخصیه، و سعی کنیم جو اینجا رو مثل سابق دوستانه نگه داریم تا کمتر شاهد درگیری های نظیر موارد اخیر باشیم. چون یه فعالیت تیمی که کسب سودی هم در انتظارش نیست بدون یه جو دوستانه محکوم به شکسته.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
بنده موافقم با اینکه هزینه اضافی حذف بشه و امتیازی که گفتید به مشارکت کننده داده بشه !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
[
اشکال اینکه سود بعدی رو از پخش سریالی که خریده شده حذف کنیم اینه که تمایل به مشارکت توی خرید کم میشه به طوری که شاید کلا خریدی انجام نشه. چون همه می دونن که می تونن با هزینه کمتر به دست بیارن. اینجوری عملا خریدی انجام نمیشه به خصوص توی سریال های گرونتر. وگرنه بحث حد و حدود گذاشتن نیست.

راهی هم که دوستان گفتن این بود که یه سری مزایا در نظر گرفته بشه برای کسایی که توی سری اول مشارکت می کنن. حالا سوال اینه که این مزایا دقیقا چی می تونه باشه که مشارکت کننده ها رو راضی کنه به جای مثلا 10000 تومن، 30000 تومن بپردازن بابت خرید اولیه یه سریال؟

تنها پیشنهادی که تا حالا داده شده اینه که برای کسانی که توی خرید مشارکت کردن، سریال های بعدی بدون دریافت هزینه مشارکت فرستاده بشه.

البته من رو اینم نقد دارم ... ولی به عنوان تنها پیشنهاد بد نیست فعلا روی همین مورد بحث کنیم و همه نظرشون رو بگن.

//

خوب این بر واقعیتی که الان جریان داره منطبق نیست.یه سری ادم حدود 10 نفر همیشه پایه خرید هستن در صورت استطاعت مالی..

هیچ مزایای اولیه ایردر کار نیست.. بجز این نکته که انن میتونه شاهد خرید بعدی باشه.. لازم هم نیست 1 نفر تو 10 تا خرید کمک کنه... بحث سر همینه که کلا بعد از سری اول رشد مخاطب برای دریافت سریال هم در واقع متوقف میشه..

فکر می کنم بیشتر این بحث ها در مورد غلط بودن این قانون، به خاطر ابهام در مورد مبلغیه که تا حالا جمع آوری شده (و ظاهرا تصور همه بر اینه که مبلغ هنگفتی جمع شده و منم قراره اینا رو بردارم و برم آمریکا!! :D)

تا جایی که یادمه فقط 2 سریال توی بخش مشارکت از خرید به پخش رسیدن (پرستاران و ارتش سری) که اونو هم بیلان مالیشو به زودی ارائه میدیم که شبهه ای باقی نمونه.

در مورد مبلغ هم خودم گفتم اونایی که دست تو کار دارن میدونن هیچ مبلغ دندون گیری در کار نیست ولی با سیستم فعلی طبعا این جور حرفا داره..:(

بحث اصلی زمانه.. قدر از اغاز کار گذشته و چقدر قدرت خرید الان داریم؟ والا هر 2 تا تاپیک مذبور هم با ثبت فرستاده شدن واین یعنی اصلا بیلان مالی ندارن.. مشخصه وضعشون.. چیزی که مشگل داره اینکه اون زمان قرار شد یه صندوق درست بشه یه عده کمک کنن تا بخش پربار بشه بعد از تو خود سریالها با مبلغ خیلی پایینتر دربیاد.. این طرح در کنار طرح اصلی اجرا نشد سیستم کار بهم ریخت..

blink.gif

مبلغ بالاتر نه! مبلغی مساوی با سری قبل. اعضای خاص هم نه! هر کسی که درخواست داشته باشه. کجا تا حالا توی بخش مشارکت محدودیتی اعمال شده توی رسوندن سریال ها به دست افراد؟!
huh.gif

منظور من بالاتر از عرف مشارکت بود نه قیمت اولیه..:D
مثالش پرستاران.. قیمت فعلی قانون اینکه قیمت پایه نباید از قیمت عرف بازارچه بالا بزنه و حدالامکان 30-40 درصد زیر اون قیمت باشه رو نقض نمیکنه؟ طبیعتا همین سریال رو 1 فروشنده تهیه کنه بزاره تو بازارچه هر دیسک Divx رو 1000 تومن از قسمت فعلی هم کمتر میشه در حالی حداکثر قیمت نباید از -700- 600 بالاتر بزنه...
نسخه DVD-Video هم به همین ترتیب...

خوب.. بحثو باز نمیکنم چون قبلا مطرح کردم..چون اهرم فشاری نداریم هیچ فایده ای هم نداره... بحث فعلی تاپیک در مورد همین بود... دوستان میگفتن برای فلان اعضای فلان تاپیک خاص فقط سریال ارسال میشه.. و دلایل منطق خودشون..

بحث سر تاپیک های فعلی نیست.. بحث سر تاپیک های نا تمامه... سر اوشین یه بحث داشتیم.. سر این سریالهای همین چند پست قبل هم 1 بحث.. در ادامش تاپیک های مشارکت در دانلود فیلم ها و بعضی سریالها هم همین وضع... راهکار پیچوندن قوانین واضح بخش اینکه اصلا گذاشته نشه کار به تاپیک رسمی برسه.. :(

خب راهکار ارائه بفرمایید
Laie_63A.gif

راهکاری که قسمت اول پوشش بده زیاده ولی همین راهکار ممکنه قسمت دوم برعکس 180 درجه بضرر بخش بکنه.. چطوری میشه افراد جذب اینکار بشن بدون اینکه چشمداشت داشته باشن.. یکم قسمت اولش با دومش منافات داره..

من نوعی همیشه میخوام پیشقدم بشم برای سریالهای بدون صاحب ولی همش میگم نکنه یکی باشه از من سریعتر بتونه پخش کنه و من مانعش بشم؟ در حالی که عملا بخاطر اضافه شدن 1 مسئله ای روزی 80% امکان رایتم بالا رفته..

اتفاقا 2 نفر رو هم پیدا کردم برای پخش ولی اصلا تو مود این بهش نبودن.. یعنی حال و هوا و وظیفه و مسئولیت رو درک نمیکردن... والا وقت و بیکار بودن و انگیزه رو داشتن.. انگیزه رو هم با عده و عید مالی ایجاد میشه کرد.. دیگه منتی هم در کار نیست.. ولی اون مسئولیت پذیری و جوابگویی که واقعا هم یوزرهای بخش بعضی اوقات اعصاب خورد کن میشن رو نداشتن..( خودمم ندارم البته:lol: ولی با خود بخش کنار امدم.:happy: )

برای دوستان 1 مثال بزنم.. این یکم از دور از دنیای عمل و واقعیت هستش ولی میتونه اجرایی باشه.فرض بگیرید 100 تومن هر پخش کننده برای هر دیسک نفع گیرش بیاد.. برای جبران هزینه ها.. اگه شرایطش مطوب باشه.. تهداد سفارش ها و تعداد دیسکها بالانس باشه.. میتونه با راهکار حرفه ای ساعتی 20 تا دیسک با 2-3 تا رایتر رایت کنه... حدود 2 هزار تومن ساعت.. میتونه جذاب باشه برای خیلیا.. ولی عملا چون دردسرش بالاست و مسائل سخت افزاری زیادی هم درگیر قضایا میشه کسی رغبت نمیکنه...

به نظر من جذب پخش کننده ای 2 ماه بخواد پخش کنه و یا 1 ماه برای بخش فقط صرف انرژی زیاد و بیهودست.. در انتها مشگلات خود شخص رو هم زیاد میکنه.. باید با پخش کننده توافق بشه برای طولانی مدت.. حداقل 6 ماه مسئولیتش رو بپذیره.. اگر نه مخصوصا در مورد پخش های اولیه که ثبت نامی میشه خودتون میدونید که فشار کاری مثه پخش ادامه دار نیست.. شما وفتی امروز قراره 2 تا دیسک از رو 1 مجموعه رایت کنی و این کار 10 روز ادامه پیدا کنه حداقل 5 برابر بیشتر وقت و انرژی صرف میکنی تا یهو 20 تا در 1 روز..

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خوب این بر واقعیتی که الان جریان داره منطبق نیست.یه سری ادم حدود 10 نفر همیشه پایه خرید هستن در صورت استطاعت مالی..

هیچ مزایای اولیه ای در کار نیست.. بجز این نکته که انن میتونه شاهد خرید بعدی باشه.. لازم هم نیست 1 نفر تو 10 تا خرید کمک کنه... بحث سر همینه که کلا بعد از سری اول رشد مخاطب برای دریافت سریال هم در واقع متوقف میشه..

در مورد مبلغ هم خودم گفتم اونایی که دست تو کار دارن میدونن هیچ مبلغ دندون گیری در کار نیست ولی با سیستم فعلی طبعا این جور حرفا داره..:(

حالا من نقدمو بگم :D خودت میگی که یه سری آدم ثابت دارن توی خرید ها شرکت می کنن. حالا فرض کن بیایم طبق روش تو عمل کنیم و اولین بار که یه سریالی خریده شد، به خریدارها آوانس بدیم که توی خرید بعدی هزینه نکنن. در نتیجه اون 10 نفر که توی خرید اول شرکت کرده بودن توی خرید دوم قراره هزینه ای نکنن. پس کسی نمی مونه که برای خرید دوم هزینه کنه - نهایتش چند نفر آدم جدید - و به این ترتیب خرید بی خرید.

البته اینم بگم که من نظری بر له یا علیه این روش و کلا حذف هزینه اضافی نمیدم. اینطور که پیداست بیشتر بچه ها موافقن که هزینه اضافی خرید توی سری های بعدی گرفته نشه. اگه اینطور باشه همین روش رو در پیش می گیریم که ببینیم جواب میده یا نه، و هزینه های اضافی قبلی گرفته شده رو هم میشه به صاحبانشون برگردوند که اجحاف نشه و این داستان چمدون دلار هم خاتمه پیدا کنه :D

چیزی که مشگل داره اینکه اون زمان قرار شد یه صندوق درست بشه یه عده کمک کنن تا بخش پربار بشه بعد از تو خود سریالها با مبلغ خیلی پایینتر دربیاد.. این طرح در کنار طرح اصلی اجرا نشد سیستم کار بهم ریخت..

منظور من بالاتر از عرف مشارکت بود نه قیمت اولیه..:D
مثالش پرستاران.. قیمت فعلی قانون اینکه قیمت پایه نباید از قیمت عرف بازارچه بالا بزنه و حدالامکان 30-40 درصد زیر اون قیمت باشه رو نقض نمیکنه؟ طبیعتا همین سریال رو 1 فروشنده تهیه کنه بزاره تو بازارچه هر دیسک Divx رو 1000 تومن از قسمت فعلی هم کمتر میشه در حالی حداکثر قیمت نباید از -700- 600 بالاتر بزنه...
نسخه DVD-Video هم به همین ترتیب...

آخه طرح اولیه جدای اینی که داره اجرا میشه نیست. این کمک که میگی قرار بود دقیقا چی باشه؟ غیر از همین هزینه اضافی برای سریال های خریداری شده؟

اگه جواب نداده به خاطر اینه که فرضا برای سریالی مثل پرستاران، حدود 30 نفر اولی که سریال رو گرفتن، هزینه اضافی که پرداختن کامل صرف جبران هزینه خرید سریال شده. بعد از اون 2-3 نفر سریال رو خریدن (حالا دقیقشو تا چند روز دیگه میگم) و این میشه نهایتش 30-40 تومن.

شما 2 تا نقد روی این قضیه داری، یکی اینکه میگی از قیمت بازارچه باید پایینتر بدیم، که این میشه کلا این روش رو کنار بذاریم و همون بحث های قبلی. یکی اینکه میگی این پول تا حالا کجا هزینه شده و چرا ازش خبری نیست، که جوابش اینه که کار داره رو حساب و کتاب و طبق روال صحیح پیش میره ولی پر شدن صندوق مشارکت زمان می طلبه.

این مورد دوم به نظرم بحث رو منحرف می کنه چون فعلا بحث اصلی اینه که با فرض اینکه هزینه اضافی رو کلا حذف می کنیم چیکار کنیم که روند خرید متوقف نشه. پس بحث دوم مربوط به گذشته اس و تو بحث جدید جایی نداره.

خوب.. بحثو باز نمیکنم چون قبلا مطرح کردم..چون اهرم فشاری نداریم هیچ فایده ای هم نداره... بحث فعلی تاپیک در مورد همین بود... دوستان میگفتن برای فلان اعضای فلان تاپیک خاص فقط سریال ارسال میشه.. و دلایل منطق خودشون..

بحث سر تاپیک های فعلی نیست.. بحث سر تاپیک های نا تمامه... سر اوشین یه بحث داشتیم.. سر این سریالهای همین چند پست قبل هم 1 بحث.. در ادامش تاپیک های مشارکت در دانلود فیلم ها و بعضی سریالها هم همین وضع... راهکار پیچوندن قوانین واضح بخش اینکه اصلا گذاشته نشه کار به تاپیک رسمی برسه.. :(

در مورد محدودیت ... تاپیک های بخش مشارکت تا حالا محدودیتی توشون نبوده. حتی تاپیک اوشین که قبلا در موردش توضیح دادم و یه جورایی قواعد این بخش شامل حالش نمیشه - اونم قراره به پخش عمومی برسه.

حرفت در مورد اینکه یه جور اغتشاشی توی تاپیک های جمع آوری فیلم ها حاکمه رو قبول دارم، ولی اونم باز به خاطر رشد سریع بخش مشارکت و نبودن امکان نظارت دقیق تا این زمان بوده، واینکه کسانی که حاضرن مسوولیت همچین تاپیک هایی رو قبول کنن خیلی کمن (کمتر از کسانی که حاضرن پخش کننده بشن) ولی این باز به معنای محدودیت نیست فقط ناهماهنگیه.

هر تاپیکی که در بخش مشارکت زده میشه بدون استثنا مشمول قانون عدم محدودیت پخش میشه.

اتفاقا 2 نفر رو هم پیدا کردم برای پخش ولی اصلا تو مود این بخش نبودن.. یعنی حال و هوا و وظیفه و مسئولیت رو درک نمیکردن... والا وقت و بیکار بودن و انگیزه رو داشتن.. انگیزه رو هم با عده و عید مالی ایجاد میشه کرد.. دیگه منتی هم در کار نیست.. ولی اون مسئولیت پذیری و جوابگویی که واقعا هم یوزرهای بخش بعضی اوقات اعصاب خورد کن میشن رو نداشتن..( خودمم ندارم البته:lol: ولی با خود بخش کنار امدم.:happy: )

برای دوستان 1 مثال بزنم.. این یکم از دور از دنیای عمل و واقعیت هستش ولی میتونه اجرایی باشه.فرض بگیرید 100 تومن هر پخش کننده برای هر دیسک نفع گیرش بیاد.. برای جبران هزینه ها.. اگه شرایطش مطوب باشه.. تهداد سفارش ها و تعداد دیسکها بالانس باشه.. میتونه با راهکار حرفه ای ساعتی 20 تا دیسک با 2-3 تا رایتر رایت کنه... حدود 2 هزار تومن ساعت.. میتونه جذاب باشه برای خیلیا.. ولی عملا چون دردسرش بالاست و مسائل سخت افزاری زیادی هم درگیر قضایا میشه کسی رغبت نمیکنه...

به نظر من جذب پخش کننده ای 2 ماه بخواد پخش کنه و یا 1 ماه برای بخش فقط صرف انرژی زیاد و بیهودست.. در انتها مشگلات خود شخص رو هم زیاد میکنه.. باید با پخش کننده توافق بشه برای طولانی مدت.. حداقل 6 ماه مسئولیتش رو بپذیره.. اگر نه مخصوصا در مورد پخش های اولیه که ثبت نامی میشه خودتون میدونید که فشار کاری مثه پخش ادامه دار نیست.. شما وفتی امروز قراره 2 تا دیسک از رو 1 مجموعه رایت کنی و این کار 10 روز ادامه پیدا کنه حداقل 5 برابر بیشتر وقت و انرژی صرف میکنی تا یهو 20 تا در 1 روز..

اینجا هم باز 2 تا بحثه. اول اینکه میگی با در نظر گرفتن یه مقدار سود برای پخش کننده، پخش کننده ها رو جذب کنیم. من شخصا با این حرف مشکلی ندارم، ولی سوالم اینه که این قضیه چه تفاوتی پیدا می کنه با اون ماجرایی که چند ماه پیش سر پخش سریال ها به صورت DVD و با قیمت 500 تومن به ازای هر DVD داشتیم؟!

همون موقع من و چند نفر دیگه گفتیم که اگه این کار رو می کنیم به خاطر اینه که از نظر پخش کننده در مضیقه هستیم، که همه دوستان اومدن گفتن این کار با روح مشارکت منافات داره و مشارکت بدون سود رو نقض می کنه.

پس عملا قضیه سود اضافه قبلا بحثش شده و منتفیه. حالا اگه منظورت این باشه که این سود و وعده و وعید مالی ای که قراره به پخش کننده ها داده بشه، از جایی غیر از اضافه کردن قیمت پخش عادی تامین بشه، باز می رسیم به صندوق مشارکت و اینکه اگه قرار باشه هزینه اضافی برای سریال ها گرفته نشه صندوقی هم در کار نخواهد بود و پولی وجود نداره که بخوایم پخش کننده ها رو جذب کنیم.

در مورد این حرفت:

به نظر من جذب پخش کننده ای 2 ماه بخواد پخش کنه و یا 1 ماه برای بخش فقط صرف انرژی زیاد و بیهودست.. در انتها مشگلات خود شخص رو هم زیاد میکنه.. باید با پخش کننده توافق بشه برای طولانی مدت.. حداقل 6 ماه مسئولیتش رو بپذیره

منم موافقم که سودی نداره و فقط دردسر داره. ولی با چه تمهیدی میشه یه نفر رو که داره داوطلبانه و بدون سود فعالیت می کنه وادار کرد که یه مدت معینی حداقل فعالیت کنه؟ هر قراردادی یه طرفش تعهده یه طرفش سود. وقتی قراره سودی در کار نباشه قراردادی هم نمی تونه در کار باشه.

از نظر من فقط یه راه حل می مونه. این که برای پخش کننده ها تمهیداتی در نظر گرفته بشه مشابه همونی که قراره برای مشارکت کننده ها در نظر گرفته بشه. مثلا یه سری سریال رو با هزینه کمتر یا بدون هزینه خرید بهشون داد یا یه همچین مواردی.

//

این همه منتقد داشت این بخش ... پس چی شد؟! ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا