خزانه که نباشه همینه دیگه

هر کی هر کی میشه و هر کسی یه قیمتی میده مگه پول پست 2 تا دی ویتی بیشتر از 780 تومن میشه به آخر ایران
به خزانه چه ربطی داره :blink:
---
به نقل از Rax :
1 نسخه رو به من بدید اگه واقعا مشارکت رو مد نظر دارید نه کاسبی براتون بدون هیچ پیش شرطی اعم از مدت روز وقفه زیاد یا به حد نصاب رسیدن بفرستم..
این موضوعاتی که درباره استفاده از فروشنده ها میشه و دنیل و بقیه میگن,
برا الان نیست , برا اون زمانی هست که پخش کننده دیگه نداریم یا پخش کننده کم داریم و کسی نیست پخش کنه , اون موقع مجبوریم اینکارو بکنیم که بخش نخوابه , والا هیچکی دوست نداره سود بشه تو این کار .
در ضمن چون اینکار پخش کردن خیلی سخت و خسته کننده هست (حالا پخش کننده ها بهتر میدونن), به مرور زمان یواش یواش پخش کننده ها میکشن کنار .
تا زمانی که پخش کننده هست, مشکلی نیست .
-
من شخصا نمیتونم تو پخش کمکی بکنم , سیستمم نمیکشه, یه رایتر دارم با 5-6 گیگ فضا رو هارد .
ولی میتونم برا سریال کمک کنم , سریال زیاد دارم ولی نمیتونم همشو بزارم اینجا (به دلایل مشخص) و فقط اونایی که خودم دانلود کردم رو میتونم بدم به یه پخش کننده که به بقیه بده .
سریال Ugly Betty رو من الان دارم , و سیژن سوم لاست (اگه گیر نیاوردید) , یکی دوتا دیگه هم دانلود کردم که الان تو ذهنم نیست , برا اینا پخش کننده پیدا شد , خبر بدید من بدم بهش بزاره برا پخش.