خیلی بده وقتی یک کاربر نظرش با ما متفاوته همه از مدیر و صاحب تاپیک و ... بریزیم سرش و جوابش را بدیم . این داستان را می تونستید تو پیغام خصوصی و دوستانه تر ادامه بدین . من چون اوشو عزیز را می شناسم و از نیت خیرش کاملا با خبرم می دونم اگر این بحث دوستانه (( و شاید نه منطقی ! )) ادامه پیدا می کرد به اینجا نمی کشید .
ققنوس جان، وقتی بحثی به صورت عمومی شروع میشه نمیشه به صورت خصوصی و با پی ام پی گیریش کرد. چون سوالی در یه تاپیکی پرسیده شده و یه سری مسائل رو زیر سوال برده و سکوت ما می تونه معنی دیگه ای رو به ذهن خواننده های اون تاپیک متبادر کنه.
در عین حال مساله اصلا به این صورت نبوده که همه بریزن سر یه نفر! طبعا هر کس نظری داره میاد عنوان می کنه و کسی هم با دیگری خصومت شخصی نداره. بحث مدیر و کاربر هم مطرح نیست. من و فریدا به عنوان کسانی که توی تصمیمی دخیل بودیم و درستی تصمیم گیریمون زیر سوال رفته بود وارد بحث شدیم و از دید من لحن صحبتمون هم دوستانه بود .
برای اینکه زحمات دوستانی که با تخفیف زحمت تکثیر سریالها را به عهده گرفتند کم رنگ نشه و از طرف دیگه تداخلی با هدف کلی انجمن که اشتراکه بوجود نیاد پیشنهاد من اینه که انجمنی با نام فروش فیلمها و سریالها با تخفیف در همینجا یا بازارچه بوجود بیاد و دوستانمون در اون انجمن فعالیت کنند . چوم الان چند نفر از فروشندگان عزیز هم هستند که واقعا قیمتهاشون خوبه و اونها هم می تونند اضافه شده و انجمن را پربارتر کنند .
ببینید الان توی 2 صفحه تاپیک بخش مشارکت، فقط 3 تاپیک فروش با تخفیف هست. مشکل دقیقا کجاست؟ محل قرار گرفتن این تاپیک ها که توی بازارچه باشن یا توی یه زیربخش دیگه به اسم فروش با تخفیف؟
اگه نفس عمل رو قبول داریم، اهمیتی نباید داشته باشه که این تاپیک ها توی بخش مشارکت باشن. و با اهداف مجموعه مشارکت هم تضادی نداره. قبلا هم گفتم ، هدف این بخش اینه که با کمترین هزینه ممکن سریال هایی که دیگران میخوان رو در اختیارشون قرار بدیم. اگه کمترین هزینه ممکن در یه برهه زمانی به معنی 200 تومن اضافه برای هر dvd باشه بازم با اهداف بخش تضادی نداره.
حرفهای زیادی هست که دوست دارم بزنم ولی به دلیل اینکه علاقه دارم جو آروم بمونه چیز دیگه ای نمی گم . ولی لطفا این سیستم را که اگر کسی با ما موافق ببود اینقدر فشار بهش بیاریم که یا از خیر فروم بگذره و یا عصبانی بشه و چیزی بگه که بتونیم به راحتی بنش کنیم را فراموش کنید . به اندازه کافی در محیط کار داریم می بینیم دیگه اینجا نه . خواهش می کنم ... !!
ما که با اوشوی عزیز مشکلی نداریم و فشاری هم در کار نیست. ایشون نظرشونو گفتن ما هم نظرمونو گفتیم.
ولی از یه دید دیگه هم میشه نگاه کرد. این که هدف من و فریدا و همینطور علی و بهروز هم مثل تمام بچه های مشارکت بهبود و پیشرفت این بخشه و داریم تلاشمونو می کنیم و در واقع با زیر سوال رفتن روش های موجود، عملکرد ماست که زیر سوال رفته و ماییم که تحت فشار قرار گرفتیم .
البته هدف از این تاپیک همینه که انتقادات دوستان رو بشنویم و ناگفته ای نمونه . مساله ای که گفتم هم فقط از این نظر بود که یکطرفه نگاه نکنید به ماجرا.
و ضمنا تا الان باید متوجه شده باشید که ما اصلا علاقه ای به برخورد های چکشی نداریم و ترجیح میدیم هر مساله ای رو با گفتگو حل کنیم. پس بن و اینا چیه قضیه اش؟!
دوستان بخش مشارکت که یکیش هم وحید بود از انجمن گزاشته رفته . بهتره یه خورده به محیط بخش مشارکت بیشتر دقت داشته باشیم .
بابا وحید که تو امضاش علت رفتنش رو نوشته!
بر می گرده ایشالا ... به هر حال رفتن وحید هیچ ربطی به دلخوری از جو مشارکت و این صحبت ها نداره.
جوه مشارکت از مشارکت به مرکز پخش تبدیل شده نه مشارکت به مرکز فروش با تخفیف خیلی بالا همین این بخش با شرایط فعلی مشارکت نیست
با 3 سریال که میشه یه درصد خیلی کم از کل سریال های بخش؟! تاپیک لیست سریال ها رو ملاحظه بفرمایید و یه آمار بگیرید و مقایسه کنید
تا زمانی که مشارکت به مشارکت واقعی تبدیل نشه کدورت ها کنار نمیره من خیلی ناراحتم که دوستان بخش مشارکت چندتاشون گزاشتن رفتن
غیر از وحید که معلوم شد قضیه یه چیز دیگه بوده دیگه چه کسانی رفتن؟
بخش مشارکت به تدریج قراره کامل بشه نه یک شبه دوست من.
اگر نظر من رو بخواید باید قوانین از ریشه عوض بشه باید یه مدیر تخصصی برای این کار باشه که کارش پخش نباشه کارش نظارت بر پخش باشه و هر کسی که توی بخش مشارکت میاد برای دریافت با این دوست هماهنگ کنه کسی که چیزی میگیره هر چیزی که گرفته از حداقل به یک نفر باید شیر کنه ... اینجا یه مسئله به وجود میاد اون طرف میگه که من شیر کردم نه شیر به میل خودش بازم برای پخش چون همه هماهنگی ها به دست اون شخص هست اون طرف یه نفر رو بهش معرفی میکنه تا براش بفرسته اینطوری میدونید بار روی دوش هیچکس نیست همه راحت به همه چیزای پخش شده در بخش مشارکت میرسن و دیگه اعصاب خوردی برای کسی به وجود نمیاد
در مورد نظارت بر پخش که مهدی قرار بود یه اسکریپتی برای ما بنویسه که این مشکل حل بشه ... کجایی پس مهدی؟
ولی کلا راه حل شما چندان عملی نیست از نظر من. چون هر کسی امکان رایت نداره و قیمت ها هم فرق می کنه.
تا نظر بقیه دوستان چی باشه.
اما در مورد اشتراک من با نظر احسان عزیز موافق نیستم . تا وقتی که ما به اشتراک به شکل یک نوع لطف بدون چشمداشت نگاه نکنیم مفهوم واقعی خودش را نخواهد داشت . در جامعه ما اوضاع متاسفانه بصورتی دارومده که هرکس کوچکترین کاری را برای دیگران انجام میده انتظار برگشت داره ...
وحید عزیز رفت . نمی دونم موقتی یا برای همیشه (( که امیدوارم موقتی باشه و بازهم در کنارمون ببینیمش )) ولی به جای اون رضا بادکنکی یا افشین اومد . اوشو اومد ، بلک لایف اومد و خیلیای دیگه . ما هم یک روزی شاید بریم ولی میدونم تا اون روز چند نفر دیگه هم به ما اضافه شدند و جای خالی را پر می کنند .
...
اشتراک از نظر من این نیست که همه برای هم اطلاعات را به اشتراک بگذارند . یکی پخش می کنه ، یکی آرشیوش را در اختیار بقیه می ذاره ، یکی هماهنگی هاش را انجام می ده و تعدادی هم از این داستان استفاده می کنند . حرف شما مثل اینه که بگی هر کی می خواد بیاد خونه ما یک پرس قیمه نذری بخوره قبلش باید یک کاسه آش بیاره !! یا بعدش حلیم بده . این با روح اشتراک منافات داره .
ولی بازم میگم که بخش مشارکت به یک ساماندهی نیاز داره
باید پخش کننده ها سریال و فیلمهای موجود پخش شده و پخش نشده و جزییات دیگه جمع بشه و کسایی که میتونن پخش کنن ولی چیزی ندارن و دیگر مسائل مو شکافی بشه تا اوضاع کمی آرامتر بشه
عزیز جان خب لیست سریال های موجود واسه همینه دیگه! :blink:
//
در کل امیدوارم جو دوستانه بخش مشارکت همیشه حفظ بشه چون بخشی که بر اساس زحمت و لطف بدون چشمداشت باشه بدون این جو دوستانه دوام نمیاره. کافیه با این دید نگاه کنیم که هر کس هر چقدر که در توانش باشه مایه میذاره . عده ای هستن که زحمات و بار اصلی بخش رو دوش اوناس و باقی افراد هم هر کس در حد توان خودش کمک می کنه. و ارزش کار اون دوستانی که دارن بیشترین زحمت رو می کشن هم نادیده نمی مونه. نه برای ما نه برای هر کسی که در این بخش فعالیت می کنه. پس بهتره برای حفظ جو مثبت مشارکت، وارد بحث های مقایسه ای و ارزش گذاری نشیم.
مرسی از همه دوستانی که ما رو از نظراتشون بهره مند کردن.