خوب شما منتظری زمان آدمارو عوض کنه , میتونی منتظر باشی , تنها چیزی که زمان میکنه وقتت رو تلف میکنه بدون اینکه به نتیجه ای برسی !سلام بر دوستان عزیز
این حرف را اگر من از ناصرالدین شاه می شنیدم اصلا تعجب نمی کردم ولی از کسی که قسمت عمده زمانش را تو دنیای اینترنت می گذرونه این حرفها متاسف کننده ، نا امید کننده و نگران کننده است . دوست عزیز من و شما می شیم این مردم . اگر شما فقط فرهنگ زور را می فهمید چرا جمع می بندین ؟؟ فرهنگ برای تغییر به زمان احتیاج داره اگر می بینید که فرهنگ فعلی حاکمه یکی از دلایلش اینه که آدمهای روشنفکر ( یا روشنفکر نماش ) خودشون رو تافته جدا بافته می دونند یا اینقدر در دنیای خودشون غرق شدند که وقت و زمان و حوصله تغییر دادن شرایط را ندارند ...
این تراستد ممبر به قول شما را کی انتخاب میکنه ؟ ملاکش چیه ؟ ازش تعداد تکه های کفن را می پرسین یا میزان ارادتشون را به پی تی ؟ یا بر طبق تعداد پستها انتخاب می کنید و اگر کسی دلش نخواسته پست الکی بزنه باید پشت در باقی بمونه و یا دست به دامان مدیران و کاربران عزیز تراستد بشه ؟؟ من نمی دونم چرا ما فقط به سمت محدود کردن پیش می ریم ؟؟ قلمرو دوست داریم ، محدوده دوست داریم ، کنترل دوست داریم . عزیزان ، دلبندان دنیای اشتراک اطلاعات داره بسرعت فانتوم از ما دور میشه ، لطفا از الاغمون پیاده نشیم ... !!!
بارها گفتم و بازهم می گم این داستان با روح اشتراک در تضاده . بیرون لیست ... داخل لیست . این تکرار همون داستان شهروند درجه یک و دو تو ایران نیست ؟؟ حالا که اشتراک 4 تا سریال .... را به عهده گرفتیم باید قوانین دلخواهمون را به همه دیکته کنیم ؟؟ مگرنه کسی نمی فهمه که ما هم اینجا کاره هستیم ؟؟؟؟؟؟
این هم باز با روح اشتراک در تضاده . اصلا فکر می کنم بیاین عقب گرد کنیم و اشتراک رو معنی کنیم . شاید من برای این انقدر حرص می خورم که در مفهوم اشتراک دچار مشکلم
ما در پخش سریال به دنبال همین دوستان می گردیم . مگرنه بازارچه بود و فروشندگان منصفش هم کم نبودند . اشتراک یعنی پا گذاشتن بر روی خواست خود برای دیگران . شما فکر کردین اون دوستی که 24 ساعته داره برای بچه های همین فروم دانلود یا رایت می کنه پسر جونیور راکفلره ؟؟ یا دختره ابراهام روچایلده ؟؟ نه برادر یکیه مثل من و شما ولی حرص پولش از من نوعی خیلی کمتره !
در مثال مناقشه نیست ... ولی اگر فکر ضرب و تقسیم و سود هستیم پیشنهاد من اینه که فردا صبح من با یکی دو نفر از دوستانی که وقت دارند با یک وانت بریم به نزدیکترین میدون و چند تا عمله قلچماق گیر بیاریم و با یه استانبولی گچ در اشتراک رو گل بگیریم و خلاص . خیلی ها هم به آرزوشون برسند و به ریش همه ما بخندند . حالا کیا داوطلبند ؟ کله پاچشون هم پای من ...
موفق باشین
بدرود .
پ . ن : دوست عزیز از من کدورتی به دل نگیر ولی فکر می کنم که هستند افرادی که خواسته و ناخواسته دارند اشتراک را به دلایلی که الان تاحدودی برای من نامعلومه به بیراهه می برند ...
در کل شما اصلا نفهمیدی من چی گفتم :wacko:, نکته ای که من میخواستم برسونم این بود که این پخش کننده هایی که الان داریم
تا کی میتونن دوام بیارن ؟ تا اخر که نمیتونن , یه مدت بعد تعداد درخواست زیاد میشه ایناهم که بیکار نیستن , تمام کارو زندگیشون
رو ول کنن بشینن برا بقیه دی وی دی رایت کنن , یه مدت بعد خسته میشن از اینکار و شور و شوق اولیه رو نخواهند داشت !
با این وضع هم تعداد کمی هستن که میخوان فعالیت کنن به عنوان پخش کننده , پخش کم میشه و بعد عملا متوقف میشه این کار !
یه خورده اینده نگری بد نیست ,شما چرا برعکس برداشت میکنی , نمیدونم !
به هرحال این پیشنهادی هست که داده شده , دلیل نمیشه حتما اجرا بشه !