• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام بر دوستان عزیز

این حرف را اگر من از ناصرالدین شاه می شنیدم اصلا تعجب نمی کردم ولی از کسی که قسمت عمده زمانش را تو دنیای اینترنت می گذرونه این حرفها متاسف کننده ، نا امید کننده و نگران کننده است . دوست عزیز من و شما می شیم این مردم . اگر شما فقط فرهنگ زور را می فهمید چرا جمع می بندین ؟؟ فرهنگ برای تغییر به زمان احتیاج داره اگر می بینید که فرهنگ فعلی حاکمه یکی از دلایلش اینه که آدمهای روشنفکر ( یا روشنفکر نماش ) خودشون رو تافته جدا بافته می دونند یا اینقدر در دنیای خودشون غرق شدند که وقت و زمان و حوصله تغییر دادن شرایط را ندارند ...

این تراستد ممبر به قول شما را کی انتخاب میکنه ؟ ملاکش چیه ؟ ازش تعداد تکه های کفن را می پرسین یا میزان ارادتشون را به پی تی ؟ یا بر طبق تعداد پستها انتخاب می کنید و اگر کسی دلش نخواسته پست الکی بزنه باید پشت در باقی بمونه و یا دست به دامان مدیران و کاربران عزیز تراستد بشه ؟؟ من نمی دونم چرا ما فقط به سمت محدود کردن پیش می ریم ؟؟ قلمرو دوست داریم ، محدوده دوست داریم ، کنترل دوست داریم . عزیزان ، دلبندان دنیای اشتراک اطلاعات داره بسرعت فانتوم از ما دور میشه ، لطفا از الاغمون پیاده نشیم ... !!!

بارها گفتم و بازهم می گم این داستان با روح اشتراک در تضاده . بیرون لیست ... داخل لیست . این تکرار همون داستان شهروند درجه یک و دو تو ایران نیست ؟؟ حالا که اشتراک 4 تا سریال .... را به عهده گرفتیم باید قوانین دلخواهمون را به همه دیکته کنیم ؟؟ مگرنه کسی نمی فهمه که ما هم اینجا کاره هستیم ؟؟؟؟؟؟

این هم باز با روح اشتراک در تضاده . اصلا فکر می کنم بیاین عقب گرد کنیم و اشتراک رو معنی کنیم . شاید من برای این انقدر حرص می خورم که در مفهوم اشتراک دچار مشکلم

ما در پخش سریال به دنبال همین دوستان می گردیم . مگرنه بازارچه بود و فروشندگان منصفش هم کم نبودند . اشتراک یعنی پا گذاشتن بر روی خواست خود برای دیگران . شما فکر کردین اون دوستی که 24 ساعته داره برای بچه های همین فروم دانلود یا رایت می کنه پسر جونیور راکفلره ؟؟ یا دختره ابراهام روچایلده ؟؟ نه برادر یکیه مثل من و شما ولی حرص پولش از من نوعی خیلی کمتره !

در مثال مناقشه نیست ... ولی اگر فکر ضرب و تقسیم و سود هستیم پیشنهاد من اینه که فردا صبح من با یکی دو نفر از دوستانی که وقت دارند با یک وانت بریم به نزدیکترین میدون و چند تا عمله قلچماق گیر بیاریم و با یه استانبولی گچ در اشتراک رو گل بگیریم و خلاص . خیلی ها هم به آرزوشون برسند و به ریش همه ما بخندند . حالا کیا داوطلبند ؟ کله پاچشون هم پای من ...

موفق باشین

بدرود .

پ . ن : دوست عزیز از من کدورتی به دل نگیر ولی فکر می کنم که هستند افرادی که خواسته و ناخواسته دارند اشتراک را به دلایلی که الان تاحدودی برای من نامعلومه به بیراهه می برند ...
خوب شما منتظری زمان آدمارو عوض کنه , میتونی منتظر باشی , تنها چیزی که زمان میکنه وقتت رو تلف میکنه بدون اینکه به نتیجه ای برسی !
در کل شما اصلا نفهمیدی من چی گفتم :wacko:, نکته ای که من میخواستم برسونم این بود که این پخش کننده هایی که الان داریم
تا کی میتونن دوام بیارن ؟ تا اخر که نمیتونن , یه مدت بعد تعداد درخواست زیاد میشه ایناهم که بیکار نیستن , تمام کارو زندگیشون
رو ول کنن بشینن برا بقیه دی وی دی رایت کنن , یه مدت بعد خسته میشن از اینکار و شور و شوق اولیه رو نخواهند داشت !
با این وضع هم تعداد کمی هستن که میخوان فعالیت کنن به عنوان پخش کننده , پخش کم میشه و بعد عملا متوقف میشه این کار !
یه خورده اینده نگری بد نیست ,شما چرا برعکس برداشت میکنی , نمیدونم !
به هرحال این پیشنهادی هست که داده شده , دلیل نمیشه حتما اجرا بشه !

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز من

قرار نیست کسی که اقدام به پخش کردن سریال می کنه تا ابد به این کار ادامه بده . همونطوری که یک مدیری که در مقطعی از زمان روزی 15 ساعت را در فروم می گذرونه تا ابد به این کار ادامه نمی ده . یک روزی در قسمت سخت افزار آقای اسفندیاری بود ، الان AMD> INtel و فردا هم یک دوست دیگه .
یک روز تعداد پخش کننده ها یک نفر بود ، امروز 3 نفره و فردا هم اگر بیشتر نشه از این تعداد کمتر نمی شه . فقط به زمان احتیاج داره دوست من . باید فرصت بدبم تا افرادی که با این حرکت آشنا می شن بیشتر بشند . امروز تعداد متقاضیان سریالها 3 برابر میشه و فردا از بین همین دوستان یک پخش کننده جدید بیرون میاد . پس باید صبر کرد .
پیشنهاد شما هم نشون از حسن نیتتونه . شاید اگر فردا 10 برابر متقاضی داشتیم مجبور بشیم که این کار را بکنیم که البته من برای اونهم راهکار دارم و به موقع ارایه می کنم . ولی الان که شروع این حرکته باید کمی براش انرژی بیشتری گذاشت . من مطمینم که راه میوفته و شاید سرعتش از چیزی که ما فکر می کنیم خیلی بیشتر بشه ... .

امیدوارم دلخوری پیش نیومده باشه چون شما برای من و خیلی دوستان دیگه فرد ارزشمندی هستین .

موفق باشین

بدرود .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام دوست عزیز من

قرار نیست کسی که اقدام به پخش کردن سریال می کنه تا ابد به این کار ادامه بده . همونطوری که یک مدیری که در مقطعی از زمان روزی 15 ساعت را در فروم می گذرونه تا ابد به این کار ادامه نمی ده . یک روزی در قسمت سخت افزار آقای اسفندیاری بود ، الان AMD> INtel و فردا هم یک دوست دیگه .
یک روز تعداد پخش کننده ها یک نفر بود ، امروز 3 نفره و فردا هم اگر بیشتر نشه از این تعداد کمتر نمی شه . فقط به زمان احتیاج داره دوست من . باید فرصت بدبم تا افرادی که با این حرکت آشنا می شن بیشتر بشند . امروز تعداد متقاضیان سریالها 3 برابر میشه و فردا از بین همین دوستان یک پخش کننده جدید بیرون میاد . پس باید صبر کرد .
پیشنهاد شما هم نشون از حسن نیتتونه . شاید اگر فردا 10 برابر متقاضی داشتیم مجبور بشیم که این کار را بکنیم که البته من برای اونهم راهکار دارم و به موقع ارایه می کنم . ولی الان که شروع این حرکته باید کمی براش انرژی بیشتری گذاشت . من مطمینم که راه میوفته و شاید سرعتش از چیزی که ما فکر می کنیم خیلی بیشتر بشه ... .

امیدوارم دلخوری پیش نیومده باشه چون شما برای من و خیلی دوستان دیگه فرد ارزشمندی هستین .

موفق باشین

بدرود .
ما کوچیک همه ایم
Mauridia_02.gif
.
دلخوری چرا , تاپیک انتقاد پیشنهاد هست , یا پیشنهاد خوب هست یا نیست
connie_21.gif
.

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)
من یه سوال دارم. تصمیم گیرنده نهایی در این مورد کی یا چه کسانییند؟:questionm
آیا نظر من نوعی که مدت زیادی نیست وارد فروم شده چقدر موثره؟:eek:
آخه یه خورده موقعیت هامون با هم متفاوته.
من به نوبه خودم دوست دارم این حرکت ادامه پیدا کنه .و هرجور که می تونم منم بهش پیوند بخورم.:lol:
از طرفی دوتا موضوع هم با هم جور در نمیاد. ایجاد اشتراک واسه یه عده و محدودیت برای همه.:wacko:
بنظرم میاد این منطقی تره که اعضاء تصمیم گیرنده اینجا را یه گروه فرض کنند..براش قانون بذارن و محدودیت ایجاد کنند.:f34r:
طبیعیه تا وقتی وارد نشدی مجبور نیستی قانونش را رعایت کنی ولی وقتی وارد شدی دیگه نه! مثل لیست سیاه و.. که حق یه گروه که برای فعالیتش این محدودیت ها رو تعیین کنه;)
ولی دیگه اسمش به بزرگی یه اشتراک برای همه نیست چون روح اشتراک میطلبه که شما فرقی بین مراجعه کننده ها نذاری . که بازم طبیعیه سواستفاده گرها نمی دارن اینطوری بشه:(

من شخصا حمایت می کنم از هرجور تمهیدی که نشانگر فعالیت فرومه و کوتاه کننده دست سواستفاده گرها. بشزطی که trust member هی مثل پتک نخوره تو سر غیر آن. :(
کاملا موافقم که درصدی رو قیمت اشتراک ها بیاد .واسه کسی که اونها رو رایت می کنه . اگه هزینه وقتش رو نخواد بگیره ولی هزینه فرسودگی دستگاه حتی برای ادامه این حرکت قشنگ لازمه که پیش بینی بشه. :cool:

بهرحال گذر زمان نشون دهنده ایرادات و امتیازاته . خوبه تصمیم گیرنده ها یه خورده عقب وایسن و از بالا به شرایط نگاه کنند. و عملکرد چندتا سواستفاده گر ناچیز اونارو در تصمیم گیری عجول نکنه . چون این حرکت خیلی قشنگ و قطعا پرطرفداره و خودبه خود با چند ترفند زیرکانه امثال اونا رو به حاشیه می بره.;)
آرزوی توفیق روزافزون شمار و دارم :lol:

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان کسی از رکس خبر نداره! مثل این که نیستش؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من یه سوال دارم. تصمیم گیرنده نهایی در این مورد کی یا چه کسانییند؟:questionm
آیا نظر من نوعی که مدت زیادی نیست وارد فروم شده چقدر موثره؟:eek:
آخه یه خورده موقعیت هامون با هم متفاوته.
نظر شما و همه دوستانی که توی این تاپیک انتقاد یا پیشنهادی رو مطرح می کنن در تصمیم نهایی که توسط مدیران بخش گرفته میشه موثره
thk.gif

عزیزان کسی از رکس خبر نداره! مثل این که نیستش؟

ایشون به مدت چند هفته کمتر می تونن به فروم سر بزنن. جای نگرانی نیست
fly2.gif

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من هم با خصوصی کردن و محدودکردن اشتراک ها و... مخالفم همون فرهنگ سازی خیلی خوبه خیلی کلاس داره
302.gif

ولی گذشته از اینا من واقعا احساس بچه هایی که زحمت میکشن رو درک میکنم برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی واقعا میشه یه کارایی کرد مثلا متونیم بگیم هر کسی که سریال رو از طریق مشارکت میگیره تو امضاش در جاهایی که عضو هست یا اگه وبلاگ یا سیت داره اونجا یه لینک به بخش مشارکت بده و چند تا کار دیگه همین همه اینجا رو بشناسن کافیه حالا بقول وحید یکی اگه اینجا رو دید و رفت از جای دیگه خرید اون بخودش مربوطه

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز ممنون.خوب برمیگرده ادامه بحث رو باهاش پی میگیریم
122.gif

#Alireza

Registered User
لایک‌ها
0
این کاملا روشنه کسی که فیلم ها و سریالهایی که با قیمت اشتراک ارائه میشه رو میره از فروشنده ها با قیمت بالا تهیه میکنه یا PT رو نمیشناسه یا اصلا نمیدونه فروم چیه و یا اصلا اهل وبگردی هم نیست. خیلی اتفاقی به یه سایت و یا وبلاگ فروش فیلمها برخورد کرده و اونجا سفارش خرید داده.

چرا شما کاری نمیکنید که اگر یک فرد نا آشنا با فرومها و یا کلا وب سایتها اگر هم قرار است اتفاقی به یک سایت و یا وبلاگ فروش این نوع سریالها برخورد کند، آن سایت یا وبلاگ معرفی کننده ی اینجا نباشد؟

وبلاگ که مجانیه سایت مجانی هم فراوون. چند تا وبلاگ توی چند تا سرور و سرویس دهنده ی وبلاگها و یا سایتهای مجانی بزنید و اشتراک PT رو معرفی کنید. شرایط خرید رو کاملا توضیح دید و تا میتوانید از این وبلاگها ایجاد کنید . از هر 5 یا 6 کاربر فعال اینجا یک نفر هم این کار را انجام دهد باز هم تعداد زیادی خواهد شد. با لینک دادن این سایتها و وبلاگها به را حتی میتوانید rank آن را بالا ببرید .

حال به نظر شما اگر یک کاربر به طور اتفاقی با یک سایت یا وبلاگ توزیع سریالهای اشتراکی برخورد کند چقدر احتمال دارد که آن وبلاگ معرفی کننده ی واقعی اشتراک بدون سود باشد؟

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه حرف هایی با رکس نیمه تمام موند که... شاید تو انجمن زیرنویس یه قسمتی برای این جا راه انداختیم که کمکی بشه
282.gif

این طرح تقدیم به همه عزیزان زحمتکش عرصه ی اشتراک گذاری:ققنوس عزیز ، خواهر فریدای گرامی ، زیرنویس خوان ، آقا دنیل.... و به ویزه وحید جان.
281.gif

sharegroupfinal.jpg

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من میگم یکی یه لوگو درست کنه بندازیم تو امضامون و لینکش بدیم به بخش اشتراک ، نسخه قابل استفاده در سایت و وبلاگش هم تهیه بشه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من میگم یکی یه لوگو درست کنه بندازیم تو امضامون و لینکش بدیم به بخش اشتراک ، نسخه قابل استفاده در سایت و وبلاگش هم تهیه بشه

پیشنهاد مشابه هم از طرف جناب زیرنویس داده شده به نظر من ایده بسیار خوبی هست!

با اجازه ایشون متن پیشنهادشون را اینجا میذارم!

که من این چند روز باهاش درگیرم همینه که کمتر کسی از مشارکت خبر داره حتی جالبه تو خود فروم خودمون هم همینه ... باید اطلاع رسانی کرد متاسفانه سودجوها خیلی زرنگن و چون خیلیها از این موضوع اطلاع ندارن بنابراین برخورد باهاشون سخته بهترین کار اینه که یه لوگو ساخته بشه که توش عکس چند سریال پرطرفدار باشه و لینک بخوره به فروم بخش مشارکت و به بچه ها گفته بشه در امضاشون گذاشته بشه و یا وبسایتشون یا وبلاگشون و یا فروم دیگر تو امضاشون که بشه حداقل اطلاع رسانی کرد

جدآ پیشنهاد خیلی خوبی هست!
نظر سایر دوستان چی هست؟!

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد مشابه هم از طرف جناب زیرنویس داده شده به نظر من ایده بسیار خوبی هست!

با اجازه ایشون متن پیشنهادشون را اینجا میذارم!

جدآ پیشنهاد خیلی خوبی هست!
نظر سایر دوستان چی هست؟!

منم کاملا با شما موافقم.:)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوستان و عزیزان دل نگفتید طرح بالا چطور بود!!!؟:D:blush:

اگه خواهان باشید یه لوگو مانند درست کنیم.من با کمال میل همکاری میکنم.
124.gif

مونده به نظر دوستان دیگه؟ !!:rolleyes:

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طراحان و گرافیستان پی تی دست بکار شین

jack_bauer24_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه واردم، بعد چون توی فوروم ها تاپیکی درباره ی سوالات پیدا نکردم، سوالم رو اینجا پرسیدم.
چرا فعلا فروش 24، The X-Files و Prison Break تعطیل شده؟ (مخصوصا 24)
کی دوباره فروششون شروع میشه؟ (تو رو خدا نگید به زودی، یه تاریخ تقریبی بدید)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا