• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

FAO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

فقط باید بگم با اینکه از یه سری مسائل پشت پرده با خبرم ، و این توضیحات شما

رو صرفا توجیح می دونم . انصافا باید از شما در مورد پاسخهای مودبانه و صبورانه

تشکر کنم ( چون هستند از دوستان شما که وقتی انتقاد بجایی ازشوون می شه

تحمل نداشته و متاسفانه از قدرت مدیرتیشون بر علیه منتقد استفاده می کنند ) .

با سلام
بسیار ممنون و خوشحال میشوم اگر این مسائل پشت پرده رو شفاف و صریح بازگو کنید تا من و سایر دوستان هم مطلع شویم!!!

فکر کنم شما رو بشناسم!!!{البته از روی تاپیک شما که مربوط به فیلمهای مستند (جالبه فقط مستند!!!) است} و روش خوب و جدیدی برای تکمیل آرشیو! میباشد.

این آخرین جواب من به پستهای شما است و بیش از این فضای تاپیک را به سمت موضوعات بی ارتباط سوق نمیدهم

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان عزیز

با اینکه برای همه دوستان اینجا ارزش قایلم و دوستشون دارم و به دلایلی از ابتدای رد و بدل شدن این داستانها سعی کردم دخالت نکنم ، ولی به دلیل اینکه از قومی قبیله ای عمل کردن بشدت بیزارم و حالم بد میشه وقتی میبینم چند نفر مثل ده بالایی ها می ریزن سر یکنفر و می خوان حالش را بگیرند و جواب پشت جواب براشون ارسال می کنند باید بگم :

1 - اینجا تاپیک اشتراکه ، پس بریم قسمت پیشنهادات بحث را ادامه بدیم .

2 - خیلی بده وقتی یک کاربر نظرش با ما متفاوته همه از مدیر و صاحب تاپیک و ... بریزیم سرش و جوابش را بدیم . این داستان را می تونستید تو پیغام خصوصی و دوستانه تر ادامه بدین . من چون اوشو عزیز را می شناسم و از نیت خیرش کاملا با خبرم می دونم اگر این بحث دوستانه (( و شاید نه منطقی ! )) ادامه پیدا می کرد به اینجا نمی کشید .

3 - برای اینکه زحمات دوستانی که با تخفیف زحمت تکثیر سریالها را به عهده گرفتند کم رنگ نشه و از طرف دیگه تداخلی با هدف کلی انجمن که اشتراکه بوجود نیاد پیشنهاد من اینه که انجمنی با نام فروش فیلمها و سریالها با تخفیف در همینجا یا بازارچه بوجود بیاد و دوستانمون در اون انجمن فعالیت کنند . چوم الان چند نفر از فروشندگان عزیز هم هستند که واقعا قیمتهاشون خوبه و اونها هم می تونند اضافه شده و انجمن را پربارتر کنند .

حرفهای زیادی هست که دوست دارم بزنم ولی به دلیل اینکه علاقه دارم جو آروم بمونه چیز دیگه ای نمی گم . ولی لطفا این سیستم را که اگر کسی با ما موافق ببود اینقدر فشار بهش بیاریم که یا از خیر فروم بگذره و یا عصبانی بشه و چیزی بگه که بتونیم به راحتی بنش کنیم را فراموش کنید . به اندازه کافی در محیط کار داریم می بینیم دیگه اینجا نه . خواهش می کنم ... !!

از Fao عزیز هم عذر می خوام که off Topic زدم .

موفق باشین

بدرود .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر ققنوس

من هم برادر اوشو رو ميشناسم و به ايشون هم خيلی احترام ميزارم. اين رو هم قبول دارم که اينجا جای اين صحبت ها نيست و اهتمالن همه اين پست ها رو به تاپيک انتقادات منتقل ميکنم.

فقط يه چيزی اينجا باعث ناراحتی من به شخصه شد!

اين جمله برادر اوشو که ما داريم به ريش بچه هايی که زحمت ميکشن ميخنديم!

سوال: مسبب و بانی اين امر مشارکت کی بود؟

...

من دارم کلی از وقت و انرژيم ميزنم، دانلود ميکنم يا کلی با فروشنده های ebay نامه رد و بدل ميکنم که سريال ها رو بدست بچه ها برسونم. دنيل کلی از وقت و زندگيش ميزنه روزی 40-50 تا dvd رايت ميکنه!

حالا ما متهم به خنديدن به ريش بقيه بچه ها شديم؟؟؟؟؟ يه مقدار انصاف داشتن خوبه!

يا طعنه و کنايه اي در مورد موضوعات پشت پرده! بگين ما هم بدونيم!

من از قريبه ها انتظار شندين چنين چيز هايی رو دارم ولی از شماها نه! راستش واقعاً ناراحت شدم!

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من واقعا قصد اینو نداشتم که این مسئله رو بگم

ولی دوستان بخش مشارکت که یکیش هم وحید بود از انجمن گزاشته رفته . بهتره یه خورده به محیط بخش مشارکت بیشتر دقت داشته باشیم . وقتی یه سری آدمها هرس میزنن و میان میخوان سریع هر چی هست بدست بیارن که مبادا از دستشون بره نه تشکری نه چیزی کل زحمت هم بر دوش یه عده آدم مثل وحید و دنیل و لینخو و ققنوس و ... تعداد خیلی انگشت شماری میشه آیا این منسفانه هست

ققنوس عزیز تو یکی از تاپیک ها بهش برخورد سره یه قضیه ای بر گشت گفت برید ایمول رو باز کنید زیرش رو نگاه کنید ببینید چند تا فایل به اشتراک گزاشته شده

قبول دارم ولی ققنوس عزیز اون چیزایی که به اشتراک گزاشته شده وقتی کسی میخواد دانلود کنه خود اون فرد حداقل هیچ کاری نکنه 1% از اون چیزی که گرفته رو دوباره شیر میکنه

بد میگم بگید بد میگی

جوه مشارکت از مشارکت به مرکز پخش تبدیل شده نه مشارکت به مرکز فروش با تخفیف خیلی بالا همین این بخش با شرایط فعلی مشارکت نیست

تا زمانی که مشارکت به مشارکت واقعی تبدیل نشه کدورت ها کنار نمیره من خیلی ناراحتم که دوستان بخش مشارکت چندتاشون گزاشتن رفتن

------

اگر نظر من رو بخواید باید قوانین از ریشه عوض بشه باید یه مدیر تخصصی برای این کار باشه که کارش پخش نباشه کارش نظارت بر پخش باشه و هر کسی که توی بخش مشارکت میاد برای دریافت با این دوست هماهنگ کنه کسی که چیزی میگیره هر چیزی که گرفته از حداقل به یک نفر باید شیر کنه ... اینجا یه مسئله به وجود میاد اون طرف میگه که من شیر کردم نه شیر به میل خودش بازم برای پخش چون همه هماهنگی ها به دست اون شخص هست اون طرف یه نفر رو بهش معرفی میکنه تا براش بفرسته اینطوری میدونید بار روی دوش هیچکس نیست همه راحت به همه چیزای پخش شده در بخش مشارکت میرسن و دیگه اعصاب خوردی برای کسی به وجود نمیاد

نظراتتون رو بگید

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
اول عذرخواهی می کنم از خواهر فریدا و دانیل دوستان گرامی . مسلما نظر اوشوی عزیز هم این نبوده و همه داریم یک حرف را می زنیم اما از زوایای متفاوت .

اما در مورد اشتراک من با نظر احسان عزیز موافق نیستم . تا وقتی که ما به اشتراک به شکل یک نوع لطف بدون چشمداشت نگاه نکنیم مفهوم واقعی خودش را نخواهد داشت . در جامعه ما اوضاع متاسفانه بصورتی دارومده که هرکس کوچکترین کاری را برای دیگران انجام میده انتظار برگشت داره . OPEN SOURCE برای ما مفهومی نداره . چیزی که سالهاست در دنیا جا افتاده و میلیونها نفر دارند به گسترشش کمک می کنند . مثال بارزش سیستم عامل ملیه که یک گروه تو دانشگاه شریف روی یکی از سیستم عاملهای Linux که رایگانه کار کردند و با بودجه دولتی اون را به فارسی کردند و حالا به قیمت 16 هزار تومان !!! می فروشند . در صورتیکه نسخه اصلی این سیستم عامل را شما می تونید به رایگان دانلود کنید . این در مورد Emule هم صادقه که یک نرم افزار کد باز و رایگانه . من تابحال حدود 900 گیگابایت از ایمیول دانلود کردم و 100 گیگ به اشتراک گذاشتم ولی هیچکس نیومده اتصال من را محدود کنه و این قشنگی اشتراکه .

بعد از این مقدمه طولانی می رسیم به نتیجه گیری از نظر من :

وحید عزیز رفت . نمی دونم موقتی یا برای همیشه (( که امیدوارم موقتی باشه و بازهم در کنارمون ببینیمش )) ولی به جای اون رضا بادکنکی یا افشین اومد . اوشو اومد ، بلک لایف اومد و خیلیای دیگه . ما هم یک روزی شاید بریم ولی میدونم تا اون روز چند نفر دیگه هم به ما اضافه شدند و جای خالی را پر می کنند . کمتر از یک ماه دیگه من تاپیک جدیدی باز می کنم و توی اون توضیح می دم چه دوستانی بدون دریغ به من کمک کردند تا اشتراک رو جلو ببریم . اشتراک از نظر من این نیست که همه برای هم اطلاعات را به اشتراک بگذارند . یکی پخش می کنه ، یکی آرشیوش را در اختیار بقیه می ذاره ، یکی هماهنگی هاش را انجام می ده و تعدادی هم از این داستان استفاده می کنند . حرف شما مثل اینه که بگی هر کی می خواد بیاد خونه ما یک پرس قیمه نذری بخوره قبلش باید یک کاسه آش بیاره !! یا بعدش حلیم بده . این با روح اشتراک منافات داره .

امیدوارم همه شاد باشید .

بدرود .

پ. ن : من یکساعت وقت ناهار دارم که اونهم به پست زدن تو پی تی میگذره !!

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
بنده همین جا از همه ی دوستان عزیز که زحمت میکشن تشکر میکنم و در پاسخ اون دوستمون که انتقاد کرده بودن باید بگم که ایشون سریالهایی رو دارن پخش میکنن که تعداد دی وی دی هاش خیلی زیاده و این مسئله باعث میشه که یک سری شرایط خاصی ایجاد بشه ولی این باعث نمیشه که اینطور بدبینانه به موضوع نگاه کنید . در مورد اون افرادی هم که سریالها رو گرفتن و بعدش رفت وبلاگ زدن و فروختن باید بگم که خودشون رو خراب کردن و نشون دادن که اصلا انسان نیستن ! اینجا یک محلی درست شده که بچه ها باهم دوستانه و به دور از هرگونه سود شخصی کار میکنن و فقط و فقط وظیفه ی بقیه اینه که این سایت رو به دیگران بشناسونن تا دست اون افراد پلیدی که فیلما رو میفروشن کوتاه بشه و دیگه کسی سراغشون نره و اگر هم کسی وبلاگ داره وبلاگ اونها رو به عنوان یک وبلاگ لیست سیاه معرفی کنه تا دیگران هم این عده موجودات سودجو رو بشناسن . امیدوارم که مدیرای محترم این موضوع رو دنبال کنند . یا حق :wacko:

osho

Registered User
لایک‌ها
1
درود بر تمامی دوستان

با سپاس از همه عزیزان بابت مباحث صورت گرفته که به نظر میاد بعضی وقتا

لازمه انجام بشه تا حواسمون جمع باشه نسبت به نفس عمل مشارکت ،

فقط یک سوء تفاهم رو برطرف کنم که منظور بنده این نبوده که دانیل ، خواهر فریدا

و چند تا از دوستان خوب که خودشون تو مشارکت زحمت فراوان می کشن به ریش دوستان می خندن !

نه والا . ولی ریش و قیچی دستتونه خدایی هر طور دوست دارید می برید و می دوزید ، من که آدم فعالی

نیستم ، دوستان می دونن چه مشکلاتی دارم ولی عملکرد چند نفر من رو ترغیب کرد تو مشارکت یه حرکتی

در حد خودم بکنم : وحید با تمام زحماتی که کشید - ققنوس با این توانایی و انرژی مثال زدنی و خواهر فریدا

که با ایشون تو بخش علم و دانش آشنا شدم .

ولی الان می بینم یکی میاد می گه چون دی وی دی تعدادش زیاده تصمیم گرفتیم بفروشیم جاش تو بخش

مشارکت نیست این با روح مشارکت منافات داره ، کسی هم جلوتونو نگرفته تو بخش فروش می تونید اینکارو بکنید

.

در ضمن من ادعایی در مورد مستندها و آرشیو اوون ندارم ، خودم هم چند تا مستند وی اچ اس بیشتر ندارم

نه آرشیو دارم نه چیزی فقط قصدم اینه که یه سری مستند خوب داشته باشم هر از چند گاهی یکیشو بزارم

نگاه کنم یا در اختیار دوستان بزارم ، بچه ها رو که تو بخش مشارکت دیدم گفتم یه کاری بکنم در حد خودم ، همین .

در نهایت با این اوصاف چند وقت دیگه یه نفر میاد کل مستندای جمع آوری شده رو دی وی دی هاشو جدا می کنه و

با چند تا دی وی دی آرشیو خودش چند تا زیرنویس هم پیدا می کنه می زنه تنگ کارش آی دی شو با اجازه مدیرا البته

عوض می کنه و با اجازه مدیرا می زنه فروش مستند فقط با فرمت دی وی دی ، بعد هم که اعتراض کنیم می گه

شما هم دایو ایکس داری هم دی وی دی تازه من آرشیوم کامل تره ، تازه دی وی دی های من زیر نویس دارن ، یه

چند تا آی دی تازه متولد شده دیگه هم میان که ما هیچ اعتراضی نداریم پولشم می دیم ! اوونیم که تاپیکو

می خونه می گه خوب حتما اینا راست می گن دیگه !

خلاصه . . . این قصه سر دراز دارد مگر دوستان همت کنن یادشون نره اینجا بخش مشارکته با قوانین خودش .

در پایان با سپاس از تمام زحمات دوستانی مثل وحید ، ققنوس ، فریدا و بقیه عزیزان قدردانی می کنم و از اونایی که

زحمت می کشن ( نه اونایی که می شینن پای سفره مردم یه بشقاب می خورن دو تا می برن سر کوچه می

فروشن ) بابت سوء تفاهم و کدورتهای پیش اومده عذرخواهی می کنم .

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
درسته ققنوس جان حرف شما تایید میشه
منم حرف شما رو کاملا قبول دارم

ولی بازم میگم که بخش مشارکت به یک ساماندهی نیاز داره

باید پخش کننده ها سریال و فیلمهای موجود پخش شده و پخش نشده و جزییات دیگه جمع بشه و کسایی که میتونن پخش کنن ولی چیزی ندارن و دیگر مسائل مو شکافی بشه تا اوضاع کمی آرامتر بشه

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
به هر حال در هر جامعه ای این مسائل وجود داره اوشو جان نمیشه جلوشو 100 % گرفت تو جامعه ما هم پلیس داره جلوی کارای بد رو میگیره ولی تا چه حد نمیتونه که سر هر کوچه و جلوی در هر خونه که یه مامور پلیس ایستاده باشه

اینجا هم حکم یه جامعه رو داره نمیشه 100 % جلوی این افراد پلید رو گرفت ولی با همکاری دوستان با اطلاع رسانی بیشتر میشه کمترش کرد

ولی به هر حال نیاز به همکاری داره و باید همه همت کنن

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
درود بر تمامی دوستان

چند تا آی دی تازه متولد شده دیگه هم میان که ما هیچ اعتراضی نداریم پولشم می دیم ! اوونیم که تاپیکو

می خونه می گه خوب حتما اینا راست می گن دیگه !

برادر اوشو ببخشيد من وسط صحبتهاي اساتيد نظر دادم. اما ديدي كه من از مشاركت دارم اينه كه اون چيزي رو كه من دارم امكان داشتنشو به ديگران هم بدم. حالا من خودم مجاني ميدم. يكي ديگه يه طور ديگه.
اما در نهايت چيزي رو كه من دارم فقط خودم استفاده نميكنم.
در مورد بقيه مسائلم همونطور كه گفتيد من تازه متولد شدم و خيلي از اوضاع و احوال خبر ندارم نظري نميتونم بدم.
بازم ببخشيد و شرمنده كه وسط بحث بزرگان اومدم. از اول بايد جلوي خودمو ميگرفتم چيزي نميگفتم.
از اين به بعد هم دقت ميكنم توي كارا دخالتي نكنم كه كدورتي پيش نياد چون افراد تازه متولد شده اي مثل من موندگار نيستيم اما ....
بازم از همگي عذر ميخوام.​

osho

Registered User
لایک‌ها
1

برادر اوشو ببخشيد من وسط صحبتهاي اساتيد نظر دادم. اما ديدي كه من از مشاركت دارم اينه كه اون چيزي رو كه من دارم امكان داشتنشو به ديگران هم بدم. حالا من خودم مجاني ميدم. يكي ديگه يه طور ديگه.
اما در نهايت چيزي رو كه من دارم فقط خودم استفاده نميكنم.
در مورد بقيه مسائلم همونطور كه گفتيد من تازه متولد شدم و خيلي از اوضاع و احوال خبر ندارم نظري نميتونم بدم.
بازم ببخشيد و شرمنده كه وسط بحث بزرگان اومدم. از اول بايد جلوي خودمو ميگرفتم چيزي نميگفتم.
از اين به بعد هم دقت ميكنم توي كارا دخالتي نكنم كه كدورتي پيش نياد چون افراد تازه متولد شده اي مثل من موندگار نيستيم اما ....
بازم از همگي عذر ميخوام.​

درود

آقا من اصلا نمی دونم شما کجا پست زدی ، قطعا منظورم شما نبودی

منظور من یه آی دی بود با 2 تا پست که الان اسمش یادم نیست و آی دی های

اینچنینی .

شما که همون سروش سعادتی . . ببخشید مهدوی خودمونی بابا تو بخش آرشیو مستند :D

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خیلی بده وقتی یک کاربر نظرش با ما متفاوته همه از مدیر و صاحب تاپیک و ... بریزیم سرش و جوابش را بدیم . این داستان را می تونستید تو پیغام خصوصی و دوستانه تر ادامه بدین . من چون اوشو عزیز را می شناسم و از نیت خیرش کاملا با خبرم می دونم اگر این بحث دوستانه (( و شاید نه منطقی ! )) ادامه پیدا می کرد به اینجا نمی کشید .

ققنوس جان، وقتی بحثی به صورت عمومی شروع میشه نمیشه به صورت خصوصی و با پی ام پی گیریش کرد. چون سوالی در یه تاپیکی پرسیده شده و یه سری مسائل رو زیر سوال برده و سکوت ما می تونه معنی دیگه ای رو به ذهن خواننده های اون تاپیک متبادر کنه.

در عین حال مساله اصلا به این صورت نبوده که همه بریزن سر یه نفر! طبعا هر کس نظری داره میاد عنوان می کنه و کسی هم با دیگری خصومت شخصی نداره. بحث مدیر و کاربر هم مطرح نیست. من و فریدا به عنوان کسانی که توی تصمیمی دخیل بودیم و درستی تصمیم گیریمون زیر سوال رفته بود وارد بحث شدیم و از دید من لحن صحبتمون هم دوستانه بود .

برای اینکه زحمات دوستانی که با تخفیف زحمت تکثیر سریالها را به عهده گرفتند کم رنگ نشه و از طرف دیگه تداخلی با هدف کلی انجمن که اشتراکه بوجود نیاد پیشنهاد من اینه که انجمنی با نام فروش فیلمها و سریالها با تخفیف در همینجا یا بازارچه بوجود بیاد و دوستانمون در اون انجمن فعالیت کنند . چوم الان چند نفر از فروشندگان عزیز هم هستند که واقعا قیمتهاشون خوبه و اونها هم می تونند اضافه شده و انجمن را پربارتر کنند .

ببینید الان توی 2 صفحه تاپیک بخش مشارکت، فقط 3 تاپیک فروش با تخفیف هست. مشکل دقیقا کجاست؟ محل قرار گرفتن این تاپیک ها که توی بازارچه باشن یا توی یه زیربخش دیگه به اسم فروش با تخفیف؟

اگه نفس عمل رو قبول داریم، اهمیتی نباید داشته باشه که این تاپیک ها توی بخش مشارکت باشن. و با اهداف مجموعه مشارکت هم تضادی نداره. قبلا هم گفتم ، هدف این بخش اینه که با کمترین هزینه ممکن سریال هایی که دیگران میخوان رو در اختیارشون قرار بدیم. اگه کمترین هزینه ممکن در یه برهه زمانی به معنی 200 تومن اضافه برای هر dvd باشه بازم با اهداف بخش تضادی نداره.

حرفهای زیادی هست که دوست دارم بزنم ولی به دلیل اینکه علاقه دارم جو آروم بمونه چیز دیگه ای نمی گم . ولی لطفا این سیستم را که اگر کسی با ما موافق ببود اینقدر فشار بهش بیاریم که یا از خیر فروم بگذره و یا عصبانی بشه و چیزی بگه که بتونیم به راحتی بنش کنیم را فراموش کنید . به اندازه کافی در محیط کار داریم می بینیم دیگه اینجا نه . خواهش می کنم ... !!

ما که با اوشوی عزیز مشکلی نداریم و فشاری هم در کار نیست. ایشون نظرشونو گفتن ما هم نظرمونو گفتیم.

ولی از یه دید دیگه هم میشه نگاه کرد. این که هدف من و فریدا و همینطور علی و بهروز هم مثل تمام بچه های مشارکت بهبود و پیشرفت این بخشه و داریم تلاشمونو می کنیم و در واقع با زیر سوال رفتن روش های موجود، عملکرد ماست که زیر سوال رفته و ماییم که تحت فشار قرار گرفتیم .

البته هدف از این تاپیک همینه که انتقادات دوستان رو بشنویم و ناگفته ای نمونه . مساله ای که گفتم هم فقط از این نظر بود که یکطرفه نگاه نکنید به ماجرا.

و ضمنا تا الان باید متوجه شده باشید که ما اصلا علاقه ای به برخورد های چکشی نداریم و ترجیح میدیم هر مساله ای رو با گفتگو حل کنیم. پس بن و اینا چیه قضیه اش؟! ;)

دوستان بخش مشارکت که یکیش هم وحید بود از انجمن گزاشته رفته . بهتره یه خورده به محیط بخش مشارکت بیشتر دقت داشته باشیم .

بابا وحید که تو امضاش علت رفتنش رو نوشته! :D

بر می گرده ایشالا ... به هر حال رفتن وحید هیچ ربطی به دلخوری از جو مشارکت و این صحبت ها نداره.

جوه مشارکت از مشارکت به مرکز پخش تبدیل شده نه مشارکت به مرکز فروش با تخفیف خیلی بالا همین این بخش با شرایط فعلی مشارکت نیست

با 3 سریال که میشه یه درصد خیلی کم از کل سریال های بخش؟! تاپیک لیست سریال ها رو ملاحظه بفرمایید و یه آمار بگیرید و مقایسه کنید ;)

تا زمانی که مشارکت به مشارکت واقعی تبدیل نشه کدورت ها کنار نمیره من خیلی ناراحتم که دوستان بخش مشارکت چندتاشون گزاشتن رفتن

غیر از وحید که معلوم شد قضیه یه چیز دیگه بوده دیگه چه کسانی رفتن؟

بخش مشارکت به تدریج قراره کامل بشه نه یک شبه دوست من.

اگر نظر من رو بخواید باید قوانین از ریشه عوض بشه باید یه مدیر تخصصی برای این کار باشه که کارش پخش نباشه کارش نظارت بر پخش باشه و هر کسی که توی بخش مشارکت میاد برای دریافت با این دوست هماهنگ کنه کسی که چیزی میگیره هر چیزی که گرفته از حداقل به یک نفر باید شیر کنه ... اینجا یه مسئله به وجود میاد اون طرف میگه که من شیر کردم نه شیر به میل خودش بازم برای پخش چون همه هماهنگی ها به دست اون شخص هست اون طرف یه نفر رو بهش معرفی میکنه تا براش بفرسته اینطوری میدونید بار روی دوش هیچکس نیست همه راحت به همه چیزای پخش شده در بخش مشارکت میرسن و دیگه اعصاب خوردی برای کسی به وجود نمیاد

در مورد نظارت بر پخش که مهدی قرار بود یه اسکریپتی برای ما بنویسه که این مشکل حل بشه ... کجایی پس مهدی؟ :D

ولی کلا راه حل شما چندان عملی نیست از نظر من. چون هر کسی امکان رایت نداره و قیمت ها هم فرق می کنه.

تا نظر بقیه دوستان چی باشه.

اما در مورد اشتراک من با نظر احسان عزیز موافق نیستم . تا وقتی که ما به اشتراک به شکل یک نوع لطف بدون چشمداشت نگاه نکنیم مفهوم واقعی خودش را نخواهد داشت . در جامعه ما اوضاع متاسفانه بصورتی دارومده که هرکس کوچکترین کاری را برای دیگران انجام میده انتظار برگشت داره ...

وحید عزیز رفت . نمی دونم موقتی یا برای همیشه (( که امیدوارم موقتی باشه و بازهم در کنارمون ببینیمش )) ولی به جای اون رضا بادکنکی یا افشین اومد . اوشو اومد ، بلک لایف اومد و خیلیای دیگه . ما هم یک روزی شاید بریم ولی میدونم تا اون روز چند نفر دیگه هم به ما اضافه شدند و جای خالی را پر می کنند .
...

اشتراک از نظر من این نیست که همه برای هم اطلاعات را به اشتراک بگذارند . یکی پخش می کنه ، یکی آرشیوش را در اختیار بقیه می ذاره ، یکی هماهنگی هاش را انجام می ده و تعدادی هم از این داستان استفاده می کنند . حرف شما مثل اینه که بگی هر کی می خواد بیاد خونه ما یک پرس قیمه نذری بخوره قبلش باید یک کاسه آش بیاره !! یا بعدش حلیم بده . این با روح اشتراک منافات داره .

thumbsup.gif

ولی بازم میگم که بخش مشارکت به یک ساماندهی نیاز داره

باید پخش کننده ها سریال و فیلمهای موجود پخش شده و پخش نشده و جزییات دیگه جمع بشه و کسایی که میتونن پخش کنن ولی چیزی ندارن و دیگر مسائل مو شکافی بشه تا اوضاع کمی آرامتر بشه
عزیز جان خب لیست سریال های موجود واسه همینه دیگه! :blink:

//

در کل امیدوارم جو دوستانه بخش مشارکت همیشه حفظ بشه چون بخشی که بر اساس زحمت و لطف بدون چشمداشت باشه بدون این جو دوستانه دوام نمیاره. کافیه با این دید نگاه کنیم که هر کس هر چقدر که در توانش باشه مایه میذاره . عده ای هستن که زحمات و بار اصلی بخش رو دوش اوناس و باقی افراد هم هر کس در حد توان خودش کمک می کنه. و ارزش کار اون دوستانی که دارن بیشترین زحمت رو می کشن هم نادیده نمی مونه. نه برای ما نه برای هر کسی که در این بخش فعالیت می کنه. پس بهتره برای حفظ جو مثبت مشارکت، وارد بحث های مقایسه ای و ارزش گذاری نشیم.

مرسی از همه دوستانی که ما رو از نظراتشون بهره مند کردن.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
درود

آقا من اصلا نمی دونم شما کجا پست زدی ، قطعا منظورم شما نبودی

منظور من یه آی دی بود با 2 تا پست که الان اسمش یادم نیست و آی دی های

اینچنینی .

شما که همون سروش سعادتی . . ببخشید مهدوی خودمونی بابا تو بخش آرشیو مستند :D

سلام به دوستان و مديران محترم
جدي ميگيد اوشو جان!؟؟ همون بهتر كه نديديش چون وقتي شما اينطوري گفتيد من كلي خجالت زده شدم.
بازم از همگي عذر ميخوام اگه صحبت نا بجايي كردم.

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
بچه ها logo آمادست.اگه ایرادی نیست براش یه تاپیک بزنیم لینکش رو و.... بذاریم.
با تشکر

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
در مورد نظارت بر پخش که مهدی قرار بود یه اسکریپتی برای ما بنویسه که این مشکل حل بشه ... کجایی پس مهدی؟
یه مدت به من فرصت بدید , بزارید از این چیز که گیر کردیم توش بیایم بیرون , چشم , سریع ردیف میکنم
worship.gif
!
بهتون گفتم , من که نمیدونم چیا لازم هست , به من بگید چی میخواید , من اونارو بزارم
soapbox.gif

ببینید الان توی 2 صفحه تاپیک بخش مشارکت، فقط 3 تاپیک فروش با تخفیف هست. مشکل دقیقا کجاست؟ محل قرار گرفتن این تاپیک ها که توی بازارچه باشن یا توی یه زیربخش دیگه به اسم فروش با تخفیف؟

اگه نفس عمل رو قبول داریم، اهمیتی نباید داشته باشه که این تاپیک ها توی بخش مشارکت باشن. و با اهداف مجموعه مشارکت هم تضادی نداره. قبلا هم گفتم ، هدف این بخش اینه که با کمترین هزینه ممکن سریال هایی که دیگران میخوان رو در اختیارشون قرار بدیم. اگه کمترین هزینه ممکن در یه برهه زمانی به معنی 200 تومن اضافه برای هر dvd باشه بازم با اهداف بخش تضادی نداره.
اینو من گفتم , کوبیدید تو کله ام
155fs355454.gif

این باعث نمیشه که اهداف زیر سوال بره یا هرچی , بجای اینکه یه عده بیان با سود خیلی زیاد این سریال رو بفروشن , یه عده فروشنده خودمون انتخاب کنیم که با کمترین سود اینکارو انجام بدن !
به مزایا فکر کنیم بهتر نیست ؟ با اینکار خیلی کار سریعتر پیش میره , فرضا یه سریال هست 2500 , حالا فروشنده ای که ما تعیین کردیم اگه 3500 هم بده من نوعی میخرم , به هرحال بازم مفت هست و فروشنده های دیگه هیچ وقت همچین کاری نمیکنن !!!
من یه ایده دیگه هم دارم ,
خوب بصورت معمولی وقتی درخواست یه سریال داده میشه , یخورده بیشتر طول میکشه (حداقل یه هفته) بدستشون برسه .
حالا فرض کنید میایم تو اسکریپت درخواست سریال , یه جا میزاریم , که اگه سریال رو سریعتر میخواد ,
با یک ذره هزینه بیشتر با فروشنده هایی که ما تعیین کردیم , اقدام کنه و در کمترین زمان دریافت کنه !
--
اصلا اینا به من ربط نداره , هرچی بزرگان نیک بدارند ما هم همون
34efamg.gif

بگید چی میخواید , ببینیم چی میشه کرد .

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
یه مدت به من فرصت بدید , بزارید از این چیز که گیر کردیم توش بیایم بیرون , چشم , سریع ردیف میکنم
worship.gif
!
بهتون گفتم , من که نمیدونم چیا لازم هست , به من بگید چی میخواید , من اونارو بزارم

مهدی جان یک دو سه روز صبر کن اینور یه چیزی داره درست میشه :D خبرش را می دم

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان

فکر می کنم انحراف در اهداف مجددا داره شروع میشه . پس لطفا اهداف اشتراک را به عدد و رقم نسنجید و بحث هزار تومان بالا و پایین را پیش نکشید . همیشه انحراف در اهداف اصلی توسط دوستانی بوجود می یاد که به مرکز خیلی نزدیکند و به قولی چشم سیستم بحساب میان . من الان بشدت خسته ام . فردا دلایلم را بهطور کامل در رد بعضی صحبتهای دوستان ارایه می کنم .

بدرود .

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطف میکنند و چند لحظه از وقت گرانبها را صرف کنند و ببینند که این لوگوی اشتراک گذاری در امضای اینجانب برایشان قابل رویت است یا نه؟بعد یه بله یا خیر هم با این دست مبارک بنویسند :D عالی میشه.به دلیل فیلترینگ و.........

جداا لطف میکنید.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان عزیز

خوب وقت پیدا کردم تا پستهای دوستان را بخونم و تحلیل کنم . اما نظر من :

اگه نفس عمل رو قبول داریم، اهمیتی نباید داشته باشه که این تاپیک ها توی بخش مشارکت باشن. و با اهداف مجموعه مشارکت هم تضادی نداره. قبلا هم گفتم ، هدف این بخش اینه که با کمترین هزینه ممکن سریال هایی که دیگران میخوان رو در اختیارشون قرار بدیم. اگه کمترین هزینه ممکن در یه برهه زمانی به معنی 200 تومن اضافه برای هر dvd باشه بازم با اهداف بخش تضادی نداره
.

دوست عزیز من ، مساله دویست تومن اضافه یا کم نیست ، مساله همون نفس عملیه که شما ازش صحبت می کنید . وقتی که ریز می شید و صحبت از دویست تومن کم یا زیاد می کنید هر کسی که می خونه نظرش اینه که : بابا بحث سر دویست تومنه ، خوب دویست تومن بیشتر و کمتر که فرق نمی کنه !!! بله فرقی نمی کنه ولی کسی که در جریان بازارچه باشه و سیر قیمتها را اونجا دنبال کنه خوب می فهمه که الان حداقل قیمت دی وی دی در بازارچه به 600 تا 650 تومان رسیده و تفاوت چندانی بین 550 و 600 نیست و این نشون می ده که ما از هدف اصلیمون که اشتراک با کمترین هزینه است دور شدیم . بله ممکنه اگر قیمتهای فروش با تخفیف 400 تومان بود منهم با شما عقیده بودم ولی با این قیمت خیر . به نظر من قیمت فروش با تخفیف نباید 10 درصد کنتر از بازارچه باشه هرکسی که نظر دیگه داره خوشحال می شم بشنوم .

اینو من گفتم , کوبیدید تو کله ام
این باعث نمیشه که اهداف زیر سوال بره یا هرچی , بجای اینکه یه عده بیان با سود خیلی زیاد این سریال رو بفروشن , یه عده فروشنده خودمون انتخاب کنیم که با کمترین سود اینکارو انجام بدن !
به مزایا فکر کنیم بهتر نیست ؟ با اینکار خیلی کار سریعتر پیش میره , فرضا یه سریال هست 2500 , حالا فروشنده ای که ما تعیین کردیم اگه 3500 هم بده من نوعی میخرم , به هرحال بازم مفت هست و فروشنده های دیگه هیچ وقت همچین کاری نمیکنن !!!
مهدی جان برادر شما در کارهای مالی پیشرفت می کنی چون مغزت مثل یک ماشین حساب مشغول جمع و تفریقه و فقط به دنبال سوده ولی بابا اینجا قسمت اشتراکه ! من از نظراتت لذت می برم ولی جاش اینجا نیست . اینجا قسمت اشتراک بدون منفعته . این نظراتت به کسانی که الان سریالها را به اشتراک گذاشتند و با حداقل قیمت و حداکثر سرعت سریالها را به دوستان می رسونند بر می خوره . این تعداد کاربرانی که اعلام آمادگی کردند برای اشتراک را فراموش کردی و دنبال فروشنده ای هستی که با حداقل قیمت سریالها را به اشتراک بگذاره ؟؟ این نظر شما و نظرات مشابه دیگه این فکر را تقویت نمی کنه که جریانی می خواد فروشنده های دلخواه خودش را به اشتراک وارد کنه ؟؟ خداییش اگر وحید نبود ، دنیل نبود و چند نفر دیگه ، همین حالا همه دوستان مثل 2 ماه پیش نمی گفتید که کسی برای اشتراک نیست و باید از بازارچه نیروی کار بیاریم ؟؟ که گفتیند و همون موقع هم من جواب دارم و تمام وقت خالیم را به اشتراک اختصاص دادم که کسی نتونه بگه هیچ کاربری با این شرایط یافت نشد !! حالا دیگه می دونم اگر همین لحظه مشکلی پیش بیاد که به مدت نامحدود نتونم کارم را ادامه بدم دوستانی هستند که با کیفیت بهتر کار را ادامه می دند مثل رضا ، افشین ، بلک لایف و خیلیای دیگه که پیشنهاد دادند. پس ما کاربر دلسوز برای رایت داریم ، کاربرانی مهربان که آرشیوشون را به اشتراک گذاشتند داریم پس کجای کار مشکله که هر روز بحث فروشنده ها را پیش می کشیم ؟؟ این صحبتها مال وقتیه که ابزارش نباشه که فعلا به وفور هست .

خوب بصورت معمولی وقتی درخواست یه سریال داده میشه , یخورده بیشتر طول میکشه (حداقل یه هفته) بدستشون برسه .
حالا فرض کنید میایم تو اسکریپت درخواست سریال , یه جا میزاریم , که اگه سریال رو سریعتر میخواد ,
با یک ذره هزینه بیشتر با فروشنده هایی که ما تعیین کردیم , اقدام کنه و در کمترین زمان دریافت کنه !
مبلغ اضافه ممنوع . اینجا اشتراکه . بدعت نگذار برادر .

در کل امیدوارم جو دوستانه بخش مشارکت همیشه حفظ بشه چون بخشی که بر اساس زحمت و لطف بدون چشمداشت باشه بدون این جو دوستانه دوام نمیاره. کافیه با این دید نگاه کنیم که هر کس هر چقدر که در توانش باشه مایه میذاره . عده ای هستن که زحمات و بار اصلی بخش رو دوش اوناس و باقی افراد هم هر کس در حد توان خودش کمک می کنه. و ارزش کار اون دوستانی که دارن بیشترین زحمت رو می کشن هم نادیده نمی مونه. نه برای ما نه برای هر کسی که در این بخش فعالیت می کنه. پس بهتره برای حفظ جو مثبت مشارکت، وارد بحث های مقایسه ای و ارزش گذاری نشیم.

هرکسی که کتاب قلعه حیوانات رو خونده باشه می دونه که انحراف در اهداف و ارزشها از یک جایی شروع میشه . امروز می گیم :

هدف این بخش اینه که با کمترین هزینه ممکن سریال هایی که دیگران میخوان رو در اختیارشون قرار بدیم. اگه کمترین هزینه ممکن در یه برهه زمانی به معنی 200 تومن اضافه برای هر dvd باشه بازم با اهداف بخش تضادی نداره.

فردا چون یک سریال خیلی کمیاب بوده تا 500 تومان تضاد نداره و آخرش می بینیم شعبه دوم بازارچه را تاسیس کردیم . نه برادر اهداف اشتراک مشخصه . بدون سود یعنی بدون سود !!! شاید در این روزهایی که معنی همه چیز تغییر کرده معنی بدون سود هم تغییر کرده . یعنی تا 300 تومان نفع در هر دی وی دی بدون سوده و بالاترش با سوده !! ولی نظر من اینه که بدون سود یعنی اگر شما هزینه دی وی دی خام + استهلاک رایتر + طلق محافظ + کرایه تا پست را جمع کنی با مبلغی که از دوستان گرفتی خیلی تفاوت نداشته باشه . یعنی اگر رایترت سوخت به اندازه یک رایتر نو سود کرده باشی . کمی بیشتر یا کمتر !

پس این نوع فروش از نظر من با اهداف انجمن تضاد داره . داره . داره . خیلی از دوستان نگرانیشون را از این مساله به من گفتند و منهم به شما انعکاس دارم چون می دونین که دوستون دارم و نیتم خیره .

ببخشید که وقت دوستان را گرفتم

بدرود .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا