• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر عزیزان

فکر کنم قصه اون پدر و پسر و الاغشون داره تکرار میشه . هر پیشنهادی که داده میشه یک طرفش می لنگه . به هر حال هر پیشنهادی یک سری معایت و یک سری مزایا داره . با این نوع بحث کردن آخرش فکر نمی کنم به جایی برسیم . من پیشنهاد می کنم رای گیری کنیم و هر تصمیمی که گرفته شد بقیه بطور کامل بپذیرند .

موفق باشین

بدرود .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کی میاد رو فیلم لوگو بزاره اخه :blink: یه چیزی همینطوری میپرونید :D
میدونید چقدر وقت گیر هست این کار ؟؟ تازه درباره سریال صحبت میکنیم نه فیلم , که هر سریال معمولا 20-24 تا اپیسود داره :blink:و کلی سیژن !

سلام دوست عزیز

لازم نیست لوگو در تام مدت سریال مشاهده بشه . کافیه در 3 یا 4 دفعه در قسمهای حساس که نشه به راحتی حذفشون کرد دیده بشه .اینجوری هم نتیجه خودش رو خواهد داشت و هم وقت گیر نخواهد بود . البته این چیزیه که به فکر من می رسه .

موفق باشین

بدرود .

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان گرامی بجای اینکه به فکر لوگو درست کردن یا هر چی باشید بهتر نیست به مشارکت و پخش سریال کمک کنید که مدیران محترم اینجا مجبور نشن برن از بازارچه نیروی کار بیارن برای پخش سریال :(

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
من الان میخوام سریال دوستان رو به فرض مشارکت بزارم شما خود حاضری توش لوگوی بزاری 10 سیزن رو !!!!!!!!!

قبول کن که کاره سختیه

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
QUOTE=amaranth;1193382]]

این هم ایده خوبیه!:happy: و میتونه شروع خوبی باشه!
[/QUOTE]

اون روز چون خيلي احتمالا نتونستم منظورمو خوب بيان كنم ! منظورم دقيقا همين بود ... براي شروع اشتراك موزيك ، اگر از موزيك ويدئو شروع بشه شايد بهتر باشه

دوستان گرامی بجای اینکه به فکر لوگو درست کردن یا هر چی باشید بهتر نیست به مشارکت و پخش سریال کمک کنید که مدیران محترم اینجا مجبور نشن برن از بازارچه نیروی کار بیارن برای پخش سریال :(

استاد زيرنويس عزيز ... اينكار كه ( تا حدودي ) داره انجام ميشه :) مثلا سريال فرندز كه يازده تا ديويدي بود با همت برادر لينخو - رضا بادكنكي - frog - ققنوس - محمد سيبيل و چندين و چند نفر ديگه به اشتراك گذاشته شد ولي هيچ وقت توي قسمت ليست سريالهاي موجود معرفي نشد يا ( تا اونجايي كه خاطرم هست ) هيچكدام از مديرها اونجا پست نزدند يا به بيان ديگه حمايتي نشد !‌ و با اينكه سريال با هزينه شخصي از بازارچه سايت خريداري شد ولي باز به قسمت 300 تومن براي هر ديويدي پخش شد . در مورد سريال لاست live for what عزيز يه ، به جز تذكر قوانين بخش در قول همكاري هم دادند ...
خداي ناكرده به هيچ كس جسارتي نميكنم چون در اون حد و اندازه نيستم و به تك تك مديران بخش هم ارادت دارم ولي چون اين قسمت انتقاد هست اين مطالب رو گفتم و اميدوارم كسي رنجيده خاطر نشه ...

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد معرفی من با فریدا زیاد صحبت میکنم اتفاثا خیلی بچه خوبیه شما یه پی ام بهش میدادی برات تو لیست اضافه میکرد آخه سره مدیرا خیلی شلوغه

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
استاد زيرنويس عزيز ... اينكار كه ( تا حدودي ) داره انجام ميشه :) مثلا سريال فرندز كه يازده تا ديويدي بود با همت برادر لينخو - رضا بادكنكي - frog - ققنوس - محمد سيبيل و چندين و چند نفر ديگه به اشتراك گذاشته شد ولي هيچ وقت توي قسمت ليست سريالهاي موجود معرفي نشد يا ( تا اونجايي كه خاطرم هست ) هيچكدام از مديرها اونجا پست نزدند يا به بيان ديگه حمايتي نشد !‌ و با اينكه سريال با هزينه شخصي از بازارچه سايت خريداري شد ولي باز به قسمت 300 تومن براي هر ديويدي پخش شد . در مورد سريال لاست live for what عزيز يه ، به جز تذكر قوانين بخش در قول همكاري هم دادند ...
خداي ناكرده به هيچ كس جسارتي نميكنم چون در اون حد و اندازه نيستم و به تك تك مديران بخش هم ارادت دارم ولي چون اين قسمت انتقاد هست اين مطالب رو گفتم و اميدوارم كسي رنجيده خاطر نشه ...

اسمایلی عزیز؛ اگه توی تاپیک سریال Friends پستی داده نشده دلیل بر بی توجهی و عدم حمایت نبوده؛ تنها دلیلش این بوده که موردی پیش نیومده که نیازی به پست زدن باشه چون کارها با کمک های شما و بقیه بچه ها به خصوص ققنوس عزیز طبق روال و بدون مشکل داشته پیش می رفته :happy: (خود من که از همون اول پی گیر تاپیک بودم و پست ها رو مطالعه می کردم)

علت وارد نشدن این سریال توی لیست سریال های موجود هم فقط اینه که از قلم افتاده و فراموش شده متاسفانه ... اگه زودتر یادآوری می کردین حتما سریع وارد لیست می کردیم ... اگه باز هم از این موارد هست حتما یادآوری کنین که اصلاح کنیم ;)

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
اسمایلی عزیز؛ اگه توی تاپیک سریال Friends پستی داده نشده دلیل بر بی توجهی و عدم حمایت نبوده؛ تنها دلیلش این بوده که موردی پیش نیومده که نیازی به پست زدن باشه چون کارها با کمک های شما و بقیه بچه ها به خصوص ققنوس عزیز طبق روال و بدون مشکل داشته پیش می رفته :happy: (خود من که از همون اول پی گیر تاپیک بودم و پست ها رو مطالعه می کردم)

علت وارد نشدن این سریال توی لیست سریال های موجود هم فقط اینه که از قلم افتاده و فراموش شده متاسفانه ... اگه زودتر یادآوری می کردین حتما سریع وارد لیست می کردیم ... اگه باز هم از این موارد هست حتما یادآوری کنین که اصلاح کنیم ;)

البته منظور اسمايلي جان كم كاري و .. از طرف مديران نبوده بلكه ميخواستن جواب دوست عزيزي رو بدن كه بي جهت نوشته بودن:
12.gif

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نوشته ای از saheljunior
الان که این بخش داره فراگیر تر می شه آیا می شه آلبوم های موسیقی و کالکشن های کمیاب رو هم به اشتراک گذاشت ؟ و یا اینکه فعلا به اشتراک سریال بسنده شده؟

اگه آرشیوهای موسیقی دوستان هم اینجا رد و بدل بشه خیلی کار قشنگیه .

سلام به دوستان عزیز

من به این فکر افتادم . چون یک آرشیو تقریبا خوب از کلیپهای ویدیویی دارم ( حدود 200 تا 300 گیگابایت شایدم بیشتر ) ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که شر کار زیاده و از اشتراکش منصرف شدم . اگر کسی هست که بخواد برای دوستان به اشتراک بگذاره حاضرم یک کپی از اون را براش ارسال کنم . ولی برای کسی که قول بده حداقل یک 6 ماهی بطور مداوم برای دوستان ارسال کنه . چون 5 سال طول کشیده تا این آرشیو جمع آوری ، خریداری و دانلود شده بنابراین دوست دارم همه ازش بهره ببرند و کار نصفه و نیمه نشه .

حالا اگر کسی هست که با این شرط حاضر به همکاریه ، بسم الله . یک هارد 300 برای من بفرسته و ....

موفق باشین

بدرود .

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
البته منظور اسمايلي جان كم كاري و .. از طرف مديران نبوده بلكه ميخواستن جواب دوست عزيزي رو بدن كه بي جهت نوشته بودن:
12.gif

دوست گرامی

من هیچوقت بی جهت حرف نزدم و نمی زنم . منظور من اون اطلاعیه ای بود که جناب live for what گذاشتند و گفتن کلی سریال هست ولی پخش کننده نیست و گفتم پخش کننده در حال حاضر مهمترین قسمت کار است وگرنه خیلی از این سریالها وجود دارد و در اختیار پخش کننده قرار میگیرد ولی کو پخش کننده .... شما هم به جای اینکه حرف نامربوط بزنید لطفا یک مقدار پستها را مطالعه کنید .

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
یکم شرایط رو سخت کردی خیلی سخته 6 ماه مداوم من خودم 5 مرداد کنکور دارم بعدش 2 ماه آزادم تو بخش مشارکت هم قول همکاری زیاد دادم ولی کمتر کسی حاضر میشه خوب 6 ماه مداوم این کارو بکنه برای این کار شما باید چند نفر رو پیدا کنی که روی دوش یک نفر نیفته سنگینیه بار

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
آقایون لطفا دعوا نکنید و بحث راه نندازید با صحبت قضیه حل میشه مثل اینکه بخش پیشنهاد و انتقاد هست پس بهتره آرام تر با هم دیگه صحبت کنیم

حرف زیرنویس درسته تا حدودی یک سری از دوستان هستند که سریال و فیلم ها رو دارن ولی خودشون پخش کننده نیستن و یک سری هم که پخش کننده هستن فیلمایی که خودشون دارن و یا در آینده از طریق خودشون به دست میارن رو پخش میکنن این وسط اون کسانی که سریال و یا فیلمی رو دارن و پخش کننده نیستن 100% فیلماشون میمونه که این مسئله باید حل بشه و نیاز به کسانی هست که پخش کننده باشن و وقت آزاد داشته باشن برای این طور کار ها

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام به دوستان عزیز

من به این فکر افتادم . چون یک آرشیو تقریبا خوب از کلیپهای ویدیویی دارم ( حدود 200 تا 300 گیگابایت شایدم بیشتر ) ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که شر کار زیاده و از اشتراکش منصرف شدم . اگر کسی هست که بخواد برای دوستان به اشتراک بگذاره حاضرم یک کپی از اون را براش ارسال کنم . ولی برای کسی که قول بده حداقل یک 6 ماهی بطور مداوم برای دوستان ارسال کنه . چون 5 سال طول کشیده تا این آرشیو جمع آوری ، خریداری و دانلود شده بنابراین دوست دارم همه ازش بهره ببرند و کار نصفه و نیمه نشه .

حالا اگر کسی هست که با این شرط حاضر به همکاریه ، بسم الله . یک هارد 300 برای من بفرسته و ....

موفق باشین

بدرود .

البته من نمویخوام ارزش بزارم رو مجموعه ها ولی بهتر نیست از این مجموعه 40 گیگ موزیک ارزشمندتر جدا بشه برای اینکار؟

انتظار ندارید که مثلا کلیپ Drop it like style رو من بگم ارزش وقت گذاشتن و پخش کردن داره؟

منم شاید بالای 500 گیگ موزیک ویدئو و کنسرت فشرده داشته باشم.. به نظر خودم 10 گیگ درست و حسابی توش نیست..:D

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
12.gif

فكر نكنم اين گونه گفتن در درست باشه!

شايد بهتر بود كمي صبر ميكرديد ، شايد ايشون به واسطه خيلي چيزها از مسائلي خبر دارن كه شما نداريد دوست من! :D

همانطور كه اشاره شد الان تعدادي سريال موجود هست كه به خاطر نداشتن پخش كننده ، پخش نميشه!

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
همانطور كه اشاره شد الان تعدادي سريال موجود هست كه به خاطر نداشتن پخش كننده ، پخش نميشه!

...والا ميترسم بحثه كش بياد :f34r: دلم نميخواد دوباره جنجال راه بيافته پس كلا بي خيالش بشيم بهتره !!
اين اطلاعيه اي كه صحبتش شد رو من نديدم ... ولي در مورد پخش ، الان ميشه گفت يك "تيم پخش كننده" توي پي تي تشكيل شده كه تا الان نتيجه داده . سريالي مثل فرندز رو كسي قبول نميكرد پخش كنه با يك كار گروهي پخش شد و به دست هر كسي كه تقاضا داده بود رسيد ... شايد بشه بقيه سريالها رو هم گروهي پخش كرد . اگر تعداد ديويدي هاي سريال كم باشه گروه هاي دو يا سه نفره جوابگو هستند
و اگر بخواين سريال Band of brothers كه توي پي ام با جناب Live for what چند وقت پيش در موردش صحبت كرديم ... پخش بشه من حاظرم بخش شهرستان رو به عهده بگيرم :)

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
به نکته خوبی اشاهر کردی تعداد دی وی دی ها خودش یک مسئله در مورد پخش فیلم ها هست

برای تعداد بالا باید گروهی کار کرد که نه تنها یک شخص بلکه حتی یه گروه کوچیک هم نمیتونه جوابگوی یه سریال معروف باشه

ولی گر سریال زیاد درخواست نشه میشه با چند نفر حلش کرد ولی اگر یه سریالی رو بزاریم با تعداد دی وی دی زیاد که خیلی ها هم بخوان اینجا به مشکل میخوریم و باید تعداد زیاد باشه تا تقاضا ها خورد بشه

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم خيلي وخت پيش اعلام آمادگي براي پخش كردم
خصوصا كه الان تقريبا بيكارم و ميتونم وقت زيادي رو پاي كامپيوتر باشم
بازم ميگم اگه كمك خواستين بگين.
حداقل هم تا اول پاييز ميتونم به طور مداوم اينكار رو انجام بدم

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
دوست گرامی

من هیچوقت بی جهت حرف نزدم و نمی زنم . منظور من اون اطلاعیه ای بود که جناب live for what گذاشتند و گفتن کلی سریال هست ولی پخش کننده نیست و گفتم پخش کننده در حال حاضر مهمترین قسمت کار است وگرنه خیلی از این سریالها وجود دارد و در اختیار پخش کننده قرار میگیرد ولی کو پخش کننده .... شما هم به جای اینکه حرف نامربوط بزنید لطفا یک مقدار پستها را مطالعه کنید .

:happy: اوكي من نديده بودم ! :blink:

فكر نكنم اين گونه گفتن در درست باشه!

شايد بهتر بود كمي صبر ميكرديد ، شايد ايشون به واسطه خيلي چيزها از مسائلي خبر دارن كه شما نداريد دوست من! :D

بله حق با شوماست!
good_mini.gif

منتها خود من بارها و بارها تو همين تاپيكهاي مشاركت سريال افرادي رو ديدم كه پيشنهاد دادن واسه كمك تو پخش ، ولي هيچ توجهي بهشون نشده
sad_mini.gif
... خود من ، كسي محل نميزاشت تا خودم رو هول دادم تو و خودم رو قاطي كردم !
aggressive_mini.gif

فكر ميكنم اگه همينها رو محلشون بزارين بهتر از اين باشه كه برين تو بازارچه و ... !
سريال دارين بدين پخش كنيم
rolleyes_mini.gif
...شما تاپيك رو بزنين مطمئن باشين پخش كننده اش هم پيدا ميشه !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا