prelude2love
Registered User
از هر 2 نفر ممنون :happy:
قول شما برام کافی هست!
من ميگم اگه شما سريال رو از اين طريق بدست آوردين، اين شرط رو دارين قبول ميکنين که اين سريال رو نفروشين چه اينجا چه جای ديگه اي! ميخواين پخش کنين ok ولی چون هدف اينجا چيزه ديگه اي هست همه کسايی که اينجا هستن اين قول اخلاقی رو دارن ميد که نفروشنن! چون سريال متعلق به شما نيست به منم نيست اين سريال مال بچه های اين تاپيک هست و اگه شما بخواين بفروشينش بايد رضايت تک تک بچه های اينجا رو داشته باشين!
بيراه ميگم؟
من با سريال هايی که شما براشون هزينه کردين کاری ندارم، با سريال هايی که براشون هزينه نميکنين و از ايجا ميگيرين کار دارم.
برای مثال ميگم، سريال هايی که تا چندی قبل تو بازارچه نبود ولی بعد ديديم سر از بازارچه در آوردن: به سوی جنوب، آن شرلی، ... و نمونه های اينها. صحبت از سريال friends يا جواهری در قصر نميکنم که همه جا پر هستن. منظورم سريال های کمياب هست که ميدونيم از هيچ طريق ديگه اي بدست نيومده به جز اينجا!
در کل حرف من اينه که ما نميخوايم ببينيم که پس فردا اين سريال رو هم دارن به 10 برابر قيمت جايی ميفروشن. حالا همه اين حرف ها هم مخاطبش شما شدين چون عنوان فروشنده دارين ولی من منظورم به طور کلی بود. (ببخشيد اگه بد گفتم) :blush:
درخاستی که من از همه دارم اينه که نه اين سريال رو بفروشن نه اينکه با فروشنده های ديگه مبادله اش کنن. همين. حالا شما ميتونين قبول کنين يا نه؟!
هنوز خير، قانونی رو نقض نکردين :happy:ولی به زودی يک بند به مرامنامه اضافه ميشه. به خاطر همين بود که گفتم غير رسمی!
و طبق قوانين اين بخش فروش سريال های بدست آمده از اينجا ممنوع هست!:f34r: (برای اطلاع)
اميدوارم منظورتون رو درست فهميده باشم!
راستی من خواهر فريدا هستم. زياد به جناب ها شباهتی ندارم!![]()
قربون دهنتون برم خواهر فریدا (ميبينيد ، اسم شما رو هم بالاخره ياد گرفتم )! خودتون داريد ميگيد اگه از اينجا به دست آوردم نبايد بفروشمش ! بنده ابدا از طريق شما و يا از طريق متخلفينی که در بازارچه در حال فروش سريال های بخش مشارکت هستند سريال هام رو تهيه نميکنم (اصلاً خودتون به تفاوت ليست اونها و من ميتونيد يه نگاه بندازيد)
بنده به طور خاص اشاره ميکنم : برای به سوی جنوب از طريق اي غير از topic شما اقدام کردم و هزينه دادم ، و برای آن شرلی هم بايد بگم ، اصلاً ندارمش !!!!!! و سريال هايی نظير the saint يا stingers يا پزشک دهکده رو که ميخوام از گروه شما تهيه کنم ، فقط برای علاقهٔ شخصی خودمه و بس !( بابا جون به کی بگم من برای اولين بار ديشب وقتی saint رو ديدم گريم گرفت ! من تو رمانتيک ترين فيلمی که ديدم هم گريم نگرفته بود)
نگران نباشيد من از انتقاد ناراهت نميشم ، اتفاقا شفاف سازی هم بشه بهتره !
بنده در مورد سريال هايی که از شما ميگيرم اخلاقا اين قول رو ميدم که اصلاً نفروشمشون و به کسی هم ندم و به طور کلي از طريق من سريال درز پيدا نکنه.
نه احمقانه نيست ! ! ولی به قول ghoghnuse هستند متخلفينی که فقط به اين فکر ميکنند که سريال رو به دست بيارند !متاسفانه ميدونم و حق با شماست! ولی ميخوايم از همين جلو گيری کنيم. اساس کارمون رو هم گزاشتيم رو اعتماد! ( با وجود اينکه ممکنه خيلی احمقانه به نظر برسه!)![]()
![]()