• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
از هر 2 نفر ممنون :happy:

قول شما برام کافی هست! :)

من ميگم اگه شما سريال رو از اين طريق بدست آوردين، اين شرط رو دارين قبول ميکنين که اين سريال رو نفروشين چه اينجا چه جای ديگه اي! ميخواين پخش کنين ok ولی چون هدف اينجا چيزه ديگه اي هست همه کسايی که اينجا هستن اين قول اخلاقی رو دارن ميد که نفروشنن! چون سريال متعلق به شما نيست به منم نيست اين سريال مال بچه های اين تاپيک هست و اگه شما بخواين بفروشينش بايد رضايت تک تک بچه های اينجا رو داشته باشين!

بيراه ميگم؟ :eek:

من با سريال هايی که شما براشون هزينه کردين کاری ندارم، با سريال هايی که براشون هزينه نميکنين و از ايجا ميگيرين کار دارم.:cool:

برای مثال ميگم، سريال هايی که تا چندی قبل تو بازارچه نبود ولی بعد ديديم سر از بازارچه در آوردن: به سوی جنوب، آن شرلی، ... و نمونه های اينها. صحبت از سريال friends يا جواهری در قصر نميکنم که همه جا پر هستن. منظورم سريال های کمياب هست که ميدونيم از هيچ طريق ديگه اي بدست نيومده به جز اينجا!:(

در کل حرف من اينه که ما نميخوايم ببينيم که پس فردا اين سريال رو هم دارن به 10 برابر قيمت جايی ميفروشن. حالا همه اين حرف ها هم مخاطبش شما شدين چون عنوان فروشنده دارين ولی من منظورم به طور کلی بود. (ببخشيد اگه بد گفتم) :blush:

درخاستی که من از همه دارم اينه که نه اين سريال رو بفروشن نه اينکه با فروشنده های ديگه مبادله اش کنن. همين. حالا شما ميتونين قبول کنين يا نه؟!:eek:

هنوز خير، قانونی رو نقض نکردين :happy:ولی به زودی يک بند به مرامنامه اضافه ميشه. به خاطر همين بود که گفتم غير رسمی!:cool:

و طبق قوانين اين بخش فروش سريال های بدست آمده از اينجا ممنوع هست!:f34r: (برای اطلاع)

اميدوارم منظورتون رو درست فهميده باشم!;)

راستی من خواهر فريدا هستم. زياد به جناب ها شباهتی ندارم!:p

قربون دهنتون برم خواهر فریدا (ميبينيد ، اسم شما رو هم بالاخره ياد گرفتم )! خودتون داريد ميگيد اگه از اينجا به دست آوردم نبايد بفروشمش ! بنده ابدا از طريق شما و يا از طريق متخلفينی که در بازارچه در حال فروش سريال های بخش مشارکت هستند سريال هام رو تهيه نميکنم (اصلاً خودتون به تفاوت ليست اونها و من ميتونيد يه نگاه بندازيد)

بنده به طور خاص اشاره ميکنم : برای به سوی جنوب از طريق اي غير از topic شما اقدام کردم و هزينه دادم ، و برای آن شرلی هم بايد بگم ، اصلاً ندارمش !!!!!! و سريال هايی نظير the saint يا stingers يا پزشک دهکده رو که ميخوام از گروه شما تهيه کنم ، فقط برای علاقهٔ شخصی خودمه و بس !( بابا جون به کی بگم من برای اولين بار ديشب وقتی saint رو ديدم گريم گرفت ! من تو رمانتيک ترين فيلمی که ديدم هم گريم نگرفته بود)

نگران نباشيد من از انتقاد ناراهت نميشم ، اتفاقا شفاف سازی هم بشه بهتره !
بنده در مورد سريال هايی که از شما ميگيرم اخلاقا اين قول رو ميدم که اصلاً نفروشمشون و به کسی هم ندم و به طور کلي از طريق من سريال درز پيدا نکنه.

متاسفانه ميدونم و حق با شماست! ولی ميخوايم از همين جلو گيری کنيم. اساس کارمون رو هم گزاشتيم رو اعتماد! ( با وجود اينکه ممکنه خيلی احمقانه به نظر برسه!)
10_1_118v.gif

:p
نه احمقانه نيست ! ! ولی به قول ghoghnuse هستند متخلفينی که فقط به اين فکر ميکنند که سريال رو به دست بيارند !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بنده در مورد سريال هايی که از شما ميگيرم اخلاقا اين قول رو ميدم که اصلاً نفروشمشون و به کسی هم ندم و به طور کلي از طريق من سريال درز پيدا نکنه.
ممنونم :happy:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام دوستان
می بینم که هنوز این داستانها اینجا وجود داره . همونطور که بارها در موردش بحث شده کاری نمیشه کرد که سریال به دست فروشنده ها نیفته و هیچ تضمینی هم در عمل کردن این دوستان به قول و قرارشون وجود نداره (( البته این معنی از حرف من برداشت نشه که این دوستامون به عهد و پیمانشون پایبند نیستند ... )) ولی عاقلانه هم فکر کنیم هیچ اطمینانی وجود نداره !!

خوب حالا برای اینکه فردا وقتی من Mail Box را که چک می کنم نامه ای با مضمون " فروش ویژه سریال پرستاران " را نبینم چیه ؟؟ جواب من اینه که خیلی راحت کافیه اینقدر اشتراک این سریال را ارزان و سریع کنیم تا بدست همه برسه . با این اوضاعی که من می بینم (( مثل کسانی که با یک یا دو پست متقاضی سریال هستند و معلومه تهیه سریال اونها را به عضویت در pt ترغیب کرده )) چندی دیگه خیلیها این فروم را خواهند شناخت .

پس دوستان عزیز لطفا این فکر را از مخیله تون بیرون کنید که این سریال برای فروش کپی نمیشه ، چون در آینده چیزی جز سرخوردگی در بر نخواهد داشت . من دوست ندارم عزیزانی که براشون ارزش زیادی قایلم در آینده به این فکر کنند که چه اشتباهی کردند . نه ، این یک فرهنگه و باید جا بیفته و زمان می بره . وقت و هزینه می بره . به این فکر نکنید که در آینده یک یا چند نارفیق پیمان شکن از این سریال برای بدست آوردن اندکی پول استفاده می کنند بلکه به این فکر کنید که تعداد زیادی از دوستان و همفکرانمون می تونند سریالهای دلخواهشون را بطور کامل ببینند و نگهداری کنند.

به امید روزی که هر ایرانی حداقل یکی از سریال های مورد علاقه اش را به واسطه pt بدست آورده باشه ...

موفق باشین

بدرود .

پ . ن : ببخشید که من باز Off Topic زدم .
الان جواهری در قصر 2500 داره داده میشه برا 5 تا دی وی دی, از این ارزونتر مگه میشه ؟؟؟
حالا با این وجود که ارزون هم هست , من تقریبا هرروز 2 تا ایمیل دریافت میکنم , برا همین فروش جواهری در قصر :blink:
این راه حلش نیست , اینجوری به فروشنده ها سود بیشتری میرسه :D

الان با وجود مخالفت هایی که با همین لیست افراد مورد اطمینان میشه , اخرین راه حل خواهد بود , اخرش هم از همین استفاده میشه , ببین کی گفتم :D
رفته رفته سریال ها زیاد میشه , این فروشنده ها هم رفته رفته کلی حال میکنن و سودشون زیاد تر میشه(منظور از فروشنده , فروشنده هایی که تو پی تی فعال نیستن هست) , براشونم فرقی نمیکنه , یه سیستم اسپمینگ دارن , ما به 100 نفر بگیم داریم میدیم , اونا به 100000 نفر میگن :D بخوایم منتظر هم بشیم که پی تی رو بشناسن , باید حالا حالا ها منتظر باشیم :D
خیلی از این فروشنده ها قبل این بیکار بودن , الان رفتن سایت و وبلاگ زدن فقط مخصوص همین کار :wacko:!!

mypersian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامی

به نظر من این خود افراد هستند که باید وجدان و عزت نفس داشته باشند که از هدف نیک این مشارکت های انساندوستانه سو استفاده نکنند

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32

دقیقا با حرف محمد جان موافقم !
من هم الان سریال ارتش سری رو از استاد Zirnevis عزیز گرفتم فقط و فقط رو حساب عشق و علاقه + یه جور حس کنجکاوی که لحظه به لحظه تو این سریال داشتم و دارم گرفتم و شما میتونید آدرس تایپک فروش فیلم و همینطور سایتم رو هم نگاه کنید که هیچ کدوم از سریال ها به غیر از جواهری در قصر نسخه MKV که من هماهنگی کردم به این خاطر بفروشم که بعضی ها از همین ملت نرن قیمت تخیلی 7 8 10 تومن بپردازن قیمت رو فقط 5 تومن در نظر گرفتم

کلن منم تعهد میدم هرچی رو از اینجا بگیرم (چون تا حالا نگرفتم نگفتم گرفتم
24.gif
) هیچ وقت نفروشم !
90.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
الان جواهری در قصر 2500 داره داده میشه برا 5 تا دی وی دی, از این ارزونتر مگه میشه ؟؟؟
حالا با این وجود که ارزون هم هست , من تقریبا هرروز 2 تا ایمیل دریافت میکنم , برا همین فروش جواهری در قصر :blink:
این راه حلش نیست , اینجوری به فروشنده ها سود بیشتری میرسه :D

الان با وجود مخالفت هایی که با همین لیست افراد مورد اطمینان میشه , اخرین راه حل خواهد بود , اخرش هم از همین استفاده میشه , ببین کی گفتم :D
رفته رفته سریال ها زیاد میشه , این فروشنده ها هم رفته رفته کلی حال میکنن و سودشون زیاد تر میشه(منظور از فروشنده , فروشنده هایی که تو پی تی فعال نیستن هست) , براشونم فرقی نمیکنه , یه سیستم اسپمینگ دارن , ما به 100 نفر بگیم داریم میدیم , اونا به 100000 نفر میگن :D بخوایم منتظر هم بشیم که پی تی رو بشناسن , باید حالا حالا ها منتظر باشیم :D
خیلی از این فروشنده ها قبل این بیکار بودن , الان رفتن سایت و وبلاگ زدن فقط مخصوص همین کار :wacko:!!

عمو مهدی.. ارزونتر نمیشه... ولی اگه همین بچه های اینجا معرفت داشتن تو امضاشون میذاشتن خیلی فرق میکرد.. من نیمدونم چرا هر کس میاد میگه اینو دیدم همه جا میفروختن منم بفروشم..

شما روزی 2 تا میل داری من فقط روزی 2 تا پی ام برام میاد که اینو بهم بفروشن..:lol:

حتی پست اول تاپیک جواهری هم تا صفحه 6 چیزی در مورد ارسال سریال توش هست؟حداقل 100 نفر گفتن که موتور جستجو رو هم استفاده کنن و بیان تو فروم تاپیک رو میبینن ولی وقت کاسب جماعت اینجا نمیخواد را بده به بقیه راهی هست؟

پس همه چی رو ندازین گرنده فروشنده ها.. همین بچه های اینجا ودن که رفتن با فروشنده جماعت زیر نویس رو مشترک انجام دادن و اون گند تاریخی رو در مورد 10-12 قسمت اخر زدن..

همین بچه های اینجا بودن که وقتی یکی بهشون پی ام میداد فلان سریالو بیا من اصلشو دارم مال فلانی سانسور داره قدر مرغ 2-3 تا نکردن که سریال انور ابی رو کدوم احمقی میشینه سانسور کنه؟

همین بچه های گردن کلفت و عزیز دردونه مشارکت نبودن که رفتن هر سریالی دستشون امد اولین نفر گذاشتن واسه فروش راه باز کردن برای بقیه؟

پس بجای اینکه بگید بفروشید یا نفروشید برید پخش کننده ادمیزاد پیدا کنید و 4 نفر هم حداقل بزارن تو امضشون که بقیه بفهمن میشه از اینجا هم گرفت...

وقتی شما انقدر جا بیوفتی که همه قبول کنن اینجارو برای تهیه سریال محبوبشون همین بغل گوش مشارکت هم بفروشن اونی که میخره حماقتش محرضتر ازاین حرفاست که بخوای ارشادش کنی بیاد از مشارکت بگیره سریال رو..

در مورد بن شدن طرف میره راحت 1 ای دی دیگه میسازه و میاد با اون میفروشه..یکارش میخواید بکنید؟ وقتی همین کله گنده ها که مثال زدم با پرویی با ای دی خودشون میفروشن و صاف صاف میگردن بقیه چی رو اطاعت کنن و تعهد اخلاقی بدن؟

من شاید 100 بار گفتم راه حل این بخش این نیست که بگید کسی نره نفروشه راه حلش اینکه کمک کنید همه بشناسن کانالهای این فرمی ارائه سریالها رو و باقی دوستان هم کمک کنن تو پخش و ارسال سریالها..

والا من نوعی میرم تو بازارچه تاپیک میزنم اقا این 100 تا سریال دونه ای 300 تومن هر دیسک..
به نظرت چند برابر بیشتر از اینکه اینجا بدم علاقمنداش استقبال میکنن؟ :)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دقیقا حرف وحید درسته ... ما هرقدر که بیایم محدودیت بذاریم بازم یه راهی برای دور زدنش پیدا میشه. یکی از دلایلی که من خودم با سیستم Trusted Members مخالفم اینه که تا حالا هر چی سوء استفاده درست و حسابی و تمیز !! :D دیدیم از افرادی بوده که بهشون اعتماد داشتیم و کسانی که مثلا با یه پست میان و یه سریالی رو میخوان به احتمال خیلی زیاد برای استفاده شخصی میخوان نه برای فروش ...

تنها راه جا انداختن فرهنگ مشارکت، گسترش دادنشه نه محدود کردنش
mf_ymca.gif

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
دوستا چرا بحث میکنید من الان Adobe Acrobat 8 رو نصب میکنم 3 بار کد امنیتی و فعال سازی داره هر 4 تاش هم کرک شده

یه بار سریال بعد از سریال که میخواد باید اون سریال تایید بشه بعد از نصب باید اکیتیو بشه بعد چطوری شما میگید که بیاید محدودیت اعمال کنید

نهایت امنیت هم که بزارید بازم نمیشه جلوشو گرفت

دیگه چطوری شرکت به این بزرگی بیچاره شده حالا ما که کارمون هم متمرکز نیست و پخش هست چیکار کنیم ؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دقیقا حرف وحید درسته ... ما هرقدر که بیایم محدودیت بذاریم بازم یه راهی برای دور زدنش پیدا میشه. یکی از دلایلی که من خودم با سیستم Trusted Members مخالفم اینه که تا حالا هر چی سوء استفاده درست و حسابی و تمیز !! :D دیدیم از افرادی بوده که بهشون اعتماد داشتیم و کسانی که مثلا با یه پست میان و یه سریالی رو میخوان به احتمال خیلی زیاد برای استفاده شخصی میخوان نه برای فروش ...

تنها راه جا انداختن فرهنگ مشارکت، گسترش دادنشه نه محدود کردنش
mf_ymca.gif
این ملت فرهنگ نمیفهمن , و نخواهند فهمید
whack.gif

چه گیری دادید فرهنگ عوض کنید ؟؟ تنها فرهنگی که ماها میفهمیم , فرهنگ زور هست , اگه کسی زور بگه میگیم چشم , در غیر اینصورت به ریشش میخندیم , غیره اینه ؟

همه چی راه حل داره !
تراستد ممبر هم راه حل داره :D شما یه لیست درست کن بشه اعضا لیست ! با این روش به اعضا بدین !
حالا از بیرون لیست هر کی خواست بگیره , یه سود کمی روی سریال ها بکشین , بشه فروش
حالا اینجوری همه جا میتونیم بگیم خیلی ارزون میفروشیم , همه جا هم میشه تبلیغ کرد ,تازه ما هم میتونیم اسپم کنیم
dribble.gif
!
کلمه فروش راحت تر از مشارکت هست , قیمتش هم یجوری باشه که قیمتش از فروشنده های دیگه کمتر باشه !
حالا اگه فروشنده دیگه اومد ارزونتر داد , چه بهتر , همونی میشه , که ما میخوایم .
اگه سود باشه هرچند کم , میشه برا پخش از همین فروشنده ها استفاده کرد !
فروشنده های زیادی هستن حاضرن , سریال ها رو پخش کنن ولی به شرطی که حداقل یه چیزی برا خودشون بمونه .
من شاید 100 بار گفتم راه حل این بخش این نیست که بگید کسی نره نفروشه راه حلش اینکه کمک کنید همه بشناسن کانالهای این فرمی ارائه سریالها رو و باقی دوستان هم کمک کنن تو پخش و ارسال سریالها..
خیلی کم هست فردی که حاضر بشه وسایلش کیفیتش افت پیدا کنه , کلی وقت بزاره برا پست , کلی هزینه رفت و امد بده, کلی وقتش هدر بشه , به خاطر چی ؟ به خاطر اینکه سریال رو دست یه عده بده که یک سومش فروشنده هست و برا سود میخواد اینو !
خیلی کم پیدا میشه کسی که اینکارو بکنه !
یه سود کمی بزارید این فروشنده ها بکنن , عوضش پخش کنندمون بیشتر میشه , پخش کننده بیشتر بشه , سریال ها بیشتر میشه !
برا مثال (برا مثال میگم :hmm: ) دوهزار تومن بکشید رو هر سریال , با فروشنده قرار بزارید از هرفروش 500 تومن بده به گروه , این 500 تومن هم صرف همین سریال ها میشه یا مسائل دیگه , به 100 نفر بده 50 تومن میمونه !

من که راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
whack.gif

چه گیری دادید فرهنگ عوض کنید ؟؟ تنها فرهنگی که ماها میفهمیم , فرهنگ زور هست , اگه کسی زور بگه میگیم چشم , در غیر اینصورت به ریشش میخندیم , غیره اینه ؟

همه چی راه حل داره !
تراستد ممبر هم راه حل داره :D شما یه لیست درست کن بشه اعضا لیست ! با این روش به اعضا بدین !
حالا اینجوری همه جا میتونیم بگیم خیلی ارزون میفروشیم , همه جا هم میشه تبلیغ کرد ,تازه ما هم میتونیم اسپم کنیم
dribble.gif
!
کلمه فروش راحت تر از مشارکت هست , قیمتش هم یجوری باشه که قیمتش از فروشنده های دیگه کمتر باشه !
فروشنده های زیادی هستن حاضرن , سریال ها رو پخش کنن ولی به شرطی که حداقل یه چیزی برا خودشون بمونه .

خیلی کم هست فردی که حاضر بشه وسایلش کیفیتش افت پیدا کنه , کلی وقت بزاره برا پست , کلی هزینه رفت و امد بده, کلی وقتش هدر بشه , به خاطر چی ؟ به خاطر اینکه سریال رو دست یه عده بده که یک سومش فروشنده هست و برا سود میخواد اینو !
یه سود کمی بزارید این فروشنده ها بکنن , عوضش پخش کنندمون بیشتر میشه , پخش کننده بیشتر بشه , سریال ها بیشتر میشه !
برا مثال (برا مثال میگم :hmm: ) دوهزار تومن بکشید رو هر سریال , با فروشنده قرار بزارید از هرفروش 500 تومن بده به گروه , این 500 تومن هم صرف همین سریال ها میشه یا مسائل دیگه , به 100 نفر بده 50 تومن میمونه !

فسمت دوم حرفتو قبول دارم و سعی هم کردیم برای اجرای طرح هیبریدی که برای یه سری اعضا به اون فرم و بقیه به فرم دیگه..

مشگلمون از جای دیگست..مشگل از اینجاست بازم با این طرح یه سری هم فروشنده و هم غیر فروشنده از اب گل الود ماهی میگیرن..

فروشنده میتونه وقتی کار رو از فروم خارج کرد براحتی اهدافشو دنبال کنه.. منظورم اینکه با این طرح مشتری جذب میکنه و بعدش همون اش و همون کاسه...

شما وقتی امار افرادی که مراجعه میکنن به اون فروشنده نداری چی رو میخای ازش بگیری؟

من با این وضعیت ترجیح میدم همون بازارچه رو انتخاب کنم..:lol:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اگه مشکل همین امار مراجعه کننده هست , یه اسکریپت نصب میکنیم میزاریم یه جایی , بعد میگیم پول که ریختی به فلان شماره حساب از طریق این فرم شماره فیش رو بفرست , مجبور که نیستیم بگیم پی ام بده شماره فیش رو به فلان شخص , از طریق اون فرم میایم کنترل میکنیم کیا واریز کردن :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگه مشکل همین امار مراجعه کننده هست , یه اسکریپت نصب میکنیم میزاریم یه جایی , بعد میگیم پول که ریختی به فلان شماره حساب از طریق این فرم شماره فیش رو بفرست , مجبور که نیستیم بگیم پی ام بده شماره فیش رو به فلان شخص , از طریق اون فرم میایم کنترل میکنیم کیا واریز کردن :D

اینو قبلا هم من گفتم هم 2-3 تا از دوستان.. اینطوری خیلی راحت امار تعداد کار هر نفر مشخص میشه.. لازم هم نیست با شخص طرف بشیم.. هر کس خواست مشارکت کنه از تو لیست دیتا بیس یه تعدادی رو میفرسته..

این شخص لس ( Shaks less) شدن قضایا رو باید از روز اول مد نظر میگرفتیم..;)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اینو قبلا هم من گفتم هم 2-3 تا از دوستان.. اینطوری خیلی راحت امار تعداد کار هر نفر مشخص میشه.. لازم هم نیست با شخص طرف بشیم.. هر کس خواست مشارکت کنه از تو لیست دیتا بیس یه تعدادی رو میفرسته..

این شخص لس ( Shaks less) شدن قضایا رو باید از روز اول مد نظر میگرفتیم..;)
پس بزارید من تو تابستون اسکریپتش رو مینویسم که راحت بشن همه :D
فکر کنم کلا همچین چیزی لازم باشه !
من این مدنظرم هست , چیزه دیگه ای بود بگید :
کاربر از طریق یه فرم , شماره فیش رو میفرسته و از لیست سریالی که بابتش پول ریخته رو انتخاب میکنه و تو دیتابیس ذخیره میشه !
حالا اینطرف پخش کننده ها لیست افراد و سریال های مورد نظرشون رو میبینن , و هرکدوم رو که خواستن بفرستن براش , لینک درحال ارسال رو میزنن , اینجوری دیگه بقیه میفهمن فلانی به این شخص داره ارسال میکنه !
و دوباره کاری نمیشه , بعد ارسال هم لینک ارسال شد زده میشه !
حالا من میگم یه ثبت نام هم براش گذاشته بشه , که معلوم بشه فلان یوزر چیارو گرفته ! و بعدا خواستین محدودیت ارسال هم بزارین راحت باشه :D

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
کاربر از طریق یه فرم , شماره فیش رو میفرسته و از لیست سریالی که بابتش پول ریخته رو انتخاب میکنه و تو دیتابیس ذخیره میشه !
حالا اینطرف پخش کننده ها لیست افراد و سریال های مورد نظرشون رو میبینن , و هرکدوم رو که خواستن بفرستن براش , لینک درحال ارسال رو میزنن , اینجوری دیگه بقیه میفهمن فلانی به این شخص داره ارسال میکنه !
و دوباره کاری نمیشه , بعد ارسال هم لینک ارسال شد زده میشه !
حالا من میگم یه ثبت نام هم براش گذاشته بشه , که معلوم بشه فلان یوزر چیارو گرفته ! و بعدا خواستین محدودیت ارسال هم بزارین راحت باشه :D

این خیلی فکر جالبیه اگه عملی بشه
280krix.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نوشتنش برا من کاری نداره
haker.gif

شما نیازهاتونو بگید , من امتحاناتم تموم شد , زودی راش میندازم
eat1.gif

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشتنش برا من کاری نداره
haker.gif

شما نیازهاتونو بگید , من امتحاناتم تموم شد , زودی راش میندازم
eat1.gif

استاد مهدی
کاری بس پسندیده هستش
اینجوری کارها هم راحت میشه:D

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
whack.gif

همه چی راه حل داره !
dribble.gif
!

بنده موافقم با حرف آقا مهدی ! و حاضرم به عنوان پخش کننده ( در ضمينهٔ سريال های بخش مشارکت ) ! امکاناتم رو تا زمانی که توان دارم در اختيار گروه قرار بدم و به عنوان فروشنده اي که آقا مهدی مد نظرشونه فعاليت کنم .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان عزیز
whack.gif

این حرف را اگر من از ناصرالدین شاه می شنیدم اصلا تعجب نمی کردم ولی از کسی که قسمت عمده زمانش را تو دنیای اینترنت می گذرونه این حرفها متاسف کننده ، نا امید کننده و نگران کننده است . دوست عزیز من و شما می شیم این مردم . اگر شما فقط فرهنگ زور را می فهمید چرا جمع می بندین ؟؟ فرهنگ برای تغییر به زمان احتیاج داره اگر می بینید که فرهنگ فعلی حاکمه یکی از دلایلش اینه که آدمهای روشنفکر ( یا روشنفکر نماش ) خودشون رو تافته جدا بافته می دونند یا اینقدر در دنیای خودشون غرق شدند که وقت و زمان و حوصله تغییر دادن شرایط را ندارند ...
همه چی راه حل داره !

این تراستد ممبر به قول شما را کی انتخاب میکنه ؟ ملاکش چیه ؟ ازش تعداد تکه های کفن را می پرسین یا میزان ارادتشون را به پی تی ؟ یا بر طبق تعداد پستها انتخاب می کنید و اگر کسی دلش نخواسته پست الکی بزنه باید پشت در باقی بمونه و یا دست به دامان مدیران و کاربران عزیز تراستد بشه ؟؟ من نمی دونم چرا ما فقط به سمت محدود کردن پیش می ریم ؟؟ قلمرو دوست داریم ، محدوده دوست داریم ، کنترل دوست داریم . عزیزان ، دلبندان دنیای اشتراک اطلاعات داره بسرعت فانتوم از ما دور میشه ، لطفا از الاغمون پیاده نشیم ... !!!
dribble.gif
!

بارها گفتم و بازهم می گم این داستان با روح اشتراک در تضاده . بیرون لیست ... داخل لیست . این تکرار همون داستان شهروند درجه یک و دو تو ایران نیست ؟؟ حالا که اشتراک 4 تا سریال .... را به عهده گرفتیم باید قوانین دلخواهمون را به همه دیکته کنیم ؟؟ مگرنه کسی نمی فهمه که ما هم اینجا کاره هستیم ؟؟؟؟؟؟
چقدر کنتر باشه ؟؟ نصف ؟ هفتاد درصد ؟ بیست درصد ؟؟ کی این را تعیین می کنه ؟؟ مدیر X که فروشنده Y رفیق صمیمیشه ؟؟ من ؟ شما ؟؟ اخوی X یا خواهر Y ؟؟؟

این هم باز با روح اشتراک در تضاده . اصلا فکر می کنم بیاین عقب گرد کنیم و اشتراک رو معنی کنیم . شاید من برای این انقدر حرص می خورم که در مفهوم اشتراک دچار مشکلم

ما در پخش سریال به دنبال همین دوستان می گردیم . مگرنه بازارچه بود و فروشندگان منصفش هم کم نبودند . اشتراک یعنی پا گذاشتن بر روی خواست خود برای دیگران . شما فکر کردین اون دوستی که 24 ساعته داره برای بچه های همین فروم دانلود یا رایت می کنه پسر جونیور راکفلره ؟؟ یا دختره ابراهام روچایلده ؟؟ نه برادر یکیه مثل من و شما ولی حرص پولش از من نوعی خیلی کمتره !

در مثال مناقشه نیست ... ولی اگر فکر ضرب و تقسیم و سود هستیم پیشنهاد من اینه که فردا صبح من با یکی دو نفر از دوستانی که وقت دارند با یک وانت بریم به نزدیکترین میدون و چند تا عمله قلچماق گیر بیاریم و با یه استانبولی گچ در اشتراک رو گل بگیریم و خلاص . خیلی ها هم به آرزوشون برسند و به ریش همه ما بخندند . حالا کیا داوطلبند ؟ کله پاچشون هم پای من ...

موفق باشین

بدرود .

پ . ن : دوست عزیز از من کدورتی به دل نگیر ولی فکر می کنم که هستند افرادی که خواسته و ناخواسته دارند اشتراک را به دلایلی که الان تاحدودی برای من نامعلومه به بیراهه می برند ...

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.راستش میتونم بگم از بین این همه راهکار که پیشنهاد شد پیشنهاد گسترش دادن بخش مشارکت بهترین هست.که فکررکس عزیز و اگه اشتباه نکنم خواهر فریدای گرامی بود اگه این بخش محدود بشه راه رو برای مشکلات بیشتر (همون فروشنده و...)هموار میشه ولی با گسترش بخش مشارکت هیچ راهی برای مبارزه نمیمونه.
این روش نه آنتی داره نه تک ونه پاتکو....:D

به نظر بهترین روش همینه.یه پیشنهاد هم دارم که نمیدونم چه قدر عملی.نمیدونم تا حالا از این نوع اتو ران ها دیدید یا نه.من تو 2،3 تا سی دی و دی وی دی بیشتر ندیدم.همیشه شرکت ها میکوشند تا حق کپی رایت حفظ بشه ولی بعضی ها مثل بخش مشارکت میخواند تا حقوق معنوی حفظ بشه و گسترش دادنش:rolleyes:

شما وقتی دی وی دی رو browse میکنید به محتوایات دسترسی دارید ولی این نوع اتوران وقتی دیسک رو browse کنید جز یه آیکون برای همون اتوران نمیبنید.یعنی دسترسی به هیچی ندارید.میتونید از روش کپی کنید ولی دیگه نمیتونید منبع و پخش کننده رو مخفی کنید و اون حقوق رو ازبین....

اگه یه همچین کاری برای این جا بشه کرد دیگه هیچ فروشندهای ریسک نمیکونه که بفروشه چون هر کس که صفحه اول اتوران رو ببینه همه چی راجع به این جا ومشارکت دستش میاد و خودش باعث گسترش این جا میشه.

ققنوس خان دفاعیه جالبی بود.:)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خوب اینو دیگه هر کسی میدونه , کپی کردن از اینجور روش ها هم کاری نداره , یه برنامه هست , اینکارو میکنه !
تو پی سی ورلد بری روشش رو گفته ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا