• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن ابراز انزجار از سریال های چینی !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی من آنقدر عقده ای ایرانی بودن هستم که به دروغ می گویم ایرانی ام یا به قولت هویجم؟ یا شاید قصد توطئه دادم؟ نه آقا جان .. بگوری برره هم تاریخ می نوشت .. مشخص است که به عقل بیشتر باید اعتماد کرد تا تاریخ.
با این حال شما دلایلتان را بیاورید که ببینیم چطور است که همه چی از ایران آمده

دوست عزیز از حرفهای من نرنجید شما اگر ایرانی هستید چه نیکوست اما اسم ایرانی تنها دردی را دوا نمی کند هویت ایرانی ، غیرت ایرانی، مردانگی ایرانی اینها هستند که هویت شما را به عنوان یک ایرانی واقعی مشخص می کند . دوست عزیزم شما از من دلایل را خواستید با کمال میل در خدمت هستم منتظر باشید ، اما برای شروع چند خواهش از شما دارم که امیداست با جستجو شما به نتیجه برسد شما در ابتدا وصیت نامه داریوش و کوروش کبیر و کتاب ایران به قدمت تاریخ را مطالعه بفرمایید و منتظر جزوات وکتابها ی ارسالی من باشید .
در ضمن اگر سطحی نگری شما در تاریخ جهان به اندازه بگوری برره می باشد پس بهتر است وجود خود را نیز منکر شوید و دیگر اینکه اولین درس از تاریخ را همین الان باید یاد بگیری و آن اینست که عقل انسان اگر به رشد وتکامل رسیده و اینگونه به اوج رسیده همان تجربه آندوزی ونکته دانی از تاریخ است تاریخ درس عبرتی است برای آیندگان و رشد وتکاملی است برای کنونیان ، هر آنچه دست رنج بشر امروزیست درس گرفتن از دیروز است پس عقل کامل تو تجربه تاریخ گذشته و فکر ایده آل برای آینده است ( البته ما فقط باید از گذشته پند بگیریم ولی هیچوقت در گذشته نمانیم و همیشه تجربیات آن را به آینده پیوند بزنیم .
با امید آینده ای خوب برای شما .

این دوست تازه وارد ما شائولین رانندگی شون خوبه اما متاسفانه جاده انحرافی رو دارن می رونن.

آقا هومن اگر سوار بر ماشین حقیقت باشی باید تبعات آن را هم بپذیری حقیقت تلخ است ام جاده آن همیشه صاف و زیباست متاسفم که این جاده کام شما را تلخ نموده است .

دوست عزیز ! ما اینجا کاری به این حرف ها و ارتباط علوم رزمی یا علوم فضایی با هنر سینما نداریم

هومن جان بحث های در حد انزجار شما را در هر کاری ممکن است ارتباط دهد چه بخواهی چه نخواهی چون هر دری که بگشایی ممکن است درهای زیاتری را بوجود آوری .

یک سریال عجیب که چند هفته است از شبکه سه و جمعه شب ها پخش می شود ( که البته اسمش
را نمی دانم) در مورد قتل یک تاجر چینی و ارتباط این قضیه با گوجه فرنگی ! است. ببینم کسی از شما
این سریال را تعقیب کرده است ؟!

من هر هفته تعقیب می کنم آنها چند صد سال پیش نادان بودند اما متاسفانه امروز افرادی به بهانه انزجار اینک..... ؟؟؟؟!!!!!
دیگر مزاحم شما نمی شوم و در آینده بخاطر فشرده شدن کلاسهای این حقیر ممکن است کمتر شما را زیارت کنم

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
این تاپیک ربطی ندارد به حرف های ما.. اگر خواستید یک تاپیک دیگر بزنید..

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Arnona :
خب مسئله جواب کوبنده را رها کنیم...

.

با عرض شرمندگی من چندان متوجه این جملات نشدم.. می شود بیشتر توضیح بدهید..

خب شما می گویید همه چیز برای ایران است و دنیا از ایران آمده؟ واقعا؟ این همان تعصب کورکورانه است.
به فرض هم که بگوییم بین النهرین مهد تمدن بوده... این خیلی فرق می کند ( توجه کنید واقعا خیلی) که بگوییم همه چیز از ایران آمده...این مثل این می ماند که چون بگوییم یونان مهد فلسفه بوده( البته با اجازه شما و اگر نگویید یونان نبوده بلکه ایران بوده) معنایش این است که تمام فلسفه از یونان آمده ... و فیلسوف های باقی کشور ها غاز می چراندند...این حرف شما را می گذرام به حساب اینکه وطن پرستی احساسی هستید و در این موارد زود جو می گیردتان با عرض شرمندگی... مثلا در مدت این همه سال ملل دیگر فقط ریشه درخت می خوردند( راستی مگر اشکالی دارد؟ ) و ایرانی ها مشغول درست کردن تمام فرهنگ روی کره زمین و ارسال آن به نقاط دیگر بودند؟ در این مدت مردم شرق دور , هندی ها , آنگلوساکسون و تمام مردمی که روی زمین زندگی می کنند علاف بودند؟
در ضمن شما خیلی به گذشته چسبیده اید و به اقلیت هم چسبیده اید چون امثال کورش کم بودند... بیشتر تاریخ ایران پر است از کشت و کشتار , قدرت طلبی,پادشاهان زورگو و از این دست.. در کل کمی آرامتر بروید بهتر است.. می دانید تعریف بیش از حد از چیزی (حتی اگر چیز خوبی باشد) ممکن است باعث شود که طرف مقابل شما از آن چیز منزجر شود...
وقتی ساکنان انگلیس سگ رو با پوستش می خوردن ما شاعر وادیب وکتابخوانه و..داشتیم
لطفا در مورد چیزی که در آن اطلاعاتی ندارید اظهار نظر نکنید

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
به نام خدا
با سلام خدمت تک تک عزیزان و با آرزوی سلامتی برای شما
بر روی چشم ،حالا که شما عزیزان تا حدودی نقد پذیر شده اید و دیگر ضرورتی به ادامه بحث نمی بینید این حقیر نیز به دیده منت سعی می کنم از گله مندی بکاهم و برای شما آرزوی موفقیت نمایم و بدانید تمامی صحبتها فقط و فقط برای آموختن نکات مفید از جانب شما بوده وهست و نه تنها این حقیر با شما مشکلی ندارم بلکه چون از صمیم قلب هم وطنان عزیز را دوست دارم جسارت نموده کمی باشما درد دل کردم و نظرات خود را بیان نمودم .
امید است شما نیز در آینده با آغوش بازتری از دیگر دوستان چه موافق و چه مخالف استقبال کنید .

سلامت و شاد باشید ورزش را هرگز فراموش نکنید . خدا حافظ

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از BRADER SHIAN :
وقتی ساکنان انگلیس سگ رو با پوستش می خوردن ما شاعر وادیب وکتابخوانه و..داشتیم
لطفا در مورد چیزی که در آن اطلاعاتی ندارید اظهار نظر نکنید

چه علاقه ای است که شما ها به **** غذایی دیگر کشور ها دارید؟ تمساح و ریشه درخت و سگ و غورباغه و ....

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
چه علاقه ای است که شما ها به **** غذایی دیگر کشور ها دارید؟ تمساح و ریشه درخت و سگ و غورباغه و ....

افکارت مانند تصویر معرفت در سمت چپ سیاه است و از شام و نهار و **** غذایی بیگانگان دق و دل داری ما می گوییم آنها مصرفشان چنین بوده وهست شما دفاع می کنید؟ نکند شما هم ؟؟؟!!!! انشالله چیزهای بهتری از تمساح و ریشه درخت و...... نسیبت شود لطفاً هنگام مصرف دقت فرمایید و در خوردن زیاده روی نفرمایید .
باتشکر

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوستان دقت نماييد كه اينجا جاي بحث و جدل و تسويه حسابهاي شخصي نيست .
از گفتن كلماتي كه به شخصيت افراد توهين تلقي شود خودداري كرده و بحث خود را در جاي ديگري پيگيري نماييد .

مخصوصا دو دوست عزيز آقايان Arnona و SHAOLIN

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از SHAOLIN :
افکارت مانند تصویر معرفت در سمت چپ سیاه است و از شام و نهار و **** غذایی بیگانگان دق و دل داری ما می گوییم آنها مصرفشان چنین بوده وهست شما دفاع می کنید؟ نکند شما هم ؟؟؟!!!! انشالله چیزهای بهتری از تمساح و ریشه درخت و...... نسیبت شود لطفاً هنگام مصرف دقت فرمایید و در خوردن زیاده روی نفرمایید .
باتشکر

فقط یک جمع بندی(البته این جمع بندی من است شما هم میتوانید جمع بندی خودتان را داشته باشید) :
گفتی مکتب های رزمی شرق دور از ایران آمده( ثابت نکردی)
من گفتم نه اینطور نیست...
گفتی همه چیز از ایران آمده و دیگران وحشی بودند(ثابت نکردی)
من حرفم این بود که همه چیز نه... بخشی از چیز ها به اندازه کوپن ایران
گفتی تو ایرانی نیستی ...
گفتم حرف هایتان را ثابت کنید و به تاریخ نمی توان چندان اعتماد کرد
گفتید درکت به اندازه بگوری برره است و فکر می کنی تافته جدا بافته هستی
گفتم به غذا های ملل دیگر چه کار دارید؟ ( انگار ما ایرانی ها از آغاز تمدنمان کمتر از مرغ و ماهی نخوردیم!)
این را گفتی:
فکارت مانند تصویر معرفت در سمت چپ سیاه است و از شام و نهار و **** غذایی بیگانگان دق و دل داری ما می گوییم آنها مصرفشان چنین بوده وهست شما دفاع می کنید؟ نکند شما هم ؟؟؟!!!! انشالله چیزهای بهتری از تمساح و ریشه درخت و...... نسیبت شود لطفاً هنگام مصرف دقت فرمایید و در خوردن زیاده روی نفرمایید .
باتشکر

....................
خب ... این حرف را از روی توهین زدی ولی من آن را توهین محسوب نمی کنم چون چیزی که در مورد غذا مهم است سلامتی آن , مغذی بودن آن و اینکه شخص خوردنه از آن خوشش بی آید ... البته با خوردن سگ موافق نیستم شاید یکی از دلایلش این باشد که خوب نیست انسان دوستش را بخورد.....:p توجه داشته باشید که خارجی ها هم ممکن است از بعضی غذاهای ایرانی حالشان به هم بخورد..مسئله در اینجا عادت است. من خودم علاقه ای به خوردن غورباقه یا کرم ندارم اما گر کسی هم بخورد سرزنشش نمی کنم.. به هر حال من دیگر در این تاپیک در این مورد بحثی ندارم..

.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
در دوره هخامنشیان ایران تنها امپراطوزی دنیا بود یا به قول یونانیها امپریالیست.
ساکنان انگلیس در دوره آدم خواری کاملا وحشی :lol: هند وچین ویونان هم متمدن بودندولی قدرت 1 ما بودیم:happy:
در دوره اشکانیان ما ورومی ها تنها امپراطوری بودیم:happy:
دوره ساسانیان هم ایضا:happy:
و ساکنان انگلیس مدتها بربر بودند تا یک پاپ از دیدن زیبایی آنها(گروهی از بربرهای اسیر) تعجب کرد و سعی کرد انها را (که فرشته روهای دیو سیرت بودند را فرشته سیرت کند وبه این ترتیب آنها به جهان متمدن وارد شدند هند وچین هم هر گز امپراطوریهای بزرگی نشدند :happy:

1. ودر مورد رابطه گاليور وجاذبه اون كه جاذبه رو كشف كرد نيوتن بود (بيچاره هم سيب خورد تو سرش هم هنوز عده اي هستن كه نمي دونن اون جاذبه رو كشف كرده)در ضمن گاليور اصولا توانايي اين كشف رو نداشت چون سيبهاي لي لي پوت انقدر كوچيكن كه گاليور نمي تونست اونها رو احساس كنه وسيبهاي سرزمين غولها هم بهش فرصت كشف واكتشاف رو نمي دادن:wacko: :blink:
در ضمن گاليله گفته زمين گرده

هومن خان (كاپن رو به خاطر فرار از ماليات انداختن زندان )
شما لطفا ماليات سوتيهاي مربوطه رو بدين
1.گاليور ونيوتن وگاليله و جاذبه وليلي پوت وگردي زمين
2.گفتن اينكه ايران وانگلوساكسونها تمدنهاي قديمين مثل اينه كه بگيم مارولون براندو و محمد رضا گلزار هنرپيشه هاي بزرگ سينما وجز برترينهاي اين قرن هستند

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
Arnona عزیز مطمئن باش اینجانب به هیچ وجه حاضر به ناراحت شدن شما نیستم اگر هم صحبتی بوده تنها بخاطر حس دوستی و به نتیجه رسیدن بحث هایمان بوده در آخر بسیار خلاصه چند جواب کوتاه به سئولات شما

گفتی مکتب های رزمی شرق دور از ایران آمده( ثابت نکردی)

در زمان نادر شاه وقبل از آن اگر در موزه های باستانی ایرا ن مانند موزه نادر شاه رفته باشید در مشهد پا بند ها و دست بند هایی را مشاهده می کنید که عیناًقبل از آن در دوره هخامنشیان و در حدود هفت هزار سال پیش این نوع لباس معبد که در شائولین وجود دارد رسم بوده حتی کلمه سوسو که در آن زمان برای حس گرفتن و تمرکز در بین رزمی کاران ایرانی مرسوم بوده و انواع پا بند هایی که عیناً در موزه نادری به نمایش گذاشته شده در دوره هخامنشیان نیز بوده در ضمن آیا می دانید حتی الفبای چینی ها از خط ایرانی باستان و خط میخی نشاءت گرفته است و ....... که در این مجال نمی گنجد

گفتی همه چیز از ایران آمده و دیگران وحشی بودند(ثابت نکردی)

در چه حد ثابت کنم آیا انواع واقسام کتابها مجلات و .... را به تو معرفی نکردم حتی سخنان امثال ژولیوس سزار که حتماً شما که بیگانه دوست هستی به او اعتقاد کامل داری چون یکی از بهترین سرداران رومی است که در جنگ با اشکبوس متحمل بدترین شکست تاریخ خود را از ایران دارد یادداشتهایش را که البته زحمت یافتن آن باخودت است را بخوان دیگر چگونه می خواهی مجاب شوی نمی دانم .

گفتم حرف هایتان را ثابت کنید و به تاریخ نمی توان چندان اعتماد کرد
گفتید درکت به اندازه بگوری برره است و فکر می کنی تافته جدا بافته هستی
گفتم به غذا های ملل دیگر چه کار دارید؟ ( انگار ما ایرانی ها از آغاز تمدنمان کمتر از مرغ و ماهی نخوردیم!)

تاریخ، تاریخ نویسان زبده را نیز بسیار به خود دیده همه مانند بگوری برره ای شما نیستند آنها را هم به شما آدرس داده ام و باز هم می دهم اما بشرط اینکه شما هم مطالعه داشته باشید .
ما چگونه می توانیم به شما چیزی را بقبولانیم اما مثال زنده و بارز آن را برایتان نیاوریم پس اگر می گوییم فلان کشور قبلاً چنین بوده و چنین غذا می خورده اند شما قبول نمی کنید چه برسد به وقتی که مثال هم نیاوریم
به هر جهت بحث ما نیز در اینجا با توجه به طولانی شدن آن و راضی شدن شما به ادامه ندادن آن به اتمام می رسد انشالله از صحبتهای اینجانب مکدر نشده باشید .
اگر دل تنگ شدید سری به تاپیک آفسانه عقابهای مبارز بزنید ما بر خلاف شما با آغوش باز پذیرای شما می باشیم .
خدا نگهدار
در ضمن از مدیر علم و فرهنگ و هنر جهت صبر و حوصله شان تشکر وقدردانی می کنم .

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
خب . خدا را شکر .

اینطور که به تاپیک افسانه عقاب های مبارز سر زدم دیگه فاتحه این سریال خونده شده !
و حتی با حکم مقام معظم ***** هم قابل برگشت نیست :D

به هر حال هر کسی یک سلیقه ای داره و همانطور که برخی از این دوستان در حمایت از این گونه
سریال ها تعصب دارند ما هم در ضدیت با آنها تعصب خاص خود را داریم !

بعضی کشورها همان بهتر که به زمینه تخصصی خود بچسبند و وارد مقولاتی که تخصص ندارند نشوند
مثلا همین ژاپن که خیلی هم پیشرفته است هنوز که هنوزه بعد از 60 سال هنوز توی صنعت سینما
حرفی برای گفتن نداره ( البته کوروساوا یک استثناست) و فیلم هاشون اکثرا سرد و بی معنی اند.

حالا قضیه چین و هند و ماچین و ... هم همین است . نباید توقع داشت که تماشاگری که سلیقه اش
با تماشای شاهکارهای تاریخ سینما از هالیوود و اروپا رشد کرده بیاد و با یک فیلم چینی حال کنه اما
شاید یک بی خبر از عالم سینما که توی عمرش غیر از دو تا فیلم هندی ندیده به این فیلم ها دل ببنده.

مثل قضیه اون کوری که بعد از سی سال که بیناییش رو بدست آورده بود اولین چیزی رو که دید یک الاغ
بود و مجذوب زیبایی این مخلوق بی همتا شده بود !!

aminr7real

Registered User
لایک‌ها
1
میگم انقدر نسبت به چینی ها ابراز انزجار کردین که آنگ لی برنده اسکار شد ! :D

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از aminr7real :
میگم انقدر نسبت به چینی ها ابراز انزجار کردین که آنگ لی برنده اسکار شد ! :D
خيلي جالب بود .

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
اینطور که به تاپیک افسانه عقاب های مبارز سر زدم دیگه فاتحه این سریال خونده شده
خدا گر ز حکمت ببندد دري ز رحمت گشايد در ديگري! :rolleyes:

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت بر و بچ

دادش هومن ....................نداشتيم

شما چه پدر كشتگي با اين طرفداراي اين دو سريال داري رو نميدونم ولي لطفا توي فوروم اشوب به پا نكن
هر كي يه سليقه اي داره و اگه دقت كني ميبيني هيچ كس به خاطر اينكه يكي ديگه اون فيلم يا سريالي رو كه اون بدش مياد رو دوست داره نزده اونو بكشه........اينو گفتم كه حساب باقي قضايا دستتون بياد:hmm:

در ضمن با عرض معذرت خواهي از ديگر اعضاي محترم اين فوروم :در مورد علت پخش نشدن اين سريال ....نگو ميزنم........

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من هم انزجار خودمو نسبت به اين چيني هاي ... ابراز ميکنم.
خدايي حالم ازشون به هم ميخوره مخصصا فيلماشون
237.gif

Arnona

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Sephiroth :
با سلام خدمت بر و بچ

دادش هومن ....................نداشتيم

شما چه پدر كشتگي با اين طرفداراي اين دو سريال داري رو نميدونم ولي لطفا توي فوروم اشوب به پا نكن
هر كي يه سليقه اي داره و اگه دقت كني ميبيني هيچ كس به خاطر اينكه يكي ديگه اون فيلم يا سريالي رو كه اون بدش مياد رو دوست داره نزده اونو بكشه........اينو گفتم كه حساب باقي قضايا دستتون بياد:hmm:

در ضمن با عرض معذرت خواهي از ديگر اعضاي محترم اين فوروم :در مورد علت پخش نشدن اين سريال ....نگو ميزنم........

سلیقه ما هم این است که بگوییم این سریال ها مزخرف است..

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
BRADER SHIAN
Registered User

-----
Sephiroth
Registered User

---
SHAOLIN
---