یعنی من آنقدر عقده ای ایرانی بودن هستم که به دروغ می گویم ایرانی ام یا به قولت هویجم؟ یا شاید قصد توطئه دادم؟ نه آقا جان .. بگوری برره هم تاریخ می نوشت .. مشخص است که به عقل بیشتر باید اعتماد کرد تا تاریخ.
با این حال شما دلایلتان را بیاورید که ببینیم چطور است که همه چی از ایران آمده
دوست عزیز از حرفهای من نرنجید شما اگر ایرانی هستید چه نیکوست اما اسم ایرانی تنها دردی را دوا نمی کند هویت ایرانی ، غیرت ایرانی، مردانگی ایرانی اینها هستند که هویت شما را به عنوان یک ایرانی واقعی مشخص می کند . دوست عزیزم شما از من دلایل را خواستید با کمال میل در خدمت هستم منتظر باشید ، اما برای شروع چند خواهش از شما دارم که امیداست با جستجو شما به نتیجه برسد شما در ابتدا وصیت نامه داریوش و کوروش کبیر و کتاب ایران به قدمت تاریخ را مطالعه بفرمایید و منتظر جزوات وکتابها ی ارسالی من باشید .
در ضمن اگر سطحی نگری شما در تاریخ جهان به اندازه بگوری برره می باشد پس بهتر است وجود خود را نیز منکر شوید و دیگر اینکه اولین درس از تاریخ را همین الان باید یاد بگیری و آن اینست که عقل انسان اگر به رشد وتکامل رسیده و اینگونه به اوج رسیده همان تجربه آندوزی ونکته دانی از تاریخ است تاریخ درس عبرتی است برای آیندگان و رشد وتکاملی است برای کنونیان ، هر آنچه دست رنج بشر امروزیست درس گرفتن از دیروز است پس عقل کامل تو تجربه تاریخ گذشته و فکر ایده آل برای آینده است ( البته ما فقط باید از گذشته پند بگیریم ولی هیچوقت در گذشته نمانیم و همیشه تجربیات آن را به آینده پیوند بزنیم .
با امید آینده ای خوب برای شما .
این دوست تازه وارد ما شائولین رانندگی شون خوبه اما متاسفانه جاده انحرافی رو دارن می رونن.
آقا هومن اگر سوار بر ماشین حقیقت باشی باید تبعات آن را هم بپذیری حقیقت تلخ است ام جاده آن همیشه صاف و زیباست متاسفم که این جاده کام شما را تلخ نموده است .
دوست عزیز ! ما اینجا کاری به این حرف ها و ارتباط علوم رزمی یا علوم فضایی با هنر سینما نداریم
هومن جان بحث های در حد انزجار شما را در هر کاری ممکن است ارتباط دهد چه بخواهی چه نخواهی چون هر دری که بگشایی ممکن است درهای زیاتری را بوجود آوری .
یک سریال عجیب که چند هفته است از شبکه سه و جمعه شب ها پخش می شود ( که البته اسمش
را نمی دانم) در مورد قتل یک تاجر چینی و ارتباط این قضیه با گوجه فرنگی ! است. ببینم کسی از شما
این سریال را تعقیب کرده است ؟!
من هر هفته تعقیب می کنم آنها چند صد سال پیش نادان بودند اما متاسفانه امروز افرادی به بهانه انزجار اینک..... ؟؟؟؟!!!!!
دیگر مزاحم شما نمی شوم و در آینده بخاطر فشرده شدن کلاسهای این حقیر ممکن است کمتر شما را زیارت کنم