Hamed731
مدیر بازنشسته
بازم توصيه اكيد: دفعه اول با يار نرو ما يه رفقا يولينگ دفعه اولش بود رفت (كوه صفه)، دستش تو سولاخ توپ گير كرد و توپو زد به سقف! خيلي سه شده بود جلوي يار!
:lol::lol:
بازم توصيه اكيد: دفعه اول با يار نرو ما يه رفقا يولينگ دفعه اولش بود رفت (كوه صفه)، دستش تو سولاخ توپ گير كرد و توپو زد به سقف! خيلي سه شده بود جلوي يار!
بشه ته مونده غذا یا استخون خرید؟
میخوای دهنش رو اسفالت کنی؟
تو گوگل سرچ کن فروش غذای سگ در اصفهان
یه جا بود توی وحید اونجا داشت
نژاد این سگتون چیه؟ چرا انقدر وحشتناکه قیافه اش؟!
کسی می دونه از کجا می تونم برای سگم غذای آماده تهیه کنم؟
غذای خام بهش نمی دیم و همیشه غذاش پخته هست معمولا سیرابی براش می پزیم ولی کسی که براش غذا می پزه مریض شده و دیگه نمی تونه اینکار را بکنه خودم هم نمی تونم چون واقعا از این کار متنفرم، جایی را می شناسید که بشه ته مونده غذا یا استخون خرید؟
یه لحظه با خودش فکر کرده داره شب های برره بازی می کنه!ما کی میگیم "غِلَط میکنی" ؟ :blink:
اون زن فرهاد هم خیلی باحال میگفت "آقاجون" !
خب بلد نیستن با لهجه اصفهانی حرف بزنن
می خوان بگن آره اینجا اصفهانه! وقتی میرم بیرون نصف بیشتر آدمهایی که می بینم لهجه ندارن یا کم لهجه دارن.اصلا تو اصفهان که همه لهجه ندارن ! مگه مجبورن توی فیلمشون همه با لهجه حرف بزنن !؟
تو مجتمع امين تو خيابون وحيد چندماهي هست ي غذا فروشي براي سگا بازشده
فست فود ها :سلام من به تازگی اصفهان ساکن شدم چند تا خواهش
بهترین فست فودها رستورانها غذاخوری ها ساندویچیهایی که میشناسدو معرفی کنید
فروشگاهای زنجیره ای که تو اصفهان هست
فروشگاه های بزرگ مواد خوراکی
جاهای دیدنی که زیاد معروف نیستند برای گشت و گذار و گزراندن اوقات فراغت
بهترین کافی شاپها
بهترین بستنی فروشیها ابمیوه فورشیها
و...
دیشب زاگرس بودم جا دوستان خالی بود
غذاش اصلا" تعریفی نداره قیمتش الکی بالاست !! فقط شیکه
هوا خیلی عالی بود اون بالا یک ساعت بیرون نشسته بودیم به حرف و .. !
مثلا" بره کباب 15 برگ 12 کوبیده مخصوص 11 و ...
اما انصافا" اردواریه خیلی خوب هست انگار با غذا 5 تومن بی غذا 7 تومن !
ولی کیفیتش خیلی پائینه در حد رستوران های معمولی خلی هم شیک و دورچیناش خوبه اما طعم جالبی نداشت
به هر حال اگر هدف فقط غذا نیست ضرر نمی کنید !
چند شب قبلش افطار باغ ضیافت بودم ، خیلی خوب بود هم قیمتاش عالی بود هم محیط بسیار عالی توصیه می کنم اونجا را برید
جاده نجف آباد هم خیلی با کلاس هست و محیط خوبی داره غذاشم خوبی به خصوص شیشلیکش ! استیکش معرکه بوده
------------------
فست فود ها :
رستوران زاویه خیابان کلیسا وانک ( از نظر کمیت شاید به نظر بعضیا کم بیاد اما طعم خیلی خوبی داره ساندویچ استیک چیزبرگر و اینهاش خوبه
آرابو1و 2 : هر دو همین ادرس بالاست ولی ارابو 1 فقط بیرون بره خوشمزه هست ساندویچ هاش دومی جلوتره خیلی خوشگله و دکور زیبائی داره کنتاکی داره و پیتزا حتما" یه سر بزنید
من هیج جا دورچین کنتاکی به این مفصلی ندیدم غذاشم خوبه قیمت هم متعادل
ضیا: خیبابان مهرداد واسه کنتاکی
خانه کنتاکی : چهارباغ بالا پاساژ کاویان همه چیش بدک نیست
فرامز : شیخ صدوق برج همه چی داره همهچیم کیفیتش تا الان عالی بوده ولی فقط بیرون بره کناتکی پیتزا ساندویچ و .
سوپراستار: نیاز به معرفی نداره بدک نیست خاقانی
فوژان: کباب ترکیهای محشری داره هیچ چا به این خوشمگزی کباب ترکی نمی ده بقیه غذاشم خوبه
شیخ صدوق جنوبی
اونجا چندتا یگه هست همش خوبه دوژه و وندیک
رستوران هم : آتشگاه خوان گستر بهترین ها از نظر کیفیت ، کترینگ هم ایمان
( یه معرفی رستوران کردم تاپیکشو یکی بذاره خوبه )
سوپر: توی خاقانی پر سوپرمارکت خفن هست از غذای سگ تا .. موجوده خیلی بزرگ و به تعداد زیاد
سوپرممتاز هم خوبه روبروی فوژانه معروفه خیلی
جاها زیاده بستگی به حال کردنت داره برو کوه صفه برو تله کابین و محوطه اش و...
کافی شاپ :
سلطان بلوار آئینه خانه
توی مرداویج هم پره کافه مارسی سوران لیمو پنچره ساعت 9 رز و ...
بستنی : رضا بستنی توحید و چهار باغ بالا ، میر هم یکی هست ایتالیائی اسمش یادم رفت
آبمیوه هم دقت نکردم اکثرا" مثل همن :دی
میلانوبستنی : رضا بستنی توحید و چهار باغ بالا ، میر هم یکی هست ایتالیائی اسمش یادم رفت
نامرد چرا یه سر نزدی بیایم با عطا خفتت کنیم :hmm:چند روز پیش به خاطر یه مشکلی مجبور شدم برم اصفهان ، واقعا اون طرز برخورد و مردمی که من سراغ داشتم رو اصلا ندیدم!!
البته جسارت نشه ، نمیگم تصور میکردم که اصفهانی ها بد باشند ولی خدایی توی این 2 شب یک آدم بد تو پست من نخورد ، یک نفر نبود که آدرس اشتباهی بده !! فقط یکم تاکسی هاش آدم رو اذیت میکردند مثلا من یه جارو که میپرسیدم از 1500 ت میگفتند تا 3000ت !!
یه چیزی رو هم بگم که اصلا نه خودم باورم میشه نه هیچ غیر اصفهانی ! من از یه نفر آدرس پرسیدم یکم فکر کرد بعد گفت که اینجوری نمیشه بیا بریم تا نشونت بدم ، من حالا فکر کردم میخوات اذیت کنه اما گفتم من که بیکارم میرم همراش :دی آقا ما رو برد بنده خدا دقیقا جلوی همون مکان ِ... بعد اونجا کارمون نشد گفت خب بیا ببرمت یه جا دیگه باز بنده خدا پیاده همراه ما اومد !!
وسط راه هم میخواست واسه من بستنی بخره :دی و خودش حساب کنه که من نذاشتم و گفتم اگر من حساب نکنم نمیخورم :دی
حالا داستان از اینجا شروع میشه که ما مجبور شدیم تاکسی بگیریم ، اون شخص هم چون میدونست من از یه جا دیگه اومدم و اصفهانی نیستم ، به جای اینکه بگه خب اینجا تاکسی بگیر و فلان جا پیاده شو ، همراه ما اومد و سوار تاکسی شد و آخر هم کرایه تاکسی رو که 1500 ت میشد حساب کرد ( !!!!!!!!! ).. هر کاریشم کردم پول قبول نکرد... آخرم کار ما رو راه انداخت و برگشت خونشون ، بنده خدا حداقل باید 3 هزار تومان دیگه میداد بر میگشت !! ساعت هم حدود 1-2 شب :دی
تازه شمارمو هم گرفت که فردا اگه اکی نشد کارت و مجبور بودی اصفهان بودی بهت زنگ میزنم که ببرمت جاهای دیدنی رو نشونت بدم !!
اصلا باور کردنی نبود ، من واقعا خیلی ناراحت شدم که چرا نتونستم از اون فرد تشکر کنم ... هیچ چیزی رو قبول نمیکرد از من و حالا اومدم اینجا که از اصفهونی ها تشکر کنم .
راستی رستوران زاینده رود هم چیزه خوبیه حتما برید :دی
شاندرمن مگه ماساژور نیست ؟فست فود: شاندرمن هم خوبه. دروازه تهران. پیتزاش را خوردم خیلی خوب بود! محیطش هم شیک و باکلاسه.
نامرد چرا یه سر نزدی بیایم با عطا خفتت کنیم