• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
واللا زیارتی سیاحتی نبود .. واسه یه مشکل و در واقع بدبختی اومده بودم :دی
عمو به من مشکلو می گفتی خودم برات حل می کردم هیچکسم جلو دارم نبود اصفاهانو با خاک یکسان می کردم :hmm:

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
چند روز پیش به خاطر یه مشکلی مجبور شدم برم اصفهان ، واقعا اون طرز برخورد و مردمی که من سراغ داشتم رو اصلا ندیدم!!

البته جسارت نشه ، نمیگم تصور میکردم که اصفهانی ها بد باشند ولی خدایی توی این 2 شب یک آدم بد تو پست من نخورد ، یک نفر نبود که آدرس اشتباهی بده !! فقط یکم تاکسی هاش آدم رو اذیت میکردند مثلا من یه جارو که میپرسیدم از 1500 ت میگفتند تا 3000ت !!

یه چیزی رو هم بگم که اصلا نه خودم باورم میشه نه هیچ غیر اصفهانی ! من از یه نفر آدرس پرسیدم یکم فکر کرد بعد گفت که اینجوری نمیشه بیا بریم تا نشونت بدم ، من حالا فکر کردم میخوات اذیت کنه اما گفتم من که بیکارم میرم همراش :دی آقا ما رو برد بنده خدا دقیقا جلوی همون مکان ِ... بعد اونجا کارمون نشد گفت خب بیا ببرمت یه جا دیگه باز بنده خدا پیاده همراه ما اومد !!

وسط راه هم میخواست واسه من بستنی بخره :دی و خودش حساب کنه که من نذاشتم و گفتم اگر من حساب نکنم نمیخورم :دی

حالا داستان از اینجا شروع میشه که ما مجبور شدیم تاکسی بگیریم ، اون شخص هم چون میدونست من از یه جا دیگه اومدم و اصفهانی نیستم ، به جای اینکه بگه خب اینجا تاکسی بگیر و فلان جا پیاده شو ، همراه ما اومد و سوار تاکسی شد و آخر هم کرایه تاکسی رو که 1500 ت میشد حساب کرد ( !!!!!!!!! ).. هر کاریشم کردم پول قبول نکرد... آخرم کار ما رو راه انداخت و برگشت خونشون ، بنده خدا حداقل باید 3 هزار تومان دیگه میداد بر میگشت !! ساعت هم حدود 1-2 شب :دی

تازه شمارمو هم گرفت که فردا اگه اکی نشد کارت و مجبور بودی اصفهان بودی بهت زنگ میزنم که ببرمت جاهای دیدنی رو نشونت بدم !!

اصلا باور کردنی نبود ، من واقعا خیلی ناراحت شدم که چرا نتونستم از اون فرد تشکر کنم ... هیچ چیزی رو قبول نمیکرد از من و حالا اومدم اینجا که از اصفهونی ها تشکر کنم .

راستی رستوران زاینده رود هم چیزه خوبیه حتما برید :دی

بله پس چی فکر کردی..شهری که عمو مایکل توش باشه همینه دیگه...

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
بله پس چی فکر کردی..شهری که عمو مایکل توش باشه همینه دیگه...
عمو من این اصفاهانی هارو می شناسم عمو همید خیلی آدم خوش شانسیه
TAEL_SmileyCenter_Misc%20(338).gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
چند روز پیش به خاطر یه مشکلی مجبور شدم برم اصفهان ، واقعا اون طرز برخورد و مردمی که من سراغ داشتم رو اصلا ندیدم!!

البته جسارت نشه ، نمیگم تصور میکردم که اصفهانی ها بد باشند ولی خدایی توی این 2 شب یک آدم بد تو پست من نخورد ، یک نفر نبود که آدرس اشتباهی بده !! فقط یکم تاکسی هاش آدم رو اذیت میکردند مثلا من یه جارو که میپرسیدم از 1500 ت میگفتند تا 3000ت !!

یه چیزی رو هم بگم که اصلا نه خودم باورم میشه نه هیچ غیر اصفهانی ! من از یه نفر آدرس پرسیدم یکم فکر کرد بعد گفت که اینجوری نمیشه بیا بریم تا نشونت بدم ، من حالا فکر کردم میخوات اذیت کنه اما گفتم من که بیکارم میرم همراش :دی آقا ما رو برد بنده خدا دقیقا جلوی همون مکان ِ... بعد اونجا کارمون نشد گفت خب بیا ببرمت یه جا دیگه باز بنده خدا پیاده همراه ما اومد !!

وسط راه هم میخواست واسه من بستنی بخره :دی و خودش حساب کنه که من نذاشتم و گفتم اگر من حساب نکنم نمیخورم :دی

حالا داستان از اینجا شروع میشه که ما مجبور شدیم تاکسی بگیریم ، اون شخص هم چون میدونست من از یه جا دیگه اومدم و اصفهانی نیستم ، به جای اینکه بگه خب اینجا تاکسی بگیر و فلان جا پیاده شو ، همراه ما اومد و سوار تاکسی شد و آخر هم کرایه تاکسی رو که 1500 ت میشد حساب کرد ( !!!!!!!!! ).. هر کاریشم کردم پول قبول نکرد... آخرم کار ما رو راه انداخت و برگشت خونشون ، بنده خدا حداقل باید 3 هزار تومان دیگه میداد بر میگشت !! ساعت هم حدود 1-2 شب :دی

تازه شمارمو هم گرفت که فردا اگه اکی نشد کارت و مجبور بودی اصفهان بودی بهت زنگ میزنم که ببرمت جاهای دیدنی رو نشونت بدم !!

اصلا باور کردنی نبود ، من واقعا خیلی ناراحت شدم که چرا نتونستم از اون فرد تشکر کنم ... هیچ چیزی رو قبول نمیکرد از من و حالا اومدم اینجا که از اصفهونی ها تشکر کنم .

مطمئنی اصفهان اومده بودی ؟؟؟!!!!
اصفهان که چه عرض کنم
مطمئنی ایران اومده بودی ؟؟؟!!1:wacko::wacko::wacko:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

بله دیگه... ما مهمون نوازیم !
برو برای بچه محلات تعریف کن :D
icon12.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بيا بالا بيبينم! صرفا جهت له کردن تاپيک شاروديا!
e54f5hx1isjex24f7pjr.gif

Last edited:

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
چرا اینقدر با اصفهانی ملت بدن ؟؟؟

کامنت های خبر زیر را بخوانید :
http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=118109

نمی دونم والا , حسرت به دل موندم یه بار به یکی بگم اصفهانیم بعدش نگه : اوه اوه اوه اوه یا چه می دونم همچین چیزایی :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::wacko::wacko::wacko::wacko::(:(:(:(:hmm::hmm::hmm::hmm::eek::eek::hmm::hmm::hmm:
پ.ن 1: از اتفاق من چند ساعت پیش میخواستم تاپیک رو بیارم بالا بعد دیدم حتما خیلی رفته پایین بیخیال شدم
پ.ن 2: اما خداییش اینقدر که برای شهرداری اصفهان خرج میشه هیچ جای دیگه خرج نمیشه ( البته غیر از تهران )
پ.ن 3: یکی از کامنت های زیر خبر : خوبه...تا امروز که تهران بود بهترین راه ها در اصفهان بود...امروز که میره اصفهان دیگه معلوم نیست چی سر بقیه میاد...اصلا ممکنه پول از اصفهان خارج بشه؟ :دی

Last edited:

Nirvanna

Registered User
لایک‌ها
10
تو کامنت ها که چیز بدی در مورد اصفهانیها نبود!

از نظر من اصفهان از هر لحاظ بهترین شهر ایران هست..محیط زیست ..فضای سبز. مدیریت شهری..دانشگاه..ورزش...صنعت...هنر..فرهنگ و خب اقتصادش هم که دیگه جای هیچ بحثی نداره..

ولی چرا وزارت راه؟!!! این بهبهانی نفهم یکی از منفورترین شخصیتهای زندگیمه..خیلی گستاخانه و بی پروا مهر تایید روی اشتباهاتش میزینه!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
اون کامنتهای علیه اصفهان همش کار این چهارمحالیاست آبمونا که میدزن مرز استانشونا هم میارن تو استان ما هیچی بشون نمیگیم پررو شدن.

بالا