آلبوم همیشگی عرفان رو دانلود کنید ... آهنگ نخواستم خداااس
ربطش به تاپیک هم اینه که عرفان همشهری ماست
جون حامد قليون ترافيکه داره کشيده ميشه تعريف کن ببينيم چيه اگه واقعا خوبه دانلود کنيم!
آلبوم همیشگی عرفان رو دانلود کنید ... آهنگ نخواستم خداااس
ربطش به تاپیک هم اینه که عرفان همشهری ماست
یه سوال !
آقا چرا وقتی تاپیک ما میاد بالا بعدش سریع تاپیک شیرازی ها هم میاد بالا !؟ :lol: چرا آخه ؟ چـــــــرا ؟!
چونكه عرفان خداس رپر اصفهان
ولي انگار تو باز مي كني انكار
:-w
تایپیک شیرازی ها از صبح تا حالا پست میخوره ، حامد نبینم حسودی کنی
مخلصم
من همیشه به این موضوع دقت میکردم ، دیدم امشب دوباره این اتفاق افتاد ... :lol:
همش تقصره ممده
حرارت داریم
من که واللا اصلا به این چیزا فکر نمیکردم :دی
اما توجه کرده باشی فقط تایپیک اصفهون و شیراز هست که زیاد پست میخوره...
اوچيکيم آغا؛ حامد، داش حميد و بقيه دوستان! چه طور مطوريد؟ پيرو صحبتاى حامد امشب من تاپيکو کشيدم بالاها!
راستي حميد يه خيابون شيراز داره که بکس مايه دار شيراز شو آف مي کنن ماشينهاشونو توش؛ چيه اسمش؟ اين دوره تافل که ميرفتيم يه مربي داشتيم بچه ناف شيرازو (دى: ) قضيه اين خيابونه را تعريف کرد کلي خنديديم! بعض شما نباشه آدم خيلي باحال و کاردرستي بود. البته فرار کرد از اصفهان و جو به قول خودش سردش! عاشق شهرتون بود!
ارادات فراوان حاجی... در سطح مقاومت سپاسی شیراز! :lol:سلام حاج مهندس خودمون .. ارادت داریم در سطح تیم باشگاهی ذوب آهن :lol::lol:
فکر کنم منظورش ستارخان بوده آره؟؟ شب های جمعه میشه نمایشگاه ماشین :دی
شاعر میفرماید : خلاصه اینکه با جیب بابایی پز نده ، این یه فرصته که ببینی چی عرضته :دی
این دو میلیاردی که میگی خرج چیش شده ؟؟؟!!!:blink:درسته عتیق بوده اسم قبلی ای که براش انتخاب کرده بودن. یه چیزی امروز شنیدم خیلی جالب بود. انگار عتیق اسم یکی از دشمن های امام علی تو یکی از جنگ های صدر اسلام بوده برای همین این اسم را تغییر دادن! ظاهرا 2 میلیارد هم سر این قضیه ضرر دادن. مملکته داریم آخه؟!
بعید می دونماین دو میلیاردی که میگی خرج چیش شده ؟؟؟!!!
اینم چندتا عکس از سی تی سنتر اصفهان که خیلی تبلیغ می کنند امیدوارم مثل مترو نشه .........................