.:BEHNAM:.
Registered User
- نوشتهها
- 343
- لایکها
- 59
برو خیابون میر چند تا جا دنج هست داخل ملاصدرا هم قبلا ها بود حالا نمیدونم الان چطوره دادا !
بقیه رو نمیدونم ولی حامد اصفهونی رو میدونم وضعشون خوبه
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:حامد اصفهونی به قبر جدش خندید که وضعش خوبه !
عكسشو تو فيسبوك ديدم. جدول زرد و قرمزا را آخر خيابون!! احتمالا مسير برگشت از كوچه آخريه ميشهتسلیت به بروبچه های خط مرداویج !
آخر خیابون رسالت بسته شد !!
امروز وقتی دیدم خیلی حالم گرفته شد....
جهت دوستان دور دور باز :
1- هیج خللی توی دور دور نیست چون قبلا" مسیر جایگزین بود و اونم خود مرداویج بود که اونو هیچ کاری نمی تونند بکنن
دومین مسیر هم 2 3 هفته ای هست براه شده آزادی و برج هست که خیلی پایه هست اون
2- آقا ما که می رفتیم تا ته بعد سر ته می کردیم بر می گشتیم و هیچ مشکلیم نبود :دی
یه محیط بسیار بزرگ و شیک و کلی امکانات
راستش حامد جون اینجا مربوط به علی یدا... هست یکی از معروف ترین آرایشگرا اصفهان 25 30 به بالا می گیره
خودش ولی خب کلی دیگه هم اونجا کار می کنن
تو خیابون آتشگاه . رستوران سنتی ارم .بچه ها چند تا مکان توی پارک ها که از نظر امنیت اخلافی خبری نباشه و بشه مثل ادم با یه نفر قدم زد رو میشه معرفی کنید؟
همین طور چایخونه هایی که قلیون بدن و لژ هم داشته باشن.البته یکیش رو توی میدان امام رفتم .ازادگان بود فکر کنم معروف به سید میرزا غیر اون اگر جای دنج و خوبی هست هم بگید.یه قیمتم بدید
یه محیط بسیار بزرگ و شیک و کلی امکانات
راستش حامد جون اینجا مربوط به علی یدا... هست یکی از معروف ترین آرایشگرا اصفهان 25 30 به بالا می گیره
خودش ولی خب کلی دیگه هم اونجا کار می کنن
سلام
گند زدن به خدا
من از رو عادت اینطوری می رم خونه
خونه ما 50 متر فاصله داره با اینجا ! حالا لاکار شدم
خدایا این چه مملکتیه آخه
مثلا" می خوان جلو دور دور بگیرن یا آسایش ساکنین فراهم کنن
چه قدرم که تاثیر داره
ببخشید قضیه شام چی شد؟ من دیر رسیدم
ولی این امیر که من میشناسم عمرا شام داده باشه
شماها که مرداویج میشینید اعتراض کنید فایده ای نداره ؟؟
جداً گند زدن به مرداویج و خط
چند روزی هم تعداد ماشین های امنیت اخلاقی توی چهارباغ بالا و نظر و توحید خیلی زیاد شده
جات خالی ... عجب شامی بود
از دستت رفت !
خودمونیم کسانی که ساکنن به خصوص اینا که پیاده می رن خرید و از این ور اونر سالمند بچه ها بیچاره می شدن
کسی جرئت نداشت پیاده بره انطرف خیابان به خصوص توی رسالت افتضاح بود
دختر خاله من خونشون توی رسالت بود باردار هم بود خدا می دونه زندگی نداشت این اواخر تا دیر وقت سرو صدای ماشین میومد همش دستی و سر صدا
نمی تونست چند دقیقه پیاده روی کنه
البته خونه ما نبشه کاری به این مسائل نداره ولی خب واسه این 30 40 تا خانوار محدوده دور دور شدید عذاب آور بوده
هم پلیس و هم عده ای از ساکنین شدیدا" موافق این موضوع بودن
2 3 شب پیش پایه شدم ته رسالتو باز کنم با 3 تا دوستام
با یه سیم پکسل و یه تویوتا زمان جنگ قرمز تا لحظات آخر داشتیم انجام می دادیم که عذاب وجدان گرفتم بیخیال شدم
جات خالی ... عجب شامی بود
از دستت رفت !