پروژه خصوصی هست و شدیدا" دارن کار می کنن
حتی توی سایتش که برید دوربین مداربسته داره واسه این که پیشرفت کارو زنده ببنید
قبل عیدو آمار داشتم که خفن داشتن خرج م یکردن و فعالیت
کارگاه ها تجهیز کلی کارگرو نیرو امکانات دارن فعالیت می کنن
فعالیت تاورها درونش کاملا" مشهوده !ولی ما که از بیرون می بینیم یه ساختمون نیمه کارس و هیچ خبری از کارگر نیس............
آقا از همه ی این حرف ها که بگذریم نظرتون راجع به کارت حمل و نقل چیه ؟!!!!!
به نظر من یه ویژگی خوب داره یه بد
اول خوبا میگم اونم اینه که کاغذ کمتر مصرف میشه
ویژگی بدیم که داریه اینه که برای ملت فرصت طلب بهتر ازاین نمیشه
تو اتوبوس بودم اول صبح امروز خیلی شلوغ بو د یه 7 نفر رفتن پایین دوبار کارت زدن!!!!!!!!!!!!!!!!
بله دادا! خیلی وقته (یک ماه و اندی حدودا). فروشش 2 تومنه که 750 تومنش قیمت کارت خامه. بعد هم می تونی هی شارژش کنی. انگار قراره بعد تو مترو و این ایستگاههای دوچرخه و ... هم ازش استفاده بشه.قیمتش چنده ؟!
بلیط دیگه کلا جمع شد ؟
بابا یه آرایشگاه نرسیده به چهارراه هشت بهشت تو خیابون بزرگمهر هست خیلی قشنگ درست می کنه ولی اسمشا یادم رفته قیمتش عالیه اگه دلتون خواست برید.بچه ها دیدم یه نفر تو چند صفحه قبل یه آرایشگاه خواسته ولی کسی جواب نداده
فکر کنم بعد اون قضیه دفعه قبل سر آرایشگاه همه چشمشون ترسیده دیگه عمرا آدرس آرایشگاه بدن
ولی خدایی یه کمک بکنین من یه دو سه سالی هست می گردم دنبال یه کسی که کارش خوب باشه قیمت مناسب هم بگیره حدود 7،8 تومن
که یه 6 ماه پیش پیدا کردم خیلی هم با هاش حال کردم ولی شانس ما طرف مصدوم شد دیگه اصلا آرایشگری نمیکنه
حالا می خوام شما یه کمکی بکنید یه آرایشگر خوب پیدا کنیم
مثلاً اونی که گفته بودین روبرو پیتزا جمیراست چه قدر میگیره؟
یه سر اینجا برید ولی حب 10 به بالا می گیره
کلوپ آراید
خیابان مطهری طبقه زیرین هتل اصفهان
یه محیط بسیار شیک با کافی شاپ اتاق ماساژ و ....
اون 8 تومان میگیرهمثلاً اونی که گفته بودین روبرو پیتزا جمیراست چه قدر میگیره؟
یه سر اینجا برید ولی حب 10 به بالا می گیره
کلوپ آراید
خیابان مطهری طبقه زیرین هتل اصفهان
یه محیط بسیار شیک با کافی شاپ اتاق ماساژ و ....
این ارایشگاهه ؟
کافی شاپ ؟؟؟؟
راستش حامد جون اینجا مربوط به علی یدا... هست یکی از معروف ترین آرایشگرا اصفهان 25 30 به بالا می گیرهاین به نظر میرسه خوب باشه !
یه محیط بسیار بزرگ و شیک و کلی امکانات
راستش حامد جون اینجا مربوط به علی یدا... هست یکی از معروف ترین آرایشگرا اصفهان 25 30 به بالا می گیره
خودش ولی خب کلی دیگه هم اونجا کار می کنن
اگه فشن هم میزنه آدرسشو بده !می خواین آدرس پیره مرده را بدم؟!!