Loveless64
Registered User
سلام.
کسی یه باطری ماشین فروشیه کاردرست سراغ نداره؟
دنبال باطری بوش یا دلکور تاریخ درست میگردم...
تو شاپور قدیم (بهشتی) که پره از این لوازم یدکی فروشیا. اونجا هم سر زدی؟
سلامسلام.
فکر کنم همون سبزه میدون باشه. قرار بوده میدان عقیق باشه عوضش کردن اسمشو گذاشتن این!دیروز یه اس ام اس اومد نوشته افتتاح فاز اول میدان امام علی بر اصفانیا مبارک باشه (یه چیزی تو همین مایه ها ! :happy
الان هم تو خبرا میخوندم که لاریجانی اومده افتتاحش کرده !!
چی هست ؟ کجا هست ؟ چه جوریه ؟ یعنی اینقدر پروژه بزرگی بوده ؟
عزیزم اولا هیچ وقت میدون امام حسین نبوده و میدان قیام بودهبا اين حساب اين ميدون يه عالمه اسم داره به ترتيب:
ميدون كهنه (كهن) - سبزه ميدون - ميدان امام حسين - ميدان عقيق - ميدان امام علي
درسته عتیق بوده اسم قبلی ای که براش انتخاب کرده بودن. یه چیزی امروز شنیدم خیلی جالب بود. انگار عتیق اسم یکی از دشمن های امام علی تو یکی از جنگ های صدر اسلام بوده برای همین این اسم را تغییر دادن! ظاهرا 2 میلیارد هم سر این قضیه ضرر دادن. مملکته داریم آخه؟!عزیزم اولا هیچ وقت میدون امام حسین نبوده و میدان قیام بوده
دوما عقیق نه و عتیق
مه بابا مطمئنی اشتباه نمی کنی شاید اون که شنیدی عقیل بوده!!!درسته عتیق بوده اسم قبلی ای که براش انتخاب کرده بودن. یه چیزی امروز شنیدم خیلی جالب بود. انگار عتیق اسم یکی از دشمن های امام علی تو یکی از جنگ های صدر اسلام بوده برای همین این اسم را تغییر دادن! ظاهرا 2 میلیارد هم سر این قضیه ضرر دادن. مملکته داریم آخه؟!
یه چیزی امروز شنیدم خیلی جالب بود. انگار عتیق اسم یکی از دشمن های امام علی تو یکی از جنگ های صدر اسلام بوده برای همین این اسم را تغییر دادن! ظاهرا 2 میلیارد هم سر این قضیه ضرر دادن. مملکته داریم آخه؟!
خودم در مورد اون جنگ ها اطلاعاتی ندارم. نقل قول کردم از یه نفر. چی بگم شاید هم اون اشتباه می کرده. البته می تونه درست باشه!مه بابا مطمئنی اشتباه نمی کنی شاید اون که شنیدی عقیل بوده!!!
درسته خیلی جالب شدهبا اين حساب اين ميدون يه عالمه اسم داره به ترتيب:
ميدون كهنه (كهن) - سبزه ميدون - ميدان امام حسين - ميدان عقيق - ميدان امام علي
عمو خیلی گوسفندتمخیلی گاوتر شدم عمو