دادا ! شوما اينجا تو اصفان که داری راه ميريا ! همجوری بهت ميگوئن دادا ! حالا اگه ميخوای فرض کنی که اينجا همه تريلی دارن (که البته فرض غلطی نيست، ولی راننده نيستن) اون ديگه با خودته که چی فکر کنی !مگه شوفر تریلیه که می گی دادا :lol: :lol:
دادا ! شوما اينجا تو اصفان که داری راه ميريا ! همجوری بهت ميگوئن دادا ! حالا اگه ميخوای فرض کنی که اينجا همه تريلی دارن (که البته فرض غلطی نيست، ولی راننده نيستن) اون ديگه با خودته که چی فکر کنی !مگه شوفر تریلیه که می گی دادا :lol: :lol:
دادا ! شوما اينجا تو اصفان که داری راه ميريا ! همجوری بهت ميگوئن دادا ! حالا اگه ميخوای فرض کنی که اينجا همه تريلی دارن (که البته فرض غلطی نيست، ولی راننده نيستن) اون ديگه با خودته که چی فکر کنی !
فکر کنم منظورت لهجه بود، نه ؟ایول ! چه با حال با لحجه نوشتی![]()
امشب افتادی رو اون دنده اسپم بازی ها ! !!!!البته مشکل از کيبوردتونس. بنده در جريانم !!!
اگر اصفهان اومديد دو جور غذاي مخصوص اصفهان رو فراموش نكنيد: برياني و خورشت ماست.
سلام محمد جانسلام به برادر شیرازی و دیگه برا بچا اصفان.
مام اومدیم.
شیرازی جان چطوری؟
تا کور شود هر آنکه نتواند دید.امشب افتادی رو اون دنده اسپم بازی ها ! !!!!
من تورو در اولین فرصت ادب میکنم !تا کور شود هر آنکه نتواند دید.
والا همیشه که اصفهانی ها در مسابقات و بازی ها اول بوده اند (البته تا جایی که من میدانم)حالا که جمع اصفهانی های عزیز جمعه ، منم از فرصت استفاده کنم ، یه پیشنهاد نون و آبدار واسه خودم بدم![]()
اصفهانی با حال و پایه واسه فیفا 07 آنلاین اینجا نداریم؟![]()
به هیچ چیز هم احتیاج نداره ، جز یک مودم دیال آپ خشک و خالی و بازی به روونی هر چه تمام تر !!
اگه مودم ADSL هم داشته باشین ، با اونم میشه ولی دایل آپ خیلی بهتره!!!![]()
من فقط Pro Evolution بازی ميکنم !!!حالا که جمع اصفهانی های عزیز جمعه ، منم از فرصت استفاده کنم ، یه پیشنهاد نون و آبدار واسه خودم بدم![]()
اصفهانی با حال و پایه واسه فیفا 07 آنلاین اینجا نداریم؟![]()
به هیچ چیز هم احتیاج نداره ، جز یک مودم دیال آپ خشک و خالی و بازی به روونی هر چه تمام تر !!
اگه مودم ADSL هم داشته باشین ، با اونم میشه ولی دایل آپ خیلی بهتره!!!![]()