ممنون از پیشنهاد ...
در این که شکی نیست ، من تقریباً با 40 نفر از اعضای پی تی از سراسر نقاط ایران بازی کردم ، ولی هیچ کدومشون بازی هاشون در حد و اندازه ی اصفهانی هایی همچون (بهروز جان و سید محمد) نبود ، این هم سندی بر تایید حرف جناب استاد شیرازی
میتونید برین در بخش بازی های آنلاین و تاپیک مربوطه ، نتایجو دنبال کنین!!!
در مورد دایل آپ شاید اغراق کرده باشم ، ولی من همیشه روون ترین بازی ها رو با مودم دیال آپ انجام میدم ، البته نه به این معنی که با مودم دیال آپ بریم تو اینترنت
بلکه با یک اینکامینگ کانکشن مستقیماً و بدون هیچ سرور و .... وصل میشیم با کامپوتر هم و چون دیگه کسی نمیتونه وارد خطمون بشه ، بازی روون اجرا میشه
ADSL هم عالیه ولی نوسان زیاد داره مگر اینکه پینگ به زیر 200 برسه که بشه به روونی دیال آپ بازی کرد.
که واسه من این امر بار ها اتفاق افتاده
خوب با این تفاصیر هر کس فیفا 07 نصب داره و میخواد یه تست بزنیم ، یه پیغام خصوصی بده ، تا ....
خوش باشین
حداقل من تو این زمینه تبحر دارم :آخه اين کجاش استاده که؟
![]()
باز که تو بيداری که نصف شبی ! ساعت 12 گفتی ميخوام بخوابم !!!حداقل من تو این زمینه تبحر دارم :
![]()
باور نداری ، بیا تا نشونت بدم !
اختیار دارید !بله اگه شما اجازه بدید!:happy::happy:سلام ، مخلصیم .
شما هم اصفهانی هستید و ما نمیدونستیم ؟
:lol::lol::lol::lol::lol:منم فکر می کردم Valinor داخل سرزمین میانی (تو کتاب J. R. R. Tolkien ) نمی دونستم اصفهان اینقدر بزرگ شده![]()
آخه اين کجاش استاده که؟
![]()
خوب اينجوری گفتم که تو حاليت بشه، نميدونستم از وقتی آوردمت اينجا يه کم آپديت شدی چيز ياد گرفتی !فرق بین آیکون و اسمایلی میدونی چیه ؟
![]()
![]()
دل ؟!!! اين که گفتی يعنی چه ؟اختیار دارید !بله اگه شما اجازه بدید!:happy::happy:
:lol::lol::lol::lol::lol:
دلت میاد؟!!!!!!!!!!!!![]()
شیطونه میگه دائمی بن ات کنم اخوب اينجوری گفتم که تو حاليت بشه، نميدونستم از وقتی آوردمت اينجا يه کم آپديت شدی چيز ياد گرفتی !
زنده باد !اختیار دارید !بله اگه شما اجازه بدید!:happy::happy:
:lol::lol::lol::lol::lol:
دلت میاد؟!!!!!!!!!!!!![]()
ميترسم از زندگی بن بشی فرزند ام !!!شیطونه میگه دائمی بن ات کنم انوقت ببینم کی آپدیت میشه ها !![]()
![]()
دویست تومن می شه علی افا!!:lol::thumbsup::thumbsup:زنده باد !
دل ؟!!! اين که گفتی يعنی چه ؟
ما هم چاکریم!سلام
اولندش که همینس که هست ! من چیمیدونم چرا فامیلم این شدس !
دومندش ، سییه دیگه چی چی ست ؟ درست تلفظ کن بیبینم !
تازه شم ، حواستو جمع کن ها ! به بقیه توهین نکن که بات برخورد میشد ها ! از ما گفتن !
آقا خیلی ارادتمندیم !![]()
ما هم چاکریم!
سیبه (sibe) در زبان کشور اصفهان به معنی کوی یا کوچه تنگ (یا از این کوچه اختصاصی ها که در و پیکر دارن!) میباشد.
نشنیدین میگن: چوریا ورمالیدن تو سیبه! (چوری ها ورمالیدند توی سیبه) = جوجه ها فرار کردند در کوچه!
افتاد؟؟؟
دویست تومن می شه علی افا!!:lol::thumbsup::thumbsup:
دل یعنی این :heart::heart::heart::heart::wub:
یعنی این که مدیر مارو اذیت نفرمایید!:happy::happy::happy:
حتما این یکی هم 1000 تومن میشه ! خرجمون رفت بالا !دویست تومن می شه علی افا!!:lol::thumbsup::thumbsup:
دل یعنی این :heart::heart::heart::heart::wub:
یعنی این که مدیر مارو اذیت نفرمایید!:happy::happy::happy:
نترس پدربزرگم! بعضیا مال این حرفا نیستند !ميترسم از زندگی بن بشی فرزند ام !!!
![]()
نشنیدین میگن: چوریا ورمالیدن تو سیبه! (چوری ها ورمالیدند توی سیبه) = جوجه ها فرار کردند در کوچه!
افتاد؟؟؟