از کجا فهميدی آقا است ؟آقا خیلی خوش آمدید . قدمتان روی چشم
از کجا فهميدی آقا است ؟آقا خیلی خوش آمدید . قدمتان روی چشم
ايشون دسترسی مديريتی به بحث آزاد ندارن در حال حاضر. بايد با مديران ديگه هماهنگ کنيم.آقای شیرازی! قرار شد اسم تاپیک را عوض کنی ها (انجمن => سیبه). شما مگه احساسات ناسیونالیستی نداری؟
سوال خوبی هست !اونوقت وجه تسميه اين کلمه پرينت شاپ و ارتباط اون با Statistics چيه ؟
سلامآقای شیرازی! قرار شد اسم تاپیک را عوض کنی ها (انجمن => سیبه). شما مگه احساسات ناسیونالیستی نداری؟
سام دوستان و همشهري هاي عزيز
منم يه اصفهاني هستم
منم اينجا راه ميديد؟
پ.ن:
even جون شما همه جا هستيد الا اونجايي كه بيشتر ميخواند.
همش تقصیر این موزمار و جناب شرلوک هستش.اونوقت وجه تسميه اين کلمه پرينت شاپ و ارتباط اون با Statistics چيه ؟
آقا خیلی خوش آمدید . قدمتان روی چشم
خوش اومدین بانو !!!ببخشيد اما من جزو خانم هاي pt هستم نه اقا
ولي اشكال نداره
شما چقدر شبیه این خانوم پلیس مهربون خوبه هستین!!ببخشيد اما من جزو خانم هاي pt هستم نه اقا
ولي اشكال نداره
عذر خواهی مرا بپذیرید .ببخشيد اما من جزو خانم هاي pt هستم نه اقا
ولي اشكال نداره
داشتیم ؟؟؟ کجا ؟ کی من سوتی دادم ؟خوش اومدین بانو !!!
علی آقا همیشه از این سوتی ها میدند![]()
ارادتمندیم استادداشتیم ؟؟؟ کجا ؟ کی من سوتی دادم ؟
ارادتمندیم قربان ! شما سالار مایی !ارادتمندیم استاد
شوخی ای بیش نبود!![]()
میگم ، ماشالا هزار ماشالا 4 تا مدیر اصفهانی توی این فروم داریم ، اون وقت فقط علی آقاست که منت رو چشم ما میزارن ، به تاپیک خودشون سر میزنن.
نظرتون راجع به میتینگ چیه!
از حالا واسه 1 ماه دیگه ، برنامه ریزی کنین ، تا تابستون تموم نشده ، یه استخر بریم با بچه های پی تی!![]()
ما بیشتر استاد!ارادتمندیم قربان ! شما سالار مایی !
والا من که همیشه پایه بودم برای میتینگ و ... !
اما با استخر موافق نیستم ! یک طوری باشه که خانم ها هم روشون بشه بیان !!!!!!![]()
![]()
![]()
اگه شما هم پایه هستین ، یا همینجا یا توی یک تاپیک دیگه برای گرد همایی در اصفهان یک برنامه ای بچینیم . البته فعلا همینجا مناسب تره !
اصلاً گفت استخر که خانوما بهتر روشون بشه. شايدم بر عکس ميخواسته مجلس مردونه باشه !!!ارادتمندیم قربان ! شما سالار مایی !
والا من که همیشه پایه بودم برای میتینگ و ... !
اما با استخر موافق نیستم ! یک طوری باشه که خانم ها هم روشون بشه بیان !!!!!!![]()
![]()
![]()
اگه شما هم پایه هستین ، یا همینجا یا توی یک تاپیک دیگه برای گرد همایی در اصفهان یک برنامه ای بچینیم . البته فعلا همینجا مناسب تره !
خوب من طی تحقيقات شبانه روزيم (علی در جريانه !!!) به اين نتيجه رسيدم که اين کلمه در اصل هم ترکيب دو عبارت Print Screen و Screen Shot بوده که به مرور زمان در زبان عوام بيسواد تبديل به پرينت شاپ شده !!!همش تقصیر این موزمار و جناب شرلوک هستش.![]()
اونا این کلمه رو انداختن تو دهن من !!!![]()
من همش میگم MATCH FACT اینا میگفتن پرینت شاپ![]()
نترس تا بدهکاريتو ندی کلّت زير آب نميره. تازه استخرم بايد حساب کنی ببت بهره پول !ما بیشتر استاد!
من که بدجور پایم ، ولی استخرکه شوخی بودکه خیلی خطرناکه![]()
یه وخت کلمونو میکنین زیر آب![]()
البته مساله ی بانوان هم مطرح هست ، همون کوه صفه خودمون چه طوره!!!![]()
عينکتون اينجوری ميبينه !شما چقدر شبیه این خانوم پلیس مهربون خوبه هستین!!
تو بگو کجا ندادم !!!داشتیم ؟؟؟ کجا ؟ کی من سوتی دادم ؟
ميپذيرم. تکرار نشه.عذر خواهی مرا بپذیرید .
![]()