alireza sh
مدیر بازنشسته
ممنون دکتر اسپمر !!!!ميپذيرم. تکرار نشه.![]()
ممنون دکتر اسپمر !!!!ميپذيرم. تکرار نشه.![]()
خواهش ميکونم قابل شوما رو ندارد دادا !!!ممنون دکتر اسپمر !!!!
اصلاً گفت استخر که خانوما بهتر روشون بشه. شايدم بر عکس ميخواسته مجلس مردونه باشه !!!
ولی ميترسم باز قرار بذاريم اين بهروز يه مژه اي مگسی پشه اي چيزی بره تو چشش !
نترس تا بدهکاريتو ندی کلّت زير آب نميره. تازه استخرم بايد حساب کنی ببت بهره پول !
خوب من طی تحقيقات شبانه روزيم (علی در جريانه !!!) به اين نتيجه رسيدم که اين کلمه در اصل هم ترکيب دو عبارت Print Screen و Screen Shot بوده که به مرور زمان در زبان عوام بيسواد تبديل به پرينت شاپ شده !!!
پیشنهاد میکنم این مورد را در وزارت علوم و یونسکو به ثبت برسانید !!!!خوب من طی تحقيقات شبانه روزيم (علی در جريانه !!!) به اين نتيجه رسيدم که اين کلمه در اصل هم ترکيب دو عبارت Print Screen و Screen Shot بوده که به مرور زمان در زبان عوام بيسواد تبديل به پرينت شاپ شده !!!
پیشنهاد میکنم این مورد را در وزارت علوم و یونسکو به ثبت برسانید !!!!
اقای شیرازی منم پیشنهاد می کنم اون دویست تومنی که به من بدهکار هستید رو هرچه زودتر بدهید!!!!!!!!!1:lol::lol::lol:
ای که دستت می رسد کاری بکنچشم م یخوای سلامت رو به باباطاهر هم برسونم؟
آقا دم شما گرم !البته به حد نصاب نرسه که نمیریم
حداقل 20 نفر که شدیم ، میریم
در مورد بهروز خانم ، باید بگم ، طرح اصلیش از آقا بهروز بود ، البته من توی صورت مساله ی ایشون دست بردم که خانوم هام بتونن بیان.
بهروز جان گفتن ، بچه های پی تی رو جمع کن بریم یه دست فوتبال دپش بزنیم
در مورد مکان هم من تسلیمم ، ولی خوب بعضی استخر ها ، هستند که هم آقایونو راه میدن هم خانوما رو
منحرف نباشین اینقدر ، منظورم در دو سانس مختلفه
مگه من به شمام بدهکارم![]()
ای که دستت می رسد کاری بکن
یه سلامم جانانه هم به مولانا بنداز امسال سالشه ... اخ کجایی وقتی اون گلستانتو میخونم موی بدنم سیخ میشه ....وقتی میگی چشم ها راباید شست حیدر بابا چاخاندا
آقا دم شما گرم !
چه خبره حالا 20 نفر بشیم ؟؟ یک تاپیک برای گردهمایی زد علی خان ، از 70000 تا کاربر فکر کنم زیر 30 نفر رفتن ! حالا از مثلا 1000 تا اصفهانی چند نفر میرن ؟؟؟!!!
من با کوه صفه موافقم . نظر بقه چیه ؟
البته به حد نصاب نرسه که نمیریم
حداقل 20 نفر که شدیم ، میریم
در مورد بهروز خانم ، باید بگم ، طرح اصلیش از آقا بهروز بود ، البته من توی صورت مساله ی ایشون دست بردم که خانوم هام بتونن بیان.
بهروز جان گفتن ، بچه های پی تی رو جمع کن بریم یه دست فوتبال دپش بزنیم
در مورد مکان هم من تسلیمم ، ولی خوب بعضی استخر ها ، هستند که هم آقایونو راه میدن هم خانوما رو
منحرف نباشین اینقدر ، منظورم در دو سانس مختلفه
مگه من به شمام بدهکارم![]()
![]()
امین جان حالا شما کوتاه بیا ، این دفعه رو گذشت کن ، گناه دارن زبون بستا![]()
پیشنهاد میکنم این مورد را در وزارت علوم و یونسکو به ثبت برسانید !!!!
اقای شیرازی منم پیشنهاد می کنم اون دویست تومنی که به من بدهکار هستید رو هرچه زودتر بدهید!!!!!!!!!1:lol::lol::lol:
بیخود,,, کسی نمیتونه از بچه های اصفهان یه یقرونی بگیره.من نمیزارم.
کجایی عمو بوش بیا به دادمون برس میخوان پولامونا بیگیرن.(ببخشید منظورم یکی دیگه بود)
من اصفهانی نیستم اما ....
1.اصفهانیارو دوست دارم
2. پولم تو اصفهان گمشده اقا با زبون خوش پس بده (به یکی گفتم گفت اگه کلات اون ورا افتاد بگو گور بابای کلام)
3.از سی و 4 پل خشم میاد (30 و 3 پل + پل خواجو =30و4 پل )
4. بچه ها سلام منو به سعدی و حافظ برسونید یه سلامم مخصوصم به مقبره ی دانیال نبی حواله کنید
سلام قربان
منظورتون سعدیه دیگه !!!
مولانا و گلستان :blink:
فکر کردم مخالفین که بحثو عوض کردین
علی آقا من فکر کنم ، یه تاپیک مجزا بزنی زودتر به نتیجه برسی
در مورد بچه های اصفهان فقط اینو میدونم که هم بامرام و با حال اند ، هم وعده هاشون وعدست![]()
تو ام که از همه طلبکاری !
!
يهودي چيه؟مگه 200 تومن پول علفه خرسه كه همينطوري بده به شما.:wacko:تنت به تن يهودی های جوباره خورده ها ! همسايه اين ؟
نه، من وکيل طلبکاراتم.
تو مهمون کن هر جور شده از زير سنگم شده به حد نصاب ميرسونيمش.
باشه آقا ، قبول ، دندم نرم ، میرم یک کیلو شکلات میخرم ، همه رو مهمون میکنم
آخه همينکارارو ميکنن که همه ملّتو گمراه کردن ديگه.
:lol::lol:
:lol:
تو ام که از همه طلبکاری !
کلاً طلبکار بدنیا اومده ! دی!
سلام قربان
مخالف چیه ؟
خیلی هم موافقم .
چظوره خودمون اینجا یک هسته مرکزی تشکلی بدیم و بعد عمومی کنیم !
قرار ملاقات عمومی
مکان : کوه صفه
زمان : هماهنگ میکنیــــــــــــم !
دوستانی که می آیند :
1- خودم
2- امین
3- EASports (البته شرمنده من اسمتون رو بلد نیستم)![]()
بقیه دوستان هم لطفا همینجا بگن
در مورد قرار ملاقات هم من نميتونم بيام متاسفانه!:wacko:
منم می خوام بیام اما نمیشه این روزا خیلی کار و بار داریم خیلییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!
گریه می کنییییییییییییییییییییییم!