ما هم چاکریم!
سیبه (sibe) در زبان کشور اصفهان به معنی کوی یا کوچه تنگ (یا از این کوچه اختصاصی ها که در و پیکر دارن!) میباشد.
نشنیدین میگن: چوریا ورمالیدن تو سیبه! (چوری ها ورمالیدند توی سیبه) = جوجه ها فرار کردند در کوچه!
افتاد؟؟؟
شما اول لطف کن اون 400 تومن که بدهکارید بدید بعد بقیه رو. مهمون خودتون کنید!:lol::lol:نگران نباش ،علی آقا.
خودم یک چک برات میکشم ، بره باش حال کنه!!!![]()
البته به تاریخ یک سال دیگه!!!![]()
اگه علی آقا اصفهانی باشه و کوتاه نیاد فکر نکنم به این دویست تومن برسیدروغ می گم؟ ( بن شدم رفت
)
حتما این یکی هم 1000 تومن میشه ! خرجمون رفت بالا !
می بینم که شما هم اژدهای کونگ فو هستی و به ژآپنی می نویسی که کسی نفهمه حالا خودت نوشتی یا از یه جا گرفتی چون فکر نکنم تو ایران تعداد زیادی ژاپنی بلد باشن ولی کونگ فو باید چینی باشه چینی اش میشه (اژدها کونگ فو) :راسته که می گن اصفهانیا خصیصن (به صورت شوخی گفتم)
شما اول لطف کن اون 400 تومن که بدهکارید بدید بعد بقیه رو. مهمون خودتون کنید!:lol::lol:
دیگه دیگه!!!!!![]()
مگه قرار نشد باهام بسازی ، قسطی بدم![]()
در تبحر اصفهانيها در اين رشته همين بس که نفرات اول تا سوم ليگ فيفا 07 ايران همه از مملکت اصفهان اند !
ممنون از پیشنهاد ...
بسی لذت بردیم
( با جناب سید محمد هم بازی کردمفقط حیف که با adsl گیر می کنه بعضی وقت ها ... )
ميدونی چيس دادا ؟ از بسکی ملّتی غيور اصفهان خوبند، آ باقيه بششون حسودی ميکونن، واسشون حرف در ميارن. آ اينو يادت نرد که آدمی خوب دشمن زياد دارد.راسته که می گن اصفهانیا خصیصن (به صورت شوخی گفتم)
تو خونه بازی می کنی یا گیم نیت ؟ چه نژادی بازی می کن؟منکه فيفا باز نيستم که. داداشم اينکاره است. من Only و فقط FrozenThrone !
شنيدی ميگن: کوزه گر از کندله آب ميخورد ؟ نقل ايناس که اصفانيند، امّا واژگان سليسو روون اصفونيو بلد نيسن !ای ول به این میگن اصطلاح ها!!!
البته من یه بار اینو شنیده (به قول اصفهانیها شونوفته) بودم، ولی دم شما گرم
از این اصطلاحا بود ، بگین ،تو دفترچه خاطاتم یادداشت کنم
آخه باید نسل به نسل( سینه به سینه) منتقل شه![]()
من کم ميرم گيم net. قديما بيشتر ميرفتم. زياد همت نکردم اينه که فقط Human و DOTA بلدم. بقيه رو نه اينکه ندونم ولی روون نيستم. داداش کوچيکم Human و Orc خوب ميشينه. DOTA هم که رو شاخشه ديگه. اون قبلاً گيم net آرش ميرفت، بعد GPN و حالا که تعطيل شده ميره Nexus.تو خونه بازی می کنی یا گیم نیت ؟ چه نژادی بازی می کن؟
( ببخشید فضولی می کنم)
خوب چی کار کردی؟
بردی یا باختی؟
بازی چطور بود؟
راستی پرینت شاپشو بذار اینجا که اسباب خوشحالی واسه همه فراهم شه![]()
ارادتمندیم !ای ول به این میگن اصطلاح ها!!!
البته من یه بار اینو شنیده (به قول اصفهانیها شونوفته) بودم، ولی دم شما گرم
از این اصطلاحا بود ، بگین ،تو دفترچه خاطاتم یادداشت کنم
آخه باید نسل به نسل( سینه به سینه) منتقل شه![]()
ارادتمندیم !
4-3 باختم:blush:
بازی خوب بود ولی با ADSL بعضی وقتها یکم گیر می کرد ...
"پرینت شاپ " دیگه چیچی یس ؟( یهو لهجم نمی دونم چرا اصفهانی شد
![]()
)
آقا خیلی خوش آمدید . قدمتان روی چشمسام دوستان و همشهري هاي عزيز
منم يه اصفهاني هستم
منم اينجا راه ميديد؟
پ.ن:
even جون شما همه جا هستيد الا اونجايي كه بيشتر ميخواند.
اونوقت وجه تسميه اين کلمه پرينت شاپ و ارتباط اون با Statistics چيه ؟:blush:![]()
![]()
مام مخلص علی آقای گل و سایر برو بچ اصفهانی باحال هم هستیم
![]()
![]()
![]()
![]()
مهدی جان :این یه نمونه پرینت شاپ بازی من و استاد سید محمد
در ضمن بازی بدون پرینت شاپ رو نمیشه راجع بهش نظر داد:
![]()
بقیشو میتونین از اینجا پیگیری کنین:![]()