Hamed731
مدیر بازنشسته
راستش من اهل چونه نیستم یعنی هیچوقت روم نشده...
جای دیگه ای سراغ ندارید؟
جنس شیک میخوای برو مجتمع پارک و مجتمع کوثر
واسه قیمتش هم باید چونه بزنی دیگه
راستش من اهل چونه نیستم یعنی هیچوقت روم نشده...
جای دیگه ای سراغ ندارید؟
مجتمع كوثر بد نيست و پاساژ جشنواره و مريم هم تو نظر يكسري يزن
دوست عزيز يكي ديگه سوال كرده چرا مال منو كوت ميكني ؟
نه به خدا . اونجا می ریم شهربازی فقطتو شاهین شهر واصه کار دیگه میريا ، من میدونم
اگه نه اصفهان همه چی داره
نه به خدا . اونجا می ریم شهربازی فقط
نه اصفهان وسیله تفریح نداره به اون شکل
خودمونیم این اصفهان هم هیچی نداره . من که برای تفریح فقط می رم با دوستان شاهین شهر .
اصفهان هیچ جای تفریحیه درست حسابی نداره،نه 2 تا مرکز خرید درست حسابی،نه یه شهربازی آدم وار...هیچی نداره.
سلام به بر و بچ اصفهان آخرین باری که اومدم اصفهان 5 سال پیش بود تو مسابقات شمشیر بازی یادش بخیر...
آقا یه سوال من قراره یه ماهه دیگه بیام اصفهان با خانومم! البته منظور از خانوم زید بید! چندتا جای باحال که گیربازار نباشه خلوت و دنج هم باشه سراغ دارید بهم معرفی کنید؟ هرچی فکر می کنم میبینم شب تو پاسگاه خوابیدن اصلا حالی نمیده!
اصفهان هیچ جای تفریحیه درست حسابی نداره،نه 2 تا مرکز خرید درست حسابی،نه یه شهربازی آدم وار...هیچی نداره.
ایول چقدر پاسخ!
نخواستم بیام مهمونی خونه شما که! دوتا پارکی چیزی خواستم معرفی کنید!
احتمالا میریم جلفا کلیساهای ارمنی ها روهم ببینیم باید جالب باشه. خواستید اطلاعات بیشتری هم بهتون میدم!
باغ گل ها هم بد نيست
ميگم از اين زيد ها كجا گير مياد ما هم يه دونه واسه خودمون تهيه كنيم ؟
ایول چقدر پاسخ!
نخواستم بیام مهمونی خونه شما که! دوتا پارکی چیزی خواستم معرفی کنید!
احتمالا میریم جلفا کلیساهای ارمنی ها روهم ببینیم باید جالب باشه. خواستید اطلاعات بیشتری هم بهتون میدم!
واصه شیطونی برید هتل چهل پنجره
این که از اسمش تابلوه پره مامور باید باشه ! جائی که زیاد کسی نره میخوام
این زید ها رو تو یه سری مجمتع های مخصوص زید یابی که بهش میگن دانشگاه باید پیدا کرد! نشد هم برو تو این چت روما یا اسکایپ نصب کن که مستقیم حرف هم بزنی با کیس ها بالاخره یافت می شود . گشتم بود بگرد هست !