salar68
Registered User
سلام دوستان.از دوستان کسی رستوران هتل جلفا رفته ؟میخوام ببینم قیمتهاش چطوره؟مثل عباسی نیست که گفتید باید16-15 تومان بدید.هر چی خواستید سفارش بدید؟کلا اگه دوستانی که پایه ثابت رستورانها و هتل های اصفهان هستند یه کم اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه هم بگذارند خیلی خوب میشه.
رستوران با کیفیت می خواهید به نظر من بهترین کیفیت رستوران خوانگستر هست
توی هتل جلفا دو تا هست یکی رستوران خود جلفا که سنتی هم هست یکی هم خوانگستر !
هر دوش غذاش خوبه ولی این کجا و ان کجا
کیفیتش خوبه
قیمتشم ای بد نیست یه کم گرونه نفری 10 تا 30 می شه خرج هر نفر بشه ولی متوسط 10 15 می شه
غذای خوشمزه اینجا
یه رستوران دیگه هم هست رستوران آتشگاه ! آخر خیابان آتشگاه نرسیده به درچه تالار آتشگاه ! ( این رستوران هم مربوط به برادر همین خوانگستر می باشد ) کیفیتش غذاش عالیه می شه گفت نزدیک به همونجاست یعنی اصلا| پشیمون نمی شی
قیمتش کمتر هست و خیلی گرون نیست محیطشم شیک هست
هتل ها هم بد نیست اما به نظر من آسمان خیلی غذاش خوب نیست نسبت به پولی که می دید اما خب محیط جالبی داه رستوران گردونش
هتل عباسی هم خوبه غذاش بهتر از آسمان هست
هتل کوثر هم بد نیست اما فوق العاده گرون هست ! دو تا غذای خیلی ساده جوجه نهار اونجا شد 38 تومن بدون هیچ گونه مخلفات ! البته اونجا چندتا رستوارن داره
رستوران آراخوان هم بد نیست خوبه محیطش قشنگه کنار مجتمع کوثر هست یه کم گرونه واسه تنوع کسی بخواد بره بد نیست
اصفهان پارک زیاد دارهایول چقدر پاسخ!
نخواستم بیام مهمونی خونه شما که! دوتا پارکی چیزی خواستم معرفی کنید!
احتمالا میریم جلفا کلیساهای ارمنی ها روهم ببینیم باید جالب باشه. خواستید اطلاعات بیشتری هم بهتون میدم!
کل کنار رودخونه پارک هست و من ندیدم هیچ کدوم گیر بازار باشه تا دلتون بخواد انواع ساعت ها توش دختر پسر هست !
بیشه حبیب نزدیک پل بزرگمهر اینجور جاها خلوتره !
ناژوان هم خیلی خلوته بیش از حد اما اونجا یا خیلی خوبه شانس بیارید یعنی هیچ کسی نیست اما خب مامورم داره چون جنگلیه اگر گیر بدند بیچاره اید آدم های ناتو هم زیاده
توصیه می کنم نرید اونم تنها
کوه صفه هم خوبه
کلا" تو پارک برید مشکلی نیست
نزدیک های سی33 پل ها نرید
کافی شاپ هم تا دلتون بخواد توپ هست و آزاد و هیچ مشکلی ندارید هر جا خواستید برید عشق و صفا
توی خیابان کلیسا وانک و اون منطقه چند تائی هست
توی خیابان مردوایج هم زیاد هست
توی خیابان خاقانی هم همینطور
مشکلی ندارید برید کافی شاپ همه دختر پسر و مشغول و... گیر هم 0 درصد
توی هتل ها هم خوبه و ارزون ! هتل کوثر آسمان جلفا ( هتل کوثر همشون خواستگارن باحاله پایه خنده هست )
شهر بازی یا پارک بادی ها اگر باز باشند الان برید یه کم جواد هست اما گیر این ها اصلا" نیست
رستوران های باغی مانند هم اطرفا زیاد هست توی جاده نجف آباد ضیافت خوبه و فانوس
توی جاده ذوب آهم هم باغ ارم و خلوت دل و باغ جلفا ( ماله هتل جافا هست )
اصفهان هیچ جای تفریحیه درست حسابی نداره،نه 2 تا مرکز خرید درست حسابی،نه یه شهربازی آدم وار...هیچی نداره.
رو بروی سپاهان شهر دارند یه جا می سازند خفن ترین مرکز توی ایران هست
51 درصد خارجی هستند سوئیسی و اماراتی هستند
بزرگترین شهربازی سرپوشیده خاورمیانه بزرگترین مرکز خرید ایران ! دو برابر امارات مال !
خلاصه تا فازه خیلی خفنه
http://www.isfahancitycenter.com/
این سایتش هست برید ببنید
مثلا" اولین مغازه اونجا ماله کارفور هست و تماما" ماله مارک های معروف هست
من اونجا را تازه گی دیدم خیلی دارند کار می کنند کافیه از جاده بالا سپاهان شهر یا شیراز برید می بینید خیلی سریع دارند کار می کنند
چون یه کمش خارجی امید هست که افتتاح بشه و مثل بقیه پروژه ها تو کشور فقط کلنگ نخوره