• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
میگم اصفهانم با کلاسه ها ... کارواشو و عطر فروشی 212 .. موتور کاوازاکی... سرش شلوغه .. 7 8 تومان !!:p

اوووووووووووووه...:happy:

اصفهان با کلاسه اما اگه این همشهریای شما بزارن ...پارک های اصفهان تو ایران تک...یه بار قم خواستیم بریم تو چمنهاش بشینیم.همچین یارو سوت زد و داد و غال کرد گفتیم یا خدا چه خبر شده...تهرونم همینجوره...تا یه فسقلی چمن درست می کنن میگن از 3 کیلومتریش رد نشید. :blink:ما تو اصفهان هر وقت بساط قلیون و ورق داریم میریم هر جای چمن که خواستیم میشینیم ;) تازه بعضی جاهاش هم اومدن یه چیزایی شبیه منقل درست کردن آتیشتو چاق کنی:D
اما ماشالا این مسافرای چمن ندیده خوار و مادر چمن رو ... . مثل این بی خانمانها تا لباس زیرشون رو شستن ، دار کردن به چادرشون. با زانتیا و پرادو میان میرن تو پارک می خوابن !!

تازه کجاشو دیدی ....اووووه اینا تمام حقیقت رو بهت نگفتن! باید بیای اصفهان بری شهرضا چند روز بگردی بعدش بیای اینجا تعریف کنی!! :lol:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تازه کجاشو دیدی ....اووووه اینا تمام حقیقت رو بهت نگفتن! باید بیای اصفهان بری شهرضا چند روز بگردی بعدش بیای اینجا تعریف کنی!! :lol:
اینجاش کاملا تایید میشه... مردمان خیلی خوبی داره این شهرضا!! :baaasmile

یه وقت رفتی حتما بیا اینجا تعریف کن. با تمام وجود منتظر شنیدن هستیم! :lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حالا مجتبی پارادوکس میاد یه چیزی بهتون میگه هااا :D

اینجا شهرضایی داریماا .. حواستون باشه

m.r.xboxlive

Registered User
لایک‌ها
3
چه کاریه این همه راه بریم شمال :دی
ماشاالله اینقدر باغ اطراف اصفهان هست که راحت میشه دخی ها رو برد :دی ولی بحث اینه که دختر های اصفهان زیاد مثل دختر های تهران و شیراز پایه نیستن...

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
چه کاریه این همه راه بریم شمال :دی
ماشاالله اینقدر باغ اطراف اصفهان هست که راحت میشه دخی ها رو برد :دی ولی بحث اینه که دختر های اصفهان زیاد مثل دختر های تهران و شیراز پایه نیستن...

باغ که آره ... تو اکثر باغ های اطراف اصفهان همین خبرا هست :rolleyes:

شاهین شهرم هست ... اونجا هم خوبه :rolleyes:

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
4 راه نظر رو که بلدی
بیا تو میر ... یکمی که وارد میر میشی سمت چپت یه کارواشه ... بغل کارواشه یه مغاره عطر و ادکلن فروشیه به اسم 212
یکی دو تا مغاره بعد از این عطر فروشیه میشه ... یه آرایشگاه مردونه که بیشتر وقتا هم سرش شلوغه ... یه موتور سبز کاوازاکی هم همیشه دم درش پارکه ... ماله صاحب آرایشگاس ... میری اونجا میگی یه نوبت میخوام !... میگه برا کی نوبت میخوای میگی برا فردا !!!
فردا میری اونجا وایمیستی تا نوبتت بشه ... بعد میشینی موهاتو کوتاه میکنه ! بعد هم 7،8 تومانش میدی و میای بیرون !!

چطور بود !!؟ کامل ترم بخوای برات میگم :rolleyes:

ایول - امروز حتما میرم ... ایشالا نوبت برا امروز گیر میارم :D

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
موهامو زد گایید... اه
این چه آرایشگاهی بود... همونی که آدرس آرایشگاه "محمد" رو داد(تو خیابون میر).. رفتم اونجا کلی وایسادم، آخرشم زد گه گذاشت توش
اصلا اصفهان از این نظرها(آرایشگاه فشن - فیلم خارجی - کلا چیزای غیر مجاز) خیلی عقب موندس
خدایی بین 100 اصفهانی که موهاشونو فشن کرد فقط 1 نفرشون قابل تحمل هستن. بقیشون انگاری از دهات اومدن. تو همین نظر که گویا جای توپ اصفهانه. همه با موهای "مثلا" فشن میان. یارو آرایشگره 4 تا قیچی میزنه تند تند( تق تق تق تق) بعد میگه تموم شد... کلا 2 تا قیچی داره :D من تهران بودم یارو با 10 نوع قیچی و تیغ مخصوص درست کرد
اصفهان خوب شهریه از نظر استاندارهای زندگی اما بدیهاش از خوبیهاش خیلییییییییییییی بیشتره. امیدوارم خدا صبرتون بده تو این شهر...
یاد تهران بخیر... این دانشگاه لعنتی رو قبول شدم اگرنه عمرا پامو خارج از تهران نمیذاشتم.
به هر حال اول خودتون یه تحقیق بکنید، ببینید کجا خوبه بعد آدرسشو به این یکی اون یکی بدید... مشکل اینجاست که متاسفانه اصفهانی ها اصلا نمیدونن فشن چیه؟!!! فک کردن مو سیخ کردن یعنی فشن.
واقعا حالم گرفته شد. موندم این موهامو چیکارش کنم...

ببخشید اگه رک حرف زدم... فکر کنم خودتون هم قبول دارید حرفامو ... خداییش!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
موهامو زد گایید... اه
این چه آرایشگاهی بود... همونی که آدرس آرایشگاه "محمد" رو داد(تو خیابون میر).. رفتم اونجا کلی وایسادم، آخرشم زد گه گذاشت توش
اصلا اصفهان از این نظرها(آرایشگاه فشن - فیلم خارجی - کلا چیزای غیر مجاز) خیلی عقب موندس
خدایی بین 100 اصفهانی که موهاشونو فشن کرد فقط 1 نفرشون قابل تحمل هستن. بقیشون انگاری از دهات اومدن. تو همین نظر که گویا جای توپ اصفهانه. همه با موهای "مثلا" فشن میان. یارو آرایشگره 4 تا قیچی میزنه تند تند( تق تق تق تق) بعد میگه تموم شد... کلا 2 تا قیچی داره :D من تهران بودم یارو با 10 نوع قیچی و تیغ مخصوص درست کرد
اصفهان خوب شهریه از نظر استاندارهای زندگی اما بدیهاش از خوبیهاش خیلییییییییییییی بیشتره. امیدوارم خدا صبرتون بده تو این شهر...
یاد تهران بخیر... این دانشگاه لعنتی رو قبول شدم اگرنه عمرا پامو خارج از تهران نمیذاشتم.
به هر حال اول خودتون یه تحقیق بکنید، ببینید کجا خوبه بعد آدرسشو به این یکی اون یکی بدید... مشکل اینجاست که متاسفانه اصفهانی ها اصلا نمیدونن فشن چیه؟!!! فک کردن مو سیخ کردن یعنی فشن.

شما بگو فشن چيه ؟:rolleyes:

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
موهامو زد گایید... اه
خدایی بین 100 اصفهانی که موهاشونو فشن کرد فقط 1 نفرشون قابل تحمل هستن. بقیشون انگاری از دهات اومدن. تو همین نظر که گویا جای توپ اصفهانه. همه با موهای "مثلا" فشن میان. یارو آرایشگره 4 تا قیچی میزنه تند تند( تق تق تق تق) بعد میگه تموم شد... کلا 2 تا قیچی داره من تهران بودم یارو با 10 نوع قیچی و تیغ مخصوص درست کرد

ببخشید واسه بقیه دوستان

اما قبول دارم اکثر اینجا ها که فشن می زنن به خصوص توی این مناطق ! میر نظر خانه اصفهان و .. بسیار بسیار جواد هستند

از فشن همینو بلدن یا مو را سیخ می کنن فقط خلاصه هیچ مدل خاصی و شیکی بلد نیستند
اکثرا" گند می زنند توی موها !!

یکی فقط با تیغ کوتاه م یکنه یکی با قیچی معمولی ! یکی با قیچی پیتاژ ! خلاصه من تا حالا ندیدم کسی درست و اصولی مدل بده و کار کنه با عرض پوزش اکثرا" جکو جواد تشریف دارند یه سری مدل بسیار قدیمی و ضایع !! موها 10 سانت همه به صورت سیخ شده !!

اما خب اونجائی که من ادرس دادم برو خیلی خوبه ! اسمش هم پویا هست اسم مغازه هم کوروش هست
هم اتو می کنه درستم کوتاه می کنه
با چند مدل قیچیو تیغو گیره و ... خیلی خوب کوتاه می کنه و مدل می زنه

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
موهامو زد گایید... اه

ميتوني هجرت كني بري

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
موهامو زد گایید... اه

:lol::lol::lol:

کدومشون برات کوتاه کرد ؟ همون محمد کوتاه کرد برات ؟

مشکل اینجاست که متاسفانه اصفهانی ها اصلا نمیدونن فشن چیه؟!!! فک کردن مو سیخ کردن یعنی فشن.
البته این چیزا که میگی اصلا درست نیستا ... تازه اومدی اصفهان درست اینجا رو نمیشناسی

بچه های تهرانیه دانشگاه خودمونو هرجا توی اصفهان بخوان میبرم تاحالا هم این حرفایی که میزنی رو نزدند :)

درست نیست حالا یه آرایشگاه موهاتو خراب کرده روی همه چی اینجوری قضاوت کنی

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
من 2 ساله اصفهانم و تازه نیومدم و حسابی هم با شهرتون آشنام
هر چی به من بگین، من بازم میگم اصفهان از این نظرا خیلی شهر عقب مونده ایی و بدجوری نظارت میشه رو ترویج فرهنگ های غربی :دی شما هر کسی رو بیارین اصفهان حال میکنه( باری سفر البته)... اما اگه اقامتت در اصفهان از 1 ماه بیشتر بشه و بخوای زندگی کنی توش، واقعا سخته و کفر آدم در میاد. اگه واقعا با تهرانی ها سروکار داشته باشید میفهمید من چی میگم. چون شهرتون خیلی آخوندیه :دی برا همینه که انقدر به شهرتون میرسن - بودجه های کلفت میدن بهتون - نوش جونتون اما داستان شهر شما خیلی پیچیدس که اینجا جای صحبت در موردش نیست...

اون یارو هم که آواتار قمیشی رو زده، اسمت که معلوم نیست چیه با اون صدات بزنم... یه موقع فک نکنی که پدر و پدربزرگات اصفهان رو به اینجا رسونده، ها... نه عزیز پول نفت آبادان و قاچاق های بندرعباس شما ها رو به اینجا رسونده. که حالا شما به عنوان یه ساکن اصفهان( نه یه شهروند) میای اظهار نظر میکنی... یه چرخ تو شهرتون بزن و هم کلام بشو با همشهریات بعد میفهمی... از این به بعد هم لازم نیس به خودت زحمت بدی و چیزی تایپ کنی... خوشت نیومد صفحه رو رد کن!

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
اگه بچه تهرانی حق داری . چون بچه تهران اداعاش ... خر را پاره کرده .
یارو از شهریار پامیشه میاد اصفهان به ما میگه شما بچه شهرستانید :f34r:;):wacko:

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بابا فشن دیگه چیه!!!
63izs7n.gif

من با حامد حرف زدم قرار شده دیگه فشن نزنه :دی(الکی)

یعنی چی! حالا فشن بزنی کی چی بشه که دخترای
wha%255B1%255D.gif
گیرت بیاد!!!!

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
اگه بچه تهرانی حق داری . چون بچه تهران اداعاش ... خر را پاره کرده .
یارو از شهریار پامیشه میاد اصفهان به ما میگه شما بچه شهرستانید :f34r:;):wacko:
تایید
129fs2705461.gif

پ.ن:
190.gif

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
در تماس اینترنتی که محسن ملقب به مرتد داشتم تصادف خود با کامیون رو تاید و تکذیب کرد و از همشری هاش گفت که بارم خیارات بدید

و پشتم حرف نزنید تنم زیر کامیون میلرزه

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
اصفهان خوبه اصفهان دوس دارم .. ولی فشنشو دوز ندارم...:happy:

در کل : الان فشن خز شد رفت .. الان ساده هر جوری که موت وایستاد شرف داره .. دیگه چتری بزاری و اینا گذشت .. هر جور موت عشقش کشید سیخ وایسه تافت بزن بره..

بالا