• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!! انجمن اصفهانی های پی تی !!!!

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،
اصفهان، قوربونش برم یه دونه آرایشگاه فشن نداره :D
کسی اگه سراغ داره لطفا آدرسشو پی ام بزنه!
متشکر از همه اصفهانی های عزیز و "خوشمزه"

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
سلام،
اصفهان، قوربونش برم یه دونه آرایشگاه فشن نداره :D
کسی اگه سراغ داره لطفا آدرسشو پی ام بزنه!
متشکر از همه اصفهانی های عزیز و "خوشمزه"

ممنوعه عزیزم !!!
باید آشنا باشی تا برات بزنن

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
من اصفهان دانشجو هستم... غریبم ... کمک کنید :D
یه آرایشگاه توپ معرفی کنید با آدرس درست حسابی - اون رفیقمون گفت: مجتمع کوثر، کجاس؟ مطمئنی که اونجا هست؟ بعد.. خیلی گرون هم نباشه - دفعه قبل رفتم میرداماد، یه آرایشگاه ازم 25 تومن گرفت :eek:
خلاصه یه جا خوب و ارزون
دمتون گرم یه حال اساسی به ما بدید - مهمون شهرتونیم
منتظرم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یه آرایشگاه توپ معرفی کنید با آدرس درست حسابی - اون رفیقمون گفت: مجتمع کوثر، کجاس؟ مطمئنی که اونجا هست؟ بعد.. خیلی گرون هم نباشه - دفعه قبل رفتم میرداماد، یه آرایشگاه ازم 25 تومن گرفت :eek:
خلاصه یه جا خوب و ارزون
منتظرم

اصفهان آرایشگاه فشن نداره !!! :eek: مگه کجای اصفهانی ؟
تو پستای قبلی دربارش بحث کردیم
تو خیابون میر آرایشگاه فشن میشناسم ، تو نظر شرقی هم میشناسم ، تو خاقانی هم یه دوستام میره فشن میزنه :rolleyes::rolleyes:

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
فشن دیگه چیه!!
eghfal.gif

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
اصفهان آرایشگاه فشن نداره !!! :eek: مگه کجای اصفهانی ؟
تو پستای قبلی دربارش بحث کردیم
تو خیابون میر آرایشگاه فشن میشناسم ، تو نظر شرقی هم میشناسم ، تو خاقانی هم یه دوستام میره فشن میزنه :rolleyes::rolleyes:

آخه خداییش اینجوری آدرس میدن؟ :blink:
من اینجوری باشه باید کل نظر شرقی رو بگردم!!
یکی یه آدرس درست به ما بده
من اینجا 2 تا آدرس رو فهمیدم:
از طرف 4راه نظر اول میر میشه ... نزدیکه اون کارواشه
شیخ صدوق جنوبی نرسیده به برج پاساژ ارمغان ! دو تا هست ! یکیشون اون گوشه سمت چپ هست اما خب باید حدود 15 تومنی خرج کنید

این آدرسا رو میشه پیدا کرد، اما اگه شماره تلفن هم دارین بدین که ببینم نوبت داره یا نه....

خداییش یکی همت کنه و یه آدرس درست به ما بده

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
4 راه نظر رو که بلدی
بیا تو میر ... یکمی که وارد میر میشی سمت چپت یه کارواشه ... بغل کارواشه یه مغاره عطر و ادکلن فروشیه به اسم 212
یکی دو تا مغاره بعد از این عطر فروشیه میشه ... یه آرایشگاه مردونه که بیشتر وقتا هم سرش شلوغه ... یه موتور سبز کاوازاکی هم همیشه دم درش پارکه ... ماله صاحب آرایشگاس ... میری اونجا میگی یه نوبت میخوام !... میگه برا کی نوبت میخوای میگی برا فردا !!!
فردا میری اونجا وایمیستی تا نوبتت بشه ... بعد میشینی موهاتو کوتاه میکنه ! بعد هم 7،8 تومانش میدی و میای بیرون !!

چطور بود !!؟ کامل ترم بخوای برات میگم :rolleyes:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خلاصه یه جا خوب و ارزون
منتظرم
دانشجو که نباید دنبال این چیزها باشه ...با 5 بزن بره:D ...مثل طلبه ها
معلومه بچه تهرانی هستیا :p

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دانشجو که نباید دنبال این چیزها باشه ...با 5 بزن بره:D ...مثل طلبه ها
معلومه بچه تهرانی هستیا :p
مجتمع کوثر که هتل پله. اون مجتمع بزرگه بغل هتل کوثر اول چهارباغ بالا روبروی 33 پل!

اگه سمت جنوب اصفهان هستی، یکی هست به نام مرد شرقی سه راه حکیم نظامی اول های خیابان ارتش کارش خوبه قیمتش هم مناسبه. باید وقت قبلی بگیری خواستی بگو شماره اش را بدم بهت.

یکی هم از این خفن ها تو خیابان حکیم نظامی روبرو کوچه سنگتراش ها هست من که می ترسم برم تو. فکر کنم از همون فشن های 25 تومنی باشه!

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
4 راه نظر رو که بلدی
بیا تو میر ... یکمی که وارد میر میشی سمت چپت یه کارواشه ... بغل کارواشه یه مغاره عطر و ادکلن فروشیه به اسم 212
یکی دو تا مغاره بعد از این عطر فروشیه میشه ... یه آرایشگاه مردونه که بیشتر وقتا هم سرش شلوغه ... یه موتور سبز کاوازاکی هم همیشه دم درش پارکه ... ماله صاحب آرایشگاس ... میری اونجا میگی یه نوبت میخوام !... میگه برا کی نوبت میخوای میگی برا فردا !!!
فردا میری اونجا وایمیستی تا نوبتت بشه ... بعد میشینی موهاتو کوتاه میکنه ! بعد هم 7،8 تومانش میدی و میای بیرون !!

چطور بود !!؟ کامل ترم بخوای برات میگم :rolleyes:

میگم اصفهانم با کلاسه ها ... کارواشو و عطر فروشی 212 .. موتور کاوازاکی... سرش شلوغه .. 7 8 تومان !!:p

اوووووووووووووه...:happy:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
میگم اصفهانم با کلاسه ها ... کارواشو و عطر فروشی 212 .. موتور کاوازاکی... سرش شلوغه .. 7 8 تومان !!:p

اوووووووووووووه...:happy:

فرزان تا حالا اصفهان اومدی ؟ :rolleyes:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
hanghead.gif
نه... با کلاسه ؟
مثه شیراز ؟ (البته شیرازم نرفتم
flat.gif
)

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
جدی گفتم ... از روی تعصب هم نمیگم
من که میگم شهر دوم ایرانه (بعد از تهران)

نبابا قبولت دارم .. نا سلامتی نصفه جهانه .. ولی شنیدم گیر بازاره مثلا زیاد آزاد نیستن .. مثلا همین که گقتی آرایشگاه فشن ممنوعه...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نبابا قبولت دارم .. نا سلامتی نصفه جهانه .. ولی شنیدم گیر بازاره مثلا زیاد آزاد نیستن .. مثلا همین که گقتی آرایشگاه فشن ممنوعه...

آره
آرایشگاه فشن هم اسمن ممنوعه ولی هر مدلی که بخوای برات میزنن :D پس این پسر فشن ها با این موهای عجیب غریب که توی نظر و خاقانی میرن و میان کی موهاشونو اینجوری کرده .. همین آرایشگاه ها ! :happy:

خلاصه اینکه یه دفعه هم با رفقات بیان اصفهان :happy:... بهتون بد نمگذره ;)
منم کرج نیومدم تا حالا :( دوست دارم ببینم چه جور شهریه :rolleyes:

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
سلام

اصفهان همه چیش خوبه ! بدون تعصب می گم از همه لحاظ بعد از تهران دومه !
امکانات اتوبان های شهری بین شهری و ... ساختمان ها
نوع ماشین ها
هر چی بخوای توش پیدا می شه

من شیرازو مشهد بودم بدون تعصب دارم می گم

آرایشگاه فشن داره خیلیم زیاد اما خب باید بلد باشی خانه اصفهان مرداویج میر نظر و ... همه جا هست

اصفهان یه مشکلی عمده داره و اونم گیر بازار بودنشه ! بیائید اصفهان اینقدر پلیس می بینید ! به طور وحشتناکی پر از گشت ویژه و یگان امداده !
آزادیش در این زمینه خیلی پائینه من هر وقت میاد تهران کلی حال می کنم با این موضوع که گیر بازاریش 0 هست نسبت به اصفهان !
چند جائی هست ماشین بازی خفن میشه اما بعد 1 ربع نیم ساعت پر می شه از یگان امداد وِیژه و کلانتری و ... خیابان می بندو ........

طرف های مرکز شهر و قسمت های اصیل که اون طرف ها هست یه کم مذهبی هستند و بسیار خشک !

البته آدم هائی که توی این 7 سال سر کار هستند توی شهرداری و استانداری بسیار خشکه مذهب
مثلا" توی این چند ساله یه کنسرت درست حسابی برگذار نشده ( یه خواجه امیری توی این 2 سال بوده ) خیلی بد مجوز می دند و ..

توی تهران توی پارک ها به هر مناسبتی جشنی شهرداری یه برنامه شاد می ذاره اما اصفهان این چیز ها ناجوره اصلا" طرفش نمی روند و یه گروه فشار داره که توی همه جا نفوذ کرده

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
صبحبت های دوست خوبم همش تایید میشه ولی از حق نگذریم شهرداری خوبی داریم
هم از لحاظ نظافت و تمیزی شهر ... هم از لحاظ ساخت پروژه ها ، اتوبان و راه و پل و زیر گذر و رو گذر و... زیاد می سازن .. 3 شبفت هم کار می کنن زود تموم میشه

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
آره
آرایشگاه فشن هم اسمن ممنوعه ولی هر مدلی که بخوای برات میزنن :D پس این پسر فشن ها با این موهای عجیب غریب که توی نظر و خاقانی میرن و میان کی موهاشونو اینجوری کرده .. همین آرایشگاه ها ! :happy:

خلاصه اینکه یه دفعه هم با رفقات بیان اصفهان :happy:... بهتون بد نمگذره ;)
منم کرج نیومدم تا حالا :( دوست دارم ببینم چه جور شهریه :rolleyes:

کرجم ایی مثه تهرانه .. من 17 سال تهران بودم 3 ساله کرجم .. کرج رو بیشتر دوس دارم به خاطر هواش و اینکه به تهران نزدیکه..به جاده چالوس نزدیکه... مثه تهران گیر بازار نیست.. تهرانم گیر بازاره نسبت به مخصوصا اون دوره که به لباس گیر میدادن ولی کرج زیاد خبری نبود...
به ماشین بازی و اینا کاری ندارن ای خوبه ...
شهر گناهه ایران می دونی کجاست ؟:lol: پایین گفتم...:rolleyes:

سلام

اصفهان همه چیش خوبه ! بدون تعصب می گم از همه لحاظ بعد از تهران دومه !
امکانات اتوبان های شهری بین شهری و ... ساختمان ها
نوع ماشین ها
هر چی بخوای توش پیدا می شه

من شیرازو مشهد بودم بدون تعصب دارم می گم

آرایشگاه فشن داره خیلیم زیاد اما خب باید بلد باشی خانه اصفهان مرداویج میر نظر و ... همه جا هست

اصفهان یه مشکلی عمده داره و اونم گیر بازار بودنشه ! بیائید اصفهان اینقدر پلیس می بینید ! به طور وحشتناکی پر از گشت ویژه و یگان امداده !
آزادیش در این زمینه خیلی پائینه من هر وقت میاد تهران کلی حال می کنم با این موضوع که گیر بازاریش 0 هست نسبت به اصفهان !
چند جائی هست ماشین بازی خفن میشه اما بعد 1 ربع نیم ساعت پر می شه از یگان امداد وِیژه و کلانتری و ... خیابان می بندو ........

طرف های مرکز شهر و قسمت های اصیل که اون طرف ها هست یه کم مذهبی هستند و بسیار خشک !

البته آدم هائی که توی این 7 سال سر کار هستند توی شهرداری و استانداری بسیار خشکه مذهب
مثلا" توی این چند ساله یه کنسرت درست حسابی برگذار نشده ( یه خواجه امیری توی این 2 سال بوده ) خیلی بد مجوز می دند و ..

توی تهران توی پارک ها به هر مناسبتی جشنی شهرداری یه برنامه شاد می ذاره اما اصفهان این چیز ها ناجوره اصلا" طرفش نمی روند و یه گروه فشار داره که توی همه جا نفوذ کرده
پس بی خود نیس شمال رو پلاک ایران 13 اصفهان برداشته...:دی
میاید شمال صفا...:happy:

به نظره من آزاد ترین شهر ایران (شهر گناه:happy:) شمال ایرانه...
با دختر برو .. خونه 1 روزه کرایه کن .. با مایو بگرد .. هتل های شیک .. آدم حسابیا... با 50 تا دخی هم بری کسی نمی گه خرت به چند من ..:lol:

بالا