• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن دوستداران تن تن وميلو

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
-----------------------

Donnell

Registered User
لایک‌ها
1
چشم به راه آماده شدنش هستم !

Donnell

Registered User
لایک‌ها
1
من خيلي از سري دو جلدي "سفر به ماه" خوشم ميومدַַַ ولي انصافا همش باحال بود...

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ايول تاپيكه خوبي زدي.
اما اون "تن تن در تايلند" يه كتاب تقلبي هست و اصلا كاره هرژه نيست و يه داستان كمدي و سكسي بيشتر هست! من اونو تو اينترنت خوندم!

اما من همه تن تن ها رو خوندم و داشتم..و يكي از يكي قسنگترن..
مخصوصا اونهاييش كه كاپيتان هادوك هم توش هست.و اون ماجراهاييش كه 2 كتابه هست بنظر من بهتر بهتره.

در واقع تنها داستاناييش كه من چندان خوشم نيومد داستانهاي اوليه هست مثل تن تن در كنگو و..كه بچه گونه بود.اما بقيش كه جدي هست شاهكارن.
مثل ماجراي تورنسل,هفت گوي بلورين,معبد خورشيد,تن تن در تبت,هدف كره ماه,روي ماه قدم گذاشتيم,اسب شاخدار,گنجهاي راكام,ستاره اسرار آميز,....

همه قشنگن!

در ضمن فقط نسخه هاي قبل از انقلاب چاپ انتشارات يونيورسال قشنگن و هنوز هم گير مياد منتهي خيلي گرونتره..اين چاپ جديدها كلي سانسور داره و كلا خرابش كردن با ترجمه بدشون و شده داستان بچه گونه.
مثلا بيشترين قشنگي داستانهاي تن تن كاپيتان هادوك و مشروب خوريهاش و خرابكاريهايي كه سر اين موضوع ميكرد بود كه حالا تو چاپهاي جديد اينها رو سانسور كردن و ديگه بي ارزشه به نظر من.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
:D اين دو تا نقاشيم من يه سري بيكار بودم كشيدم! با ماوس و با Windows Paint!! البته از روي كتاب كشيدم.(هر دوتاش از كتاب معبد خورشيد هست)
پدرم در اومد,اما نسبت به اينكه با ماوس كشيدم خوب شده :mrgreen:

tintin05small.jpg

tintin061small.jpg

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دمت گرم. خيلي خدا كشيدي .
منم از ديوونه هاي تن تنم. و واقعا بي اقرار بگم يه عمره با تن تن زندگي مي كنم. شايد باور نكنين. من تمام كتابهاي تن تن هميشه بغله تختمه. و هر شب مي خونم. (البته بيشتر عكساش رو نگاه ميكنم جون همش و حفظ شدم).
اينم لگم كه با رامشتاين موافقم. هرژه اون 3 كتاب اولش خيلي بچگونس. جالبه كه اين كتابها سياه سفيد بوده و در سالهاي جنگ هرژه رنگيشون مي كنه.

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستي رامشتاين. اسم اون بيمه گره جولين واگ بود . همشم رو اعصابه منو هادوكه . . .

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از arash_kh :
راستي رامشتاين. اسم اون بيمه گره جولين واگ بود . همشم رو اعصابه منو هادوكه . . .
:) خيلي شخصيتي توپي بود..منكه از خنده ميميرم هر وقت اون ماجراشو ميخونم..(توي ماجراي تورنسل مخصوصا)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از arash_kh :
دمت گرم. خيلي خدا كشيدي .
منم از ديوونه هاي تن تنم. و واقعا بي اقرار بگم يه عمره با تن تن زندگي مي كنم. شايد باور نكنين. من تمام كتابهاي تن تن هميشه بغله تختمه. و هر شب مي خونم. (البته بيشتر عكساش رو نگاه ميكنم جون همش و حفظ شدم).
اينم لگم كه با رامشتاين موافقم. هرژه اون 3 كتاب اولش خيلي بچگونس. جالبه كه اين كتابها سياه سفيد بوده و در سالهاي جنگ هرژه رنگيشون مي كنه.

منم همينطورم مخصوصا وقتي حالم خوب نباشه شبها ميشينم اينها رو ميخونم و خيلي لذت بخشه و آرامشبخش. :)
اما حيف كه من از كلكسيون تن تني كه بچگي داشتم الان 4-5 تاشو بيشتر ندارم :(

آقا كسي اگه سراغ داشت جايي كه سري تن تن رو (انتشارات يونيورسال ) و سالم باشه,منو خبر كنه و اگه هم سراغ داريد خريداريم به بالاترين قيمت!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از خوبی کن :
آيا کسی داستانهاي تن تن وميلو را به زبان انگليسی ميخواهد به صورت عکس فرمت jpg.از طريق msn-messenger

من ميخوام...بيشتر توضيح بده كدوما رو داري و كامل داري همه صفحاتشو يا نه؟

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم اكثره تن تن قديمي هام در اثر يك جادثه گم شد. منم خريدارم. با هر قيمتي !!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ok بهت PM ميزنم.
اما كاش يه جا داشتي آپلود ميكردي..

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اينم سايت ايرانيه تن تن كه حتما تن تن بازها همه ميشناسن :

http://www.tintin-iran.gq.nu/main.htm

دم سازنده اين سايت شديدا گرم,خيلي سايت خوبيه.

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
آقا منم خيلي از كتابهاي تن تن خوشم مي ايد اما فقط سه نسخه اونو دارم هر كي از كجا مي شه سري كامل اونو البته همون انتشارات يو نيور سال رو گير آورد . من يك جايي خوندم كه سري كامل اونو رو دي وي دي منتشر كردن.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از sharifgame :
آقا منم خيلي از كتابهاي تن تن خوشم مي ايد اما فقط سه نسخه اونو دارم هر كي از كجا مي شه سري كامل اونو البته همون انتشارات يو نيور سال رو گير آورد . من يك جايي خوندم كه سري كامل اونو رو دي وي دي منتشر كردن.

من بعيد ميدونم اينها كه ميگي رو دي وي دي منتشر كردن ماله يونيورسال بوده باشه..به احتمال زياد ماله همين انتشارات زرين و اونيكيها (جديدها) باشه..

بهرحال منم خودم ست كامل اينها رو داشتم (يونيورسال + دو سه تاش هم چاپ ونوس بود) اما الان فقط 4-5 تا مونده.. :(

اما اينكه از كجا ميشه همون چاپهاي يونيورسال قبل از انقلاب رو گير آورد...خودم هم دنبالشم..
اما ميدونم تو انقلاب بگردي پيدا ميشه..البته تك و توك.اما شنيدم اگه بسپاري به كتاب فروشيهاي اونجا (اينها كه كتابهاي ناياب دست دوم ميخرن و ميفروشن) براي پيدا ميكنن.
اما خب قيمت بالاست..مثلا ممكنه 3 برابر اين جديدها باشه.

تو روزنامه همشهري جمعه (آگهي) هم من پارسال چند مورد يادمه ديدم زده بود سري كامل يونيورسال ميفروختن..
البته اينها همش دست دوم يا دست چندم هست..هيمنهايي كه من دارم هم يادمه 10 سال پيش خريدم اونموقع هم دست چندم بود.اما سالم.بسكه چاپ با كيفيتي داشته.

در ضمن اين "خوبي كن" آدم خيلي توپيه.كتابهاي تن تن رو اسكن شده داره البته انگليسي.و براي من تا حالا 6 تاشو كامل فرستاده با ام اس ان مسنجر :D دستش درد نكنه واقعا. :)

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
واسه سلامتي متولدين ژانويه صلوات! :rolleyes:
حالا يه صلوات اختصاصي هم واسه اونايي كه 29 ژانويه دنيا اومدن!
king.gif
:happy:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
"خوبي كن" اين تيكه كلامهاي هادوك كه وسط متن بود خيلي جالب بود!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
چند تا عكس از "هرژه" ،خالق و نويسنده داستانهاي تن تن..
عكس اول ماله سالهاي جوونيش هست و عكسهاي بعدي هم مال اواخر عمرش.

0.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

بالا