• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن شیرازی های PT ٠

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
بچه ها من چند جا رو در و دیوار شهر دیدم زده ما هستیم
بعضی هاش هم بهش جملاتی مثله ما هستیم با ولایت تا شهادت اضافه کردن و یا ما هستیم با مهدی (عج) و فاطمه و ...
البته یه سری چیزها شنیدم دربارش ولی دقیقا نمیدونم درست باشه یا نه
شما در این زمینه اطلاعی دارید؟

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

شيراز جايي هست كه دوره آرايشگري و پيرايشگري ويژه آقايون آموزش بده ؟ هزينش حدودا چنده و چه شرايطي ؟

ممنون از لطفتون

يا ابالفضل

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
چه مسخره بازی شده این تایپیک شیرازی ها..حیف که مدیر شیرازی نداریم..بقیه هم که دلشون نسوخته...

موضوع مهم همین جاست!مهمون نوازی شیرازی ها بقدری زیاده که برای هم استانی های عزیز این امر مشتبه شده که مدیریت اغلب امور رو به دست بگیرند.بد نیست یه چشمه مدیریت خودمون رو هم امتحان کنیم.بنده به عنوان یه دلسوز پیشنهاد می کنم مدیریت تاپیک رو به عهده بگیرید.بسم الله...;)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بچه ها من چند جا رو در و دیوار شهر دیدم زده ما هستیم
بعضی هاش هم بهش جملاتی مثله ما هستیم با ولایت تا شهادت اضافه کردن و یا ما هستیم با مهدی (عج) و فاطمه و ...
البته یه سری چیزها شنیدم دربارش ولی دقیقا نمیدونم درست باشه یا نه
شما در این زمینه اطلاعی دارید؟

سلام!!!

والا من قبلا هم یه کلیپ دیدم که توی ملاصدرا پوستر ولیعهد و چند ا ارازل دیگه رو زده بودند نمیدونم واقعا جریان چیه..اما خب خبر هایی باید باشه!

موضوع مهم همین جاست!مهمون نوازی شیرازی ها بقدری زیاده که برای هم استانی های عزیز این امر مشتبه شده که مدیریت اغلب امور رو به دست بگیرند.بد نیست یه چشمه مدیریت خودمون رو هم امتحان کنیم.بنده به عنوان یه دلسوز پیشنهاد می کنم مدیریت تاپیک رو به عهده بگیرید.بسم الله...;)

ببین برادر من!

بدترین چیز اینه که یک نفر دیگران رو خر فرض کنه..چپ و راست اراجبف بگه ملت هم فکر کنن بنده خدا واقعا کمک لازم داره(میان جوابشو میدن) غافل از اینکه...

جالبِ بدونی همون بنده خدا یک جا میگه من شیرازی اصیل هستم و یه جا دیگه میگه من شیراز واسه فلان چیز اومدم!

پاینده باد دوستان آریایی!

W00T1991

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همه ی بروبچ شیراز
چه خبرا؟؟؟

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

آقا چقدر به نسبت اين روزها سرد شده . نه ؟؟

سيزده بدر هم نزديكه .

پ ن 1 : به دنبال يه شاگردي چيزي براي دستفروشي سي دي ساعت 8:30- 12:30روبروي ستاره روزي 3-4 تومان

پ ن 2 : اگر جايي هم آرايشگري و پيرايشگري جايي اموزش ميده معرفي كنيد . هزينه حدودي ؟؟

پ ن 3 : shahre_ahanin همچنان سكوت در پيش گرفتما . حواست باشه جيگر . به خاطر سال جديد چيزيت نميگما

مممنون

يا ؟

يا ؟

حق ق

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink: خواهش میکنم ادامه ندید، خواهش میکنم، من واقعا و تاکید می کنم واقعا متاسف میشم وقتی می بینم این جوری با هم صحبت می کنید، shahre ahanin جان و eblis جان، ازتون می خوام دیگه این موضوع رو ادامه ندید، ما هر دوتون رو دوست داریم
رومو زمین نندازید، خواهش کردما

Last edited:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
تو سکوت در پیش گرفتی؟؟

خفه شو احمق ، خفه شو!
vahidrk.gif
از روی بچه های گل اینجا خجالت بکشید هر 2 تاتون !

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
تو سکوت در پیش گرفتی؟؟

Quote:
نوشته ای از Eblis3
ببين مردي به اون كه تو شرتت هستت نيست . اينو بسپار در كله ي بي مغزت .

تو ..ر من هم نيستي . اصلا نميدونم از كدوم كلم آباد اومدي در شيراز و هي تز ميدي .

الهي كسي در زندگي بن نشه . اين فروم كه فوقش هم بن بشي با يه آيدي و نام كاربري جديد .

پس ديگه زر زيادي نزن . بيا و برو گزارش بده .

اينو خواستم بگم كه نخواي كل كل كني و گرنه يهو ديدي ميروفمت بدجورا

ok

جيگرتو بخورم

ممنون

يا حق

خفه شو احمق ، خفه شو!
vahidrk.gif

هر 2 تون خجالت بکشید !!!

Captive

لایک‌ها
16,665
هر 2 تون خجالت بکشید !!!

من توی تایپیک تبریزی ها هم جواب شما رو دادم!! بنده از اول حضور ایشون ساکت بودم ( پست های من موجوده)اگه دوست داشتید و هیمن طور وقتشو میتونید مراجعه کنید!

به هیچ کدام از پست های ایشون بنده جواب ندادم،چون واسش ارزش قائل نیستم!اما توی چند پست قبل گفتند که تا به امروز به من جوابی نداند و دارند احترام میذارن!

من هم پ.خ که ایشون به بنده دادن رو اینجا کپی کردم تا به دیگران نشون بدم..هر چند مدیران اینجا اصلا عین خیالشون هم نیست..

دوست عزیز اگر یه نفر توی PT به تایپیک شیرازی ها سر بزنِ... چه فکری میکنه؟؟؟؟ وقتی ما با خودمون جنگ داریم..وقتی یک آدم که هویتش مجهول هست! میاد هر روز یه پستی میزنه که آقا از مامانتون بپرسین رژ گونه کدومش خوبه؟؟

شما اگه غیرت داشته باشی و شیرازی باشی نمیای به من بپری!! اون پست ها رو ریپورت میدادی!

هر چند خودم یک بار این کار و کردم که هیچ تاثیری نداشت!

sara_jipsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
چند صفحه پیش بازم بحث شد ولی خودتون تمومش کردید.
حالا خواهش میکنم این بحث رو هم دیگه دنبال نکنید.:happy:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان حرمت بقیه دوستان رو نگه دارید.اگر با هم مشکل دارید توی پیام خصوصو با هم در میون بگذارید.
بقیه علاقه ای به خوندن بحثهای شما ندارن.

Captive

لایک‌ها
16,665
دوستان حرمت بقیه دوستان رو نگه دارید.اگر با هم مشکل دارید توی پیام خصوصو با هم در میون بگذارید.

بنده نه توی پ.خ با کسی صحبتی دارم نه اینجا! فعلا هم به شما پیشنهاد دست فروشی جلوی ستاره رو با حقوق ثابت 4 تومن رو دادند!میتونید روش فکر کنید!

یکم به خودتون بیاید بد نیست!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بنده نه توی پ.خ با کسی صحبتی دارم نه اینجا! فعلا هم به شما پیشنهاد دست فروشی جلوی ستاره رو با حقوق ثابت 4 تومن رو دادند!میتونید روش فکر کنید!

یکم به خودتون بیاید بد نیست!
من به شوخی به ایشون گفتم که این کار رو میکنم.نمیدونم ایشون فهمیدن من شوخی کردم یا نه.
جواب ایشون هم برام مهم نیست.حالا میخواد جدی بگه میخواد به شوخی جوابم رو بده.

شما هر جور دوست دارید برخورد کنید.مختار هستید.
موفق باشید.

Captive

لایک‌ها
16,665
من به شوخی به ایشون گفتم که این کار رو میکنم.نمیدونم ایشون فهمیدن من شوخی کردم یا نه.
جواب ایشون هم برام مهم نیست.حالا میخواد جدی بگه میخواد به شوخی جوابم رو بده.

شما هر جور دوست دارید برخورد کنید.مختار هستید.
موفق باشید.

برادر من!

من میدونم شوخی کردید واسه همینم گفتم! به هر حال جو رو بیش از این خراب نمیکنم،

ولی واسه همتون متاسفم که یک ابله چطوری شما رو دست انداخته، من آدمی نیستم که از این جور تازه به دوران رسیده ها بخورم!چه تو عالم واقعیت چه تو دنیای مجازی!

شماها هم بشینید تا یک نفر هی شما رو دست بندازه،چپ و راست بگه کجا میتونم زیر ابرو بردارم یا....

اگه من دیگه اینجا پست دادم جای همون دماغ عملی هستم!

موفق باشی دوست شیرازی!
خدا نگهدار@!:)

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

والا اين كاراش عين اين زنهاست هورمونه مردانه نداره بخدا . عينه خاله زنكها پي ام رو اومده كپي كرده كه چي بگه . نصيحتم فقط بهت اينه كه مرد د د باش .

1 : اون دفعه دكتر پوست يه 2-3 كرم تجويز كرده بود جايي خيلي نداشت . محصولات Neostrata بود پرسيدم نميدونستم كجا داره دوستمون لطف كردند گفتند طبقه بالاي سوپر سروش اتفاقا ممنون رفتيم همونجا تشكر /.

2. من قدم 189 هست . همش ازين تي شرت ساده ها اگرم اندازم بشه سايزم هست . گفتم كجا تي شرت طرح دار سايز بزرگ هست .

3. در ابتداي سال جديد من گفتم سال نو بر همه مبارك ما ديگر سكوت در پيش ميگيريم سال نو بر همه مبارك حتي اونايي كه باهاش كل كل داريم . اون هفته كه كل كل شد يكي از راه نيومده وايساده سلام بر شيرازي هاي ... گشاد و ... . اين طور شد كه دوستمون گفتن بي خيال اوشون هم متوجه شدند قايله تمام .

4. ايندفعهايشون اومدن ما چند سوال پرسيديم گفتند : چه تاپيك مسخره بازي هست . اينجا مدير نداره و ... ( حس زنانگي و مثبت بازي )

5. براي بچه خواهرم ميخواست بيني شو عمل كنه بنده خدا تو اين دكتر بازار نميدونست كدوم دكتر خوبه ؟ اومديم پرسيديم و Sorena جان لطف كردند زحمت كشيدند و جواب دادند .

6. ما پدرمون به رحمت خدا رفته . پول دانشگاه رو خودم ميدم . به خاطر دانشجو هستم گفتم چه كاري كنيم كه به نسبت در آمدش بد نباشه و خيلي براي اينكه شناخته نشيم ضايع نباشه و ... گفتيم يه شاگرد چيزي بياد اين كارو بكنه . من استغفرلله به هيچ فردي هم جسارت نكردم . گفتم : كسي رو نميشناسيد ؟ اين طور

7.يه سر زدم جلوي ستاره گفتند سي دي فروشي خيلي نداره و سد معبر و .. . گفتيم ازين دوره هاي آرايشگري اينا هست . يه چيزي هم ياد ميگيريم براي بعد خوبه . شرايط همزمان شده بود كه من اينقدر سوال پرسيدم . اشكالي هم نداره فروم بچه هاي خودمون بوده ولي چشم ديگه ما نه سر ميزنيم نه ديگه ميپرسيم نه تز ميديم

8. عندلله بقر آن به قمر بني هاشم هيچ يك از سوالات من مسخره بازي نبود و در هر يك نميدونستم و نياز داشتم بدونم فلان چيزو كجا داره كه سوال پرسيدم . اگر از قصد مسخره بازي پرسيدم قرآن بزنه كمرم /. /

ممنون ازتون

سال خوب و خوشي فقط بچه هاي شيراز داشته باشيد

يا الله

يا حق

Sorena II

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از دوستان که زحمت کشیدن، روی باقی بچه ها رو زمین ننداختن و دعوا رو پایان دادند!!!
از همین پست به بعد من پایان جنگ و دعوا رو به صورت رسمی اعلام می کنم:D ، امیدوارم قبول کنید،

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
نه چی چیو جنگ تموم شده !؟
بیایین بزنیم همدیگرو :دی
(شوخی )
دم همتون گرم، کسی بچه بازی هم در نیاره پاشه بره و ...
خوب !؟
کسی با کسی مشکل داره، تو پی ام حلش کنه
موفق باشید
خوب بریم سر بحث اصلی
اینکه هیچ جایی شیراز نمیشه !
اینکه 3 روز رفتیم سمت جنوب، دلم خیلی تنگ شد واسه شیراز !!!
اینکه فرهنگ شیرازی ها خیلی بالاتر از خیلی ها هست !!!

بالا