Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
کجاش مسخره شده؟!
تابلوِ چرا من بگم!! اما درست میشه..مطمئن باش! :hmm:
کجاش مسخره شده؟!
چه مسخره بازی شده این تایپیک شیرازی ها..حیف که مدیر شیرازی نداریم..بقیه هم که دلشون نسوخته...
بچه ها من چند جا رو در و دیوار شهر دیدم زده ما هستیم
بعضی هاش هم بهش جملاتی مثله ما هستیم با ولایت تا شهادت اضافه کردن و یا ما هستیم با مهدی (عج) و فاطمه و ...
البته یه سری چیزها شنیدم دربارش ولی دقیقا نمیدونم درست باشه یا نه
شما در این زمینه اطلاعی دارید؟
موضوع مهم همین جاست!مهمون نوازی شیرازی ها بقدری زیاده که برای هم استانی های عزیز این امر مشتبه شده که مدیریت اغلب امور رو به دست بگیرند.بد نیست یه چشمه مدیریت خودمون رو هم امتحان کنیم.بنده به عنوان یه دلسوز پیشنهاد می کنم مدیریت تاپیک رو به عهده بگیرید.بسم الله...
سلام به همه ی بروبچ شیراز
چه خبرا؟؟؟
از روی بچه های گل اینجا خجالت بکشید هر 2 تاتون !تو سکوت در پیش گرفتی؟؟
خفه شو احمق ، خفه شو!![]()
تو سکوت در پیش گرفتی؟؟
Quote:
نوشته ای از Eblis3
ببين مردي به اون كه تو شرتت هستت نيست . اينو بسپار در كله ي بي مغزت .
تو ..ر من هم نيستي . اصلا نميدونم از كدوم كلم آباد اومدي در شيراز و هي تز ميدي .
الهي كسي در زندگي بن نشه . اين فروم كه فوقش هم بن بشي با يه آيدي و نام كاربري جديد .
پس ديگه زر زيادي نزن . بيا و برو گزارش بده .
اينو خواستم بگم كه نخواي كل كل كني و گرنه يهو ديدي ميروفمت بدجورا
ok
جيگرتو بخورم
ممنون
يا حق
خفه شو احمق ، خفه شو!![]()
هر 2 تون خجالت بکشید !!!
دوستان حرمت بقیه دوستان رو نگه دارید.اگر با هم مشکل دارید توی پیام خصوصو با هم در میون بگذارید.
بقیه علاقه ای به خوندن بحثهای شما ندارن.
من به شوخی به ایشون گفتم که این کار رو میکنم.نمیدونم ایشون فهمیدن من شوخی کردم یا نه.بنده نه توی پ.خ با کسی صحبتی دارم نه اینجا! فعلا هم به شما پیشنهاد دست فروشی جلوی ستاره رو با حقوق ثابت 4 تومن رو دادند!میتونید روش فکر کنید!
یکم به خودتون بیاید بد نیست!
من به شوخی به ایشون گفتم که این کار رو میکنم.نمیدونم ایشون فهمیدن من شوخی کردم یا نه.
جواب ایشون هم برام مهم نیست.حالا میخواد جدی بگه میخواد به شوخی جوابم رو بده.
شما هر جور دوست دارید برخورد کنید.مختار هستید.
موفق باشید.
دوستان حرمت بقیه دوستان رو نگه دارید.اگر با هم مشکل دارید توی پیام خصوصو با هم در میون بگذارید.
بقیه علاقه ای به خوندن بحثهای شما ندارن.