اخه چرا ما اینجا به دنیا اومدیم . اگه الان آمریکایی جایی بودیم روی پول خوابیده بودیم :general503: . الان فقط باید بیایم ادای آدم پولدارا رو در بیاریم ، آخه چراااااااااااا .ما خودمون رو به بدبختی نزدیم.... بدبختی خودشو به ما زده ... اصلا بدبختی با همه 18 تا چرخش از روی ما رد شده
یزیدتونو بهتون حسودیم میشداخه چرا ما اینجا به دنیا اومدیم . اگه الان آمریکایی جایی بودیم روی پول خوابیده بودیم :general503: . الان فقط باید بیایم ادای آدم پولدارا رو در بیاریم ، آخه چراااااااااااا .
اخه چرا ما اینجا به دنیا اومدیم . اگه الان آمریکایی جایی بودیم روی پول خوابیده بودیم :general503: . الان فقط باید بیایم ادای آدم پولدارا رو در بیاریم ، آخه چراااااااااااا .
به 712 هزار تومن حقوق من حسودیت میشهیزیدتونو بهتون حسودیم میشد
یزیدتونو بهتون حسودیم میشد
با 700 هزار تومن حقوق فقط میتونیم عکس استنفورد رو ببینیم . ما تو خراب شده ای به نام ایران زندگی میکنیم :general503:اگه من امریکا به دنیا می اومدم الان استاد ام آی تی یا استنفورد بودم، الان باید ادای استادیار های تربیت دهاتی رو در بیارم
به 712 هزار تومن حقوق من حسودیت میشه
منم مولتی یوزر قبلی افتک دروغگوئه هستمتایید میشه
مولتی یوزر سابق افتک دروغگوئه است که الان 3 نفری با هم توبه کردیم
با دوهزار و پنجاه تومن من با یه زنو دو تا بچه چجوری یه ماهو سر کنم :general503:من که بجان افتک راستگوئه همون رو هم ندارم
اروم بکوب پوستم حساسه جاش میمونهمن از بچگی آرزو داشتم یه نفر مثل شما بیاد خواستگاریم. اما چه فایده ....اجازه میدی شمارمو پرت کنم توی صورتت فرار کنم ؟
منم مولتی یوزر قبلی افتک دروغگوئه هستم
خیال می کنید یوزر افتک چرا این همه لایک داره ، ما همه مولتی یوزرا دست به دست هم میدادیم و لایک می کردیم ، ولی الان توبه کردیم
هیییییییییییی
اگه من مولتی یوزرام رو حذف کنم از پی تی ، تعداد کاربرای پی تی نصف میشه
اروم بکوب پوستم حساسه جاش میمونه
این یه مورد کاملا حقیقت داره. البته سنگ پای قزوین فراموش نشه.وای خوش بحالتون. کاش منم پوست لطیف داشتم.من پوستم مثل پوست کرگدنه
بیا اعتراف کن @taralius ، من و تو و افتک یه یوزریم