Hamid_KK
Registered User
- نوشتهها
- 560
- لایکها
- 6,722
مقصد هر دو یکیست ولی مقصود این افتک کجا و آن دمو کجاسوال از نظر فلسفی ایراد داره. افتک و دمو هیچگاه در یک کشتی و به یک مقصد مسافرت نمی کنند
مقصد هر دو یکیست ولی مقصود این افتک کجا و آن دمو کجاسوال از نظر فلسفی ایراد داره. افتک و دمو هیچگاه در یک کشتی و به یک مقصد مسافرت نمی کنند
باشه اعتراف می کنمزود اعتراف کن لتراکس و لتروفم یوزرای دیگته
حلهباشه اعتراف می کنم
حله؟
مقصد هر دو یکیست ولی مقصود این افتک کجا و آن دمو کجا
نه من دکتر روانشناسم :general703:شما رییس انجمنی ؟
اگر دوکتوری یه آمپول به این افتک ما بزن برگرده به حالته اولشنه من دکتر روانشناسم :general703:
اگر دوکتوری یه آمپول به این افتک ما بزن برگرده به حالته اولش
آمپول زن که منم بابا . من یه بچه 15 ساله ی امپول زنم از روستاهای دور افتاده ی ایرانم که همش ادای دکترارو در میاوردم تا الان :general503: . بعضی وقتا هم میرم کارگری تا شاید خرجم رو در بیارماگر دوکتوری یه آمپول به این افتک ما بزن برگرده به حالته اولش
سلام دکتر جون اینجا همه دکترن بنده هم دکتر هستمنه من دکتر روانشناسم :general703:
خوب پس اون امضاتو عوض کن پسرخوب یک ماه دیگه تابستون تموم میشه به جای علافی میری سر درس و مشق آمپول زنیت .از دهاتهای شمال ایران هستی کدوم دهات پسرم؟آمپول زن که منم بابا . من یه بچه 15 ساله ی امپول زنم از روستاهای دور افتاده ی ایرانم که همش ادای دکترارو در میاوردم تا الان :general503: . بعضی وقتا هم میرم کارگری تا شاید خرجم رو در بیارم
اگر دوکتوری یه آمپول به این افتک ما بزن برگرده به حالته اولش
اول باید با 6 نفر از متخصصین پی تی توی دانشگاه قرار بذاره که مدرکش رو تایید کنن
مخلصیم بارول زوون ،آقا 5-6 تا مشتری برات اکی کردم ، یادت نره اومدم مسکو 5-6 تا بین سایزهای 75 تا 85 تریپ هندونه ایی ( با کدویی اشتباه نگیری خخخخخ ) ، ایج 18 برای من بزاری کنار خخخخ :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:آمپول زن که منم بابا . من یه بچه 15 ساله ی امپول زنم از روستاهای دور افتاده ی ایرانم که همش ادای دکترارو در میاوردم تا الان :general503: . بعضی وقتا هم میرم کارگری تا شاید خرجم رو در بیارم
تو دکتری تو مکتورم نیسیسلام دکتر جون اینجا همه دکترن بنده هم دکتر هستم
&سیستم ریست فکتوریمون یوخده هم گرون تره هم اگه نشد باید یه 10-12 ماه سر و ته بخوابونیدش و بدیمش دست لوسیفر ، افتک راسه کار اونه خخخخخخخخ
عزیزانی که مدرک بنده رو میخوان ببین روانی هستند پس نیازی بهشون نیست مدرک نشون بدم( دقیقا @افتک!! رو میگم )
مخلصیم بارول زوون ،آقا 5-6 تا مشتری برات اکی کردم ، یادت نره اومدم مسکو 5-6 تا بین سایزهای 75 تا 85 تریپ هندونه ایی ( با کدویی اشتباه نگیری خخخخخ ) ، ایج 18 برای من بزاری کنار خخخخ :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:
خب اونایی که نیاز به آمپول دارن بخوابن بگم بارول جان زحمتش رو بکشه
( یه 5-6 تا آمپول شتری برا افتک بزار کنار حال بیاد دلش میخواد خخخخخخ :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304: )
تو دکتری تو مکتورم نیسی
&
مهندس جان امپول زیاد زدم اخیرا دیگه الان امپول خالی شده
چرا نباشم وقتی تو کچل دکتری من باید پروفسور باشم از حسودی چشمت کور بشه من تو را شاگردم هم حساب نمیکنمتو دکتری تو مکتورم نیسی
چرا نباشم وقتی تو کچل دکتری من باید پروفسور باشم از حسودی چشمت کور بشه من تو را شاگردم هم حساب نمیکنم
عکس میگیرم برات میفرستم تازه 500 یورویی هم دارم عکس میگیرم آماده بشه کارت ملیتو بفرست تا عکس برات بفرستم