• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن نخبگان پیتی

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
اگر دوکتوری یه آمپول به این افتک ما بزن برگرده به حالته اولش
آمپول زن که منم بابا :( . من یه بچه 15 ساله ی امپول زنم از روستاهای دور افتاده ی ایرانم که همش ادای دکترارو در میاوردم تا الان :general503: . بعضی وقتا هم میرم کارگری تا شاید خرجم رو در بیارم :(

masterha

Registered User
لایک‌ها
44
Last edited:

masterha

Registered User
لایک‌ها
44
آمپول زن که منم بابا :( . من یه بچه 15 ساله ی امپول زنم از روستاهای دور افتاده ی ایرانم که همش ادای دکترارو در میاوردم تا الان :general503: . بعضی وقتا هم میرم کارگری تا شاید خرجم رو در بیارم :(
خوب پس اون امضاتو عوض کن پسرخوب یک ماه دیگه تابستون تموم میشه به جای علافی میری سر درس و مشق آمپول زنیت .از دهاتهای شمال ایران هستی کدوم دهات پسرم؟ :D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اگر دوکتوری یه آمپول به این افتک ما بزن برگرده به حالته اولش

سیستم ریست فکتوریمون یوخده هم گرون تره هم اگه نشد باید یه 10-12 ماه سر و ته بخوابونیدش و بدیمش دست لوسیفر ، افتک راسه کار اونه خخخخخخخخ

اول باید با 6 نفر از متخصصین پی تی توی دانشگاه قرار بذاره که مدرکش رو تایید کنن :D

عزیزانی که مدرک بنده رو میخوان ببین روانی هستند پس نیازی بهشون نیست مدرک نشون بدم( دقیقا @افتک!! رو میگم )

مخلصیم بارول زوون ،آقا 5-6 تا مشتری برات اکی کردم ، یادت نره اومدم مسکو 5-6 تا بین سایزهای 75 تا 85 تریپ هندونه ایی ( با کدویی اشتباه نگیری خخخخخ ) ، ایج 18 برای من بزاری کنار خخخخ :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

خب اونایی که نیاز به آمپول دارن بخوابن بگم بارول جان زحمتش رو بکشه
( یه 5-6 تا آمپول شتری برا افتک بزار کنار حال بیاد دلش میخواد خخخخخخ :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304: )

سلام دکتر جون اینجا همه دکترن بنده هم دکتر هستم :D
تو دکتری تو مکتورم نیسی :D

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سیستم ریست فکتوریمون یوخده هم گرون تره هم اگه نشد باید یه 10-12 ماه سر و ته بخوابونیدش و بدیمش دست لوسیفر ، افتک راسه کار اونه خخخخخخخخ

عزیزانی که مدرک بنده رو میخوان ببین روانی هستند پس نیازی بهشون نیست مدرک نشون بدم( دقیقا @افتک!! رو میگم )

مخلصیم بارول زوون ،آقا 5-6 تا مشتری برات اکی کردم ، یادت نره اومدم مسکو 5-6 تا بین سایزهای 75 تا 85 تریپ هندونه ایی ( با کدویی اشتباه نگیری خخخخخ ) ، ایج 18 برای من بزاری کنار خخخخ :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

خب اونایی که نیاز به آمپول دارن بخوابن بگم بارول جان زحمتش رو بکشه
( یه 5-6 تا آمپول شتری برا افتک بزار کنار حال بیاد دلش میخواد خخخخخخ :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304: )

&
مهندس جان امپول زیاد زدم اخیرا دیگه الان امپول خالی شده :(

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
با درود
چه خبره اینجا؟ :eek:
بعد از مدت ها اومدم فقط خواستم بگم بنده خیلی وقته دکترم و از امروز توی امضام رزومه ام را میذارم:D
شماها همتون دهاتی های بی سواد و بیکار هستین از جمله افتک دهاتی (نوجوان 17 ساله ساکن دهات های اطراف کرج بزودی دیپلم میگیره میخواد در آینده مهندس برق بشه و به خارج بره :D) و باروول (بچه 15 ساله ساکن یکی از دهات های شمال ایران میخواد در آینده آمپول زن بشه چون IQ پایینی داره) :D
با احترام

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
&
مهندس جان امپول زیاد زدم اخیرا دیگه الان امپول خالی شده :(

حالا یه کاریش بکن امپول های @lucifer_quest استفاده کن
در ضمن اپگرید شدم شدم دکتر روان درمان خخخخخخ از این به بعد من رو دکتر صدا کنید ( هوا همکاری رو داشته باش خخخخخ )

masterha

Registered User
لایک‌ها
44
چرا نباشم وقتی تو کچل دکتری من باید پروفسور باشم :Dاز حسودی چشمت کور بشه من تو را شاگردم هم حساب نمیکنم:p:D
عکس میگیرم برات میفرستم تازه 500 یورویی هم دارم عکس میگیرم آماده بشه کارت ملیتو بفرست تا عکس برات بفرستم :p:D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
چرا نباشم وقتی تو کچل دکتری من باید پروفسور باشم :Dاز حسودی چشمت کور بشه من تو را شاگردم هم حساب نمیکنم:p:D
عکس میگیرم برات میفرستم تازه 500 یورویی هم دارم عکس میگیرم آماده بشه کارت ملیتو بفرست تا عکس برات بفرستم :p:D

دکتر @lucifer_quest به اتاق تزریق مستقیم

یه بیمار اورژانسی داریم ، زده بالا ، دمو ترکوندش دیگه به هر دری داره میزنه بکشه خودش رو بالا نمی تونه ، کار کار خودده دادا :general304:

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
منم دکتر آمپول زنم:general606::general606::general606:
نون های خوش استایل مجانی
:general606::general606::general606:
:general707::general707::general707::general707::general707::general707:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
آهای مش افتک دهاتی! یه سوال فیزیک بپرسم ببینم بلدید؟;)
این سیب رو که به روایتی خوردنش باعث هبوط آدم و حوا از بهشت به باغ عدن شد اگه صد و بیست سال دیگه مردیم و احیانا اشتباهی با این همه دروغ و دزدی و بی دینی فرستادنمون بهشت همچنان خوردنش ممنوع خواهد بود؟
من به لیلیث علاقه دارم! اونم به نحوی به داستان ربط بدهید!:rolleyes:

پ ن: فکر کنم اون سیب نیوتون بود که به فیزیک ارتباط داشت نه سیب آدم و حوا؟ اشتباه کردم؟

بالا