• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن نخبگان پیتی

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
آهای مش افتک دهاتی! یه سوال فیزیک بپرسم ببینم بلدید؟;)
این سیب رو که به روایتی خوردنش باعث هبوط آدم و حوا از بهشت به باغ عدن شد اگه صد و بیست سال دیگه مردیم و احیانا اشتباهی با این همه دروغ و دزدی و بی دینی فرستادنمون بهشت همچنان خوردنش ممنوع خواهد بود؟
من به لیلیث علاقه دارم! اونم به نحوی به داستان ربط بدهید!:rolleyes:

پ ن: فکر کنم اون سیب نیوتون بود که به فیزیک ارتباط داشت نه سیب آدم و حوا؟ اشتباه کردم؟

سوال فیزیک رو که من بلد نیستم. از استاد دمو بپرسید :p. البته دمو هم سوخت و از بازی خارج شد:D.

لیلیث عاشق جاناتان کریستوفر مورگنسترن شده که در یک ریچوال با استفاده از گاز گرفتگی ومپایر سایمون و خون جیسی هروندیل، از مرگ نجات پیدا کرد....... بجان خودم :D

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
خواستم بگم تا الان دستتون دادم ، هر چی قبلا گفتم درست بوده 4 روز دیگه هم میرم از حساب بانکیم عکس میندازم تا بسوزه چشم حسود :D

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
خواستم بگم تا الان دستتون دادم ، هر چی قبلا گفتم درست بوده 4 روز دیگه هم میرم از حساب بانکیم عکس میندازم تا بسوزه چشم حسود :D
جدی راهش چیست اینجا تحصیل کنیم بعد بریم اونور به شغل شریف دکتری بپردازیم:rolleyes:در زمان دانشجویی باید چه کنیم؟سایتی چیزی بده لطفن
پ.ن:این آواتارت روسی ه؟:general707:

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
جدی راهش چیست اینجا تحصیل کنیم بعد بریم اونور به شغل شریف دکتری بپردازیم:rolleyes:در زمان دانشجویی باید چه کنیم؟سایتی چیزی بده لطفن
پ.ن:این آواتارت روسی ه؟:general707:
این منم استاد :D
راهش اینه بیای درس بخونی بعد فارالتحصیلی بمونی همونجا کار کنی . اسون بود ؟:p

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

نه...... توبتو نشکن
154fs232528.gif

وقتتو تلف نکن. اینا بهتر از شما می دونن که راست میگی. میدونی دمو چرا دیگه پی تی نمیاد ؟:D

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
این منم استاد :D
راهش اینه بیای درس بخونی بعد فارالتحصیلی بمونی همونجا کار کنی . اسون بود ؟:p
یعنی همون جا درس خوندی؟ولی به نظرم اومد یه بار گفتی اینحا خوندی بعد رفتی...:general210:
پ.ن: من منظورم اون پشتیت بود:general707:

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
یعنی همون جا درس خوندی؟ولی به نظرم اومد یه بار گفتی اینحا خوندی بعد رفتی...:general210:
پ.ن: من منظورم اون پشتیت بود:general707:
من کی گفتم ایران خونده بودم :general408: . همینجا باید بخونی اگه میخوای روسیه کار کنی . مگه اینکه ایران بخونی برا تخصص بیای روسیه ، بعد تخصص یه عنوان دکتر تخصص کار کنی
من غیرتیم ها :confused:

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
نه...... توبتو نشکن
154fs232528.gif

وقتتو تلف نکن. اینا بهتر از شما می دونن که راست میگی. میدونی دمو چرا دیگه پی تی نمیاد ؟:D
تو ایران دوجور با حقیقت کنار میان . یکی اینه که دیگه طرف حقیقت نمیرن ، مثل همین بنده خد ا که گفتی . یکی دیگه اینه که از هر فرصتی برای توهین بهت استفاده میکنن ، مثل ناله ها :p. در هر صورت فکر نمیکنن خودشونو درس کنن ، خاک خاک خاک :D

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
تو ایران دوجور با حقیقت کنار میان . یکی اینه که دیگه طرف حقیقت نمیرن ، مثل همین بنده خد ا که گفتی . یکی دیگه اینه که از هر فرصتی برای توهین بهت استفاده میکنن ، مثل ناله ها :p. در هر صورت فکر نمیکنن خودشونو درس کنن ، خاک خاک خاک :D

نیومدن دمو تقصیر منه. من تهدیدش کردم
154fs232528.gif

البته یوزر دوم و سومش هنوز توی پاتوقه
154fs232528.gif

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
سوال فیزیک رو که من بلد نیستم. از استاد دمو بپرسید :p. البته دمو هم سوخت و از بازی خارج شد:D.

لیلیث عاشق جاناتان کریستوفر مورگنسترن شده که در یک ریچوال با استفاده از گاز گرفتگی ومپایر سایمون و خون جیسی هروندیل، از مرگ نجات پیدا کرد....... بجان خودم :D
بجان خودم دروغ گفتید!:D چرا به زن بابایمان دروغ می بندید؟ اونم به زن اولش!

شیطان که از بهشت رانده شده بود و خدا اجازه نمی داد این فرشته مغضوب برگرده و سر آدم و حوا رو با سیب برای خروج از بهشت شیره به ماله این اولین فمینیست رو با خودش هماهنگ کرد و لیلیث زن بابا هم در راستای حسادت زنانه در انتقام از هوویش سراغ حوا رفت و گفت بیا از این سیب بخور
برای پوستت خوبه!!
حوا هم زود سیب رو لمبوند

یه کم فیزیک بخونید بد نیست! مشخصه که هیچی از فیزیک نمی فهمید!:Dجیسی و خون آشام و کریستوفر چه ربطی به نیوتون و سیبش دارند آخه

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
بجان خودم دروغ گفتید!:D چرا به زن بابایمان دروغ می بندید؟ اونم به زن اولش!

شیطان که از بهشت رانده شده بود و خدا اجازه نمی داد این فرشته مغضوب برگرده و سر آدم و حوا رو با سیب برای خروج از بهشت شیره به ماله این اولین فمینیست رو با خودش هماهنگ کرد و لیلیث زن بابا هم در راستای حسادت زنانه در انتقام از هوویش سراغ حوا رفت و گفت بیا از این سیب بخور
برای پوستت خوبه!!
حوا هم زود سیب رو لمبوند

یه کم فیزیک بخونید بد نیست! مشخصه که هیچی از فیزیک نمی فهمید!:Dجیسی و خون آشام و کریستوفر چه ربطی به نیوتون و سیبش دارند آخه

اینا که افسانه های اساطیریه. این داستانی که من گفتم مربوط به عشق اخیر لیلیثه. مال سال 2014 است :D

http://shadowhunters.wikia.com/wiki/Lilith

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
من و @Armadillo مشغول تحصیل در رشته دامپزشکی دانشگاه دام و طیور مائو زدونگ پکن (چین) هستیم. فکر کنم بدونید که چین دامپزشکی حیواناتش خوبه و می تونید بعد فارغ التحصیلی آمپول زن حیوانات شید درست مثل روسیه که آمپول زنی عنسان ها توش رو بورسه:general105:
دلتون بسوزه:p چرا که چین و روسیه بهترین کشورهای دنیا هستن. باید حسرت بخورید چرا توشون متولد نشدید! بدبخت عمریکا و عقمار فلک زده شن.
تازه تمام اطراف چین رو هم گشتیم (کره شمالی رو می گم) اینجا داریم حسابی حال می کنیم خدا پدر مائوی کبیر رو بیامرزه اینجا رو ساخت:( درود بر مائوی کبیر و جانشین برحقش ولادیمیتر پوتین. طبق تحقیقات تلویزیون کره شمالی چین و روسیه مثل ایران و کره شمالی از جمله خوشبخترین کشورهای دنیا هستن، باورتون نمی شه اینجا چه آزادی هست (برخلاف عمریکای جهانخوار)

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
دوستان نخبه. یه آموزش ادیت و کراپ رایگان فوتوشاپ هم قراره بداریم. فکر کنم خیلی استقبال بشه ازش.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
منم با دیدن این همه نخبه تشویق شدم تسمیم گرفتم ادامه تحسیل بدم.:confused:
یعنی میشه یه رئزی به منم بگن مهندس ؟ دکتر؟
این عقده های زندگیم رو کجا ببرم آخه؟ مثل همین عقده آیفون که خیلی ساله میخوام آیفون خونمون رو تفصیری کنم نمیشه.همش باید بگیم الو...
ای روزگار.....:general208:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
او زمانی که بود قدرش ندانستیم حال که رفته است کاسه چه کنم چه کنم دست گرفته ایم :(
@افتک!!!

camel rider

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
239
او زمانی که بود قدرش ندانستیم حال که رفته است کاسه چه کنم چه کنم دست گرفته ایم :(
@افتک!!!
چه زود از بن به در آمدی ( و از بن به در شدم :D). چه رابطه ای با مدیرهای پی تی داری ؟:rolleyes: افتک طفلکی رو یکماه الکی بن کردن:(:D

یوزر @افتک!!! را خریداریم

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
میخوای ریش گرو بذارم؟ البته ریش ندارما...
چیزی نمونده فقط سه هفته؟ عایا؟
حیف اون نسبت دی نیست؟

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
چه زود از بن به در آمدی ( و از بن به در شدم :D). چه رابطه ای با مدیرهای پی تی داری ؟:rolleyes: افتک طفلکی رو یکماه الکی بن کردن:(:D

یوزر @افتک!!! را خریداریم
دمو این دلقک بازی هارو درنیار خجالت بکش از اون سنت
تو الان باید به فکر خرید قبر باشی. این بچه بازی ها چیه :D

بالا