• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن نخبگان پیتی

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
دهانت را می‌بویند مبادا گفته باشی افتک
افتک را در پستوی خانه نهان باید کرد

افتک چرا باز بن شد؟ البته این بن ها کاغذ پاره ای بیش نیست. آنقدر بن کنید تا بن دانه تان پاره شود :general602:

افتک یوزره جدیدت را به ما بنما :general504:

Ftook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
164
دهانت را می‌بویند مبادا گفته باشی افتک
افتک را در پستوی خانه نهان باید کرد

افتک چرا باز بن شد؟ البته این بن ها کاغذ پاره ای بیش نیست. آنقدر بن کنید تا بن دانه تان پاره شود :general602:

افتک یوزره جدیدت را به ما بنما :general504:
یحتمل بخاطر این تاپیک
http://forum.persiantools.com/threa...-چرا-هرگز-نباید-ایران-را-ببینید.723734/page-5
:p
جایی که قوانینش استاندارد دوگانه داره، نباید به قوانینش احترام گذاشت:p

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
در زندگی تا میتوانید به سراغ افراد موفق مثل افتک بروید. بدبخت بیچاره ها و فلک زده ها خودشان شما را پیدا می کنند

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
روزی افتک در بازار همی می رفت که کچلی کوردل و سن بالا بر او وارد شد و گستاخانه پرسید: تو که همه چیز میدانی بگو ببینم چند تار مو بر کله من وجود دارد؟ افتک نگاهی از بی حوصلگی به آن موجود پلشت انداخت و گفت: هیچ
کچل برافروخته شد و گفت قطعا بیش از 0 عدد مو روی کله من وجود دارد. افتک بار دیگر بر آن پلیدی نگری انداخت و بعد از لختی تامل گفت 2457 عدد و رفت
تا دو هفته کچل در جلوی آینه مشغول شمارش تارهای موی خود می بود و همانا که به وسط شمارش میرسید به اذن خداوند عزوجل حساب شمارش از دستش خارج میشد و دوباره از نو شروع می کرد

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
روزی افتک در بازار همی می رفت که کچلی کوردل و سن بالا بر او وارد شد و گستاخانه پرسید: تو که همه چیز میدانی بگو ببینم چند تار مو بر کله من وجود دارد؟ افتک نگاهی از بی حوصلگی به آن موجود پلشت انداخت و گفت: هیچ
کچل برافروخته شد و گفت قطعا بیش از 0 عدد مو روی کله من وجود دارد. افتک بار دیگر بر آن پلیدی نگری انداخت و بعد از لختی تامل گفت 2457 عدد و رفت
تا دو هفته کچل در جلوی آینه مشغول شمارش تارهای موی خود می بود و همانا که به وسط شمارش میرسید به اذن خداوند عزوجل حساب شمارش از دستش خارج میشد و دوباره از نو شروع می کرد
:general304::general304::general304:
بعد از مدت ها از یه نوشته طنز، واقعا خندیدم.ممنون:general406:...

اون قدیما توی اینترنت یکی بود که به اسم شیخ بیابانی ، مطالب خیلی قشنگی به این سبک می نوشت. توی مجله گل آقا هم یه قسمت اینجوری بود.... اما الان اکثر اونایی که به این سبک مطلب طنز می نویسن و ادای اونا رو در میارن، یا بی مزه و لوسه یا ادبیاتش قوی نیست و فقط آخر افعال رو به "ـندی" ختم میکنن که مثلا قدیمی بشه... طنز هم طنز های قدیم:confused:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
روزی کچلی زشت روی ,بد اندیش و پلید در محضر افتک حاضر بشد و بی مقدمه گفت: تو که میگی اینقد پولداری به من 5 میلیون بده
افتک گفت: که چه شود؟
آن بی مقدار جواب داد: تا به من ثابت بشه تو پولداری!
افتک با طعنه بگفت: میخواهم صد سال سیاه ثابت نشود
آن کچله پیر به گمان اینکه پیروز شده است خوشحال و خرامان از محضر افتک به بیرون پرتاب شد

«آنکس که نداند و نخواهد که بداند ...... حیف است چنین جانوری زنده بماند»

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
باری تعالی بندگانت را پیش افتک شرمنده نگردان
پروردگارا محتاجیم به رضایت افتک. او را از اهل پاتوق راضی نگه بدار
پروردگارا اجازه مده هر کچل بی مقداری پرده دری کند و خاطر مبارک افتک را ناخوش کند. آنان را در جهنم به صورت لایو جزقاله بفرما.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
تو برو عکس ملت رو فوتوشاپ کن با یه یوزر دیگه از کفشش تعریف کن .
یعنی چند روزه شدی سوژه خبر نداری خودت....

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
هرکی مثل من احمق درس خوند پخمه است نه نخبه
4 سال عمرم را داخل تربیت مدرس تلف کردم الا دارم با وانت کار میکنم
نخبه کسی است که رفت همان جایی که داخل ق م هست
هرکی هم رفت مدرک گرفت ان هم ریاضی پخمه میباشد

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
:D:D:D:general304:

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
شما توی دانشگاه تربیت مدرس، لیسانس گرفتی ؟
می خاستم دکترا بگیرم بعدش هم برم المان
کارشناسی رفسنجان بودم
با تربیت معلم سبزوار
افتک جان شما کوی دانشگاه یادت میاد
خیلی ها اخراج شدند
دیگه ادامه نده اعصاب یاد گذشته رو ندارم
موفق باشی

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
افتک کچلی بدبخت و بیخانمان را میبیند و دلش به سن بالای او میسوزد و شب او را به خانه خود می برد. کچل نیمه شب از خواب بیدار میشود و از استبل خارج میگردد و به خانه افتک میرود و دلار های او را از اتاق خوابش می دزدد. صبح او را دستگیر می کنند و نزد افتک می آورند. افتک نگاهی به سر تا پای آن چندش میاندازد و میگوید فراموش کردید یورو ها را با خود ببرید! کچل سخت از این کار متحیر میشود و توبه می کند و در اولین فرصت برای خود مو میکارد و زندگی انگل وار را ترک می کند.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
فلک زده ای بینوا از هر رهگذری طلب سرمایه می کرد ولی هیچ نمی یافت
افتک در مسیر وی را بدید و او را فراخواند. فلک زده ی درمانده ادب به جا برآورد و به پای افتک بی افتاد و از او طلب سرمایه کرد.
افتک کیسه دلار از شال بیرون آورد و او را نشان داد. فلک زده خوشنود بشد و در طلب مال دست دراز کرد ولی افتک کیسه را پس کشید و گفت: مفت خوری عادت چارپایان است
فلک زده بگفت: مرا چارپا بشمار
افتک پاسخ بداد که چارپایان را نیازی به مال دنیا نباشد و او را با لگد پخش زمین کرد و رفت

«برو کار می‌کن، مگو چیست کار, که سرمایه‌ی جاودانی است کار»

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
فلک زده ای بینوا از هر رهگذری طلب سرمایه می کرد ولی هیچ نمی یافت
افتک در مسیر وی را بدید و او را فراخواند. فلک زده ی درمانده ادب به جا برآورد و به پای افتک بی افتاد و از او طلب سرمایه کرد.
افتک کیسه دلار از شال بیرون آورد و او را نشان داد. فلک زده خوشنود بشد و در طلب مال دست دراز کرد ولی افتک کیسه را پس کشید و گفت: مفت خوری عادت چارپایان است
فلک زده بگفت: مرا چارپا بشمار
افتک پاسخ بداد که چارپایان را نیازی به مال دنیا نباشد و او را با لگد پخش زمین کرد و رفت

«برو کار می‌کن، مگو چیست کار, که سرمایه‌ی جاودانی است کار»
ذلیل بمیری ایشالا:general304: اینا رو خودت می نویسی ؟ توی اینترنت گشتم، نبود:D

بالا