افتکیان را چو بود اتفاق. لیسانسیه های بیمقدار را بدرانند پوست
نه باوو من با فمارا کاری ندارم اون فقط داروی تاریخ مصرف گذشته میده دست مردمحمید کچل تصمیم داشتم دیگه توی این تاپیکت کامنت ندم ! چون 4 تا از کامنت های من کاملا بی دلیل و بسیار ناجوانمردانه از صحنه ی روزگار این تاپیک محو شدند ! نمیدونم چرا هر وقت که اسم مطهر و اعظم بارول خان توی کامنت من اومده ناخودآگاه اون کامنت من نیست و نابود شده ! بارول جان جون اون داف روسی ایدزیت این بارو دیگه ریپورت نده !
حالا از این مطلب بگذریم ! من حس میکنم تو عمدا این تاپیکو بالا میاری ! نه برای اینکه منو بندازی جون افتک و ازش انتقامتو بگیری ! چون هم من و هم خودت میدونیم که افتک دیگه تموم شده است ! افتک تمام مواضع فرضی و نداشته اش رو زیر آتش سنگین توپخانه ی ما از دست داد ! افتک این جا از خودش یه ابر تحصیلکرده ی نابغه ی عصیانگر + یه کارآفرین موفق میلیاردر + یه بهلول شیرین زبان نکته سنج ساخته بود که پس از درگیری من با اون تبدیل شد به یه ترول بیسواد علاف غیر قابل اعتماد دروغگو !
تو این تاپیکو میاری بالا چون برای فمارا نقشه داری ؟ نه ! میخوای پای اونو بکشی وسط ! :general703:
تا جایی که من یادمه بعد از افتک به خون فمارا تشنه بودی ! درسته ؟
نه باوو من با فمارا کاری ندارم اون فقط داروی تاریخ مصرف گذشته میده دست مردم
فکر کنم فمارا را با اون کچله تارا نمیدونم چی چی اشتباه گرفتی
قضیه بارول و داف ایدزی چیه؟ :general711:
اصلا امکان نداره من به دکتر فمارا بی ادبی کرده باشمبرو بچه ! من آمار همه آیدی های قبلیتو دارم ! :general504:
قشنگ یادمه با اون یکی آیدیت یه بار یه چیزی توی این مایه ها گفتی :
"همه ی این هایی که تو پی تی میگند ما دکتریم 99 درصدشون خالی بندند خصوصا دکتر فمارای خالی بندتر از همه " :general707:
حالا جالبتر از همه ی این ها در مورد فمارا میدونی چیه ؟
اینه که میخواد نقش فرهیخته ها رو بازی کنه ! با اون مکالمه های ساختگی دو نفره ی مسخرشون با افتک ! فمارا میاد توی یه جای مزخرفی مثل پاتوق و در کنار یه کاربر مزخرفتری مثل افتک ! :general702: بعد سعی میکنه خیلی محترمانه و کتابی بنویسه ! این مثل این می مونه که آدم بره توی یکی از روسپی خونه های پایین شهری دنبال فلان ! بعد برای متمایز کردن خودش با اون ها با ادبیات شکسپیر صحبت کنه !
از یه طرف دیگه جمله بندی هاش اصلا روان و سلیس نیستند ! فکر کنم زیان دومش فارسی باشه ! یعنی به یه زبان دیگه فکر میکنه بعد ترجمه اش میکنه به فارسی و بعد اینجا تایپ شون میکنه ! :general105:
احتمالا 50 روبل بهش داده تا یه عکس یادگاری باهاش بگیره یعد به همه بگه این دوست دختره منه
خودتان در تاپیک دیگر که اسپم میدهید از موازین اخلاقی و ... سخن به میان میاورید، حالا اینجا اینگونه... اوف
سر به سر این نذار. نمیدونم تو این چند ماهه چه بلایی سرش اومده که مثل اون کچله افسار پاره کرده، من خودم مهم نیستم، انقدر به من فحش بده تا عقده هاش خالی بشه و فحش دونش بترکه، اما دوست ندارم به دکتر فمارا اسائه ادب بشهاصلا امکان نداره من به دکتر فمارا بی ادبی کرده باشم
هر کس دوست افتک هست دوسته من نیز هست
سر به سر این نذار. نمیدونم تو این چند ماهه چه بلایی سرش اومده که مثل اون کچله افسار پاره کرده، من خودم مهم نیستم، انقدر به من فحش بده تا عقده هاش خالی بشه و فحش دونش بترکه، اما دوست ندارم به دکتر فمارا اسائه ادب بشه
جا داره همین جا از اون دوستی که این عکس و اسم و فامیل اون همکار افتک رو برای من مدت ها پیش فرستادش تشکر ویژه بکنم !
باز دوباره تو توهم زدی ؟ بجای اینکه 100 ساعت وقت بذاری دنبال اسم و آدرس من بگردی، برو یه کاری برای خودت پیدا کن که مجبور نشی برای 100 تومن کلکسیون سکه هات رو توی پی تی برای فروش بذاری ... مطمئن باش کسی که اطلاعاتی از من داره، انقدر شعور داره که اطلاعات منو پخش نکنه. 1000 سال هم بگردی، به هیچی نمیرسی. بر خلاف تو که رسیدن به اسم و آدرست کار 2 دقیقه است، اما ارزش همون 2 دقیقه رو هم نداری
پ.ن: حالا فکر نکنی انقدر مهم شدی که من دنبال تاپیک هات گشتم:general304:، من به سکه و اسکناس قدیمی علاقه دارم، از توی سرچ گوگل اتفاقی به تاپیکت رسیدم
با همین توهماتت خوش باش. مثل دیوونه ها تا میتونی بگرد توی پست های من تا یچیزی پیدا کنی و 40 خط در موردش بنویس. ایشالا در 32 سالگی همین اسکرین شات ها برات نون و آب و خونه و زندگی میشه
عکس منو هم بذار ازش لذت ببریم
اگه واقعا من علاف و بدبخت باشم، تو باید لذت ببری و خوشحال باشی. چرا مثل اسپند روی آتش اینجوری بالا و پایین میپری ؟
با همین توهماتت خوش باش. مثل دیوونه ها تا میتونی بگرد توی پست های من تا یچیزی پیدا کنی و 40 خط در موردش بنویس. ایشالا در 32 سالگی همین اسکرین شات ها برات نون و آب و خونه و زندگی میشه
عکس منو هم بذار ازش لذت ببریم
من وقتم بیشتر از این ارزش داره که دنبال مشخصات تو بگردم. یه بیکار بی مقداری هستی مثل صد ها هزار بیکار بی مقدار دیگه... اسمت چه اهمیتی داره ؟ ما حشرات رو گروهی اسم گذاری میکنیم. برای هر حشره یه اسم مجزا انتخاب نمیکنیم
راستی پس 3 تا طوطی ایت رو چه جوری صدا میزنی !