• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن نخبگان پیتی

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
افتکیان را چو بود اتفاق. لیسانسیه های بیمقدار را بدرانند پوست

حمید کچل تصمیم داشتم دیگه توی این تاپیکت کامنت ندم ! چون 4 تا از کامنت های من کاملا بی دلیل و بسیار ناجوانمردانه از صحنه ی روزگار این تاپیک محو شدند ! نمیدونم چرا هر وقت که اسم مطهر و اعظم بارول خان توی کامنت من اومده ناخودآگاه اون کامنت من نیست و نابود شده ! :D بارول جان جون اون داف روسی ایدزیت این بارو دیگه ریپورت نده ! :p

حالا از این مطلب بگذریم ! من حس میکنم تو عمدا این تاپیکو بالا میاری ! نه برای اینکه منو بندازی جون افتک و ازش انتقامتو بگیری ! چون هم من و هم خودت میدونیم که افتک دیگه تموم شده است ! :D افتک تمام مواضع فرضی و نداشته اش رو زیر آتش سنگین توپخانه ی ما از دست داد ! افتک این جا از خودش یه ابر تحصیلکرده ی نابغه ی عصیانگر + یه کارآفرین موفق میلیاردر + یه بهلول شیرین زبان نکته سنج ساخته بود که پس از درگیری من با اون تبدیل شد به یه ترول بیسواد علاف غیر قابل اعتماد دروغگو ! :p:D

تو این تاپیکو میاری بالا چون برای فمارا نقشه داری ؟ نه ! میخوای پای اونو بکشی وسط ! :general703:
تا جایی که من یادمه بعد از افتک به خون فمارا تشنه بودی ! درسته ؟ ;)

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
حمید کچل تصمیم داشتم دیگه توی این تاپیکت کامنت ندم ! چون 4 تا از کامنت های من کاملا بی دلیل و بسیار ناجوانمردانه از صحنه ی روزگار این تاپیک محو شدند ! نمیدونم چرا هر وقت که اسم مطهر و اعظم بارول خان توی کامنت من اومده ناخودآگاه اون کامنت من نیست و نابود شده ! :D بارول جان جون اون داف روسی ایدزیت این بارو دیگه ریپورت نده ! :p

حالا از این مطلب بگذریم ! من حس میکنم تو عمدا این تاپیکو بالا میاری ! نه برای اینکه منو بندازی جون افتک و ازش انتقامتو بگیری ! چون هم من و هم خودت میدونیم که افتک دیگه تموم شده است ! :D افتک تمام مواضع فرضی و نداشته اش رو زیر آتش سنگین توپخانه ی ما از دست داد ! افتک این جا از خودش یه ابر تحصیلکرده ی نابغه ی عصیانگر + یه کارآفرین موفق میلیاردر + یه بهلول شیرین زبان نکته سنج ساخته بود که پس از درگیری من با اون تبدیل شد به یه ترول بیسواد علاف غیر قابل اعتماد دروغگو ! :p:D

تو این تاپیکو میاری بالا چون برای فمارا نقشه داری ؟ نه ! میخوای پای اونو بکشی وسط ! :general703:
تا جایی که من یادمه بعد از افتک به خون فمارا تشنه بودی ! درسته ؟ ;)
نه باوو من با فمارا کاری ندارم اون فقط داروی تاریخ مصرف گذشته میده دست مردم :D
فکر کنم فمارا را با اون کچله تارا نمیدونم چی چی اشتباه گرفتی
قضیه بارول و داف ایدزی چیه؟ :general711:

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
نه باوو من با فمارا کاری ندارم اون فقط داروی تاریخ مصرف گذشته میده دست مردم :D
فکر کنم فمارا را با اون کچله تارا نمیدونم چی چی اشتباه گرفتی
قضیه بارول و داف ایدزی چیه؟ :general711:

برو بچه ! من آمار همه آیدی های قبلیتو دارم ! :general504:
قشنگ یادمه با اون یکی آیدیت یه بار یه چیزی توی این مایه ها گفتی :
"همه ی این هایی که تو پی تی میگند ما دکتریم 99 درصدشون خالی بندند خصوصا دکتر فمارای خالی بندتر از همه " :general707:

حالا جالبتر از همه ی این ها در مورد فمارا میدونی چیه ؟

اینه که میخواد نقش فرهیخته ها رو بازی کنه ! با اون مکالمه های ساختگی دو نفره ی مسخرشون با افتک ! فمارا میاد توی یه جای مزخرفی مثل پاتوق و در کنار یه کاربر مزخرفتری مثل افتک ! :general702: بعد سعی میکنه خیلی محترمانه و کتابی بنویسه ! این مثل این می مونه که آدم بره توی یکی از روسپی خونه های پایین شهری دنبال فلان ! بعد برای متمایز کردن خودش با اون ها با ادبیات شکسپیر صحبت کنه ! :p

از یه طرف دیگه جمله بندی هاش اصلا روان و سلیس نیستند ! فکر کنم زیان دومش فارسی باشه ! یعنی به یه زبان دیگه فکر میکنه بعد ترجمه اش میکنه به فارسی و بعد اینجا تایپ شون میکنه ! :general105:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
برو بچه ! من آمار همه آیدی های قبلیتو دارم ! :general504:
قشنگ یادمه با اون یکی آیدیت یه بار یه چیزی توی این مایه ها گفتی :
"همه ی این هایی که تو پی تی میگند ما دکتریم 99 درصدشون خالی بندند خصوصا دکتر فمارای خالی بندتر از همه " :general707:

حالا جالبتر از همه ی این ها در مورد فمارا میدونی چیه ؟

اینه که میخواد نقش فرهیخته ها رو بازی کنه ! با اون مکالمه های ساختگی دو نفره ی مسخرشون با افتک ! فمارا میاد توی یه جای مزخرفی مثل پاتوق و در کنار یه کاربر مزخرفتری مثل افتک ! :general702: بعد سعی میکنه خیلی محترمانه و کتابی بنویسه ! این مثل این می مونه که آدم بره توی یکی از روسپی خونه های پایین شهری دنبال فلان ! بعد برای متمایز کردن خودش با اون ها با ادبیات شکسپیر صحبت کنه ! :p

از یه طرف دیگه جمله بندی هاش اصلا روان و سلیس نیستند ! فکر کنم زیان دومش فارسی باشه ! یعنی به یه زبان دیگه فکر میکنه بعد ترجمه اش میکنه به فارسی و بعد اینجا تایپ شون میکنه ! :general105:
اصلا امکان نداره من به دکتر فمارا بی ادبی کرده باشم
هر کس دوست افتک هست دوسته من نیز هست
احتمالا 50 روبل بهش داده تا یه عکس یادگاری باهاش بگیره یعد به همه بگه این دوست دختره منه

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
اصلا امکان نداره من به دکتر فمارا بی ادبی کرده باشم
هر کس دوست افتک هست دوسته من نیز هست
سر به سر این نذار. نمیدونم تو این چند ماهه چه بلایی سرش اومده که مثل اون کچله افسار پاره کرده، من خودم مهم نیستم، انقدر به من فحش بده تا عقده هاش خالی بشه و فحش دونش بترکه:D، اما دوست ندارم به دکتر فمارا اسائه ادب بشه

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
سر به سر این نذار. نمیدونم تو این چند ماهه چه بلایی سرش اومده که مثل اون کچله افسار پاره کرده، من خودم مهم نیستم، انقدر به من فحش بده تا عقده هاش خالی بشه و فحش دونش بترکه:D، اما دوست ندارم به دکتر فمارا اسائه ادب بشه

افی جون چقدر این عکسی که توی آواتارت گذاشتی شبیه عکس بچگی های خودته یعنی ببخشید شبیه عکس اون همکارته ! همون عکسی رو میگم که بنده خدا دستشو جلوی دهنش گرفته و داره میخنده و یه عینک دودی هم دستشه ! چه مچ بند قشنگی هم دور دست راستش بسته ! :p:D

جا داره همین جا از اون دوستی که این عکس و اسم و فامیل اون همکار افتک رو برای من مدت ها پیش فرستادش تشکر ویژه بکنم ! :p:D

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
جا داره همین جا از اون دوستی که این عکس و اسم و فامیل اون همکار افتک رو برای من مدت ها پیش فرستادش تشکر ویژه بکنم ! :p:D

باز دوباره تو توهم زدی ؟ بجای اینکه 100 ساعت وقت بذاری دنبال اسم و آدرس من بگردی، برو یه کاری برای خودت پیدا کن که مجبور نشی برای 100 تومن کلکسیون سکه هات رو توی پی تی برای فروش بذاری ... مطمئن باش کسی که اطلاعاتی از من داره، انقدر شعور داره که اطلاعات منو پخش نکنه. 1000 سال هم بگردی، به هیچی نمیرسی:D. بر خلاف تو که رسیدن به اسم و آدرست کار 2 دقیقه است، اما ارزش همون 2 دقیقه رو هم نداری:p

پ.ن: حالا فکر نکنی انقدر مهم شدی که من دنبال تاپیک هات گشتم:general304:، من به سکه و اسکناس قدیمی علاقه دارم، از توی سرچ گوگل اتفاقی به تاپیکت رسیدم:p

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
باز دوباره تو توهم زدی ؟ بجای اینکه 100 ساعت وقت بذاری دنبال اسم و آدرس من بگردی، برو یه کاری برای خودت پیدا کن که مجبور نشی برای 100 تومن کلکسیون سکه هات رو توی پی تی برای فروش بذاری ... مطمئن باش کسی که اطلاعاتی از من داره، انقدر شعور داره که اطلاعات منو پخش نکنه. 1000 سال هم بگردی، به هیچی نمیرسی:D. بر خلاف تو که رسیدن به اسم و آدرست کار 2 دقیقه است، اما ارزش همون 2 دقیقه رو هم نداری:p

پ.ن: حالا فکر نکنی انقدر مهم شدی که من دنبال تاپیک هات گشتم:general304:، من به سکه و اسکناس قدیمی علاقه دارم، از توی سرچ گوگل اتفاقی به تاپیکت رسیدم:p

عزیزم سکه ها رو 150 تومن فروختم ! اگه به سکه ها علاقه مند بودی خوب میگفتی برای تو میگذاشتمشون کنار ! به هر حال تو از دیگران ارجح تر بودی ! سکه های قدیمی من خیلی به پرشیا 84 درب و داغون پدر بزرگوارتون میومدن ! :D چی شد نیم ساعت غیبت زد رفتی از شادمغر پرسیدی که اسم و فامیل طرفو به من داده یا نه ؟ ;)

نه عزیزم ! من به شیوه ی دیگه ای اسم و فامیل اون بنده خدا رو پیدا کردم اونم مدت ها پیش ! دقیقا توی اولین تاپیکی که با همدیگه کل کل کردیم ! حالا اشکالی نداره من الان میرم دو تا عکس اون بنده خدا رو شیر میکنم ! یه 3 یا 4 هزار تا بازدید که بخوره یه بنده خدایی پیدا میشه که بشناستشون دیگه ! خصوصا توی صنف شما ! ;) اصلا حضوری میرم خدمتش حسابی باهاش درد و دل میکنم ! ;) البته مثل اینکه یادت رفته توی این تاپیک درباره ی عکس همکارت چی گفته بودی ! :p

چی اسم و آدرس من دو دقیقه است ! خوب داداش پیداشون کن دیگه ! بگذارشون اینجا تا من رسوا بشم ! مگه تو نمیگی من دانشگاه آزاد کرج درس خوندم ؟ :D

ببین پسر خالی بندم هم تو اخلاقیات منو میدونی هم من اخلاقیات تو رو ! ولی یه چیزهایی به هوش ربطی نداره به تجربه ربط داره ! یه آدم هر چقدر هم باهوش باشه نمیتونه تنها از روی کتاب شطرنج بازی کردن یا رانندگی کردنو یاد بگیره ! بله منم مدت ها قبل از عضویتم توی این سایت توی سایت های دیگه ای عضو بودم ! اونجاها کامنت میدادم ! اونجاها با خیلی ها معامله کردم ! :general105:

ولی توی بعضی از اون سایت ها برام مشکلاتی پیش اومدش تا بعدش با تجربیات ناشی شده از اون مشکلات کم کم یاد گرفتم که چه جوری شماره بدم ! چه جوری قرار بگذارم ! چه جوری معامله کنم تا گرفتاری ها و مشکلات احتمالی آتی رو به حداقل برسونم ! برای همین هم احتمالا رفتی از همه ی اون هایی که من باهاشون معامله کردم اطلاعات منو پرسیدی و یحتمل به مشخصات 15 تا آدم مختلف رسیدی ! :D;)

ضمن اینکه من مدت ها پیش به همه ی اون دوستانی که باهاشون معامله کرده بودم ! گفته بودم که هر کی هر چی اطلاعات ازتون درباره ی من خواست بهش بدید ! تاریخ زیر اسکرین شات های زیر رو داشته باش ! ;) حالاشم هر کدوم از دوستانی که من باهاشون معامله کردم رو تگ کن ببین من بعد از معامله کردن باهاشون این حرفو بهشون زدم یا نه ! یا الله افتک جون توی دو دقیقه منو پیدا کن دیگه ! مشخصاتم بگذار اینجا تا رسوای خاص و عام بشم دیگه ! چرا معطلی ؟ :p:D

11.jpg

111.jpg

1111.jpg

Last edited:

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
با همین توهماتت خوش باش. مثل دیوونه ها تا میتونی بگرد توی پست های من تا یچیزی پیدا کنی و 40 خط در موردش بنویس. ایشالا در 32 سالگی همین اسکرین شات ها برات نون و آب و خونه و زندگی میشه:D

عکس منو هم بذار ازش لذت ببریم:p

من وقتم بیشتر از این ارزش داره که دنبال مشخصات تو بگردم. یه بیکار بی مقداری هستی مثل صد ها هزار بیکار بی مقدار دیگه... اسمت چه اهمیتی داره ؟ ما حشرات رو گروهی اسم گذاری میکنیم. برای هر حشره یه اسم مجزا انتخاب نمیکنیم:p

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
با همین توهماتت خوش باش. مثل دیوونه ها تا میتونی بگرد توی پست های من تا یچیزی پیدا کنی و 40 خط در موردش بنویس. ایشالا در 32 سالگی همین اسکرین شات ها برات نون و آب و خونه و زندگی میشه:D

د نشد دیگه افتک جون ! یا الله دو دقیقه ای مشخصات منو پیدا کن دیگه ! اصلا 2000 دقیقه وقت داری تا مشخصات منو پیدا کنی ! خوبه ! :p چشم دکتر خالی بندیان کفتربازیان ! شما فعلا مشغول عکس گرفتن از اسکناس کهنه هات باش ! اسکناس کهنه هاتو هر روز میبری آتلیه ازشون عکس میگیری ؟ ;)

مردک 5 ساله شب و روز اینجا وله بعد به بقیه میگه متوهم ! نصف اون علاف هایی که براشون 5 سال پیش خالی میبستی الان رفتند سر کار و زندگی شون ! تو هنوز اینجا داری عکس 4 تا پول کهنه ات رو میگذاری ! به خودت بیا پسر جان ! :general504:

چون از موجودی که نمره ی افسردگی تست بک ش 47 هستش هر کار غیر معقولانه ای ممکنه که سر بزنه ! اسم و فامیل و مشخصات و عکس های اون مثلا همکارت هم باشه برای روز مبادا ! :D

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
اگه واقعا من علاف و بدبخت باشم، تو باید لذت ببری و خوشحال باشی. چرا مثل اسپند روی آتش:p اینجوری بالا و پایین میپری ؟:D

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
اگه واقعا من علاف و بدبخت باشم، تو باید لذت ببری و خوشحال باشی. چرا مثل اسپند روی آتش:p اینجوری بالا و پایین میپری ؟:D

آخ آخ زدی تو هدف افی جون ! نمیدونی چه جوری دارم از درون آتیش میگیرم ! اصلا گر گرفتم ! نشون به اون نشون که :

توی این 4 یا 5 ماهی که شما توی پی تی نبودی و داشتی به کار و زندگی و دانشگاهت میرسیدی منم حسابی شجاع شده بودم و 200 بار اسم شما رو هی به بهانه های مختلف آوردم ! :p یعنی اسمت عینهو کابوس یهویی میاد توی ذهنم ! :D

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

من وقتم بیشتر از این ارزش داره که دنبال مشخصات تو بگردم. یه بیکار بی مقداری هستی مثل صد ها هزار بیکار بی مقدار دیگه... اسمت چه اهمیتی داره ؟ ما حشرات رو گروهی اسم گذاری میکنیم. برای هر حشره یه اسم مجزا انتخاب نمیکنیم:p

آفرین نشستی فکر کردی این قسمت دوم رو به کامنتت اضافه کردی ! همون دیگه از علم هم سر درنمیاری ! :p

حشرات اسم عامه یه گروه کلی هستش ! ولی اگه از مباحث علمی خبر داشتی میدونستی حتی دو تا حشره ی کاملا یکسان هم مشابه هم نیستند ! درست عین انسان ها که همشون تحت لوای بشر یا انسان جمع بسته میشند و میرند زیر چتر یه گروه اسمی ! :general105: ولی هیچ دو تا انسانی نیستند که کاملا یکسان و شبیه همدیگه باشند ! :D دکتر جون حتی فیزیک کوانتوم میگه که :

" توی این جهان به این پهناوری حتی دو تا دونه الکترون هم شبیه همدیگه نیستند و همشون یه جورایی منحصر به فرد هستند "

اسم گذاری روی حشراتت هم به سبک دلار فروش های بیسواد سر چهارراه استانبوله که هر موجودی رو که میبینند فقط بهش میگند پشه ! بابا تو مثلا استاد دانشگاهی ! حداقل کلاس کاریت رو نگه دار ! راستی پس 3 تا طوطی ایت رو چه جوری صدا میزنی ! :p:D

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
مثل اینکه خیلی بهت سخت گذشته:D. کلا 2 ماه نبودی که در اون دو ماه هم با یوزرهای دیگت فعال بودی:p... من هم نام کاربریت رو بصورت ناقص و برای تفریح میگفتم. مثل مصطفی ، مثل کوشا ، مثل سهیل، مثل نام کاربری خودم که خیلی از کاربرها برای شوخی به مناسبت های مختلف میگن....:p خیلی خودتو جدی نگیر:D. کسی باهات دشمنی نداره. کسی بر علیهت توطئه نکرده، اینجا گشتاپو و KGB نیست. بجان کوشا:D

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
انقدر ذلیل شدی که به شغل همسر من هم حسودی میکنی. پستت رو گزارش کردم، نه بخاطر اینکه ارزش گزارش کردن داری، بلکه بخاطر اینکه بعد از من، یوزرهای دیگه فکر کنن اینجا با یه مشت الواط بی سر و پا سر و کار دارن و متاهل بودنشون رو مخفی نکنن:general406:

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
نه فشار نیومد. راحت باش:D. تو که هنوز انقدر شعور نداری که فرق حرف منو در مورد تربیت بچه ، با حرف خودت بفهمی ، توضیح دادن برات بی فایده است:p. من دلم بحال اون باکتری هایی میسوزه که بعد از مرگت میخوان جسد تو رو تجزیه کنن:general304:

بالا