• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انصافا اپرا از فایرفاکس بهتر است !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پیش از هر چیز اینو بگم که من اصلا کاربر IE هستم . پس از سالها کار با IE مدتی است با Opera و FireFox کار می کنم تا ببینم کدوم قوی تره . هر دو مرورگر نقاط قوتی دارند ولی روی هم رفته نقاط قوت و امکانات اپرا با فایرفاکس قابل مقایسه نیست . اپرا از نظر اینترفیس و امکانات خیلی حرفه ای تر و گیرا تر از فایرفاکس است .

در واقع هر یک از این دو مرورگر نقاط قوت منحصر به فردی دارند که متاسفانه بنا به دلایل نا معلوم در به کارگیری نقاط قوت هم یا به عبارتی الگو گرفتن از هم تعصب به خرج می دهند . نمی دونم شاید من نمی تونم امکانات یکی را در دیگری پیدا کنم . مثلا در فایر فاکس به آسانی میشه منوها و به اصطلاح دکمه ها رو شخصی کرد ( Customize ) ولی در اپرا این امر تا جایی که من می دونم امکان پذیر نیست .

نقاط قوت اپرا بسیار است ، اجازه دهید کمی از نقاط ضعفش بگویم که اگر بشود روزی آنها را برطرف شده ببینیم دیگر هیچ مرورگری حریف اپرا نخواهد شد .

برای نمونه به نبود امکان شخصی کردن دکمه ها توجه کنید . در IE به بهترین شکل ممکن دکمه های مورد نیاز به صورت یک دکمه در دسترس ترین جای مرورگر پیش بینی شده است ولی این امر در دو مرورگر اپرا و فایرفاکس نه تنها به بهترین شکل اتفاق نیفتاده بلکه اصلا دکمه های مورد نیاز در مرورگر دیده نمی شود . در فایرفاکس می توان به رفتن به قسمت Options دکمه های مورد نیاز مانند History و ... را به صورت دکمه به منوی بالای مرورگر اضافه کرد ولی در اپرا چنین چیزی عملی نیست . برای فعال کردن History در اپرا شما ناچار خواهید بود به منوی Tools رفته آن را فعال کنید . تازه پس از فعال شدن History به صورت یک Tab ظاهر می شود که در بین انبوه تبها اغلب گم می شود .

ایراد دیگر اپرا در فارسی نویسی است . اگر شما با کاربرد دکمه های End و Home آشنا باشید می دانید که با زدن هر یک از این دو دکمه چه اتفاقی می افتد . متاسفانه اپرا در فارسی نویسی واکنش درستی به فشردن دکمه های End و Home نشان نمی دهد .

روی هم رفته جای تاسف است که چرا سازندگان دو مرورگر اپرا و فایرفاکس با الگو گرفتن از یکدیگر نقاط قوت مرورگرهای خود را افزایش و نقاط ضعق خود را برطرف نمی کنند .

اگر شما نیز نقطه ضعفی در این دو مرورگر دیده اید آنها را بازگو کنید .

اگر قصد دارید مرورگری به غیر اینترنت اکسپلورر را برای کار انتخاب کنید من به شما اپرا را پیشنهاد می کنم . اما صبر کنید اگر از من می شنوید منتظر آمدن اینترنت اکسپلورر بمانید ، چون پیش بینی می شود با عرضه نسخه تازه اینترنت اکسپلورر دو مرورگر اپرا و فایرفاکس چیزی برای عرضه کردن و بالیدن به آن نخواهند داشت .

انصافا دود از کنده بلند می شود ، با وجودی که اینترنت اکسپلورر سالها است به روز نشده و قابلیتهای نوینی مانند باز شدن صفحه ها در تب ( که واقعا نوآوری با ارزشی است ) را در خود ندارد همچنان در برابر مرورگرهایی که پیوسته و حتی هر روز به روز می شوند قابلیتهایی دارد که فایرفاکس و اپرا باید در برابرش لنگ بیندازند .

هیچ اینترفیسی به پای اینترفیس اینترنت اکسپلورر نمی رسد ، دکمه های ضروری در بهترین جای ممکن ، فیلد آدرس در بهترین سایز و مکان ، اندازه و شکل ظاهری دکمه ها در بهترین حالت ممکن و لذت کاربری با آن در بالاترین حد امکان .

همان طور که من و بسیاری دیگر پیش بینی می کنیم ، با آمدن اینترنت اکسپلورر 7 و اضافه شدن قابلیتهای نوینی که در فاصله زمانی بین عرضه اینترنت اکسپلورر 6 و 7 پا به میدان گذاشته اند در کنار توانایی های ذاتی مایکروسافت در عرضه نرم افزارهای قوی ، بازار اپرا و فایرفاکس به کلی تخته خواهد شد . حداقل در ایران که اینگونه خواهد بود چون ما نیازی به پرداخت پول برای برخورداری از نرم افزارهای تازه نداریم .

به طور خلاصه باید بگویم به عنوان کسی که مدتها است کاربر اینترنت اکسپلورر بوده هیچ کدام از دو مرورگر اپرا و فایرفاکس را به اینترنت اکسپلورر ترجیح ندادم . البته قابلیتهای تازه ای که این دو مرورگر ارائه کرده اند قابل انکار نیست ، ولی از آن جهت که اینترنت اکسپلورر جدید در راه است و از آن جهت که به روز رسانی این نرم افزار در بازه های زمانی طولانی اتفاق می افتد می توانم به جرات بگویم اپرا و فایرفاکس هر دو در برابر اینترنت اکسپلورر هیچند .

فراموش نکنید که مایکرسافت برخلاف اپرا و فایر فاکس در الگو گرفتن از ایده ها و نقطه قوتهای دیگران هیچ رودربایستی و تعارفی ندارد :D

و در پایان اگر قصد دارید از اپرا یا فایرفاکس استفاده کنید من به شما اپرا را توصیه می کنم . البته تا زمانی که اینترنت اکسپلورر 7 عرضه شده و در دسترس قرار گیرد .

<<S2QM>>

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این یک حرف بسیار بسیار بسیار بسیار نادرست است.

فقط فایرفکس. بهترینه. من یکی که با اپرا حال نمیکنم. ie که اصلا مرورگر نیست از نظر من. my computer را باز کنید. آدرس را تایپ کنید. میشه IE .........

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بحث از اين غير فني تر نديده بودم
71.gif

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
هیچ اینترفیسی به پای اینترفیس اینترنت اکسپلورر نمی رسد ، دکمه های ضروری در بهترین جای ممکن ، فیلد آدرس در بهترین سایز و مکان ، اندازه و شکل ظاهری دکمه ها در بهترین حالت ممکن و لذت کاربری با آن در بالاترین حد امکان .
توی آی ای 7 دیگه از اینتر فیس قبلی خبری نیست و اینتر فیسش مثل اپرا و فایر فاکس شده!!
1650.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
هر مرورگري نقاط ضعف خاص خودش رو داره . هيچ مرورگري هم مستثنا نيست :دي
اپرا بازها اينو باز كنند !
http://metasploit.com/users/hdm/tools/browserfun/mobb_026.html

و start كنند .

اينم براي دوستان IE باز :
http://metasploit.com/users/hdm/tools/browserfun/mobb_024.html

براي فاير فاكس هم زياده اما من نميذارم
14.gif
هیچی نشد!!
2296.gif

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
اپرا كه هيچيش نشد
:D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اپرا customize نمیشه اصلا نصف لذت کار کردن با اپرا به انعطاف پذیری و costumize شدنش هست در تایید فرمایشات حاج hwt مبحث بیش از حد فنی بود

Parham

Registered User
لایک‌ها
2

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
هر مرورگري نقاط ضعف خاص خودش رو داره . هيچ مرورگري هم مستثنا نيست :دي
اپرا بازها اينو باز كنند !
http://metasploit.com/users/hdm/tools/browserfun/mobb_026.html

و start كنند .

اينم براي دوستان IE باز :
http://metasploit.com/users/hdm/tools/browserfun/mobb_024.html

براي فاير فاكس هم زياده اما من نميذارم
14.gif

اوه خیلی خفن بود عمدا نوشتن اینو یا راستی راستی باگه؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نظر من IE7 بهترین گزینس فعلن...همه چی داره( یعنی دزدیه) ..و 100 در 100 سازگاریشو حفظ کرده...

ولی الان پای XP نشستم همون FF رو با هیچی عوض نمیکنم علیرغم هنگ کردن و کرش کردناش..

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اینجا فایرفاکس 1.5.0.7 همه جا امن و امان هست. آسوده بخوابید!
اينجا فايرفاكس 1.5.0.7
بعد مدت طولاني كرش كرد
14.gif

ضمنا اون براي فاير فاكس 1.5.0.4 نوشته شده بوده.
spiteful.gif

Asef

Registered User
لایک‌ها
21

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
در پایان اگر قصد دارید از اپرا یا فایرفاکس استفاده کنید من به شما اپرا را توصیه می کنم . البته تا زمانی که اینترنت اکسپلورر 7 عرضه شده و در دسترس قرار گیرد .

البته تا زمانی که اپرا مشکلش را با فارسی حل کنه !
آخ که تایپ فارسی در اپرا چقدر عذاب آوره !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در مورد IE فکر نمی کنم تغییر چندانی ایجاد بشه ، فقط یک جا برای تبها باز خواهند کرد . اگر هم دگرگونی بزرگی ایجاد کنن به دلیل IE بودنش بی تردید مانند اپرا و فایرفاکس چلاق نخواهد شد .

واقعا از لحاظ اینترفیس و چیدمان دکمه ها و در دسترس قرار دادن امکانات اپرا و فایرفاکس آشغالند !

شما که کارکشته اپرا و فایرفاکس هستین بگین میشه دکمه History رو برای اپرا مثل IE گذاشت بالای صفحه تا همیشه در دسترس باشه ؟

IE یک سروگردن بالاتره ، تازه IE من مال 4 سال پیشه ، اپرایی که همین چند روز پیش دانلود کردم جلوش لنگ میندازه !

در اپرا برای رفتن به سایت Home page باید حتما یک تب باز کرد . زورشون اومده یک دکمه Home مثل بچه آدم بذارن اون بالا .

نهایت بی سلیقگی و منگولیستی سازندگان اپرا و فایرفاکس آدمو عصبانی می کنه !

تنها نقطه قوت این دو قابلیت Tab است که اون هم به خاطر آپ تو دیت بودنشون است .

راستی اینو یادم رفت بگم که اینترفیس فایرفاکس کاملا آماتوری و بی ریخته ، اگر از اینترفیسهای زشت و بد ترکیب دچار حس افسردگی و پریشانی می شوید اصلا به سوی فایرفاکس نروید ، البته اپرا نیز با وجود مزیتهایش در این زمینه تا حدود زیادی از زشتی اینترفیس رنج می برد .

باید امیدوار بود ویندوز ویستا در ایران کار بدهد ، در این صورت گرویدن به سوی این دو مرورگر بی معنا خواهد شد .

بالا