دوست ععزیز شما 1 سال با این مرورگر ها کار کن. بعد بیا تاپیک بحث راه بنداز
اپرا توی منوی اولیش یه قسمت work offline داره
دکمه ی گو یه دکمه ی بی مورده چون من که هیچوقت برام پیشنیومده بعد از تایپ یه آدرس برم و با موس روش کلیک کنم، یه اینتر خرجشه،
آی ای حتی اگه همه ی امکانات این مرورگر ها رو داشته باشه باز هم بخاطر سرعتش خیلی ستمه
2 دقیقه توی تنظیماتشون بچرخی حله
دوست عزیز اینهایی که بعنوان مشکل اینجا مطرح کردی مال اینه که با هیچکدوم از این مرورگر ها کار نکردی و خیلی معیارهای خنده داری برای برتر دونستن یه مرورگره
اپرا توی منوی اولیش یه قسمت work offline داره
دکمه ی گو یه دکمه ی بی مورده چون من که هیچوقت برام پیشنیومده بعد از تایپ یه آدرس برم و با موس روش کلیک کنم، یه اینتر خرجشه،
آی ای حتی اگه همه ی امکانات این مرورگر ها رو داشته باشه باز هم بخاطر سرعتش خیلی ستمه
این ها یعنی چی؟؟؟راستی اینو هم یادم رفت بگم . در اپرا وقتی با زدن بر روی یک لینک تب جدید باز میکنی صفحه وبی که روی آن بودی می رود و تب جدید روبروی آدم قرار می گیرد . این یکی هم از نقاط ضعف اپرا است . اصولا وقتی شما لینکی را در تب باز می کنید معنی اش این است که با صفحه وبی که آن لینک درش است هنوز کار دارید ، اگر اینطور نبود که دیگر نیازی به باز کردن لینک در تب نبود !! این نقطه ضعف موجب می شود که شما با کلیک بر روی هر لینک مجبور شوید مرتب بر روی تب صفحه اصلی کلیک کنید و آنرا از حالت غیر فعال خارج کنید .
راستی شاید راهی برای حل این مشکل در ستینگ باشد ، اگر هست خوشحال می شوم راهنمایی کنید .
در فایرفاکس چنین نیست ، هر تبی که باز می شود بدون اشغال کردن اسکرین کار خودش را می کند و مزاحمت ایجاد نمی کند .
و اما یک مزیت برای اپرا . در این مرورگر هر لینکی که خاصیت _blank داشته باشد در یک تب باز می شود ولی در فایرفاکس اینگونه نیست و این دست لینکها در یک صفحه جداگانه باز می شوند .
این است که می گویم هر مرورگر معایب و مزایایی دارد و متاسفانه هیچ کدام در الگو گرفتن از هم قدمی بر نمی دارند .
به امید زیرکی و هوشمندی همیشگی بیل و رفقا !!