• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انصافا اپرا از فایرفاکس بهتر است !

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
دوست ععزیز شما 1 سال با این مرورگر ها کار کن. بعد بیا تاپیک بحث راه بنداز
اپرا توی منوی اولیش یه قسمت work offline داره
دکمه ی گو یه دکمه ی بی مورده چون من که هیچوقت برام پیشنیومده بعد از تایپ یه آدرس برم و با موس روش کلیک کنم، یه اینتر خرجشه،
آی ای حتی اگه همه ی امکانات این مرورگر ها رو داشته باشه باز هم بخاطر سرعتش خیلی ستمه
راستی اینو هم یادم رفت بگم . در اپرا وقتی با زدن بر روی یک لینک تب جدید باز میکنی صفحه وبی که روی آن بودی می رود و تب جدید روبروی آدم قرار می گیرد . این یکی هم از نقاط ضعف اپرا است . اصولا وقتی شما لینکی را در تب باز می کنید معنی اش این است که با صفحه وبی که آن لینک درش است هنوز کار دارید ، اگر اینطور نبود که دیگر نیازی به باز کردن لینک در تب نبود !! این نقطه ضعف موجب می شود که شما با کلیک بر روی هر لینک مجبور شوید مرتب بر روی تب صفحه اصلی کلیک کنید و آنرا از حالت غیر فعال خارج کنید .

راستی شاید راهی برای حل این مشکل در ستینگ باشد ، اگر هست خوشحال می شوم راهنمایی کنید .

در فایرفاکس چنین نیست ، هر تبی که باز می شود بدون اشغال کردن اسکرین کار خودش را می کند و مزاحمت ایجاد نمی کند .

و اما یک مزیت برای اپرا . در این مرورگر هر لینکی که خاصیت _blank داشته باشد در یک تب باز می شود ولی در فایرفاکس اینگونه نیست و این دست لینکها در یک صفحه جداگانه باز می شوند .

این است که می گویم هر مرورگر معایب و مزایایی دارد و متاسفانه هیچ کدام در الگو گرفتن از هم قدمی بر نمی دارند .

به امید زیرکی و هوشمندی همیشگی بیل و رفقا !!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من با توجه به تجربه ای که در یک هفته پیش کسب کرده ام این تاپیک را زدم تا هم نظرم را بیان کنم و هم به بحث پیرامون نقاط قوت و ضعف هر سه مرورگر بپردازیم و هم نادانسته ها را از شما و دوستان بپرسیم .

حال خوشحال می شوم که شما دوستان مرا راهنمایی کرده تا راهنمایی برای من و دیگرانم نیز باشد .

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
همون trick که نمیدونم چی چی هست رو :D
43r4jed.gif
تریک=دوز و کلک!
garfield.gif

راستی اینو هم یادم رفت بگم . در اپرا وقتی با زدن بر روی یک لینک تب جدید باز میکنی صفحه وبی که روی آن بودی می رود و تب جدید روبروی آدم قرار می گیرد . این یکی هم از نقاط ضعف اپرا است . اصولا وقتی شما لینکی را در تب باز می کنید معنی اش این است که با صفحه وبی که آن لینک درش است هنوز کار دارید ، اگر اینطور نبود که دیگر نیازی به باز کردن لینک در تب نبود !! این نقطه ضعف موجب می شود که شما با کلیک بر روی هر لینک مجبور شوید مرتب بر روی تب صفحه اصلی کلیک کنید و آنرا از حالت غیر فعال خارج کنید .

راستی شاید راهی برای حل این مشکل در ستینگ باشد ، اگر هست خوشحال می شوم راهنمایی کنید .

در فایرفاکس چنین نیست ، هر تبی که باز می شود بدون اشغال کردن اسکرین کار خودش را می کند و مزاحمت ایجاد نمی کند .

و اما یک مزیت برای اپرا . در این مرورگر هر لینکی که خاصیت _blank داشته باشد در یک تب باز می شود ولی در فایرفاکس اینگونه نیست و این دست لینکها در یک صفحه جداگانه باز می شوند .

این است که می گویم هر مرورگر معایب و مزایایی دارد و متاسفانه هیچ کدام در الگو گرفتن از هم قدمی بر نمی دارند .

به امید زیرکی و هوشمندی همیشگی بیل و رفقا !!
اولا بگم که اینهمه پست پشت سر هم نزنید. آدم گیج میشه!
diablo.gif

خوب! به جای اینکه ایراد بگیرید اول سوال کنید برای مشکلی که دارید راه حلی هست یا نه! اگر مبود بعد بگید مشکل داره!
در مورد مشکل! اول شما من درست نفهمیدم چی بوده. به هر حال: اگر میخواهید لینکی رو توی تب جدید باز کنید یا شیفت رو نگه دارید و روی لینک کلیک کنید یا(این "یا"های اپرا اینقدر زیاده که من به دو سه تاش اکتفا میکنم!) روی لینک کلیک راست کنید و نگه دارید و موس رو به طرف پایین بکشید و رها کنید! اگر میخواهید لینک توی تب جدید زیر تب قبلی باز بشه شیف و کنترل رو نگه دارید و روی لینک کلیک کنید تا تب قبلی روبروی شما باشه و لینک توی تب جدید زیر بقیه تبها باز بشه بازم یا: روی لینک کلیک راست رو نگه دارید>پایین>بالا>رها!
شما میتونید لینکها رو توی پنجره های جدید هم باز کنید.
نکته1: برای ایجاد تب خالی جدید Ctl+T یا: کلیک راست روی جای خالی از صفحه>پایین>رها
نکته2: شما نمیتونید کاستومایزی رو نام ببرید که اپرا نتونه انجام بده.
نکته3: کاش ویندوز هم همینجوری بود
نکته4: اگه زیادی به راحتی کار با اپرا عادت کنید با کار کردن با ویندوز اکسپلورر مشکل پیدا خواهید کرد! پس سختترین راهها رو تو اپرا انتخاب کنید!
bgrfreak.gif

یکی دیگر از موارد اعصاب خورد کن اپرا .

در IE شما هر آنگاه که به اینترنت متصل نباشی در حالت آفلاین خواهی بود مگر آنکه به صورت دستی حالت مرورگر را تغییر داده و آنرا به حالت آنلاین ببرید . اما در اپرا چنین نیست ، شما حتی در صورت قطع بودن اینترنت نیز همچنان در حالت آنلاین خواهی ماند و این کلیک کردن و دیدن صفحات در حالت آفلاین مانند بوک مارک و History را دشوار می سازد . این نیز یکی از مواردی است که اوج بلاهت سازندگان اپرا را می رساند . آخر خنگ بازی تا کجا ؟ واقعا مسخره است ، چرا باید برای دیدن آفلاین ها رفت و چند کلیک بی مورد کرد تا حالت مرورگر را به آفلاین تغییر کند ؟
دوستمون جواب سوالتون رو دادن. در ضمن: توهین ممنوع! اگر حرف منطقی هست بفرمایید در غیر اینصورت....
فارسی نویسی در اپرا خیلی ناجوره !

اپرا ایمیل آدرسی ، فرومی یا Community center نداره ؟ برای طرح پیشنهاد و انتقاد پیرامون کارکردش در رابطه با فارسی نویسی لازمه و دیگر موارد لازمه .
تأیید میشه. بارها مطرح کردم. ولی ظاهرا کاربرهایی که از سیستم RTL استفاده میکنن توی فروم اپرا زیاد نیستن. باید یه قرار با همه بچه های اپرا دوست بزاریم بکباره حمله کنیم اونجا داد و بیداد راه بندازیم
grdmartien.gif

نکته: هر وقت خواستید دنبال سایتی بگردید بهترین راه اول سرچ است!
از نظر طراحی اینترفیس هیچ کس به مایکروسافت نمیرسه .
واقعا وقتی میرم توی IE متوجه میشم که چه نعمتی است . فقط حیف که 4 سال یه بار به روز میشه !

دکمه Go که در اینترنت اکسپلورر هست در اپرا دیده نمیشه ، باید در ستینگ فعالش کنم یا کلا وجود نداره ؟
خوب! شما اولا میتونی اپرا رو عین IE کنی اگه خیلی دوسش داری! وگرنه اینجا و خیلی جاهای دیگه پوسته (Skin) واسه اپرا ریخته:
http://my.opera.com/community/customize/skins/
اولا به قول دوستمون احتیاجی به دکمه GO ندارید زیرا:
میتونید آدرس رو. وارد کنید و Enter رو بزنید که خیلی سریعتر هم هست.
نکته2: لینکی رو کپی کردید و میخواهید وارد ادرس بار کنید و روی Go کلیک کنید؟ نمیخواد! اگر خواستید توی همون تبی که دارید استفاده کنید واردش کنید: F2>Ctl+B. اگر خواستید توی تب جدیدی واردش کنید: Ctl+T>Ctl+B
بازم نیگید نه! من دکمه Go رو میخوام(ناراحت نشید. خودم همیشه میذارمش با اینکه استفاده اش نمیکنم!) روی ادرس بار کلیک راست کنید>
Customize>Buttons>Browser View
و دکمه Go رو بکشید و هر جا که دلتون خواست(!!) رها کنید و روی OK کلیک کنید

یک توصیه ای دوستانه به شما: این تاپیکی که زدید رو فراموش کنید! چند ماهی خودتون با اپرا کار کنید، با گزینه هاش ور برید و انگولکش کنید....بعد اگر بازم صلاح دیدید بیاید سراغ همین تاپیک

نکته: من عادت ندارم به اینجور سوالها جواب بدم. چون به نظر من اولا هر نرم افزاری راهنما HELP خودش رو داره که خیلی خیلی از سوالهای آدم رو جواب میده. و معمولا فرومهای نرم افزارها نکات خوبی دارن. و در ضمن اینها سوالاتی هستن که با یکی دو تا کلیک خودتون به جوابش میرسید! احتیاجی به مطرح کردن نداره! شرط میبندم شما حتی تا به حال به قسمت prefereces اپرا هم نرفتید!

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
من که منظورم این بود ترفند هایی که برای فارسی نویسی دارید را اینجا بگید !

نکنه از یک ادیتور کمکی استفاده می کنید و در اپرا copy past می کنید :D

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
نه. راستشو بخواید من با تایپ فارسی توی اپرا خیلی عادت کردم. جدیدا با تایپ توی آفیس مشکل پیدا کردم!
girl_haha.gif

مثلا میدونم که اگر بخوام وسط کلمه ای کلیک کنم تا یک حرف اشتباه تایپ شده رو اصلاح کنم باید یک حرف سمت چپتر! کلیک کنم تا حرف پشت سریش رو ادیت کنم!
یا مثلا وقتی Home رو میزنم تا به آخر(!) جمله بره اوتوماتیک عادت کردم دستم رو روی Right Arrow(!) نگه دارم تا بره آخر جمله!
و....
خلاصه همه چی چپکیه
43r4jed.gif

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مرسی از توضیحات شما .

راستش این قسمت از توضیحات شما را متوجه نشدم !

روی لینک کلیک راست رو نگه دارید>پایین>بالا>رها!
این پایین ، بالا ، رها یعنی چی ؟ یعنی باید در حالی که دکمه فشرده است موس رو بالا و پایین ببرم ؟

بازم نیگید نه! من دکمه Go رو میخوام(ناراحت نشید. خودم همیشه میذارمش با اینکه استفاده اش نمیکنم!) روی ادرس بار کلیک راست کنید>
Customize>Buttons>Browser View
راستش من توی دکمه ها کاستومایز Go پیدا نکردم !

من از کسانی که اهلش هستند دعوت می کنم برای مسئله فارسی نویسی اپرا کمی تلاش کنند .

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
4cve5v9.gif

دوست عزیز اونجوری که گفتم برو توی اون پنجره و دکمه ی GO رو درگ کن جایی که می خوای بزاریش
خودش درست میشه
ولی بهت پیشنهاد می کنم کمی بیشتر با همه ی این مرورگر ها کار کنی و بعد قضاوت کنی
البته من خودم هم در این نمی تونم نظری بدم و چیزی نمی دونم ولی برای من راحت ترین مرورگر فایرفاکس بوده از لحاظ سرعت، اکستنشنها، سازگاری با سایتهای بیشتری نسبت به اپرا که البته تا اونجایی که من میدونم استاندارد نبودن صفحات مربوط میشه به خودشون نه فایرفاکس
فقط هم دو تا مشکل باهاش دارم، یکی سرعت بسیار پایین" مصرف رم خیلی بالا" و دوم دانلود منیجر خیلی بد
تمامی کمبودهای مرورگر فایرفاکس بجز اینا با extension قابل حله مثلا مشکل از بین رفتن صفحات در حال مرور بعد از بسته شدن مرورگر

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
خوب خوشبختانه دوستان اکثر سوالات شما رو جواب دادن ولی یه توصیه هم من به شما میکنم هر وقت مشکلی تو اپرا داشتی بیا و مطرح کن اما بگو چه طوری میشه تو اپرا اینکار رو نکرد نه اینکه بگی چقدر اپرا بده نمیشه اینکار رو توش انجام داد:happy:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
نه. راستشو بخواید من با تایپ فارسی توی اپرا خیلی عادت کردم. جدیدا با تایپ توی آفیس مشکل پیدا کردم!
girl_haha.gif

مثلا میدونم که اگر بخوام وسط کلمه ای کلیک کنم تا یک حرف اشتباه تایپ شده رو اصلاح کنم باید یک حرف سمت چپتر! کلیک کنم تا حرف پشت سریش رو ادیت کنم!
یا مثلا وقتی Home رو میزنم تا به آخر(!) جمله بره اوتوماتیک عادت کردم دستم رو روی Right Arrow(!) نگه دارم تا بره آخر جمله!
و....
خلاصه همه چی چپکیه
43r4jed.gif

چه تفاهمی :)

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز اونجوری که گفتم برو توی اون پنجره و دکمه ی GO رو درگ کن جایی که می خوای بزاریش
خودش درست میشه
ولی بهت پیشنهاد می کنم کمی بیشتر با همه ی این مرورگر ها کار کنی و بعد قضاوت کنی
البته من خودم هم در این نمی تونم نظری بدم و چیزی نمی دونم ولی برای من راحت ترین مرورگر فایرفاکس بوده از لحاظ سرعت، اکستنشنها، سازگاری با سایتهای بیشتری نسبت به اپرا که البته تا اونجایی که من میدونم استاندارد نبودن صفحات مربوط میشه به خودشون نه فایرفاکس
فقط هم دو تا مشکل باهاش دارم، یکی سرعت بسیار پایین" مصرف رم خیلی بالا" و دوم دانلود منیجر خیلی بد
تمامی کمبودهای مرورگر فایرفاکس بجز اینا با extension قابل حله مثلا مشکل از بین رفتن صفحات در حال مرور بعد از بسته شدن مرورگر
با سپاس از راهنمایی های شما .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
برای History نمیشه مثل Go دکمه مستقیم گذاشت ؟

فکر کنم پیش بینی نکرده اند !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اینها آدرسهایی است که می توان از آنها برای رساندن پیشنهادها و انتقادات و همچنین گزارش باگهای اپرا به نویسندگان این مرورگر استفاده کرد .

http://www.opera.com/support/bugs/
http://www.opera.com/contact/

این لینک ویژه ارائه پیشنهاد در مورد مرورگر دسکتاپ اپرا است .

بشتابید که فارسی نویسی و چند مورد دیگر اپرا اعصاب نمیگذارد .

راستی می دانستید که اپرا نروژی است ؟ :blink: من نمی دانستم :D !!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اپرا ذاتا با History و مرور آفلاین مشکل داره یا من هنوز سر در نیاورده ام ؟

حتی با فعال کردن دستی آفلاین ( نقطه ضعف است ) نیز نمی توانم وب پیج های را بصورت آفلاین نگاه کنم .

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
اپرا ذاتا با History و مرور آفلاین مشکل داره یا من هنوز سر در نیاورده ام ؟

حتی با فعال کردن دستی آفلاین ( نقطه ضعف است ) نیز نمی توانم وب پیج های را بصورت آفلاین نگاه کنم .
شما از کدوم ورژن اپرا استفاده میکنی؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ورژن من 9.01 است .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستی Auto Complete فیلدها و فرمها در اپرا چرا کار نمی کند ؟

مثلا فیلد تکست گوگل سرچ .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در History اپرا گذشته از اینکه باز کردن وب پیجها به سادگی امکان پذیر نیست ، عنوان وب پیجها نیز در لیست مربوط به هر سایت نیست بلکه آدرس URL هر وب پیج نمایش داده میشود .

این هم یک گاف دیگر از اپرا !

بالا