• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انصافا اپرا از فایرفاکس بهتر است !

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
خبر جدید برای طرفداران فایرفاکس! ;)

به نقل از CNET :
در كنفرانس اخیر هكرها در شهر San Diego ادعایی مبنی بر آسیب پذیر بودن مروگر محبوب فایرفاكس نسبت به پردازش كدهای جاوا اسكریپت مطرح شد. این گزارش آسیب پذیری توسط دو هكر در كنفرانس ToorCon ارایه شده است.

بر طبق گزارش آسیب پذیری ارایه شده در این كنفرانس ، هكر میتواند با فریب دادن قربانی خود بوسیله روش قدیمی باز كردن یك صفحه وب حاوی كدهای مخرب دسترسی كاملی به سیستم هدف پیدا كند.

اسپیگل ماك در این مورد می گوید : "همه كاربران این را میدانند كه مرورگر اینترنت اكسپلورر فاقد امنیت میباشد اما قابل ذكر است كه فایرفاكس هم امنیت قطعی برای كاربران خود ایجاد نمیكند."

وی توضیحات مربوطه به سو استفاده از این آسیب پذیری و بكار گیری كد مخرب را نیز فاش نمود. بر طبق گفته وی و همكارش این آسیب پذیری تنها مخصوص پیاده سازی زبان جاوا اسكریپت در فایرفاكس است. در واقع با ترفندهای مختلف برنامه نویسی میتوان توده ای از خطاهای سرریزی را برای برنامه ایجاد كرد و این اجرا یك خراب كاری كامل در كد نویسی هست و غیر قابل اصلاح ( Patch) .

مدیر امنیتی موزیلا می گوید: "چیزی كه آنها توضیح دادند ، ممكن است كه آسیب پذیری تغییر یافته از روش های قدیمی باشد اما ما تحقیقات بیشتری را آغاز میكنیم. ما از افشای توضیحات كامل این آسیب پذیری خوشحال نیستیم زیرا آنها با ارایه گزارش خود تمامی كلیدهای آسیب پذیری را برای هكرها توضیح داده اند."

دو هكر مذكور ادعا می كنند كه در حدود 30 آسیب پذیری دیگر نیز در فایرفاكس كشف نموده اند ولی تا به ثبت رساندن آنها ، گزارش امنیتی از آنها منتشر نخواهد شد

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
اپرا رو اونقدر میتونی costomize کنی که عین IE یا عین FF بشه!!! کی گفته Customize نمیشه؟!؟!؟!؟!؟! اینقدر ستینگهای کاستومایز شده برای اپرا هست که خدا میدونه!
اپرا اینقدر باحاله که به نظر من اصلا ارزش بحث کردن و مقایسه کردن با FF رو نداره! دیگه IE رو که بیخیال
283.gif

snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
اپرا رو اونقدر میتونی costomize کنی که عین IE یا عین FF بشه!!! کی گفته Customize نمیشه؟!؟!؟!؟!؟! اینقدر ستینگهای کاستومایز شده برای اپرا هست که خدا میدونه!
اپرا اینقدر باحاله که به نظر من اصلا ارزش بحث کردن و مقایسه کردن با FF رو نداره! دیگه IE رو که بیخیال
283.gif

snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
snoozer_18.gif
در مورد مشکل فارسی نویسی چطور ؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
آرشپور جان دستت درد نکنه. اسمایلت خیلی باحال بود!! :lol:
ادنان جان میشه بگی چه مشکلی با فارسی نویسی داری؟ ما که مشکلی نداریم و داریم باهاش زندگیمونو میچرخونیم.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
درسته واقعا مشکل داره. ولی به قدری امکانات دیگه اش خوبه که از این اشکالش صرف نظر کردم. خودم چندتا trick پیدا کردم که فارسی نویسی رو راحتتر میکنه.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
درسته واقعا مشکل داره. ولی به قدری امکانات دیگه اش خوبه که از این اشکالش صرف نظر کردم. خودم چندتا trick پیدا کردم که فارسی نویسی رو راحتتر میکنه.

ها اینو به ما هم وده

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
آرشپور جان دستت درد نکنه. اسمایلت خیلی باحال بود!! :lol:
ادنان جان میشه بگی چه مشکلی با فارسی نویسی داری؟ ما که مشکلی نداریم و داریم باهاش زندگیمونو میچرخونیم.

یعنی شما مشکلش را متوجه نشدید !!! :blink:
تو پست اول همین تاپیک مقداری از مشکلات با فارسیش را گفته !

من اپرا را برای سایت های انگلیسی استفاده می کنم .
تو فروم های فارسی تایپ کردن با اپرا زیاد جالب نیست !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من بدون تعصب حرف می زنم .

اگر من از IE تعریف می کنم به خاطر برتریهای بی چون چراش است .
کلا از بین اپرا و فایرفاکس به نظر من اپرا بهتره .
اپرا با یک سری امکانات زیاد و در هم آدمو گیج می کنه ، این در حالیه که ساده ترین و اولیه ترین امکانات مورد نیاز در یک مرورگر مثل دکمه History و Home رو نداره !!
کسانی که به من گفتن شما بلد نیستی و بلد نبودن دلیل بر بد بودن مرورگر نیست ، متاسفانه نفرمودند که چگونه می شود دکمه History و Home رو کاشت اون بالا .
نگاه کنید اپرا History رو پس از کلی کلیک و دردسر در یک تب باز میکنه و اونو میبره بین صفحه های وب قرار میده ، آخه اگر این خنگی سازندگانش نیست پس چیست ؟ چرا History باید بره بین صفحه های وب گم و گور بشه ؟
یک ایراد دیگر از بین چندین و چند ایراد اپرا این است که علامت X مربوط به بستن تب رو روی خود تبها گذاشته ، این باعث میشه بیعضی وقتها که تبهای زیادی باز می کنی ، اشتباها روی X کلیک کنی و تب بسته بشه ، اونوقت با توجه به مصیبت باز کردن History اعصاب بیش از آنچه قابل قبول باشه خورد میشه !!
در فایرفاکس X در گوشه کار گذاشته شده و X تنها تبی رو میبنده که فعال باشه . از این نظر انصافا فایرفاکس بهتره .

من هم موافقم که هر 3 مرورگر برتریهایی نسبت به هم دارن که اگر روزی برسد همه این نقاط قوت یکجا جمع بشن بی تردید بهترین مرورگر در دسترس قرار خواهد گرفت .

برای من تعصب سازندگان اپرا و فایرفاکس عجیبه ، با توجه به باز بودن سورس و رایگان بودن هر دو می بایست بیش از این در الگوبرداری از قوتهای هم تلاش کنن که نمیکنن .

هر کدوم راه خودشو میره و این کاربر رو که در پی آمیزه ای از نقاط قوت همه مرورگر ها است پریشان می کنه .

البته هنوز جای امیدواری هست که مایکروسافت ضمن حفظ برتریهای خودش نقاط قوت اپرا و فایرفاکس رو هم به مرورگر خودش اضافه کنه . اگر اینگونه شود من مطمئن ام که اپرا و فایر فاکس با توجه به کله شقی و یک دندگی که دارن از دور خارج میشن .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من بدون تعصب حرف می زنم .

اگر من از IE تعریف می کنم به خاطر برتریهای بی چون چراش است .
کلا از بین اپرا و فایرفاکس به نظر من اپرا بهتره .
اپرا با یک سری امکانات زیاد و در هم آدمو گیج می کنه ، این در حالیه که ساده ترین و اولیه ترین امکانات مورد نیاز در یک مرورگر مثل دکمه History و Home رو نداره !!
کسانی که به من گفتن شما بلد نیستی و بلد نبودن دلیل بر بد بودن مرورگر نیست ، متاسفانه نفرمودند که چگونه می شود دکمه History و Home رو کاشت اون بالا .
نگاه کنید اپرا History رو پس از کلی کلیک و دردسر در یک تب باز میکنه و اونو میبره بین صفحه های وب قرار میده ، آخه اگر این خنگی سازندگانش نیست پس چیست ؟ چرا History باید بره بین صفحه های وب گم و گور بشه ؟
یک ایراد دیگر از بین چندین و چند ایراد اپرا این است که علامت X مربوط به بستن تب رو روی خود تبها گذاشته ، این باعث میشه بیعضی وقتها که تبهای زیادی باز می کنی ، اشتباها روی X کلیک کنی و تب بسته بشه ، اونوقت با توجه به مصیبت باز کردن History اعصاب بیش از آنچه قابل قبول باشه خورد میشه !!
در فایرفاکس X در گوشه کار گذاشته شده و X تنها تبی رو میبنده که فعال باشه . از این نظر انصافا فایرفاکس بهتره .
من هم موافقم که هر 3 مرورگر برتریهایی نسبت به هم دارن که اگر روزی برسد همه این نقاط قوت یکجا جمع بشن بی تردید بهترین مرورگر در دسترس قرار خواهد گرفت .
برای من تعصب سازندگان اپرا و فایرفاکس عجیبه ، با توجه به باز بودن سورس و رایگان بودن هر دو می بایست بیش از این در الگوبرداری از قوتهای هم تلاش کنن که نمیکنن .
هر کدوم راه خودشو میره و این کاربر رو که در پی آمیزه ای از نقاط قوت همه مرورگر ها است پریشان می کنه .
البته هنوز جای امیدواری هست که مایکروسافت ضمن حفظ برتریهای خودش نقاط قوت اپرا و فایرفاکس رو هم به مرورگر خودش اضافه کنه . اگر اینگونه شود من مطمئن ام که اپرا و فایر فاکس با توجه به کله شقی و یک دندگی که دارن از دور خارج میشن .

دوست عزیز وقتی میگم چیزی که بلد نیستی نگو نیست بازم حرف خودت رو میزنی اقلا یه کم زحمت میدادی به خودت میگشتی. در مورد کلید home شما از منوی view اول toolbar و بعد main bar رو بزن دکمه home میاد اون بالا ضمنا از کلید ctrl+space میتونی استفاده کنی اگر هم از اونجایی که هست خوشت نیومد رو اون نوار قسمت خالیش کلیک راست کن و cusomize رو بزن حالا هر جا که دوست داشتی بگیر بکش و ولش کن تو همون main bar کنار home گزینه panel رو بزن هیستوری میاد کنارش برات اگر میبینی سخته f4 رو بزن .
درمورد اون tab ها و دکمه close برو به این مسیر : prefrences>tools>advanced>tab و گزینه show close button on each tab رو غیر فعال کن

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز وقتی میگم چیزی که بلد نیستی نگو نیست بازم حرف خودت رو میزنی اقلا یه کم زحمت میدادی به خودت میگشتی. در مورد کلید home شما از منوی view اول toolbar و بعد main bar رو بزن دکمه home میاد اون بالا ضمنا از کلید ctrl+space میتونی استفاده کنی اگر هم از اونجایی که هست خوشت نیومد رو اون نوار قسمت خالیش کلیک راست کن و cusomize رو بزن حالا هر جا که دوست داشتی بگیر بکش و ولش کن تو همون main bar کنار home گزینه panel رو بزن هیستوری میاد کنارش برات اگر میبینی سخته f4 رو بزن .
درمورد اون tab ها و دکمه close برو به این مسیر : prefrences>tools>advanced>tab و گزینه show close button on each tab رو غیر فعال کن

مرسی از راهنمایی های شما . اکنون بیش از پیش به اپرا امیدوار شدم . چه بهتر بود که به صورت پیش فرض این امکانات را فعال می کردند .

اگر هم از اونجایی که هست خوشت نیومد رو اون نوار قسمت خالیش کلیک راست کن و cusomize رو بزن حالا هر جا که دوست داشتی بگیر بکش و ولش کن تو همون main bar
اینجا رو متوجه نشدم . کاستومایز رو که میزنم پنجره ای باز می شود و ....:wacko:

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستی اینو هم یادم رفت بگم . در اپرا وقتی با زدن بر روی یک لینک تب جدید باز میکنی صفحه وبی که روی آن بودی می رود و تب جدید روبروی آدم قرار می گیرد . این یکی هم از نقاط ضعف اپرا است . اصولا وقتی شما لینکی را در تب باز می کنید معنی اش این است که با صفحه وبی که آن لینک درش است هنوز کار دارید ، اگر اینطور نبود که دیگر نیازی به باز کردن لینک در تب نبود !! این نقطه ضعف موجب می شود که شما با کلیک بر روی هر لینک مجبور شوید مرتب بر روی تب صفحه اصلی کلیک کنید و آنرا از حالت غیر فعال خارج کنید .

راستی شاید راهی برای حل این مشکل در ستینگ باشد ، اگر هست خوشحال می شوم راهنمایی کنید .

در فایرفاکس چنین نیست ، هر تبی که باز می شود بدون اشغال کردن اسکرین کار خودش را می کند و مزاحمت ایجاد نمی کند .

و اما یک مزیت برای اپرا . در این مرورگر هر لینکی که خاصیت _blank داشته باشد در یک تب باز می شود ولی در فایرفاکس اینگونه نیست و این دست لینکها در یک صفحه جداگانه باز می شوند .

این است که می گویم هر مرورگر معایب و مزایایی دارد و متاسفانه هیچ کدام در الگو گرفتن از هم قدمی بر نمی دارند .

به امید زیرکی و هوشمندی همیشگی بیل و رفقا !!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یکی دیگر از موارد اعصاب خورد کن اپرا .

در IE شما هر آنگاه که به اینترنت متصل نباشی در حالت آفلاین خواهی بود مگر آنکه به صورت دستی حالت مرورگر را تغییر داده و آنرا به حالت آنلاین ببرید . اما در اپرا چنین نیست ، شما حتی در صورت قطع بودن اینترنت نیز همچنان در حالت آنلاین خواهی ماند و این کلیک کردن و دیدن صفحات در حالت آفلاین مانند بوک مارک و History را دشوار می سازد . این نیز یکی از مواردی است که اوج بلاهت سازندگان اپرا را می رساند . آخر خنگ بازی تا کجا ؟ واقعا مسخره است ، چرا باید برای دیدن آفلاین ها رفت و چند کلیک بی مورد کرد تا حالت مرورگر را به آفلاین تغییر کند ؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در اپرا Panels همان History در اینترنت اکسپلورر است ؟ اگر اینگونه است چرا در Tools یک میان بر به نام History گذاشته شده ؟

این از همان مسئله ای نشات می گیرد که قبلا گفتم . هر کدام به سلیقه خود عمل کرده و اصطلاحات خود را به میان انداخته است .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فارسی نویسی در اپرا خیلی ناجوره !

اپرا ایمیل آدرسی ، فرومی یا Community center نداره ؟ برای طرح پیشنهاد و انتقاد پیرامون کارکردش در رابطه با فارسی نویسی لازمه و دیگر موارد لازمه .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از نظر طراحی اینترفیس هیچ کس به مایکروسافت نمیرسه .
واقعا وقتی میرم توی IE متوجه میشم که چه نعمتی است . فقط حیف که 4 سال یه بار به روز میشه !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دکمه Go که در اینترنت اکسپلورر هست در اپرا دیده نمیشه ، باید در ستینگ فعالش کنم یا کلا وجود نداره ؟

بالا