hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
در مورد IE فکر نمی کنم تغییر چندانی ایجاد بشه ، فقط یک جا برای تبها باز خواهند کرد . اگر هم دگرگونی بزرگی ایجاد کنن به دلیل IE بودنش بی تردید مانند اپرا و فایرفاکس چلاق نخواهد شد .
واقعا از لحاظ اینترفیس و چیدمان دکمه ها و در دسترس قرار دادن امکانات اپرا و فایرفاکس آشغالند !
شما که کارکشته اپرا و فایرفاکس هستین بگین میشه دکمه History رو برای اپرا مثل IE گذاشت بالای صفحه تا همیشه در دسترس باشه ؟
IE یک سروگردن بالاتره ، تازه IE من مال 4 سال پیشه ، اپرایی که همین چند روز پیش دانلود کردم جلوش لنگ میندازه !
در اپرا برای رفتن به سایت Home page باید حتما یک تب باز کرد . زورشون اومده یک دکمه Home مثل بچه آدم بذارن اون بالا .
نهایت بی سلیقگی و منگولیستی سازندگان اپرا و فایرفاکس آدمو عصبانی می کنه !
تنها نقطه قوت این دو قابلیت Tab است که اون هم به خاطر آپ تو دیت بودنشون است .
راستی اینو یادم رفت بگم که اینترفیس فایرفاکس کاملا آماتوری و بی ریخته ، اگر از اینترفیسهای زشت و بد ترکیب دچار حس افسردگی و پریشانی می شوید اصلا به سوی فایرفاکس نروید ، البته اپرا نیز با وجود مزیتهایش در این زمینه تا حدود زیادی از زشتی اینترفیس رنج می برد .
باید امیدوار بود ویندوز ویستا در ایران کار بدهد ، در این صورت گرویدن به سوی این دو مرورگر بی معنا خواهد شد .
من ميگم اين بحث كدوم بهتره رو بيخيال شيم واسه هميشه آقا تريم . واقعا هيچيش كه به ما نميماسه ! پس نتيجه اش چيه ؟:دي
از 1.5.0.6 كرش در حالت طبيعي نداشتم . پيشنهادم اينه كه fasterfox هم نصب كنيآقا فایرفاکس ما بدون اجازه خودش به 1.5.0.7 ارتقا پیدا کرده !
من با 1.4 مشکل نداشتم ولی احساس می کنم نسخه 1.5 آن بیشتر کرش می کنه !!!
من چندین لینک را که با هم باز می کنم ( تو تب های مختلف ) وقتی یکی دوتاش قراره که this page cannot displayed ّشه ( یعنی پیدا نکنه ) فایرفاکسم تو حالت هنگ برای مدتی می مونه ! که اعصابم را خورد می کنه .
کسی مشکل منو نداره ؟
1-tab mix plusضمنا اپرا3 قابلیت خیلی جالب داره که من خیلی باهاش حال می کنم :
1- هر Tab را که می بندی میره تو سطل آشغال که امکان برگشت آن وجود داره . آخه خیلی برای من اتفاق می افته که اشتباهی تبی را می بندم !
2- اپرا ببندی و فردا کامپیوترت را روش کنی هنوز همان تب هایی که باز کردی را داری !
3- کش کردن صفحات فوق العاده است ! من وقتی دکمه back را می زنم ، صفحه مجدد از روی اینترنت لود نمیشه ! این قابلیت خیلی جاها به دردم می خوره . مخصوصا تو فرم ها که بعضی مواقع دوست دارم به عقب برگردم ببینم فیلد را چطور پر کردم ! یا مثلا یک ساعت می شینی تو فروم تایپ می کنی و دکمه سابمیت را که می زنی و this page cannot this palyed که میده با back زدن تمام مطالبی که تایپ کرده بودی نمی پره !!!!
1-tab mix plus
2-session saver
دقيقا همين حالتها رو شبيه سازي ميكنند .
Session Manager saves and restores the state of all windows - either when you want it or automatically at startup and after crashes. Additionally it offers you to reopen (accidentally) closed windows and tabs. If you're afraid of losing data while browsing - this extension allows you to relax...
This extension replaces SessionSaver and Tab Mix Plus' session manager. It stores more data than both of them and should be more reliable in saving and restoring. Although it is not recommended to have more than one session related extension installed, Session Manager is compatible at least with Tab Mix Plus.
Crash Recovery automatically restores all opened pages after a crash happened. It is an "install and forget" extension which you will only notice right after the occasional crash.
Note: It is not recommended to install this extension, if you're already using Session Manager, SessionSaver or Tab Mix Plus.
Tab Mix Plus enhances Firefox's tab browsing capabilities. It includes such features as duplicating tabs, controlling tab focus, tab clicking options, undo closed tabs and windows, plus much more. It also includes a full-featured session manager with crash recovery that can save and restore combinations of opened tabs and windows.
چیز خاصی نمیشه. نتیجه اش این میشه که همه از مرورگری امن و استاندارد استفاده می کنن و ما برنامه نویسان تحت وب برای طراحی یک سایت جون نمی کنیم که با IE غیراستاندارد که برای هر تگی فیلم درمیاره سایت رو هماهنگ کنیم. اگه شما اینجوری فکر می کنی اونوقت برای شما فرق نمی کنه که سوار یه پیکان قراضه بشی یا یک بنز آخرین مدل که امنیتش هم برای حفظ جانت بالاتره. درسته؟خوب حالا بلفرضم ثابت بشه كه FF خيلي استاندارده و IE ديگه پير شده ، چي ميشه هيچي .
بحث يواش يواش به مقايسات تعثبي بيين ويندوز و لينوكس و مك ، و مايكروسفاتو اپل و رد هت وو ... كشيده ميشه .