• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انصافا اپرا از فایرفاکس بهتر است !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دلیل IE بودنش بی تردید مانند اپرا و فایرفاکس چلاق نخواهد شد .

animal_rooster.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
در مورد IE فکر نمی کنم تغییر چندانی ایجاد بشه ، فقط یک جا برای تبها باز خواهند کرد . اگر هم دگرگونی بزرگی ایجاد کنن به دلیل IE بودنش بی تردید مانند اپرا و فایرفاکس چلاق نخواهد شد .

واقعا از لحاظ اینترفیس و چیدمان دکمه ها و در دسترس قرار دادن امکانات اپرا و فایرفاکس آشغالند !

شما که کارکشته اپرا و فایرفاکس هستین بگین میشه دکمه History رو برای اپرا مثل IE گذاشت بالای صفحه تا همیشه در دسترس باشه ؟

IE یک سروگردن بالاتره ، تازه IE من مال 4 سال پیشه ، اپرایی که همین چند روز پیش دانلود کردم جلوش لنگ میندازه !

در اپرا برای رفتن به سایت Home page باید حتما یک تب باز کرد . زورشون اومده یک دکمه Home مثل بچه آدم بذارن اون بالا .

نهایت بی سلیقگی و منگولیستی سازندگان اپرا و فایرفاکس آدمو عصبانی می کنه !

تنها نقطه قوت این دو قابلیت Tab است که اون هم به خاطر آپ تو دیت بودنشون است .

راستی اینو یادم رفت بگم که اینترفیس فایرفاکس کاملا آماتوری و بی ریخته ، اگر از اینترفیسهای زشت و بد ترکیب دچار حس افسردگی و پریشانی می شوید اصلا به سوی فایرفاکس نروید ، البته اپرا نیز با وجود مزیتهایش در این زمینه تا حدود زیادی از زشتی اینترفیس رنج می برد .

باید امیدوار بود ویندوز ویستا در ایران کار بدهد ، در این صورت گرویدن به سوی این دو مرورگر بی معنا خواهد شد .

شما اند تناقضی...خودت اوپرا بهتره بعد میگی اپرا چرا اینو نداره و گوشش کجه...:blink:

در ضمن همه کاری در اپرا هم قابل انجامه..گرچه من اصلا استفاده نمیکنم ازش...ولی شما نمیتونی دلیل نشدن نیست...

شما هنوز نتونستی مشگل نداشتن تب رو برای IE توجیه کنی..در صورتی که امثال فایر فاکس با داشتن اکستنشن هایی مثه IEtab همون یه ذره امید هم که با IE بود از بین میبرند...:lol:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من ميگم اين بحث كدوم بهتره رو بيخيال شيم واسه هميشه آقا تريم . واقعا هيچيش كه به ما نميماسه ! پس نتيجه اش چيه ؟:دي

athar

Registered User
لایک‌ها
8
توی عمرم هیچوقت ندیدم کسی مثل نندوک چند چیز رو با هم عادلانه مقایسه کنه! (تاپیک افسانه های فایرفاکس) در حالی که خودش میگفت فایرفاکس کاره و ترکش نمیکنه اما توی تمام موارد ثابت کرد اپرا سر تره.
از دید خودم هم عرض کنم که برای یک بروزر چه برای ما و چه برای افرادی که خط T1 دارن سرعت مهمترین فاکتور برای انتخاب هست و در این مورد هم اپرا بدون شک بیشترین سرعت رو داره.
ضمنا کی گفته Customization (درست نوشتم؟!!) تو اپرا ضعیفه؟ شما هر دکمه ای که دلتون بخواد میتونید بهش اضافه کنید! اصولا Personal Bar برای همین ساخته شده!
مشکل هنگ هم..... توی ورژن جدید یک بار هم ندیدم اپرا کرش کنه. قبلا هم کرش نمیکرد. مگر سر یکی دو ورژن که باگ داشتن.
مشکل اکستنشن ها هم که با اومدن witgets حل شد.
دانلود منیجرش هم که کاربر رو از نصب کردن دانلود منیجرهای دیگه بی نیاز کرده. البته توی ورژنهای قدیمی مشکلاتی داشت. اما الان هیچ مشکلی نداره. فرضا موقع دانلود یک موزیک به راحتی میتونم بدون اینکه منتظر تمام شدن دانلود باشم یا دانلود رو پاوز کنم روش دوبار کلیک کنم و تا جایی که دانلود شده رو گوش کنم.

خلاصه اینکه این بحثها معمولا کل کل هست و هر کس از هر مرورگری استفاده میکنه طرفداری اونو میکنه و کمتر پیش میاد یکی بیاد و عادلانه نظرش رو بگه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من ميگم اين بحث كدوم بهتره رو بيخيال شيم واسه هميشه آقا تريم . واقعا هيچيش كه به ما نميماسه ! پس نتيجه اش چيه ؟:دي

موافقم...هر کس به دین و مرام خودش برسه و حال کنه...;)

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
منم کاملا با شما موافقم اپرا خیلی قویتره FF یکمی بچگونه وضعیفه
در ضمن اشکال اولتم مردوده چون با پنل سمت چپ ص کاملا به همه چی احاطه داری

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
آقا فایرفاکس ما بدون اجازه خودش به 1.5.0.7 ارتقا پیدا کرده !

من با 1.4 مشکل نداشتم ولی احساس می کنم نسخه 1.5 آن بیشتر کرش می کنه !!!

من چندین لینک را که با هم باز می کنم ( تو تب های مختلف ) وقتی یکی دوتاش قراره که this page cannot displayed ّشه ( یعنی پیدا نکنه ) فایرفاکسم تو حالت هنگ برای مدتی می مونه ! که اعصابم را خورد می کنه .

کسی مشکل منو نداره ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
آقا فایرفاکس ما بدون اجازه خودش به 1.5.0.7 ارتقا پیدا کرده !

من با 1.4 مشکل نداشتم ولی احساس می کنم نسخه 1.5 آن بیشتر کرش می کنه !!!

من چندین لینک را که با هم باز می کنم ( تو تب های مختلف ) وقتی یکی دوتاش قراره که this page cannot displayed ّشه ( یعنی پیدا نکنه ) فایرفاکسم تو حالت هنگ برای مدتی می مونه ! که اعصابم را خورد می کنه .

کسی مشکل منو نداره ؟
از 1.5.0.6 كرش در حالت طبيعي نداشتم . پيشنهادم اينه كه fasterfox هم نصب كني

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ضمنا اپرا3 قابلیت خیلی جالب داره که من خیلی باهاش حال می کنم :

1- هر Tab را که می بندی میره تو سطل آشغال که امکان برگشت آن وجود داره . آخه خیلی برای من اتفاق می افته که اشتباهی تبی را می بندم !

2- اپرا ببندی و فردا کامپیوترت را روش کنی هنوز همان تب هایی که باز کردی را داری !

3- کش کردن صفحات فوق العاده است ! من وقتی دکمه back را می زنم ، صفحه مجدد از روی اینترنت لود نمیشه ! این قابلیت خیلی جاها به دردم می خوره . مخصوصا تو فرم ها که بعضی مواقع دوست دارم به عقب برگردم ببینم فیلد را چطور پر کردم ! یا مثلا یک ساعت می شینی تو فروم تایپ می کنی و دکمه سابمیت را که می زنی و this page cannot this palyed که میده با back زدن تمام مطالبی که تایپ کرده بودی نمی پره !!!!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ضمنا اپرا3 قابلیت خیلی جالب داره که من خیلی باهاش حال می کنم :

1- هر Tab را که می بندی میره تو سطل آشغال که امکان برگشت آن وجود داره . آخه خیلی برای من اتفاق می افته که اشتباهی تبی را می بندم !

2- اپرا ببندی و فردا کامپیوترت را روش کنی هنوز همان تب هایی که باز کردی را داری !

3- کش کردن صفحات فوق العاده است ! من وقتی دکمه back را می زنم ، صفحه مجدد از روی اینترنت لود نمیشه ! این قابلیت خیلی جاها به دردم می خوره . مخصوصا تو فرم ها که بعضی مواقع دوست دارم به عقب برگردم ببینم فیلد را چطور پر کردم ! یا مثلا یک ساعت می شینی تو فروم تایپ می کنی و دکمه سابمیت را که می زنی و this page cannot this palyed که میده با back زدن تمام مطالبی که تایپ کرده بودی نمی پره !!!!
1-tab mix plus
2-session saver
دقيقا همين حالتها رو شبيه سازي ميكنند .

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
اگه این امکان وجود داشت که یک مرورگر ایده آل داشته باشم از هرسه مرورگر قابلیت های خوبشون رو انتخاب میکردم تا به یه مرورگر نهایی برسم ... انصافا هرکدوم در زمینه هایی به طور چشم گیری از بقیه سرتر هستن ولی در کل من با هیچ کدوم نمیتونم به هدف نهاییم که مرور وب سریع بدون دردسر - امنیت بال -ا مصرف حافظه کم - یوزر فرندلی بودن و ... هست برسم ...
من الان مدتیه با فایر فاکس کار میکنم و سمت آی ای هم نمیتونم دیگه برم دلیلمم سرعتش هست که برام خیلی مهمه ... اصولا آی ای بعد از مدتی غیر قابل استفاده میشه ولی تا الان فایر فاکس خوب جواب داده از این نظر. اما ضعف های خودش رو داره که به نظرم میشه چندین صفحه راجبش نوشت اما برای نمونه
1-اصلا به راحتی IE نمیشه در ادیتور های HTML ویرایش انجام داد (عملی جانکاه!)
2-زیاد کرش میکنه
3- بعد از کرش کش بلکل پاک میشه !! (از 2 و 3 نتیجه بدی میشه گرفت!!)
4-باید کارهای جزیی که در آی ای به راحتی انجام میدادید خداحافظی کنید و به روش های فایرفاکسی عمل کنید (مثلا فرض کن میخوای یک فولدر در بوک مارک رو جابجا کنی!!! امکان پذیر نیست مگر اینکه از بوک مارک ادیتور استفاده کنی...)
در کل مرورگر قوی و خوبی دیدمش ولی قواعد خودش رو به آدم تحمیل میکنه که اصلا خوشایند نیست هرچند که بعد از مدتی تبدیل به عادت بشن ...

فعلا با امید به مرورگر ایده آل زنده ایم!

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
دوست عزیز در مورد ایراداتی که به اپرا گرفتی باید بگم اگه شما چیزی رو بلد نیستی دلیل بر نبودنش نیست
من خودم اگر اپرا فقط دو تا ویژگی note و cached image رو داشت برام کافی بود تا ازش استفاده کنم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بحث بدون منطق و کلا مسخره ای است. از همون پست اول دلایلی رو آوردین که هیچ کدوم درست نیست.
اگه شما نمی تونید از یک مرورگر استفاده کنی یا بلد نیستین از امکانات اون استفاده کنین دلیل بر این نیست که مرورگر اون امکان رو نداره یا به درد نمی خوره. پیشنهاد می کنم قبل از پست ارسال کردن حداقل تویه این انجمن یه search میکردی تا با امکانات مرورگر فایرفاکس یکم آشنا می شدی.
ضمنا IE7 با همین نسخه آزمایشی که داده داد و بیداد همه افراد رو درآورده. هیچ سایتی رو دیگه درست نشون نمی ده. حالا نسخه آخرش هم ارائه بشه هیچ چیز تغییر نمی کنه. فایرفاکس برنده این میدان است. الان تویه آمریکا بیشتر از 20 درصد مردم فایرفاکس رو انتخاب کردن که این رقم داره همینجوری با سرعت بالا میره. این انتخاب بدون دلیل نبوده و نخواهد بود. ضمنا به نظر میاد در نسخه 2 فایرفاکس مشکل سرعت هنگام اولین اجرا و crash کردن برطرف شده.

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
فقط میتونم بگم تعصب چیز خوبی نیست!

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
خوب حالا بلفرضم ثابت بشه كه FF خيلي استاندارده و IE ديگه پير شده ، چي ميشه هيچي .

بحث يواش يواش به مقايسات تعثبي بيين ويندوز و لينوكس و مك ، و مايكروسفاتو اپل و رد هت وو ... كشيده ميشه .

اون موقعي كه ie7 نداشتم از maxthon استفاده ميكردم ،‌

IE 7 واقعا از نظرامنيتي پيشرفت كرد و شعور scripting شم بالارفته !

زيبايش بجاش‌ ، هنگ نكردن هاش هم بجاش ، + كلي امكانات جديد ديگه كه حال ندارم نام ببرم، خودتون بربد دونبالش
crazy.gif

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
1-tab mix plus
2-session saver
دقيقا همين حالتها رو شبيه سازي ميكنند .

آقا دمت گرم ! با این دو چیزی که معرفی کردی به چند اکستنشن باحال رسیدم :

Session Manager 0.4.3
کد:
Session Manager saves and restores the state of all windows - either when you want it or automatically at startup and after crashes. Additionally it offers you to reopen (accidentally) closed windows and tabs. If you're afraid of losing data while browsing - this extension allows you to relax...

This extension replaces SessionSaver and Tab Mix Plus' session manager. It stores more data than both of them and should be more reliable in saving and restoring. Although it is not recommended to have more than one session related extension installed, Session Manager is compatible at least with Tab Mix Plus.

Crash Recovery 0.6.10

کد:
Crash Recovery automatically restores all opened pages after a crash happened. It is an "install and forget" extension which you will only notice right after the occasional crash.

Note: It is not recommended to install this extension, if you're already using Session Manager, SessionSaver or Tab Mix Plus.

Tab Mix Plus 0.3.0.5

کد:
Tab Mix Plus enhances Firefox's tab browsing capabilities. It includes such features as duplicating tabs, controlling tab focus, tab clicking options, undo closed tabs and windows, plus much more. It also includes a full-featured session manager with crash recovery that can save and restore combinations of opened tabs and windows.

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
راهی هست اینا رو روی ورژن دو هم نصب کنیم؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب حالا بلفرضم ثابت بشه كه FF خيلي استاندارده و IE ديگه پير شده ، چي ميشه هيچي .

بحث يواش يواش به مقايسات تعثبي بيين ويندوز و لينوكس و مك ، و مايكروسفاتو اپل و رد هت وو ... كشيده ميشه .
چیز خاصی نمیشه. نتیجه اش این میشه که همه از مرورگری امن و استاندارد استفاده می کنن و ما برنامه نویسان تحت وب برای طراحی یک سایت جون نمی کنیم که با IE غیراستاندارد که برای هر تگی فیلم درمیاره سایت رو هماهنگ کنیم. اگه شما اینجوری فکر می کنی اونوقت برای شما فرق نمی کنه که سوار یه پیکان قراضه بشی یا یک بنز آخرین مدل که امنیتش هم برای حفظ جانت بالاتره. درسته؟

راستی تعصب اینجوری نوشته میشه نه اونجوری که تو نوشتی!!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
هر کسي از هر مرورگري که استفاده مي کنه و باهاش راحته و ديفالت قرارش داده باشه از نظرش اون بهترين براوزره. منم يه زماني رو IE تعصب خاصي داشتم و با هيچي عوضش نمي کردم ولي الان من هم از اينترنت اکسپلورر استفاده مي کنم، هم از Avant که البته اونم IE based ه ولي با کلي امکانات، هم فايرفاکس و هم اپرا چون هر کدومشون قابليت هاي مخصوص به خودشون رو دارند، البته من با آوانت راحتترم و بيشتر از اون استفاده مي کنم ولي همزمان فايرفاکس هم بازه و يه سري از صفحات رو اونتو دارم مرور مي کنم. اپرا رو هم وقتي ببينم فايرفاکس و آوانت، جفتشون تو يه صفحه به مشکل برخوردند وارد صحنه ميکنم و ميبينم که اون بدون مشکلي صفحه رو باز ميکنه. خلاصه که اين سه مرورگر من (اگه اينترنت اکسپلورر و آوانت رو يکي حساب کنيم البته!) مثل 3 تا دوست خوب که هر کدومشون تو يه چيزي تخصص دارند در کنار هم به خدمت رساني به من مشغولند!

اون مورد history رو هم که فرموديد ميشه با جابجايي دکمه ي مربوطه در جاي مناسب قرارش داد (البته اگه من درست متوجه منظورتون شده باشم).

البته من يه دليل ديگه هم براي استفاده همزمان از فايرفاکس به همراه ديگر براوزرها دارم و اون اکستنشن هاي فوق العاده ايه که براش وجود داره. دليل ديگرم هم راحتي save کردن صفحات در اونه. براي دانلود کردن از سايت هايي هم که اجازه استفاده از دانلود منيجر رو نميدن هم من باز از فايرفاکس و يا اپرا استفاده ميکنم چون ذاتا آدم تنبلي هستم و حالم نمياد يه ساعت DAP رو غير فعال و دوباره اکتيو کنم!!

اين بود انشاي من در مورد اينکه همه مرورگرها نقاط ضعف و قوت مربوط به خودشونو دارند و در کنار هم کاملترند
wink.gif

بالا