emad86_20011
Registered User
:lol: :lol: مي گم منظورت از دوستان كيه؟؟ اينجا فقط من از اينا خوشم مياد!! بقيه سايشونو با تير ميزنن :lol: :lol:به نقل از mahmoodreza2000 :راستي با عرض شرمندگي به دوستاني كه spice girl ميخواستند
:lol: :lol: مي گم منظورت از دوستان كيه؟؟ اينجا فقط من از اينا خوشم مياد!! بقيه سايشونو با تير ميزنن :lol: :lol:به نقل از mahmoodreza2000 :راستي با عرض شرمندگي به دوستاني كه spice girl ميخواستند
بابا Ende سرچ!! اينترنتو خوردي!! ايول Again! يه 2 ، 3 تاشو نديده بودم الان دي ال ميكنمبه نقل از mahmoodreza2000 :
به نقل از mahmoodreza2000 :اقا چاكريم كسي اينجا نيست بياد كمك من توي سايت.
من بخشهاي مختلفي دارم كه الان دارم روي همشون كار ميكنم اگه يكي بياد يه بخشي رو دستش بگيره كلي با هم حال ميكنين.
بازم spice ميگذارم.
به نقل از emad86_20011 :انشالا يكي پيدا شه كمكت كنه!!
دستت درد نكنه! اسپايسه بيشتر زندگيه بهتر
یاد اون نقاشه افتادم که بعد از مرگش نقاشیهاش گرون شد!!(اسمش هم بلدمها حالا نیاین گیر بدین که اسمشو نمیدونی!)آره يه چيز يتو هيمن مايه ها...!
تازه اگه كلا از پي تي بري از اين بهترم ميشه...
به نقل از faridbahal :یاد اون نقاشه افتادم که بعد از مرگش نقاشیهاش گرون شد!!(اسمش هم بلدمها حالا نیاین گیر بدین که اسمشو نمیدونی!)
من هم یاد جی تی مگس و تاپیکهای ختمش افتادمبه نقل از Gt_Max :منم ياد حسين فهميده افتادم...
:lol: :lol:خيلي باحال بودبه نقل از mehrdad1355 :جی تی مگس
ما بيشتر حالا انشالا ساله ديگه كه دوباره دارم بره كنكور مي خونم حتما مي يام كمكتبه نقل از mahmoodreza2000 :آقا چاكريم شما به كارت برس
خدا بزرگ
به نقل از mehrdad1355 :من هم یاد جی تی مگس و تاپیکهای ختمش افتادم
به نقل از emad86_20011 ::lol: :lol:خيلي باحال بود