....P30....
کاربر تازه وارد
آقا این آهنگو برام پیدا کن حال کنیم !
song : Slash DOT Dash
singer : Fat boy slim
song : Slash DOT Dash
singer : Fat boy slim
محمود رضا جان برای ایجاد پیشنمایش کوچک یا هومن تامبل تو برای 4 ایمج چی نصب کردی و چیکار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از mahmoodreza2000 :اول در مورد آهنگ من شرمندم آخه روي نت گشتم هيچث نبود گفتم شايد معروف نباشه ولي اشتباه كردم چون رفتم چك كردم ديدم قديمي هستند و آلبوم هم زياد دارند
دوم در مورد آهنگ ايراني كه خواسته بوديد من بايد اعتراف كنم كه كم آوردم بابا روي نت آهنگ ايراني نست از بس كه بي بخار هستن
سلام جي تي!! اخ شرمنده حواسم نبود، همون مكسبه نقل از Gt_Max :خوب بعد يه 1 هفته كه درست حسابي اين جا نبوديم و ن خواهيم بود ! گفتيم كه بيايم يه سلامي كنيم يه حالي ازتون بپرسيم...
بچه ها سلام ! ( با صداي اين مجري تلويزيون ها بگيد ! )
حالتون خوبه ! ( با صداي اين مجري تلويزيون ها بگيد ! )
خوب من چون حسابي الان رو فرم هستم گفتم بيام اين جا از اون دسته از بروبكسي كه سايتي ادرسي چيزي رو دارند خواهش كنم براي دانلود موزيك بهم بدند...
فرقي نمي كنه چي باشه فقط بايد پاستوريزه باشه...
يه سايتي ادرسي چيز يكه بتونم از توش يه خورده آهنگ و از اين جور خرتو پرتا بريزم رو سيستم...
كسي نبود..؟! :blink:
به نقل از emad86_20011 :سلام جي تي!! اخ شرمنده حواسم نبود، همون مكس
باز دوباره دنباله لينكين پارك اومدي؟ هنوز سير نشدي؟ :lol:
به نقل از daftarekhaterat :يه آهنگ از حميرا ميخوام. اين جوري بود...
تو قلبم تو رو دارم
اگه خانه به دوشم
من اين عالم عشقو
به عالم نفروشم...
من همين يه آهنگش رو ميخوام. نميتوني آپلود كني؟ اصلا روي وب پيدا ميشه؟به نقل از black_jack_of_black_city :lمن گوش ميدم عزيز
همه آلبوماشو دارم ولي اكانت ندارم برات يول كنم
خيلي توپ بودبه نقل از mahmoodreza2000 :
به نقل از mahmoodreza2000 :
ای بابا مکس تو برايه همه ی ما عزيزیبه نقل از Gt_Max :اولا كه من عزيز نيستم ! مكس هستم ! :happy:
دوما سايت لود نشد ! ارور داد !