• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اينترنت پرسرعت ADSL2 رايـــــــــگان - تا 2 مگ خانگي - سراسر كـــشور

ADSL2plus

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

شماره من هم با پیش شماره ..08613664 هست ( ساکن اراک هستم )

اگر پورت خالی هست لطفا اعلام کنید تا سریع تر ثبت نام رو برای سرویس 2 مگ 5 گیگ انجام بدم.

سلام داداشم
بله امكان ارايه سرويس وجود داره. ولي شمارتون رو كامل بگيد دقيق بررسي ميكنم .
امر بفرماييد تا انجام وظيفه كنم.

Real_401

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

میخواستم بدونم چند روز بعد از رانژه شدن خط سرویس فعال میشه؟

الان 5 روزه خط رانژه شده ولی اینترنت فعال نیست

ممنون

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
سلام دوست عزیز

یک سوال دیگه هم از خدمتت داشتم گفتم در همین تاپیک مطرح کنم.

متاسفانه انقدر در کشور ما کلاه برداری زیاد شده که آدم دیگه حتی به چشم خودش هم نمی تونه اعتماد کنه ، حالا خدایی نکرده قصد توهین و یا زیرسوال بردن شما دوست عزیز رو ندارم ها ولی من

سایت اصلی شما رو چک کردم و مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رو جایی ندیدم ، توی این تاپیک هم تاحالا کسی نیومده اعلام رضایت بکنه ( حالا شاید من ندیدم ) ، حالا من از شما دوست

عزیز تقاضا دارم اگه امکان داره یک مقدار اعتماد سازی بیشتری انجام بدید تا دوستان بیشتری از جمله خود من با اطمینان خاطر بیشتری از سرویس های شما استفاده کنیم.

تشکر از شما

ADSL2plus

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

میخواستم بدونم چند روز بعد از رانژه شدن خط سرویس فعال میشه؟

الان 5 روزه خط رانژه شده ولی اینترنت فعال نیست

ممنون

سلام عزيز
ميشه بصورت خصوصي بفرستيد كدوم شماره درخواست داديد چون رانژه بشه ديگه معطلي نداره.
منتظرم.
هر موقع بفرستيد ببينم همون لحظه رانژه شده باشه فعال ميكنم براتون.

از بچه ای انجمن کسی تا حالا از سرویس های شما گرفته؟

شما سرویس هاتو خیلی شبیه آسیا تک هستش نمایندگی آسیا تک رو دارین؟

سلام دوست بزرگوار
بله دوستان زيادي درخواست دادند كه يا فعال شده سرويسشون يا به تعطيلات نوروز خورده كه فعال خواهد شد.
خير نمايندگي نيستيم ولي همكاري داريم با شركت آسياتك يعني درجايي كه ظرفيت داشته باشن و مورد رضايت ما باشه از ظرفيت اونها هم استفاده ميكنيم.
ولي آفرها اختصاصي مجموعه ما هستش و هيچ ارتباطي با آسياتك نداره
باز هم امري داشتيد بفرماييد در خدمتتون هستم.

سلام دوست عزیز

یک سوال دیگه هم از خدمتت داشتم گفتم در همین تاپیک مطرح کنم.

متاسفانه انقدر در کشور ما کلاه برداری زیاد شده که آدم دیگه حتی به چشم خودش هم نمی تونه اعتماد کنه ، حالا خدایی نکرده قصد توهین و یا زیرسوال بردن شما دوست عزیز رو ندارم ها ولی من

سایت اصلی شما رو چک کردم و مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رو جایی ندیدم ، توی این تاپیک هم تاحالا کسی نیومده اعلام رضایت بکنه ( حالا شاید من ندیدم ) ، حالا من از شما دوست

عزیز تقاضا دارم اگه امکان داره یک مقدار اعتماد سازی بیشتری انجام بدید تا دوستان بیشتری از جمله خود من با اطمینان خاطر بیشتری از سرویس های شما استفاده کنیم.

تشکر از شما

سلام داداش گلم
اول از همه از توجهتون سپاسگذارم.
ما طي تفاهم نامه اي كه داريم ميتونيم از شماره مجوز طرف قرارداد استفاده كنيم ولي فعلا براي معرفي به اين صورت رو نداريم.
در مورد اعتماد سازي هم بفرماييد به چه صورت باشه به ديده منت انجام وظيفه خواهم كرد.
ارادتمند

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
تقریبا 10 روز میگذره و بنده هنوز سرویسم رو دریافت نکردم!!

Last edited:

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
یک سری سوال + شماره جهت بررسی فرستاده شد.
با تشکر از پاسخ گویی.

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
سلام
آقا برای بوکان ندارید؟
قرار بود خبر بدید.

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
من تبریزم بزرگترین مرکز تلفنش قندی.
رایگان بدید استفاده کنیم دعا بجونتون بکنیم.
رایگان که میدونم نیست هزار تا داستان داره.

daneshbin

Registered User
لایک‌ها
75
واسه بوکان منم میخوام توی سایت هم درخواست دادم اما کسی جواب نداد

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی از ایشون سرویس گرفته؟
همه چیز اوکی بوده؟
من میخوام یه سرویس از ایشون بگیرم

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
دوستان گرامی به همه توصیه می کنم به جای اینکه همینطوری بدون تحقیق و شفاف سازی اقدام به خرید سرویس و واریز وجه کنید ، یک مقداری صبر کنید ببینیم چطور میشه.

الان توی سایت اصلی نه قسمت ورود کاربران هست که بخوای یوزر پسورد وارد کنی ، نه مجوز از سازمان تنظیم مقررات نه هیچ چیز دیگه ای که بشه بهش استناد کرد.

تا حالا هیچ کس هم نیومده ابراز رضایت کنه ، پس لطفا دست نگه دارید تا استارتر محترم با ارائه مستندات اعتماد همه را جلب کنند.

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
من تا دو سه روز آینده میخوام برم آسیاتک اقدام کنم ، اگر ایشون مستنداتی رو ازائه کنن که اعتماد جلب بشه بنده از ایشون سرویس میگیرم.

farshadan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام دوست عزيز، آيا براى پيش شماره ٣٣٢ در اصفهان سرويس داريد؟

با تشكر

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
بنده جزو اولین کسانی هستم که از ایشون سرویس یک مگ نامحدود طلایی گرفتم که با هزینه رانژه و 5% مالیات کلن 109100 تومان شد علی رغم اینکه گفتند مخابرات منطقه ما سریعا و در عرض کمتر از 72 ساعت رانژه رو اکی میکنند هفت روز زمان برد تا رانژه اکی شد البته ساپورتشون خوب بود غیر از این اواخر که جواب ما رو ندادند و اما در مورد سرعت همونطور که ایشون گفتند و در سایت آسیاتک هم هست 48 گیگ اولیه رو با سرعت بالا میدند البته ایشون گفتند که سرویس طلایی یک گام از سرعت نامیش بالاتره که متاسفانه اینطور نبود من بیشتر به خاطر وی پی ان گرفتم که متاسفانه علی رغم اینکه ایشون گفتند پورت وی پی ان بازه اینطور نبود حالا بگذریم در لوکال مودم دانلود روی 4096 یعنی دقیقا 4 مگ و آپستریم روی 504 الی 508 کیلوبایت تعریف شده تا دو روز پیش از ساعت 7 صبح تا 12 شب سرعت دانلود با دانلود منجر از 100 کیلوبایت بود تا 350 متاسفانه خیلی نوسان وحشتناکی داره و یکی از بیکیفیترین اینترنتایی هست که داشتم و به هیچ وجه نمیشه روش مدیریت داشت چون خیلی نوسان بالایی داره و از ساعت 12 شب تا 7 صبح سرعت دانلود به زیر 50 کیلوبایت میاد و این دو روزه سرعت دانلودم در روز زیر 120 کیلوبایت هست که بدبختی اینجاست که همین سرعت هم دارای نوسان بالایی هست من که تا 27 همین ماه که اعتبار اکانت تموم میشه قرارداد رو فسخ میکنم و میرم سمت مخابرات ببینیم اون چطوره باور کنید من که الان از سرویس 2 مگ وایمکس ایرانسل استفاده میکنم و از کیفیتش آن چنان راضی نبودم با گرفتن سرویس آسیاتک و دیدن کیفتش به ایرانسل امیدوار شدم حداقل نامردی نمیکنه و شبا سرعت دانلود رو زیر 2 مگ نمیده و نسبتا 24 ساعته سرعتش ثابته و خوبی که داره پورت وی پی انش بازه نمیخوام تبلیغ ایرانسل رو بکنم چون خودم دل خوشی از ایرانسل ندارم ولی در حال حاضر نسبت به این سرویسی که من از آسیاتک گرفتم سرتره جالب اینجاست که من چند روز پیش به آسیاتک مرکزی زنگ زدم 1 شب بود گفتم چرا سرعت دانلود انقدر بده گفت ما شبا سپید رو میاریم پایین چون مجانی هست بش گفتم حداقل مثل شاتل یطوری برنامه ریزی کنید که برای امثال من که نامحدود گرفتیم همون سپید نامی خودمون رو بده که ضرر نکرده باشیم که گفت فعلا اینطوریه و دو روز پیش هم باز ساعت 12 ظهر زنگ زدم گفتم خانم چرا سپید من زیر 120 کیلوبایت هست که بعد از اینکه شناسه رو بشون دادم یهو گفت خو باید انقدر باشه یک مگ هست دیگه بش گفتم پس 48 گیگ با سپید بالا چه معنی میده گفت تموم شده 48 گیگتون مردم از خنده بش گفتم خانم چی میگی چند روزه گرفتم این سرویس رو و اگر هم برید تو اکانتم همه چی مشخصه و حتی به 3 گیگ هم نرسیده دانلودم بعد گفت ها شما پنجم به بعد زنگ بزنید که همکاران ما که هستند به صورت تخصصی کمکتون کنند اینم از پشتیبانیشون دوستان عزیز حقایق رو بهتون گفتم حالا از دوستان اگر کس دیگری هست که از ایشون یا کلن آسیاتک چه محدود چه نامحدود سرویس گرفته بیاد و اعلام نظر کنه

Last edited:

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
جالبه:hmm: حالا شما شاید تو اون منطقه ای که بودی اینطور بوده. شما کدوم منطقه ای ؟
من منتظرم بقیه دوستان نظرشون رو بدن. چون اگر کیفیتش خوب باشه میخوام نمایندگی اش رو بگیرم.

بالا