ابتکار جالبیه ...
من هم هستم .
ببینیم این سیستم شما چیز متفاوتی هست یا نه .
شما که استادی عزیزم.
باز هم در خدمتم:goatee:
ابتکار جالبیه ...
من هم هستم .
ببینیم این سیستم شما چیز متفاوتی هست یا نه .
اره درستهپس ما باید همانند یه پست عادی که میدیم این محصولات رو وارد کنیم ؟
پ .ن پ هبراشون برچسب هم بذاریم دیگه ؟
دقیقا افرینتوضیحاتی که می نویسیم نباید کپی باشه ؟
سایت همه سئو است :دیدرضمن سایت من سئو شده هست. آیا شما حتما باید سئوش کنید ؟
نام کاربری alirezabanner
فقط یک سئوال حتما باید سایت پربازدید داشته باشیم؟
من یه دامین + هاست تهیه کردم که سیستم مدیریت محتوا نصب کنم و طبق گفته شما محصول اضافه کنم با این روش هم می شه؟
رو لینک خرید پستی من ، کد اختصاصی نمیزنه . چیکارش کنم که مشخص بشه لینک ماله منه ؟!
این جست جو محصولات خیلی ابتدای هست مال زمان کاراگاه گجته یه گروه بندی یه دسته بندی چی درست کردی خودتون یه نگاه بکنید محصول پیدا کرد باید ان 300 صفحه بگردین
تازه همون مگنت دار من از یه جای دارم میفروشم همون محصول هم هست نصف قیمت از کجا محصول میزارین یه ویکیوم ساده گذاشتین 110 تومن در صورتی که 60 تومنه
بزرگترین سیستم همکاری در فروش ایران با محصولات جامع
http://bermoda.ir/
چقدر شبیه هستن این دوتا
سایت اصلی کجاست دوست من
سلام دوست عزیز
متاسفانه من سایت ندارم و یک فروشگاه ساز دارم،فروشگاه ساز مادامالعمر دارم که باز هم متاسفانه خیلی کدهارو قبول نمیکنه چون سایت نیست و فروشگاهه.
اما ثبت نام کردم با نام کاربری shopfree
ممنون میشم کمکم کنید.
درود
همون جزء نفرات اول یه جا برای فروشگاهم رزرو کردم!که بعد خواندن مطالب دیدم پیام خصوصی هاتونو نمیتونید چک کنید! : دی
خب ادرس فروشگاه رو اینجا میدیم
تازه و قدرتمند شروع به کار کردیم(4نفریم): دی
فروشگاه اینترنتی وطن
چند تا سوال فوق تخصصی دارم که بعدا ازتون میپرسم.ممنونم!
: دی
من آخرش یه چیز نفهمیدم ؛
تو سایت تفریحی خودم محصولات رو به صورتی که پست میذارم وارد کنم یا بیام یه فروشگاه جدید ایجاد کنم و محصولات رو وارد کنم ؟
سلام
من میتونم به هر سایتی روزی 3 تا4 هزار بازدید واقعی برسونم
در حال حاضر هم روزی 20-25 تا محصول از دایان شاپ در روز میفروشم
کل این 8 صفحه رو هم خودنم هیچی از کارتون سر در نیووردم !
اگه میشه توضیحات تکمیلی رو مسیج کنید
رفتم ولی اونجا که نوشته لینک اختصاصی مثلا اینه :
ورود به پنل کاربری
و جلوس اون کد ref رو نداره . چرا ؟؟
چه کردی تو دمت گرم!
فقط یک روزه محصولات رو وارد نکنیاااااااا
روزی 5 یا 6 تا کافیه!:heart:
سیستم مدیریت محتوا پیشنهاد نمیشه
از اینجا بگیرید نتیجه بهتری میگیرید.
IranWebService™ - طراحی سایت | طراحی پورتال | طراحی وب سایت | ساختن سایت | هاست | هاستینگ | اتوماسیون اداری
نگاه کردم مشکلی نداره. اگر عکس بگزارید بهتر است
میانگین 3-5تا پست اختصاصی میزنم(تراوشات ذهنی)
فقط سوالی که داشم اینه؟!
چون با سیستم اپن کارت کار میکنم برای فروش لینک اختصاصی میزارم.این کار اشتباه نیست؟
راه دیگه ی هم هستش که بوتونم لینک اختصاصی هر محصول رو بدم به بخش خرید اپن کارت؟!
بهترین کارو میکنی .اینجوری نیاز به من هم نداریمیانگین 3-5تا پست اختصاصی میزنم(تراوشات ذهنی)
سلام دوست گرامی
سپاس از شمابنده در سایت شما ثبت نام کردم حالا چندتا سوال دارم
1
اگر سایت ندارید پیشنهاد میشه که نصب کنید.اما اگر داشته باشید چه بهتر.. باید فروشگاه اختصاصی ایجاد کنیم ؟ یعنی خودمون یک نرم افزار فروشگاه ساز رو نصب کنیم ؟
تقریبا 300 الی 400 هزار تومان2. سایت من از 5 بهمن 91 احداث شده. روزانه حدود 500 آیپی و 800 بازدید دارم حدودا چه مقدار درامدی رو میتونم کسب کنم ؟
بایدی وجود ندارد. ممکن است زودتر نتیجه بگیرید3. آیا حتما بعد از 6 ماه سایت به سوددهی میرسه یا امکانش هست حتی بعد از یکی دو ماه هم درامد خوبی داشته باشه ؟
باتشکر فراوان...
سپاس شاید سوال خیلی ها باشداین سوالات رو بنده تو پ.خ پرسیده بودم که بنا به دستور خودتون تو این تاپیک هم گذاشتمشون
میشه بفرمائید چرا سیستم مدیریت محتوا به کار نمیاد؟
سلام
من یه دو سه تا گذاشتم ولی بازدید ندارن !! ولی سه سوت توی گوگل ایندکس شدن . حتی توی یکیشون توی صفحه اول گوگل میومد . حالا باید همین کار رو ادامه بدم ؟ تا کی ؟ چون بعضی محصولات توی سایت قدیمی شدن . چیکار کنم ؟!
Sent from my GT-I9300