lilolil
Registered User
فکر کنم من فهمیدم.سلام همکار گرامی سایت شما یک سایت بسیار خوبی است.اگر خوب روش کار کنم ماهی چند میلیون در امد دارید.سءو خوبی نداره اما میشه درستش کرد.
تنهاککاری که باید بکنید این است که در قسمت محصولات تندرستی مکمل های غذایی مثل افزایش قد چاقی لاعری را وارد کنید.در قسمت موبایل محصولات موبایل.در قسمت سرگرمی محصولات سرگرمی هر شاخه محصولات مربوط به خودش را وارد کنید
همانطور که الان داری پست میدهی عمل کن.اول توضیح کوتاه سپس ادامه مطلب که میره توضیحات بلند.سپس از داخل پنل لینک مربوط پستی خودت را وارد کن که اگر خرید کردند به نام شما ثبت بشود.راه بعدی که اگر انجام بدهی کار منو اسان کردی این است که مطالب مرتبط زیاد داری.در نوشته ها به محصولات لینک کن
به عنوان مثال :
سیاهپوستان جزایر مالایی از یک نوع گردنبدی استفاده میکنند که نشان میدهد خدای انها به فکرشان در سختی ها است.خیلی دوست داشتم که یک مستندی در رابطه با انها میساختم. درواقع انها با خوردن غذاهای گیاهی همیشه لاغر مانده و تندرست هستند
اگر در جمله من نگاه کنی به کلمه. .. گردنبند. مستند. لاغری. بر میخوری. گردنبند رو به محصولات گردنبند. مستند را به محصولات مستند. و لاغری را به محصولات لاغری لینک کن و بعدا سایتت رو بده به من برای سءو آن موقع بشین میلیونی پول پارو کن
یعنی من همانطور که مطالب را پست میدم.
این محصولات را هم پست بدم؟
روزی حدوداً 4-5 تا کافی هست؟
بعد باید بگردم در رابطه با موضوع مطلب کالای مربوطه را تو سایت پیدا کنم که این خیلی وقت گیره اگه میتونستید در سایت iranammir.biz کالاها رو بسته بندی کنید خیلی خوب میشه؟