• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر از درامد سایت خودتان ناراضی هستید بیایید داخل.درامد بالای 300هزار تومان

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام همکار گرامی سایت شما یک سایت بسیار خوبی است.اگر خوب روش کار کنم ماهی چند میلیون در امد دارید.سءو خوبی نداره اما میشه درستش کرد.
تنهاککاری که باید بکنید این است که در قسمت محصولات تندرستی مکمل های غذایی مثل افزایش قد چاقی لاعری را وارد کنید.در قسمت موبایل محصولات موبایل.در قسمت سرگرمی محصولات سرگرمی هر شاخه محصولات مربوط به خودش را وارد کنید
همانطور که الان داری پست میدهی عمل کن.اول توضیح کوتاه سپس ادامه مطلب که میره توضیحات بلند.سپس از داخل پنل لینک مربوط پستی خودت را وارد کن که اگر خرید کردند به نام شما ثبت بشود.راه بعدی که اگر انجام بدهی کار منو اسان کردی این است که مطالب مرتبط زیاد داری.در نوشته ها به محصولات لینک کن
به عنوان مثال :
سیاهپوستان جزایر مالایی از یک نوع گردنبدی استفاده میکنند که نشان میدهد خدای انها به فکرشان در سختی ها است.خیلی دوست داشتم که یک مستندی در رابطه با انها میساختم. درواقع انها با خوردن غذاهای گیاهی همیشه لاغر مانده و تندرست هستند

اگر در جمله من نگاه کنی به کلمه. .. گردنبند. مستند. لاغری. بر میخوری. گردنبند رو به محصولات گردنبند. مستند را به محصولات مستند. و لاغری را به محصولات لاغری لینک کن و بعدا سایتت رو بده به من برای سءو آن موقع بشین میلیونی پول پارو کن
فکر کنم من فهمیدم.
یعنی من همانطور که مطالب را پست میدم.
این محصولات را هم پست بدم؟
روزی حدوداً 4-5 تا کافی هست؟
بعد باید بگردم در رابطه با موضوع مطلب کالای مربوطه را تو سایت پیدا کنم که این خیلی وقت گیره اگه میتونستید در سایت iranammir.biz کالاها رو بسته بندی کنید خیلی خوب میشه؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
البته اون اولی رو ماهی یه بار آپ میکنم. بازدیدش بنده خدا همش از گوگل بوده ( موضوع سایت : اسکریپت و قالب و.. )
دومی هم که سایت موبایل هست + انجمن ، میشه گفت 80% بازدیدش از گوگل هست

برای هیچکدوم هم تابحال تبلیغی چیزی ندادیم

داداش مارو به شاخه های دیگه نپرون :دی
ما علاقمون همیناس. اگه میشه راهکار بده راه بیفته..

سایت شما کمی مثل یک بچه لجباز میمونه. به هر حال صفحه 4 به بعد رو مطالعه کن

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
سلام همکار گرامی سایت شما یک سایت بسیار خوبی است.اگر خوب روش کار کنم ماهی چند میلیون در امد دارید.سءو خوبی نداره اما میشه درستش کرد.
تنهاککاری که باید بکنید این است که در قسمت محصولات تندرستی مکمل های غذایی مثل افزایش قد چاقی لاعری را وارد کنید.در قسمت موبایل محصولات موبایل.در قسمت سرگرمی محصولات سرگرمی هر شاخه محصولات مربوط به خودش را وارد کنید
همانطور که الان داری پست میدهی عمل کن.اول توضیح کوتاه سپس ادامه مطلب که میره توضیحات بلند.سپس از داخل پنل لینک مربوط پستی خودت را وارد کن که اگر خرید کردند به نام شما ثبت بشود.راه بعدی که اگر انجام بدهی کار منو اسان کردی این است که مطالب مرتبط زیاد داری.در نوشته ها به محصولات لینک کن
به عنوان مثال :
سیاهپوستان جزایر مالایی از یک نوع گردنبدی استفاده میکنند که نشان میدهد خدای انها به فکرشان در سختی ها است.خیلی دوست داشتم که یک مستندی در رابطه با انها میساختم. درواقع انها با خوردن غذاهای گیاهی همیشه لاغر مانده و تندرست هستند

اگر در جمله من نگاه کنی به کلمه. .. گردنبند. مستند. لاغری. بر میخوری. گردنبند رو به محصولات گردنبند. مستند را به محصولات مستند. و لاغری را به محصولات لاغری لینک کن و بعدا سایتت رو بده به من برای سءو آن موقع بشین میلیونی پول پارو کن

ممنون دمت گرم . گرفتم . اگه مشکلی بود بهت میگم. مرسی داداش .

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خوب من یه سایتی دارم برای مهر 91 هست ورودی زیادی نداره از گوگل انجمن هست بیشتر.روی اون میشه کار کرد؟میشه چند نمونه فروشگاه ساز خریدنی معرفی کنین؟
IranWebService™ - طراحی سایت | طراحی پورتال | طراحی وب سایت | ساختن سایت | هاست | هاستینگ | اتوماسیون اداری
بهترین سءو رو داره. در این رابطه با یوزر milijj
تماس بگیرید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
باز هم ایده های آقای ایران امیر ، ممنونم
وب سایتی دارم با رتبه آلکسای ۳۲۰۰ ایران و ورودی گوگل ۲۵۰۰ در روز
آیا میشه shop/ یه فروشگاه وردپرس راه اندازی کنم و محصولات رو ... نظر شما چیه برای این وب سایت
Applebaz . ir
Sent from my iPod touch using Tapatalk

سلام خیر.
فروشگاه صلاح نیست
همان جایی که مطالب سایت را وارد میکنید محصولات را وارد کنید..برای اینکه جنبه فروشگاهی نداشته باشه فقط محصولات رو با توضیحا مختصر وارد کنید یک چیزی شبیه معرفی خودمانی و اینکه زیاد جنبه تبلیغاتی و فروش نداشته باشه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
فکر کنم من فهمیدم.
یعنی من همانطور که مطالب را پست میدم.
این محصولات را هم پست بدم؟
روزی حدوداً 4-5 تا کافی هست؟
بعد باید بگردم در رابطه با موضوع مطلب کالای مربوطه را تو سایت پیدا کنم که این خیلی وقت گیره اگه میتونستید در سایت iranammir.biz کالاها رو بسته بندی کنید خیلی خوب میشه؟

افرین درسته.خوب فهمیدی
در ضمن کالا ها بسته بندی شده است. برای راحتی کار از فروشگاه توضیحات رو بردار
Www.iranamir.ir
سپس لینک خرید را از پنل بردار

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
سلام خیر.
فروشگاه صلاح نیست
همان جایی که مطالب سایت را وارد میکنید محصولات را وارد کنید..برای اینکه جنبه فروشگاهی نداشته باشه فقط محصولات رو با توضیحا مختصر وارد کنید یک چیزی شبیه معرفی خودمانی و اینکه زیاد جنبه تبلیغاتی و فروش نداشته باشه

خب اینجوری اون 4تا دونه بازدید کننده ای که داریم هم میپرن وقتی ببینن همه ی پست ها فروشگاهیه

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
راستی تو وبلاگ هم میشه اینکارارو انجام داد؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خب اینجوری اون 4تا دونه بازدید کننده ای که داریم هم میپرن وقتی ببینن همه ی پست ها فروشگاهیه
هر از گاهی بین هر 10 پستی که میدهید یک پست فروشگاهی بذارید. در ضمن معلوم و تابلو نیست.یا به فکر پول باشید یا به فکر بازدید کننده. تو دنیای امروز همه دنبال پول هستند نه من و شما.
تو ماهواره ببین یک فیلم که نشان میدهد بیش از ده بار تبلیغ عدم اعتیادو نمیودنم کچلیوو نمیدونم یکی بلند نمیشه یکی کوتاهه :دی رو نشون میده! آیا کسی الان ماهواره رو نمیبینه؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
هر از گاهی بین هر 10 پستی که میدهید یک پست فروشگاهی بذارید. در ضمن معلوم و تابلو نیست.یا به فکر پول باشید یا به فکر بازدید کننده. تو دنیای امروز همه دنبال پول هستند نه من و شما.
تو ماهواره ببین یک فیلم که نشان میدهد بیش از ده بار تبلیغ عدم اعتیادو نمیودنم کچلیوو نمیدونم یکی بلند نمیشه یکی کوتاهه :دی رو نشون میده! آیا کسی الان ماهواره رو نمیبینه؟

بسم الله برادرم ماهواره چی هست؟

میخوای شر بندازی گردنمون آقا ما موهواره نداریم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چرا داری خودم دیدم

عزیزم الان شما دیدی درست. ولی آدم باید مشاهداتشو تو جمع بگه؟

آقا من یه سئوالی در رابطه با عکستون داشتم . این عکس خودتونه؟ کنار کی عکس گرفتید ؟ ببخشید اگه فضوولی میکنم

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
آیدیتونو میشه بدین؟بعد اینکه روی فروشگاه سایت بزاریم موشکل داره؟من الان دارم تو سایتی که پخ کردم واستون محصولاتو میزارم سایتم هم کاملا سئو شده فک نکنم لازم باشه شما سئو کنین. بعدش باید چکارکنم؟

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
بالا