hamid_shahrsaz
Registered User
- نوشتهها
- 2,287
- لایکها
- 370
حتما باید سایت 1 سال تاسیس داشته باشیم؟ما باید چقدر هزینه کنیم؟
بلی اگر سایتتان روزی یکبار بروز رسانی شود سریعا بازدیدت افزایش پیدا میکنه..سه یا چهار تاپیک بالا رو بخونمن حدود 400 تا ورودی گوگل دارم . میشه درآمد داشت؟
من 25000 ای پی دارم و 15000 ورودی گوگل و 300 تا از یاهو (منظورم موتور سرچ یاهو هست نه گروه ها)
به نظرتون میشه روی این سیستم سرمایه گذاری کرد؟ درامد مثلا 1 میلیون
حتما باید سایت 1 سال تاسیس داشته باشیم؟ما باید چقدر هزینه کنیم؟
راست و حقیقتش مسافرتم.و الان با تبلت دارم جواب میدهم.قسمت دریافت پیام برای من نمی اید.کافی نت فردا پیدا کنم چک میکنمسلام کلا پخ هاتون رو نمیخونین؟
2 بار پخ دادم بی جواب یا اینکه میخونین نمیخواین جواب بدین؟
سلام
ثبت نام انجام شد
adminweb
یه سایت دارم که 2سالشه. یه مدت گوگل باهاش لج کرد و تمام پستها پریدن .. الان روزی 40-50 شده بازدیدش
یه سایت دیگه هستش که خرداد 91 راه اندازی شد. الان بازدیدکننده روزانش 100-130 میشه
چطوره؟
تعداد بازدید هر دو هزار ورودی گوگل یک میلیون.اگر تعداد ورودی شما همین تعداد فقط فقط از گوگل باشد ماهی 3 میلیون تومان
همش از گوگل نیستسایتتان رابدهید تا به شما راهکار بدهم.عزیزان تلفنی با همه شما تماس خواهم گرفت
موضوع سایت فرقی نداره یعنی؟
الان من یه دامنه ثبت کنم برای فروشگاه نمیشه؟
ما هم باید هزینه ای کنیم؟
و اینکه بعد 6 ماه اگه سوود 300 نبود شما 1.5 رو میگیرین باز؟
بسیار افتضاحه :دی
روش کار نکنیم بهتره.مگر اینکه فروشگاه بخری و روش کار کنیم.در ان وقت چهار ماهه پولش در میاد
الان اگر بخواهید تازه ثبت نام کنید فایده نداره مگر ایکه فروشگاه ساز بخرید و ما برای شما شروع به کار کنیم
در ضمن پولی از شما گرفته نمیشه.وقتی فروش داشتید قسطی کم میشه
همش از گوگل نیست
حدود 50% از گوگل هست.
بقیش از یاهو بود که از طریق ایمیل هر شب میفرستادم امروز 1 حرومزاده گروپ یاهو ازم دزدید.
گروپ یاهو 2013 باآدرس سایت
تعداد بازدید هر دو هزار ورودی گوگل یک میلیون.اگر تعداد ورودی شما همین تعداد فقط فقط از گوگل باشد ماهی 3 میلیون تومان
سایتتان رابدهید تا به شما راهکار بدهم.عزیزان تلفنی با همه شما تماس خواهم گرفت
این جمله را متوجه نشدم.تبلیغات بنری زیاد بازدهی نداره.
همانند صفحه 4 که توضیح دادم برای یوزر سایت جوان ها فعالیت کنید.
در رابطه با دزدیده شدن گروهتان مهم نیست تجربه ای شد که بعد ها بیشتر از این ضرر نکنید
و ان هم خیری نمیبیند
الان سایت من تفریحیه چجوری توش محصولات وارد کنم؟