• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر از درامد سایت خودتان ناراضی هستید بیایید داخل.درامد بالای 300هزار تومان

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
4 تا وبلاگ با بازدید جمعآ 7 هزار ip در روز خریدم برم تو هر کدوم 20 تا بنر بذارم ببینم چی میشه

هیچ سودی ندارد.بازاریابی بنری خوب است اما هرکسی اگر چیزی بخواهد به کجا میرود...؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خوب من ساختم حالا چی کار کنم ؟

GETcha

حالا باید در سایتتان روزی 2 الی 10 محصول وارد کنید پس از اینکه حداقل 200 محصول وارد کردید اطلاع دهید تا سءو بشه.در نظر داشته باشید تا همیشه کار سءو شما دست من است.یعنی هر سال درامد شما افزایش پیدا میکند
در ضمن شرایط بالا در پست اول حتما باید رعایت بشود

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
هیچ سودی ندارد.بازاریابی بنری خوب است اما هرکسی اگر چیزی بخواهد به کجا میرود...؟

به گوگل نمیرود خخخ. بازدید کننده میاد تو وبلاگ بنر یه محصول پرفروش رو میبینه میگه به به الان میخرمش بعد میخرش
همین تعداد بازدید از سایت دارم، ماهی 100 تومن تو برمودا میفروشه حالا وبلاگ خیلی بهتره نه هزینه دامنه ای نه هزینه هاستی هیچی همش سود خالصه

ZxGroup

Registered User
لایک‌ها
174
سلام

چند سوال تو پ.خ پرسيدم ...

ممنون ميشم جواب بديد !

ممنون

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
نام کاربری :lilolil
مثل اینکه تو 2 صفحه قبل پست من رو ندیدید.
1 توضیح مختصر میدید که من باید دقیقاً تو سایتم چی کار کنم؟
حدوداً من روزی 2 الی 3 هزار بازدید کننده دارم با این مقدار بازدید کننده چقدر میتونم کسب درآمد بکنم؟

Last edited:

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درود
منم ثبت نام کردم
amin
پ.خ هم دارید که ممنون میشم جواب بدین

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
به گوگل نمیرود خخخ. بازدید کننده میاد تو وبلاگ بنر یه محصول پرفروش رو میبینه میگه به به الان میخرمش بعد میخرش
همین تعداد بازدید از سایت دارم، ماهی 100 تومن تو برمودا میفروشه حالا وبلاگ خیلی بهتره نه هزینه دامنه ای نه هزینه هاستی هیچی همش سود خالصه

خوبه تو موفق میشی :دی

• Like
Reactions: cms

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
1 توضیح مختصر میدید که من باید دقیقاً تو سایتم چی کار کنم؟
حدوداً من روزی 2 الی 3 هزار بازدید کننده دارم با این مقدار بازدید کننده چقدر میتونم کسب درآمد بکنم؟

تعداد بازدید هر دو هزار ورودی گوگل یک میلیون.اگر تعداد ورودی شما همین تعداد فقط فقط از گوگل باشد ماهی 3 میلیون تومان

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
1 توضیح مختصر میدید که من باید دقیقاً تو سایتم چی کار کنم؟ح

سایتتان رابدهید تا به شما راهکار بدهم.عزیزان تلفنی با همه شما تماس خواهم گرفت

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
من حدود 400 تا ورودی گوگل دارم . میشه درآمد داشت؟

Hosein Err0r

Registered User
لایک‌ها
88
من 25000 ای پی دارم و 15000 ورودی گوگل و 300 تا از یاهو (منظورم موتور سرچ یاهو هست نه گروه ها)

به نظرتون میشه روی این سیستم سرمایه گذاری کرد؟ درامد مثلا 1 میلیون

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام . منم هستم . نام کاربری
Korosh73

ادرس سایتم هم
سایت تفریحی سرگرمی جوان ها
است.

راستی من نفهمیدم این محصولات ایران امیر رو کجا وارد کنم ؟

سلام همکار گرامی سایت شما یک سایت بسیار خوبی است.اگر خوب روش کار کنم ماهی چند میلیون در امد دارید.سءو خوبی نداره اما میشه درستش کرد.
تنهاککاری که باید بکنید این است که در قسمت محصولات تندرستی مکمل های غذایی مثل افزایش قد چاقی لاعری را وارد کنید.در قسمت موبایل محصولات موبایل.در قسمت سرگرمی محصولات سرگرمی هر شاخه محصولات مربوط به خودش را وارد کنید
همانطور که الان داری پست میدهی عمل کن.اول توضیح کوتاه سپس ادامه مطلب که میره توضیحات بلند.سپس از داخل پنل لینک مربوط پستی خودت را وارد کن که اگر خرید کردند به نام شما ثبت بشود.راه بعدی که اگر انجام بدهی کار منو اسان کردی این است که مطالب مرتبط زیاد داری.در نوشته ها به محصولات لینک کن
به عنوان مثال :
سیاهپوستان جزایر مالایی از یک نوع گردنبدی استفاده میکنند که نشان میدهد خدای انها به فکرشان در سختی ها است.خیلی دوست داشتم که یک مستندی در رابطه با انها میساختم. درواقع انها با خوردن غذاهای گیاهی همیشه لاغر مانده و تندرست هستند

اگر در جمله من نگاه کنی به کلمه. .. گردنبند. مستند. لاغری. بر میخوری. گردنبند رو به محصولات گردنبند. مستند را به محصولات مستند. و لاغری را به محصولات لاغری لینک کن و بعدا سایتت رو بده به من برای سءو آن موقع بشین میلیونی پول پارو کن

بالا