ایا ازدواج با دختری که دوسال از پسر بزرگتر مشکلی دارد؟
به نظر من از نظر عرف وحرف مردم اره و خانواده ام اره
تو محل کار یکی هست ازش خوشم اومده و دختر خوبی است ولی 2سال بزرگتر است اون 30سالش است
ولی بدجور حالتم تغییر کرده بعد از کار تو خانه همش به فکرش هستم ناخوداگاه
قبلا اصلا تو فاز عاشقی و دوست بازی وازدواج اینجور چیزها نبودم اصلا توباغش نبودم ولی الان دو سه هفته ای است بدجوری اعصابم خورده همش بعد از کار میام خانه همش به فکرش هستم تمرکزم بهم خورده
همش فکر میکردم عاشقی چیز الکی است
الان فکر میکنم اگر یکروزی از محل کارمون بره یک جای دیگر چی کنم یا بره توی یک اتاق دیگر چی کنم
اگر سنش باهام یکی بود حتما جلو میرفتم ولی نمیدونم حرف مردم عرف و..
هی دو سه نفر هم هستند هی دارند میگن ازدواج نمیکنی دختر مجرد خوب زیاد اشنا داریم بدتر اعصابم خوردتر میکنند
نمیدونم ازما چی دیدند هی پیشنهاد میدهند ادم خاصی نیستیم یک ادم بدبخت وبیچاره خجالتی وبی زبان هستیم
چی کنم از این فاز بیام بیرون
به نظر من از نظر عرف وحرف مردم اره و خانواده ام اره
تو محل کار یکی هست ازش خوشم اومده و دختر خوبی است ولی 2سال بزرگتر است اون 30سالش است
ولی بدجور حالتم تغییر کرده بعد از کار تو خانه همش به فکرش هستم ناخوداگاه
قبلا اصلا تو فاز عاشقی و دوست بازی وازدواج اینجور چیزها نبودم اصلا توباغش نبودم ولی الان دو سه هفته ای است بدجوری اعصابم خورده همش بعد از کار میام خانه همش به فکرش هستم تمرکزم بهم خورده
همش فکر میکردم عاشقی چیز الکی است
الان فکر میکنم اگر یکروزی از محل کارمون بره یک جای دیگر چی کنم یا بره توی یک اتاق دیگر چی کنم
اگر سنش باهام یکی بود حتما جلو میرفتم ولی نمیدونم حرف مردم عرف و..
هی دو سه نفر هم هستند هی دارند میگن ازدواج نمیکنی دختر مجرد خوب زیاد اشنا داریم بدتر اعصابم خوردتر میکنند
نمیدونم ازما چی دیدند هی پیشنهاد میدهند ادم خاصی نیستیم یک ادم بدبخت وبیچاره خجالتی وبی زبان هستیم
چی کنم از این فاز بیام بیرون