• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا ازدواج با دختری که دوسال از پسر بزرگتر مشکلی دارد؟

L+X

Registered User
لایک‌ها
30
جسارتاً استارتر محترم میتونم بپرسم کجا زندگی می کنید ؟
---------
در کل جوری نشه خانمت روت سوار شه ...

big help

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
اصولا میگن دختر ها زود تر از پسر ها به بلوغ جسمی عقلی واینها میرسن برای همین میگن در امر ازدواج دختر ی را انتخاب کنیدکه حداقل 4یا حداکثر 7سال کوچکتر باشد در این صورت است که تناسب سنی به وجود میاید.همین
با تشکر

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
درود
من فکر می کنم بزرگی به سن نیست.به تجربه و دید نسبت به زندگی هست.ممکنه اختلاف سنی خیلی بیشتر از این ها باشه ولی دیدگاه ها یکسان باشه.پیشنهاد می کنم به صورت حضوری با مشاور در ارتباط باشید.حتی یک جلسه
موفق باشید

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دیگه دوران این حرفها گذشته ... یعنی سن دیگه به نظر من مورد خاصی نیست و هرجا که دلت رو میبری عقل ات رو هم با خودت ببر و اون چیزی که فکر میکنی درسته رو انجام بده ، حرف مردم و اینها رو بزار کنار ولی به نکات زیر هم توجه داشته باش :

اینجور که شما میگی تجربه اول هست و ممکنه آدم‌های خیلی بهتری تو زندگی شما بیان .. درضمن شما نظر اون خانم رو در مورد خودت که نمیدونی در نتیجه شاید مطرح هم بکنی و اون بگه نه ...
در کل اوج زیبایی یه زن در همون رنج سن 30 هست و بعدش ..... ولی شما از 30 سالگی به بعد جا افتاده تر و جذاب تر میشی .. و فکر بچه دار شدن رو هم بکن که اون خانم 34 سالش که بشه و بچه دار بشه دیگه کامل از ریخت میفته .. و زندگی جنسی موفقی نخواهی داشت و از چشم ات میفته و پشیمون میشی میری دنبال خیانت و اینها ...
نکته مهم تر اینه که وقتی بزرگتر باشه حس تحکم روی شما داره .. الزما اینجوری نیست ولی 90% موارد همینجور میشه و به یه آدم زن ذلیل تبدیل میشی ..

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
شما یه دوست دختر اختیار کن . یه 1 2 سالی باهاش بپر ، خرج کن ُ این صوبتا . اینطوری هم تجربه ت بیشتر میشه(در کلیه زمینه ها) هم اینکه به نتایج جالبی میرسی که خودت به اختیار از زن و زندگی و ازدواج ُ تو فکر دختر جماعت رفتن کلا انصراف میدی .

نظر من با نظر ایشون در حال نزدیکی کردن هست !

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
2 سال اختلاف سنی چندان هم زیاد نیست ولی بهتره عاشق نشی چون نمی تونی منطقی تصمیم بگیری. بیشتر باهاش صحبت کن. سعی کن بیشتر آمارش رو در بیاری ببین اخلاق و رفتارش چطوره.در مورد خانوادشم تحقیق کن. اگه دیدی نقاط مثبت زیادی داره که می تونه اختلاف سنیش رو کمرنگ کنه ازش خواستگاری کن.باید یه طوری سر صحبت رو باهاش باز کنی ولی تا آمارشو در نیاوری اصلا عاشق نشو . عاشق بشی کور میشی و بعدا پشیمون میشی .. خلاصه مراقب باش. تو این وضعیت بد اقتصادی و اجتماعی اگه آدم ازدواج ناموفق داشته باشه زندگیش وحشتناک داغون میشه.

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
اولاً اصلا به سن توجه نکن

ببین میتونی نقش یه مرد و پشتیبانو براش ایفا کنی یا نه یعنی اینکه پس فردا چشتو باز نکنی ببینی حس مادرتو بهش داری

آخر سرم یکم منطقی باش و اینکه می ارزه که در آینده بخاطر اخلاق و رفتارش بهش وفادار باشی چون اینجور موقع دیگه نمیشه در آینده به زیبایی و قیافه حساب کرد
یه چیزه دیگه اینکه زیاد به حرفای فامیل و دوست گوش نده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عشق و عاشقی مهمه ... تفاوت سن تا 2 سال که چیزی نیستش

اگه دوستش داری و میدونی دوستت داره برو جلو ایشالا خوشبخت شی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
عشق و عاشقی مهمه ... تفاوت سن تا 2 سال که چیزی نیستش

اگه دوستش داری و میدونی دوستت داره برو جلو ایشالا خوشبخت شی

حالا اگه طرف دوسش نداشته باشه خیلی بد میشه....

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
والا تو این دور زمونه که شوهر گیر نمیاد فکر میکنم که این خانم یا خیلی خوشگله یا خیلی خوش شانس

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
این متن رو فقط به امید این مینویسم که شاید کسی بخونه و تلنگری باشه براش ... پس سعی کنید اگر وقت دارید حتما بخونید

متاسفانه اکثر جوون ها فکر می کنن قدیمی ها کار دستی نمی کردند که : بعد از ازدواج عاشق میشن و نظرشون اینه اول باید نسبت به طرف مقابل احساس داشته باشن تا بتونن ازدواج کنن !

برعکس غربی ها که اول زندگی می کنن بعد ازدواج ، ما اول ازدواج می کنیم و بعد شاید زندگی :)
بروز اختلالات هورمونی ، عاطفی و گاها جنسی ، متاسفانه با عنوان عشـــق تلقی میشه و هرکس که درگیر این قضیه بشه فکر می کنه که طرف همونیه که توی آسمونا دنبالش بودیم که حال ما رو اینطور کرده ، و اینجاست که بزرگترین جرقه سرآغاز یک رابطه اشتباه زده میشه و ممکن هست خیلی ها رو توی آتش سوزان خودش بسوزونه

بر اساس تجربه شخصی و تجربه دیگران که درجریان هستم ، متاسفانه دلیل 75 درصد جدایی های امروزی عاشق بودن پسر و دختر قبل از ازدواج هست ، عشقی که چشمان دو طرف رو نسبت به شناخت از یکدیگر بسته و وقتی که سرد میشه و فروکش می کنه تازه چشمای دو طرف به واقعیت ها باز میشه و نتیجه اش میشه عدم سازگاری ...
شاید برای بعضی ها خنده دار باشه و برای بعضی ها غیر قابل قبول ، اما اکثر شروط قبل از ازدواجی که پیشینیان قراردادن به نظرم واقعا اساسی و مورد نیاز هست
از جمله همین مشکل دوستمون که اختلاف سنی هست ، قدیمی ها کمتر از اختلاف 5 سال سن کمتر زن ، واقعا براشون قابل پذیرش نبود که باید بشدت تایید کنم این قضیه رو
و خیلی از موارد دیگه رو .

مهمترین زمان برای ازدواج خواستن عمیق و واقعی طرفین هست :rolleyes: ، یعنی احساس نیاز ( نه صرفا ج ن س ی ) بلکه از هر لحظا نیاز شدید داشته باشید و مطلقا به خودتون مطمئن باشید که می تونید مسئولیت ازدواج رو به عهده بگیرید ، ازدواج سخت نیست ، کوه بزرگی هم نیست ، اما باید کاملا نسبت به اون و مسئولیت های دوران تاهل آگاهی مطلق داشته باشید .

حتما توی ازدواج شرایط عرف جامعه و دینی که قبولش دارید رو رعایت کنید :) ، با بزرگتری که واقعا قبولش دارید مشورت کنید ، حتما مشورت کنید و با چشمای کاملا باز ، عقل روشن و احساس کاملا خاموش ( بقول یک انسان دانا ) نسبت به هم بدبین باشید ( نه افراطی ) اما تاجایی که می تونید احساسات و ترشحات هورمونی رو کنترل کنید و به صدای دلتون و اون چیزی که واقعا از همسرش انتظار داره گوش بدید و در فرد مقابلتون جستجو کنید .

از آبروریزی نترسید ، اگر مسئله شما تا حدی جدی شد و باز فکر کردید بدرد هم نمی خورید ، نترسید که باید بجای زدن حرفتون ( مبنی بر نخواستن طرف مقابل ) حفظ آبرو کنید که متاسفانه بعدها آبروریزی بیشتری خواهد شد !

بد از اینکه ازدواج کردید ، برخلاف اکثر متاهل ها که تازه چشماشون رو باز میکنن و دنبال عیب های همن ( اینکار واسه قبل از ازدواج بود :hmm: .... ) سعی کنید ، ایـــثار کنید ، چشماتون رو روی اشتباهاتی که طرفتون میده خطا کرده ببندید ، معامله گر نباشید و ... از زندگی تون ، از هر ثانیه اش لذت ببرید

شاد باشید ، مجدد امیدوارم این جرفا که کلا تجربی بود ( و نه علمی ) به درد کسی بخوره ..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ایا ازدواج با دختری که دوسال از پسر بزرگتر مشکلی دارد؟
به نظر من از نظر عرف وحرف مردم اره و خانواده ام اره
تو محل کار یکی هست ازش خوشم اومده و دختر خوبی است ولی 2سال بزرگتر است اون 30سالش است
ولی بدجور حالتم تغییر کرده بعد از کار تو خانه همش به فکرش هستم ناخوداگاه
قبلا اصلا تو فاز عاشقی و دوست بازی وازدواج اینجور چیزها نبودم اصلا توباغش نبودم ولی الان دو سه هفته ای است بدجوری اعصابم خورده همش بعد از کار میام خانه همش به فکرش هستم تمرکزم بهم خورده
همش فکر میکردم عاشقی چیز الکی است
الان فکر میکنم اگر یکروزی از محل کارمون بره یک جای دیگر چی کنم یا بره توی یک اتاق دیگر چی کنم
اگر سنش باهام یکی بود حتما جلو میرفتم ولی نمیدونم حرف مردم عرف و..
هی دو سه نفر هم هستند هی دارند میگن ازدواج نمیکنی دختر مجرد خوب زیاد اشنا داریم بدتر اعصابم خوردتر میکنند
نمیدونم ازما چی دیدند هی پیشنهاد میدهند ادم خاصی نیستیم یک ادم بدبخت وبیچاره خجالتی وبی زبان هستیم
چی کنم از این فاز بیام بیرون

-یادت نره که زمین خدا بزرگه***** هرکاری که میتونی بکن تا مطمئن شی بدرد همدیگه میخورین یا نه..که بعدا که با هم ازدواج کردین/ نکردین... افسوس/حسرت نخوری

-اخلاتف سنی برعکس این مشکلات رو هم داره:

1-توی اختلاف نظر ها خانومت کمتر حرفت رو خریداره!!

2-جنم خیلی مهمه..ولی اگه طرف بزگتر باشه ترسش کمتره.. برای مواقعی که اختلاف نظر دارید و همسر آدم حرف گوش نمیکنه.. جنم خیلی کاربرد داره!!

3-با آدم نا امید و ساز مخالف مشورت نکن!!

4-حرف دیگران تا حدودی مهم هست ولی آدم باید خود محور باشه!!

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
من یه دوستی دارم ۶۹ ای هست چند وقتی با یه دختر دوست بود دختره ۶۶-۶۷ ای بود هم دیگه رو می خواستن الان هم ۱ سالی هست رفتن ازدواج کردن و همه چیز خوش و خورم هست منم که بهش نزدیکم میگه خیلی راضی هست.

GOOD WRITER

Registered User
لایک‌ها
204
این متن رو فقط به امید این مینویسم که شاید کسی بخونه و تلنگری باشه براش ... پس سعی کنید اگر وقت دارید حتما بخونید

متاسفانه اکثر جوون ها فکر می کنن قدیمی ها کار دستی نمی کردند که : بعد از ازدواج عاشق میشن و نظرشون اینه اول باید نسبت به طرف مقابل احساس داشته باشن تا بتونن ازدواج کنن !

برعکس غربی ها که اول زندگی می کنن بعد ازدواج ، ما اول ازدواج می کنیم و بعد شاید زندگی :)
بروز اختلالات هورمونی ، عاطفی و گاها جنسی ، متاسفانه با عنوان عشـــق تلقی میشه و هرکس که درگیر این قضیه بشه فکر می کنه که طرف همونیه که توی آسمونا دنبالش بودیم که حال ما رو اینطور کرده ، و اینجاست که بزرگترین جرقه سرآغاز یک رابطه اشتباه زده میشه و ممکن هست خیلی ها رو توی آتش سوزان خودش بسوزونه

بر اساس تجربه شخصی و تجربه دیگران که درجریان هستم ، متاسفانه دلیل 75 درصد جدایی های امروزی عاشق بودن پسر و دختر قبل از ازدواج هست ، عشقی که چشمان دو طرف رو نسبت به شناخت از یکدیگر بسته و وقتی که سرد میشه و فروکش می کنه تازه چشمای دو طرف به واقعیت ها باز میشه و نتیجه اش میشه عدم سازگاری ...
شاید برای بعضی ها خنده دار باشه و برای بعضی ها غیر قابل قبول ، اما اکثر شروط قبل از ازدواجی که پیشینیان قراردادن به نظرم واقعا اساسی و مورد نیاز هست
از جمله همین مشکل دوستمون که اختلاف سنی هست ، قدیمی ها کمتر از اختلاف 5 سال سن کمتر زن ، واقعا براشون قابل پذیرش نبود که باید بشدت تایید کنم این قضیه رو
و خیلی از موارد دیگه رو .

مهمترین زمان برای ازدواج خواستن عمیق و واقعی طرفین هست :rolleyes: ، یعنی احساس نیاز ( نه صرفا ج ن س ی ) بلکه از هر لحظا نیاز شدید داشته باشید و مطلقا به خودتون مطمئن باشید که می تونید مسئولیت ازدواج رو به عهده بگیرید ، ازدواج سخت نیست ، کوه بزرگی هم نیست ، اما باید کاملا نسبت به اون و مسئولیت های دوران تاهل آگاهی مطلق داشته باشید .

حتما توی ازدواج شرایط عرف جامعه و دینی که قبولش دارید رو رعایت کنید :) ، با بزرگتری که واقعا قبولش دارید مشورت کنید ، حتما مشورت کنید و با چشمای کاملا باز ، عقل روشن و احساس کاملا خاموش ( بقول یک انسان دانا ) نسبت به هم بدبین باشید ( نه افراطی ) اما تاجایی که می تونید احساسات و ترشحات هورمونی رو کنترل کنید و به صدای دلتون و اون چیزی که واقعا از همسرش انتظار داره گوش بدید و در فرد مقابلتون جستجو کنید .

از آبروریزی نترسید ، اگر مسئله شما تا حدی جدی شد و باز فکر کردید بدرد هم نمی خورید ، نترسید که باید بجای زدن حرفتون ( مبنی بر نخواستن طرف مقابل ) حفظ آبرو کنید که متاسفانه بعدها آبروریزی بیشتری خواهد شد !

بد از اینکه ازدواج کردید ، برخلاف اکثر متاهل ها که تازه چشماشون رو باز میکنن و دنبال عیب های همن ( اینکار واسه قبل از ازدواج بود :hmm: .... ) سعی کنید ، ایـــثار کنید ، چشماتون رو روی اشتباهاتی که طرفتون میده خطا کرده ببندید ، معامله گر نباشید و ... از زندگی تون ، از هر ثانیه اش لذت ببرید

شاد باشید ، مجدد امیدوارم این جرفا که کلا تجربی بود ( و نه علمی ) به درد کسی بخوره ..

LIKE++++++

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
-یادت نره که زمین خدا بزرگه
قضیه این زمین خدا چیه:D
-اخلاتف سنی برعکس این مشکلات رو هم داره:

1-توی اختلاف نظر ها خانومت کمتر حرفت رو خریداره!!

2-جنم خیلی مهمه..ولی اگه طرف بزگتر باشه ترسش کمتره.. برای مواقعی که اختلاف نظر دارید و همسر آدم حرف گوش نمیکنه.. جنم خیلی کاربرد داره!!

3-با آدم نا امید و ساز مخالف مشورت نکن!!

4-حرف دیگران تا حدودی مهم هست ولی آدم باید خود محور باشه!!
وصیت نامه نیما شاه در 4باب:lol:

کلا تجربه هات تو حلق اون کاربر بچه پرروهه:p:lol:

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
زن ها وقتی بزرگتر میشن جذاب تر میشن. حرفهای احمقانه نه که نمیزنن ولی کمتر میزنن. و آرامش بیشتری داری باهاشون نسبت به دخترای سن پایین. من الان با یه نفر 6 سال از خودم بزرگتر دوستم . همه چی آرومه چرت و پرت هم نمیشنوم ازش خیلی هم درک میکنه و به فکر هم احترام میذاریم

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
عجب تاپيكي شده!! ما پيگيريم آقا كلي هم چيز ياد گرفتيم دم همگي گرم!

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
در کل ازدواج چندین معیار داره که باید تو همه ی این معیار ها نمره خوبی بگیرید.

اگر تو همه ی این معیار ها نمرتون عالی باشه و فقط تو سن نمره کمی بگیرید باز هم معدل خوبی دارید و میتونید زندگی خوبی داشته باشید.

اما چند نکته هم هست :

توی این ازدواج ها اصلا به نظرات اطرافیان به جز پدر مادر هاتون توجه نکنید. اگر پدر مادرها راضی نباشن ممکنه اصلا شما رو نپذیرن و مشکلات بعدی که پیش میاد و خودتون میدونید.

جوری نباید باشه که دختر همیشه این موضوع رو به شما بگه که از شما بزرگتره و براتون احترامی قائل نباشه.

از نظر فیزیکی هم مهمه که نشون نده که از شما بزرگتره. دختر ها سنشون که میره بالا به خصوص وقتی زایمان میکنن شکسته تر میشن و ممکنه اختلاف سنی رو بیشتر نشون بده . ( که این موضوع با تکنولوژی الان اصلا مهم نیست و به سادگی برطرف میشه :D )

در کل اگر تو بقیه معیار ها همه چی خوبه مشکلی تو این ازدواج نیست .

موفق باشید.

بالا