• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا ازدواج با دختری که دوسال از پسر بزرگتر مشکلی دارد؟

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
زن ها وقتی بزرگتر میشن جذاب تر میشن. حرفهای احمقانه نه که نمیزنن ولی کمتر میزنن. و آرامش بیشتری داری باهاشون نسبت به دخترای سن پایین. من الان با یه نفر 6 سال از خودم بزرگتر دوستم . همه چی آرومه چرت و پرت هم نمیشنوم ازش خیلی هم درک میکنه و به فکر هم احترام میذاریم

اقا این مورد منم تجربش داشتم لامصب خیلی عالی هست
مخصوصا این قسمت چرت و پرت نشندین
میدونی اصلا عصاب ادم راحته
اخی یادش بخرم

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
زن ها وقتی بزرگتر میشن جذاب تر میشن. حرفهای احمقانه نه که نمیزنن ولی کمتر میزنن. و آرامش بیشتری داری باهاشون نسبت به دخترای سن پایین. من الان با یه نفر 6 سال از خودم بزرگتر دوستم . همه چی آرومه چرت و پرت هم نمیشنوم ازش خیلی هم درک میکنه و به فکر هم احترام میذاریم
حرف شما درست اما فقط خانوما نیستن که حرف چرت و پرت میزنن.............

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
حرف شما درست اما فقط خانوما نیستن که حرف چرت و پرت میزنن.............
البته این در واقع وسیله ی خانوم هاست برای مطرح کردن خودشون وگرنه زن چندتا نشونه داره که اگه اونا رو نداشته باشه به زن بودنش شک کنید :(تو دخترها مشهودتره)
1=خدای خاب
2=حضرت چیزشعر
3=سلطان زر زر
4=گیمر اعصاب
5=غول چترباز
.
.
.
.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
البته این در واقع وسیله ی خانوم هاست برای مطرح کردن خودشون وگرنه زن چندتا نشونه داره که اگه اونا رو نداشته باشه به زن بودنش شک کنید :(تو دخترها مشهودتره)
1=خدای خاب
2=حضرت چیزشعر
3=سلطان زر زر
4=گیمر اعصاب
5=غول چترباز
.
.
.
.
ای کاش میشد مثل پی سی.. فقط موقع نیاز ازشون استفاده کرد!! :D

jojo_2000

Registered User
لایک‌ها
2
برو پیش یه مشــــــــــــــــــــــــــــاور:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بستگی به روحیه و شخصیتم داره یکی میبینی با سن های بالاتر ازخودش رابطه بهتری داره برای یکی هم باید کوچکتر باشه سن فقط یه عدد توی شناسنامه هست

7seas

Registered User
لایک‌ها
1

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
ازدواج با فاصله سنی معكوس
با مرد كوچكتر ازدواج کنیم؟
اختلاف سنی در ازدواج
وقتی داماد کوچکتر است
.... اگه از روی مانیتور خواندن کلافه نمیشی مقالات این سایت رو اگه حوصله داشتی یه نگاه بنداز

مسئول اینجا یه لطف کنن پست دومی رو پاک کنن
همینمون مونده که بریم زندگیمونو بر اساس فرمایشات جناب تبیان استوار کنیم

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
ببین داداش.به نظر من اول برو با دختره صحبت کن.ببین اصلا از تو خوشش میاد یا نه.ممکنه اصلا یکی دیگه رو اون دوست داشته باشه و تو خلاص میشی از این کلافگی.
در ضمن من خیلی ها رو دیدم که سنشون از پسره بیشتره اونم تا 2-3 سال هیچی نیست.مگه حتما باید همه بدونند؟فقط خانوادت بدونند کافیه.به اونا هم بگو که به کسی نگن.
من یکی رو میشناختم دختره طلاق گرفته بود.پسره ازش خواستگاری کرد اما به پدرومادرش نگفت که زنه مطلقه هست.به خانواده دختره هم گفتند که اصلا به زبون نیارند که یه بار شوهر کرده.الانم زندگیشون عالی و خوبه.چه لزومی داره که همه بفهمند؟
در ضمن یه تجربه ایی که دارم اینه که دختر های این سن و سال خیلی بدرد بخور تر از دخترای 20 -21 سالند.دخترای این سن همشون یا میخواند دعوا راه بندازند یا اصلا اهل زندگی کردن بعد از ازدواج نیستند.من بودم میرفتم به دختره میگفتم شاید دختره هم از تو خوشش اومده.دست دست نکن که دختر میپره ها

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ببین داداش.به نظر من اول برو با دختره صحبت کن.ببین اصلا از تو خوشش میاد یا نه.ممکنه اصلا یکی دیگه رو اون دوست داشته باشه و تو خلاص میشی از این کلافگی.
در ضمن من خیلی ها رو دیدم که سنشون از پسره بیشتره اونم تا 2-3 سال هیچی نیست.مگه حتما باید همه بدونند؟فقط خانوادت بدونند کافیه.به اونا هم بگو که به کسی نگن.
من یکی رو میشناختم دختره طلاق گرفته بود.پسره ازش خواستگاری کرد اما به پدرومادرش نگفت که زنه مطلقه هست.به خانواده دختره هم گفتند که اصلا به زبون نیارند که یه بار شوهر کرده.الانم زندگیشون عالی و خوبه.چه لزومی داره که همه بفهمند؟
در ضمن یه تجربه ایی که دارم اینه که دختر های این سن و سال خیلی بدرد بخور تر از دخترای 20 -21 سالند.دخترای این سن همشون یا میخواند دعوا راه بندازند یا اصلا اهل زندگی کردن بعد از ازدواج نیستند.من بودم میرفتم به دختره میگفتم شاید دختره هم از تو خوشش اومده.دست دست نکن که دختر میپره ها

تایید میشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
پست بسیار مفیدی بود...

از دهن فامیل دختره جیزی لو نرفت؟ مخصوصا اون آدم های %#$% ؟

استارتر عزیز.. با تمام نیرو برو جلو.. حتی اگه 99% احتمال میدی جواب منفی بده بازم پر انرژی برو جلو.. اگه 0000001% غفلت کنی ممکنه بعدا حسرتش رو بخوری!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

به شدت تایید میشه درسته....

amozesha

Registered User
لایک‌ها
2
ببدر ضمن یه تجربه ایی که دارم اینه که دختر های این سن و سال خیلی بدرد بخور تر از دخترای 20 -21 سالند.دخترای این سن همشون یا میخواند دعوا راه بندازند یا اصلا اهل زندگی کردن بعد از ازدواج نیستند.من بودم میرفتم به دختره میگفتم شاید دختره هم از تو خوشش اومده.دست دست نکن که دختر میپره ها

منظورتون چیه؟یعنی دختر تو سن 30 سالگی بیشتر دعوا میکنه و اهل زندگی نیست!!
یا نه منظورتون دخترای 20-21 بود؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
منظورتون چیه؟یعنی دختر تو سن 30 سالگی بیشتر دعوا میکنه و اهل زندگی نیست!!
یا نه منظورتون دخترای 20-21 بود؟
منظورشون اینه که دخترای سن بالاتر پخته تر و فهمیده تر هستن .. ولی دخترای 21-20 ساله توی حاشیه هستن!!

mobile90002

Registered User
لایک‌ها
33

ضمن تاييد اين قسمت

دوست من ذهنت رو درگير سن و سال نكن به هيچ وجه، اولا كه هزار جور اتفاق ممكنه بيفته، كه شما خودت رو درگير پير شدن زودتر دختر كني، همين الان هم تو فاميل ما يكي هست حدود 65 سالشه ،عمل كرده عمرا بگي 40 بيشتر داره. (راه حل زياده)
يكي هم بخواد فوت كنه دور از جون ،كه ديگه به سن و سال نيست اونم 2-3 سال!!!

اصل داستان اينه كه به نظر من شما چون از ابتدا تو اين وادي نبودي ،الان يك حس خاص برات پيش اومده كه براي همه در اولين آشنايي به وجود مياد. يعني اين حس در آشنايي دوم اگه اولي خوب پيش نره موجود نيست.

به خاطر همين اگه تو فاز دوستي نيستي و فك ميكني ميخواي پيشنهاد ازدواج بدي بايد خيلي مواظب باشي، چون شايد بعدا بفهميد كه تفاهم آنچناني نداشتيد و اون حس قوي روش رو پوشونده بوده.

در آخر 90 درصد دخترا تو اين سن مناسب براي زندگي مشترك هستند،يعني اون تجاربي كه دخترا ميخوام با دعوا و دنگ و فنگ به همراه مرد به دست بيارن ، تنهايي كسب كردند.

خود من الان با دختري كه 5 سال از من بزرگتره زندگي ميكنم، از تك تك دقايق زندگي دارم لذت ميبرم (البته از تفاهم بالايي هم برخورداريم)‌ همه هم ميدونن ، 100 بار هم دوباره برگردم عقب بازم همين كارو ميكنم، ميدوني چرا ؟ چون اصلا شما بگي 1 درصد به سن و سال فك كردم ،نكردم، 100 درصد توانم رو تو 2 سال آشنايي گذاشتم براي انتخاب دقيق با فاكتورهاي اصلي .
تمام اين داستانهاي تناسب سني و اينها رو هم خوندم به جرات ميگم تو جامعه الان اصلا واقع بينانه نيست.

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
هی وای بر من . چه تاپیک خوشگلی شده ها.
ببینین من خودم که نظرمو گفتم باز هم یه درصد حس کردم حالا یه عده زیادی میان میگن نه اینکار خوب نیست بعد الان میبینم که من اشتباه نمیکردم و خیلی از بچه ها با من هم عقیده هستند.
عالی عالی عالی
با هم صحبت کنین مشکلات کوچیک بین خودتون رو حل کنید و به حرف اطرافیان فکر نکنین . مگه شما چند سال زنده اید . بذارید حتی اگه 10 سال قراره زندگی متاهلی داشته باشید با آرامش باشه .
من تا قبل از این مورد دوست دخترای سن پایین و همین تور هم سن داشتم . اما همیشه مشکل پیدا میکردم چون تو حاشیه هستن . دنبال حرفها و کارهای بیهوده - دنبال اینکه کی چی گفت - صبح تا شب باید گوش به زنگ باشی من دلم تنگ شده میخوام باهات حرف بزنم. اصلا حاضر نیستم دختر سن پایین با بهترین شرایط رو بپذیرم .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ضمن تاييد اين قسمت

دوست من ذهنت رو درگير سن و سال نكن به هيچ وجه، اولا كه هزار جور اتفاق ممكنه بيفته، كه شما خودت رو درگير پير شدن زودتر دختر كني، همين الان هم تو فاميل ما يكي هست حدود 65 سالشه ،عمل كرده عمرا بگي 40 بيشتر داره. (راه حل زياده)
يكي هم بخواد فوت كنه دور از جون ،كه ديگه به سن و سال نيست اونم 2-3 سال!!!

اصل داستان اينه كه به نظر من شما چون از ابتدا تو اين وادي نبودي ،الان يك حس خاص برات پيش اومده كه براي همه در اولين آشنايي به وجود مياد. يعني اين حس در آشنايي دوم اگه اولي خوب پيش نره موجود نيست.

به خاطر همين اگه تو فاز دوستي نيستي و فك ميكني ميخواي پيشنهاد ازدواج بدي بايد خيلي مواظب باشي، چون شايد بعدا بفهميد كه تفاهم آنچناني نداشتيد و اون حس قوي روش رو پوشونده بوده.

در آخر 90 درصد دخترا تو اين سن مناسب براي زندگي مشترك هستند،يعني اون تجاربي كه دخترا ميخوام با دعوا و دنگ و فنگ به همراه مرد به دست بيارن ، تنهايي كسب كردند.

خود من الان با دختري كه 5 سال از من بزرگتره زندگي ميكنم، از تك تك دقايق زندگي دارم لذت ميبرم (البته از تفاهم بالايي هم برخورداريم)‌ همه هم ميدونن ، 100 بار هم دوباره برگردم عقب بازم همين كارو ميكنم، ميدوني چرا ؟ چون اصلا شما بگي 1 درصد به سن و سال فك كردم ،نكردم، 100 درصد توانم رو تو 2 سال آشنايي گذاشتم براي انتخاب دقيق با فاكتورهاي اصلي .
تمام اين داستانهاي تناسب سني و اينها رو هم خوندم به جرات ميگم تو جامعه الان اصلا واقع بينانه نيست.
نکته بسیار کلیدی بود!!! :eek: ممنون...

بالا