• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا ازدواج با دختری که دوسال از پسر بزرگتر مشکلی دارد؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
هی وای بر من . چه تاپیک خوشگلی شده ها.
ببینین من خودم که نظرمو گفتم باز هم یه درصد حس کردم حالا یه عده زیادی میان میگن نه اینکار خوب نیست بعد الان میبینم که من اشتباه نمیکردم و خیلی از بچه ها با من هم عقیده هستند.
عالی عالی عالی
با هم صحبت کنین مشکلات کوچیک بین خودتون رو حل کنید و به حرف اطرافیان فکر نکنین . مگه شما چند سال زنده اید . بذارید حتی اگه 10 سال قراره زندگی متاهلی داشته باشید با آرامش باشه .
من تا قبل از این مورد دوست دخترای سن پایین و همین تور هم سن داشتم . اما همیشه مشکل پیدا میکردم چون تو حاشیه هستن . دنبال حرفها و کارهای بیهوده - دنبال اینکه کی چی گفت - صبح تا شب باید گوش به زنگ باشی من دلم تنگ شده میخوام باهات حرف بزنم. اصلا حاضر نیستم دختر سن پایین با بهترین شرایط رو بپذیرم .
حرف همه بچه ها درسته.. من خودم توی این تاپیک دوتا پست به ظاهر متناقض دادم. که هردوشون درست هستن..
دوست عزیز تمامی حرفهای من و بقیه دوستان با هم تضاد ندارن... با هم پارادوکس دارن..!!! همه حرف ها درست هستن...

oxirock

Registered User
لایک‌ها
30
سن واقعا" عدده ... با این وضعیت ملاک های انتخاب همسر در خانم ها خیلی پسر ها ترجیه میدن یک شخصی رو انتخاب کنند که واقع بین تر باشه ... این اتفاق در خانم ها معمولا بالای سی سالگی میافته متاسفانه ... مشکل جامعه و تربیتی ماست که همه می خوان یک شبه به همه چیز برسند
من فکر می کنم تو چند وقت اخیر و آینده بیشتر بریم به این سمت که یک پسر ترجیح بده با همسن یا خانمی مسن تر از خودش ازدواج کنه ...

amozesha

Registered User
لایک‌ها
2
فکنم کلا سرکار هستم
چند روز پیش با یکی دیگر از همکارها توی اتاق که ان هم خانوم بود بحثش شد بعدش اخر وقت اداری یک 5دقیقه اخر که کسی نبود اومده پیش ما دردودل میکنه گریه هم کرد!!!
فکنم سرکار گذاشته مارو
نظر شما چیه؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
فکنم کلا سرکار هستم
چند روز پیش با یکی دیگر از همکارها توی اتاق که ان هم خانوم بود بحثش شد بعدش اخر وقت اداری یک 5دقیقه اخر که کسی نبود اومده پیش ما دردودل میکنه گریه هم کرد!!!
فکنم سرکار گذاشته مارو
نظر شما چیه؟

فکنم دستت انداخته
به قول این سریال دزدوپلیس
سه تا حالت داره

یا اینکه خرت کرده و دستت انداخته
یا اینکه پیش بقیه هم همین کارها واشکها میریزه وحرفها میزنه
یا اینکه یا علاقه داره یا احساس نزدیکی کرده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
فکنم دستت انداخته
به قول این سریال دزدوپلیس
سه تا حالت داره

یا اینکه خرت کرده و دستت انداخته
یا اینکه پیش بقیه هم همین کارها واشکها میریزه وحرفها میزنه
یا اینکه یا علاقه داره یا احساس نزدیکی کرده
قربون اون سایت رنک چهارت برم!! :D

amozesha

Registered User
لایک‌ها
2
یکدفعه هنگ کردم داشت دردودل میکرد دیگه بغضش پاره شد وگریه کرد
الان این حرکت یعنی چی!
منم که جو گیر نشدم و درمورد گریه اش هیچ حرفی نزدم فقط گوش کردم ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
چی میگفت؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
2 سال اختلاف زياد نيست . به نظر من به غير از سن يكسري فاكتور ديگه ازدواج رو موفق ميكنه . بلوغ فكري و داشتن استقلال مالي و ذهني بسيار مهمه .

بالا