• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

به ايرانسل نمره مي دهيم....

• 20

Votes: 40 12.3%
  • 19

Votes: 9 2.8%
  • 18

Votes: 55 16.9%
  • 15

Votes: 65 20.0%
  • 12

Votes: 27 8.3%
  • 10

Votes: 28 8.6%
  • 8

Votes: 14 4.3%
  • 5

Votes: 14 4.3%
  • 2

Votes: 12 3.7%
  • 0

Votes: 61 18.8%

• Total voters
    325

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
برای همه مشترکین ایرانسل
از اول مهرماه 87

پیرو قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده و نیز در راستای تحقق یکی از اهداف اصلی شرکت یعنی ارتقای سطح رضایت مشترکین محترم، ایرانسل با اتخاذ سیاستهای جدید قیمت گذاری، از تاریخ اول مهرماه 1387، مبلغ مالیات فروش و عوارض اعمال شده بر محصولات خود را به شرح جدول زیر، از 6 درصد به 3 درصد کاهش می دهد.

همانطور که در جدول زیر مشاهده می کنید، نرخ های جدید، برای مشترکین بیش از پیش مقرون به صرفه بوده و هیچگونه هزینه اضافه ای برای آنها در بر نخواهد داشت. به طور مثال، در پی اجرایی شدن این تغییرات، مشترکین محترم می توانند با همان 5 هزار تومانی که تا کنون برای خریداری یک کارت شارژ 5 هزار تومانی می پرداختند، یک کارت شارژ 5 هزار تومانی با اعتبار مکالمه بـیشتـر (48,544ریال به جای 47,170ریال) خریداری نمایند. به همین ترتیب، نرخ مالیات اعمال شده در صورتحساب سیم کارتهای دائمی نیز از 6 درصد به 3 درصد کاهش می یابد.

new_tax_chart.gif

درحال حاضر، شارژ 2 هزار تومانی تنها از طریق خدمات شارژ الکترونیکی (e-Charge) و شارژ رمزدار با خودپرداز (ATM) امکان پذیر است و

کارت شارژ 2 هزار تومانی به زودی ارائه خواهد شد.
توجه:
با کاهش نرخ مالیات فروش و عوارض از تاریخ 1/7/1387، تغییرات مندرج در جدول به طور خودکار در سیستم ایرانسل اعمال می شود.به این ترتیب، با اینکه اعتبار مکالمه نوشته شده روی کارت شارژهای قبلی که همچنان در بازار موجود خواهند بود، مطابق نرخهای قبلی است، ولی اعتبار مکالمه واقعی آنها در سیستم تا میزان مندرج در جدول افزایش داده می شود.

کاهش مالیات فروش و عوارض از 6 درصد به 3 درصد، در سیستم های شارژ الکترونیکی (e-Charge) و شارژ رمزدار با خودپرداز (ATM) نیز اعمال خواهد شد.

تغییرات مذکور مطابق با قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده بوده و به هیچ وجه موجب بالاتر رفتن قیمت هیچ یک از کارتهای شارژ و یا سیم کارتهای ایرانسل نخواهد شد.

در پی تغییرات مذکور، بهای سیم کارتهای دائمی کاهش می یابد؛ اما سیم کارتهای اعتباری و پیام رسان ایرانسل همچنان با بهای تخفیفی جشنواره تابستان 87، از قرار 10 هزار تومان برای سیم کارت اعتباری و 5 هزار تومان برای سیم کارت پیام رسان ارائه خواهند شد.

برای اطلاعات بیشتر به www.irancell.ir مراجعه کنید و یا با مرکز خدمات مشترکین ایرانسل تماس بگیرید:
130 (ویژه سیم کارت دائمی) یا 140 (ویژه سیم کارت اعتباری) از خط ایرانسل و یا 09351300000 (ویژه سیم کارت دائمی)و یا 09351400000 (ویژه سیم کارت اعتباری) از سایر خطوط

شارژ 5000 تومانی
new_tax_50000.gif

شارژ 10000 تومانی

شارژ 20000 تومانی

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
خوب من هم نوشتم كه 10 تومنه
اما طرح نداره،‌SMS بين ايرانسل و غير ايرانسل فقط 10 تومنه. اما اگر براي اعتباري طرح باز كنين ‌،‌SMS بين ساير خطوط 8 تومن . ايرانسل فقط 4 تومن ميشه !
مشكل ديگه كه يادم رفت بگم اينه كه آدم اولش مي گه ايرادي نداره،‌اما وقتي مدتي يك گوشي با خودش حمل مي كنه كه امكان برقراري تماس نداره‌،‌جدااعصابش خورد ميشه !

پیام رسان آزمایش خوبی پس نداده ، من که دیدم خیلی ها ازش شاکین
پیام رسان 10 تومان هست درسته ولی اگه یه طرح رو سیم اعتباری فعال کنی خیلی بهتره

- حالا جدا از اینا یه موقع که کار ضروری داشته باشی میتونی با سیم کارتت تماس بگیری

تشکر! به هر حال من سیم کارتی می خوام که هزینه ی اس ام اسش خیلی کم باشه (چون برای کار می خوام)

هزینه gprs هم با طرح کم می شه؟

سیم کارت اعتباری ایرانسل چنده؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
تشکر! به هر حال من سیم کارتی می خوام که هزینه ی اس ام اسش خیلی کم باشه (چون برای کار می خوام)

هزینه gprs هم با طرح کم می شه؟

سیم کارت اعتباری ایرانسل چنده؟
همه هزینه هاش شامل تخفیف میشه

10 هزار تومن

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
رفتم خریدم 0937 !!!

کدوم طرحش بهتره (از لحاظ هزینه sms و gprs ) ؟
چه جوری فعالش کنم؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
من می خوام gprs ایرانسل رو فعال کنم می گه:

5wl55y.jpg

راست می گه؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام
من می خوام gprs ایرانسل رو فعال کنم می گه:

5wl55y.jpg

راست می گه؟
شاید اون موقع مشکل داشه ... دوباره امتحان کنید .

من الان با *140*3*6# امتحان کردم تنظیماتش رو برام ارسال کرد .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
براي اين عبارت زيبا آمادگي هميشگي داشته باشيد !
پيامي هست كه به راحتي به اون عادت مي كنين !
اينكه GPRS كار نكنه و ...
كلا ما خيلي پيشرفت كرديم ...:p

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
زنگ زدم 140 گفت سیم کارت شما ثبت نشده
باید ثبت نام رو تکمیل کنید.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
09356540271
اولين مشكل :
تماس كه گرفتين با پيغام اين خط مصدود شده است و ... چند پيغام ديگه كه زمان قطع بودن خط ( مخصوصا قطع كردن توسط اپراتور ) اعلام ميشه رو خواهيد ديد !
بار ها گفتم من تصميم داشتم اين خط رو توو سايتم بگذارم تا هر كسي نتونه هر ساعتي با من تماس بگيره و مزاحم بشه !‌ هدفم اين بود كه كسي كه كار بزرگي داره اون رو SMS كنه و اگر از كار خوشم اومد براي تماس شماره هاي ديگه ام رو بدم !‌اما اگر اين شماره تون دست هر كسي بيفته آبروي آدم مي ره !‌انگار جنايت كردين يا از بس مزاحم مردم شدين قطعش كردن ! آبروي آدم مي ره ! مگه من قتل كردم آخه ...

دوما قرار بود هزينه هاي اين سيمكارت معادل هزينه هاي طرح ها باشه و طرحي براي اينها ارائه نشه !
طرحي ارائه نشد اما هزينه هر SMS چه به ساير خطوط چه به ايرانسل 10 تومنه ! يعني خيلي گرونتر از يك خط اعتباري كه يك طرح باز كردين !

سوما وقتي رسيد به 998 تومن، ارسال SMS من قطع شد !‌ همه چيز ريخت به هم ! فكر كنم مال اين بود كه مي خواست خط و نشون كشيدنش رو شروع كنه اما نمي تونست !‌چون اين خط مصدود است :lol: شارژش كردم حل شد !

چهارما گذاشتمش توو يكي از گوشي هام لااقل از امكانات آنلاينش استفاده كنم ،‌ظاهرا يعضي وقتها ايرانسل همون 1.5 تومن رو كم مي كنه و ارتباط كه تمام شد بقيه پول رو پس ميده ! اما اون وسط ها كه برقها مي رفت، 2-3 بار قبل از قطع ارتباط همون 1.5 تومن از من كسر شد و ....

پنجما 998 تومن توو گوشيم مونده بود كه قطع شد،‌SMS ي رسيد كه اگر تا قبل از شهريور شارژش كنين 750 تومن جايزه ميگيرين !‌نمي خواستم شارژ كنم و نگه داشته بودم زنگ بزنم هر چي مياد دهنم بارشون كن كه سيم كارته از هر نظر روو دستم باد كرده !‌الان كه معمولي ها شدن 16 تومن و طرح نيست مي خواستم لااقل از 10 تومنه اين استفاده كنم خودم رو گول بزنم كه زياد هم سرم كلاه نرفته ! لااقل اينجاش سود بوده !‌اون هم كه قطع شده ... ديدم اينكاره نيستم SMS هم گولم زد !‌شارژ كردم
گوشي رو انداخته بودم كناري !‌بعد از شارژ كلا يادم رفته بود كه شارژ كردم !‌ همينطوري يك كنار بود كه SMSي رسيد كه مبلغ 750 تومن در حساب شما واريز شد !
998+750+4717=5600 ! به حساب من شك نكنين ! اين مبلغ بود كه توو گوشي ديدم مونده ! گفتم شايد اشتباه كرده بودم و 998 تومنه نمونده بوده كه اين هم SMS نمي فرستاده !‌حساب كردم 4717+750 نميشه 5600 !!!!! گفتم شايد 750 رو ندادن !‌ديدم 4717+998 نميشه 5600 خلاصه هر جور حساب كردم هيچي معلوم نشد !

خلاصه كلام : SMS اون 10 تومنه، طرح هم نداره ! چون امكان برقراري تماس نداره كلي باگ ميده،‌دست كسي بيفته كه پيشش آبرو دارين با شما تماس بگيره از اينكه شمارش رو به شما بده پشيمون ميشه !‌چون شما يك مجرم جاني معرفي مي شين .....

1- جدیدا هم طرف میتونه زنگ بزنه و خودت هم تماس بگیری (خیلی مدل جالبی شد:blink:)

2-قراری در کار نبود ، از همون اول هم گفتن 10 تومن SMS و 2 ريال GPRS

3-به زیر 1000 تومن برسه SMS اخطار برای شارژ میاد ، برای بعضی ها SMS شون قطع میشه ولی اکثرا تا ريال آخر میتونن استفاده کنن.

4-این مشکل در حال حاضر حل شده با تغییر سرور به اریکسون CS3

5-خیلی شک داشتین زنگ میزدین 140 اونجا شجره نامه خط شما رو دارن اگه مشکلی باشه یا اعتباری الکی پریده باشه پیگیری میکنن و برمیگرده.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
زنگ زدم 140 گفت سیم کارت شما ثبت نشده
باید ثبت نام رو تکمیل کنید.

نشكر از خواهران محترم پشت خط 140 كه هميشه يك بهانه توو آستين دارن بگن !
من كه فكر نكنم تا الان كسي اون اخطار رو ديده باشه :p :lol:
صبر كنين بعد از رمضان كه شيفت ادارات از 4 ساعت در روز :wacko: خارج ميشه ! باز برقها بره ،‌بعد ميبينين چند بار در روز اون پيغام مياد :( ربطي هم به ثبت نام نداره :(

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خودمم از اينكه اين تاپيك شده جاي GPRS همراه اول،GPRS ايرانسل حالم بد شده :p يكي اين پستهاي مربوط رو ببره اون تاپيك ايرانسل بهتره فكر كنم :wacko:

1- شماره دادم :p من زنگ زدنش رو بيخيال :p اگه مي تونين خودتون بهش زنگ بزنين :lol:
2-از اول اين قرار بود !‌اما بعد از اومدن طرحهاي تشويقي ،‌توو سايتش گنده اين رو نوشته بود !‌اما از وقتي طرحهاي طلايي اومد و SMS مجاني برداشته شد،‌اول خود SMS رو گرون مي گرفت بعد از مدتي هم جمله هه رو توو سايتشون يك ستاره بالاي GPRS گذاشتن و مختص GPRS كردن !!!! من اين سيمكارت رو زمان 10000 تومنش خريدم كه با 15000 تومن اعتباري با يك جايزه كه اون جايزه 1000 تومن اعبار داشت مي دادن ! يعني با 15000 تومن 2 سيم كارت با 6000 تومن شارژ، 10000 تومن يك سيم كارت پيام رسان با 5000 تومن شارژ ! اگه اون حرفها رو نزده بودن مگه خر بودم بخرم !؟
3-من نه مي تونستم SMS بزنم نه به اينترنت وصل شم ! اصولا پيام رسان هاي جديد رو 5000 تومن با 1000 تومن اعتبار مي دنو قرار نيست اين بلا سرشون بياد،‌اما اينكه سر من اومد ديگه اتفاقيه افتاده ! اون SMS هم هر 100 تومن يكبار مياد

4-كدوم مشكل ؟

5- از هم صحبتي با دوشيزگان 140 كه قد مرغ حاليشون خسته شدم ! اعصاب اينكه سايز زير شلوا... رو براي هر بار جواب دادن مي پرسن و آخرش هم با سفسته هايي مثل اونكه الان آخرين پست بخش ايرانسل همين فروم هست سر آدم كلاه مي گذارن خسته شدم !

والله در رابطه با زمان باز شدن طرحها و زمانهاي 30 روز ه و اينكه چطور مال من تموم ميشه بارها نوشتم ! جوابهاشون باحاله :lol: 4 ماهه ديگه زنگ نمي زنم :happy:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
از طرح های پاییزی خبری نیست ؟

از MMS چه خبر ؟

تعرفه ی MMS همراه اول طبق آخرین خبر ها 100 تومنه !!!!!!!! ... تازه میخوان تعهدات هم بگیرن !!!! علاوه بر اینها 5000 تومن

هم فعال سازی داره !

فکر کنم این شبکه ی مزخرف فکر کرده با 70 ملیون گوسفند طرفه !

آدم پول مفت به ایرانسل بده والا شرف داره !

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
طرح پاييزي رو كه پيش بيني كرده بودم اگرم بدن زودتر از عيد فطر نخواهد بود!
شنيده بودم ايرانسل كه راه افتاده بوده جزو تعهداتي كه داده، اين بوده كه براي مدت طولاني اي طرح هاي تشويقي رو حتما توو برنامه بده
كاري كه اكثر اپراتور هاي جهان انجام مي دن ! اما الان 2 ماه هست 1.5 ماه قطعه ! همراه اول شديدا پول مي دزده ! الان سايتش بودم داشتم دنبال تعرفه ها مي گشتم،‌حتي زحمت ندادن تعرفه SMS رو به اون چيزي كه الان شده تغيير بدن !! اما خوب باز هم سگش به اينها شرف داره ! اينها با مشكلات سرورشون به نصف مردم سرويس مجاني مي دن !‌نصف ديگه رو مي چاپن !‌لااقل همراه اول از همه مي دزده :lol:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
شنيده بودم ايرانسل كه راه افتاده بوده جزو تعهداتي كه داده، اين بوده كه براي مدت طولاني اي طرح هاي تشويقي رو حتما توو برنامه بده
اشتباه شنیدی ، ایرانسل اصلا میتونه طرح نده بگه با همین تعرفه ها حال کنید.

طرح پاییزی رو درست شنیدی بعد از عید فطر شروع میشه.
از طرح های پاییزی خبری نیست ؟

از MMS چه خبر ؟

تعرفه ی MMS همراه اول طبق آخرین خبر ها 100 تومنه !!!!!!!! ... تازه میخوان تعهدات هم بگیرن !!!! علاوه بر اینها 5000 تومن

هم فعال سازی داره !

فکر کنم این شبکه ی مزخرف فکر کرده با 70 ملیون گوسفند طرفه !

آدم پول مفت به ایرانسل بده والا شرف داره !
طرح پاییزی بعد از عید فطر

MMS هم معلوم نیست فعلا

همراه آخر و دزد اول :rolleyes:
2-از اول اين قرار بود !‌اما بعد از اومدن طرحهاي تشويقي ،‌توو سايتش گنده اين رو نوشته بود !‌اما از وقتي طرحهاي طلايي اومد و SMS مجاني برداشته شد،‌اول خود SMS رو گرون مي گرفت بعد از مدتي هم جمله هه رو توو سايتشون يك ستاره بالاي GPRS گذاشتن و مختص GPRS كردن !!!! من اين سيمكارت رو زمان 10000 تومنش خريدم كه با 15000 تومن اعتباري با يك جايزه كه اون جايزه 1000 تومن اعبار داشت مي دادن ! يعني با 15000 تومن 2 سيم كارت با 6000 تومن شارژ، 10000 تومن يك سيم كارت پيام رسان با 5000 تومن شارژ ! اگه اون حرفها رو نزده بودن مگه خر بودم بخرم !؟
3-من نه مي تونستم SMS بزنم نه به اينترنت وصل شم ! اصولا پيام رسان هاي جديد رو 5000 تومن با 1000 تومن اعتبار مي دنو قرار نيست اين بلا سرشون بياد،‌اما اينكه سر من اومد ديگه اتفاقيه افتاده ! اون SMS هم هر 100 تومن يكبار مياد

4-كدوم مشكل ؟

2-من از همون اول در جریان خبرهای ایرانسل بودم و همچین چیزیم نشنیدم:blink:
از همون اول گفتن تعرفه SMS 10 تومن

3-اعتباری هم همینه برای بعضیا زیر 1000 SMS کار نمیکنه ، اون SMS اخطار برای من 1بار در روز بیشتر نمیاد.

4-مشکل کم شدن 150 اعتبار موقع اتصال به GPRS و بعضا برنگشتن مبلغ

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من ظهر یه سامسونگ یو700 خریدم
سیم کارت ایرانسل و مسیج سنتر هم درسته ولی اس ام اس نمیفرسته...
مشکل از چه میتونه باشه؟ هنوز با سیم کارت دیگه ای تستش نکردم ولی تو تنظیماتش هم چیزی ندیدم...
مشکل از چه میتونه باشه؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چطور میشه از یک سیم کارت به سیم کارت دیگه اعتبار واریز کرد ؟
چند صفحه آخر رو گشتم چیزی نبود !!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
قبلا تو یه دوره ی آزمایشی گذاشته بودن الان که تو سایتش نیست ، نمیدونم فعال هست یا نه ولی اینطوری بود که یک sms به 1112 میفرستادی با متن زیر :

09351234567 : 5000 : pin
یعنی از چپ به راست ، شماره ی گیرنده ، مبلغی که میخواید منتقل بشه و گاهی هم پین لازم بود . ( گاهی هم بدون پین انجام میشد! )
بین این سه تا هم ":" باید باشه .

این هم از جشنواره پاییزی ایرانسل

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
فعلا این سرویس قطعه
خوب طرحههام اومد !
هر روز بد تر از ديروز !
مكالمه مجاني رو برداشتن، بقيه رو هم خودتون ببنين و قضاوت كنين
از
http://irancell.ir/Layer2/?id=222
برين تا
http://irancell.ir/Layer2/?id=231

جمش کنن بهتره

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
الان یک Sms برام اومده با مضمون ه :

Lotfan ba man tamas begirid
(Sevise raygane MTNirancell
Please Call Me ( Free Servisefrom MTNIrancell )

جریان چیه ؟!
biggrin.gif
کپی سیم کارته ؟!
biggrin.gif
خبریه ؟
biggrin.gif
میخوان بگیرنمون ؟!
biggrin.gif

بالا